Thursday, May 9, 2013

Se verden med reise jobber inne radiologi

Det medisinske feltet er rykket raskt, og noen sykehus føler trekke. Med en mangel på teknikere å treffe mange helsesentre, øker behovet for dem med bakgrunn i radiologi. Det er derfor ideen om reise radiologi jobber blir stadig mer populært. Med færre teknikere direkteregistrering som vet hvordan å håndtere aspekter av radiologi omsorg, spør sykehus techs å komme til dem. Og etterspørselen etter disse trent enkeltpersoner vokser hver dag.


Hvis du er interessert i en jobb for radiologi, er sjanser fint du kan bli bedt om å reise. Mange Røntgenleger elsker tanken på å gå der de er mest nødvendig, og sjansen til å se landet mens utfører jobben sin er en stor fordel.


Mens ideen om radiologi jobber basert på reise er absolutt ikke en ideell løsning, det er en rask og effektiv måte å gjøre at alle får omsorg de trenger uansett hvor de er lagret.


Så hvordan virker det? Vanligvis, en technologist som er villig til å reise vil være ansatt av et byrå. Byrået vil sette tech i kontakt med ulike fasiliteter, og teknikken vil signere en midlertidig kontrakt med et sykehus eller klinikk. Vanlige lengden på en kontrakt med en radiologisk på reise basis er tre måneder. Ansatt vil bussed eller kjørt til sykehuset plasseringen. Alle utgifter for tech er vanligvis betalt av sykehuset, og utstyr angis i lokalene.


Etter en radiologi jobb som involverer reise, må tech justere flere faktorer alle jobbe samtidig for å skape et stadig skiftende arbeidsmiljø. Ofte, vil sykehus har varierende prosedyrer og forskjellige typer utstyr, så det er lite å vite hva du kan forvente til var ansatt hos den midlertidige plasseringen faktisk begynner.


Leger og andre teknologer pleier å ha mye respekt for de med radiologi reise jobber. Faktum er at den omreisende techs må være mer tilpasningsdyktige til sine omgivelser, og de trenger å vite jobben sin godt nok til å håndtere det under ulike - noen ganger hektisk-forhold. Den omreisende techs også har fordelen av å bli utsatt for ulike måter å gjøre ting, og kan ha tilgang til mer gjeldende metoder og informasjon enn de teknikken ansatt på bare ett sykehus.


Hvis du spør en Sykehusets personale, vil de fortelle deg at de vil unngå å bruke reise radiologi techs når det er mulig, nettopp på grunn av problemer som kan oppstå. Hvis teknikken er forsinket, for eksempel kan pasienter bli tvunget til å gå glipp av en avgjørende X-ray eller behandling. Det er mye å gamble på. Til slutt, de fleste sykehus håper å ansette sine egne in-house techs, og på den tiden etterspørselen etter de som er villige til å gjøre radiologi reise jobber vil sannsynligvis redusere.


I mellomtiden, men er det en økende etterspørsel etter denne typen tekniker. Hvis du er interessert i en radiologi reise jobb, nå kan være den beste tiden å bli involvert.


Du vil motta full helseforsikring og fordeler som reise radiologi tech og anses en fulltids ansatt av byrået som håndterer din utsendinger. Byrået vil sette opp kontakter med sykehus i områdene hvor du er villig til å reise. Ofte vil byrået og forskjellige sykehus ha tilkoblinger, slik at de samme teknikken kan gå tilbake til de samme sykehusene gang på gang. Over tid, utvikle relasjoner mellom reise techs og klinikker de besøker, og begge lære å stole på hverandre for å utføre jobben sin riktig.


På denne tiden er det om lag 900 radiologi reisebyråer jobb i USA.

No comments:

Post a Comment