Thursday, May 2, 2013

Jobber søk 101: Å finne suksess & Landing en ny karriere

I tillegg til en trykt CV finner mange som er involvert i et jobber-søk at legge sin CV og portefølje på Internett er begge svært gunstig i å hjelpe dem med å finne og lande en ny karriere. Vanligvis konstruert for potensielle arbeidsgivere til å vise, er de fleste gjenoppta plakater ikke opptatt med søkemotoren plassering, men heller en profesjonell utforming for å hjelpe med sine jobber søk.


Det finnes en rekke online jobb banker, for eksempel http://monster.com, som tilbyr å hjelpe sysselsetting søkende i søket sitt jobber. Individer har muligheten til å legge en CV med job bank eller sende egne kopier arbeidsgiveren. De fleste jobber som er stilt online krever datamaskin og Internett-opplevelse, og enkeltpersoner finne ofte at å ha deres egen website porteføljeadministrasjon kan hjelpe i jakten jobber.


For de som er involvert i et søk etter jobber, vil CV gi potensielle arbeidsgivere med sitt første glimt av dine evner. Tidligere pedagogisk erfaring, sertifiseringer og sysselsetting historie er blant de viktigste detaljene til å skissere. En av de største online sertifisering nettstedene, som er http://BrainBench.com, tilbyr 3 års sertifiseringer etter vellykket gjennomføring av en virtuell test. Åpent for alle individer, inkludert de som er involvert i en jobb søk, hver test vil gi øyeblikkelige resultater og tillatelse til å inkludere en sertifisering på en CV. Hver måned, er gratis tester tilgjengelige for emner som datamaskinen fundamentale forhold, skriver, matematikk, business, programmering, medisinsk og juridisk definisjoner, etc. Alle typer ytterligere sertifisering, inkludert de oppnådde på online sertifisering sentre, kan bare sammenlegge credence å en CV, og kan selv øke ens potensial i et jobber-søk.


Hvis det gis et intervju, skal søkere kle ifølge jobber søket og posisjonen som han/hun søker. Unngå fristelsen til å være strengt business, må enkeltpersoner være komfortabel i å være seg selv samtidig opprettholde et vennlig og ennå presentabel holdning. Snarere enn å være altfor smigrende til potensielle nye sjefen din, som ofte er en umiddelbar flagg for mange arbeidsgivere, bør jobber søk søkere handle som de ville gjort når du er i selskap med en venn eller bekjent. I nesten alle jobb, uavhengig av bransje, ville en arbeidsgiver krever positive mennesker ferdigheter og kunne gjøre andre føler seg komfortabel med dem. Under intervjuet er det viktig at jobber søk søkere la deres potensielle arbeidsgiver se hvordan presentabel de er og hvordan de vil være et aktivum for teamet.


Fortsatt på utkikk etter måter å finne suksess med søket jobber? Vurdere surfing rubrikkannonser i din lokale avis, å kontakte jobb service eller deltar på en jobb som er rettferdig.

No comments:

Post a Comment