Wednesday, May 8, 2013

Hvordan å være en moderne Globetrotter - lære engelsk utenlands

Vi alle drømmer om reiser verden, men det tar en viss type person til å være interessert i en livslang karriere i et fremmed land. Hvis du har besluttet å undervise i engelsk utlandet, bør du være stolt av deg selv - har du valgt en ekstremt utfordrende og givende karriere.


Selvfølgelig, er velger å gjøre det bare begynnelsen. En masse spørsmål kommer til å dukke opp i løpet av forberedelse for jobben, og nummer én spørsmålet vil mest sannsynlig være: hvor vil du lære?


Noen mennesker går inn i denne jobben med et land allerede valgt, og noen ikke. Hva er ditt synspunkt, er det viktig å prøve og holde et åpent sinn. Fordi kravene i alle land er ofte radikalt annerledes, kan du ha noen problemer hvis du insisterer på undervisning i ett område.


Sannheten er, det vil være noen begrensninger på hvor du vil kunne gå. Enkelte land har stort behov for innfødt engelsktalende engelske lærere, og å få en jobb der blir utrolig enkel. Andre land har flere begrensninger - og noen land trenger ikke du i det hele tatt.


For amerikanere som ønsker for å undervise i engelsk, vil de viktigste områdene som er åpen for deg være Asia og Latin-Amerika. Grunnen til dette er fordi disse områdene er knyttet tett til USA - Asia gjennom økonomi og Latin-Amerika gjennom geografi. Disse landene er innstilt på å lære engelsk, og de foretrekker mange den "Amerikanske" engelsk som du vil kunne lære. Jobber bli for amerikanerne er rikelig, og sjansene er gode for at din college eller TEFL program vil ha flere ledige stillinger og forbindelser å hjelpe du der jevnt. Hvis du velger å undervise i et av disse populære områder, er den gode nyheten at du ikke vil gå gjennom prosessen alene.


Hvis, på den annen side, du er en amerikansk som drømmer av undervisning i Europa, er det mulig-det vil ikke være så enkelt. Europeiske skoler og språk sentre har en tendens til å helle mot ansette britiske lærere av samme grunn som Asia og Latin-Amerika hire amerikanere. Det er ikke si at amerikanerne kan ikke få lærerjobber i Italia eller Frankrike-det er bare en mye mer komplisert.


Hvis du er fast bestemt på å prøve, husk at du vil måtte gå gjennom den omstendelige prosessen med å søke arbeid visum, hvilke britiske lærere ikke har til ansikt. Medlemmer av den europeiske unionen kan mer eller mindre reise frem og tilbake, noe som gjør det mye mer enkel og kostnadseffektiv for dem å ansette britiske lærere. Dette fungerer også andre veien. Hvis du er britisk og du drømmer om undervisning i Mexico, kan du stå overfor en oppoverbakke kamp.


Noen andre områder er åpne til ansettelse engelsk som morsmål fra alle områder. Hvis du håper å undervise i Russland, Tsjekkia eller omliggende land, Gratulerer - de kan bruke deg, uavhengig av din aksent.


Selvfølgelig, mener vi ikke å antyde at å finne en jobb i hjemlandet drøm er en umulighet. Bare huske på at noen områder er mer utsatt for å ansette du enn andre. Det er også mulig at et par års erfaring vil sette deg foran flokken uansett hvor du er fra. Så undervisning i et land som er ikke ditt førstevalg for et år eller to kan være den beste måten å tjene deg en billett til en annen posisjon.


Hvis du er åpen for nye opplevelser, og du er forsiktig ikke for å få ditt hjerte satt på en bestemt del av verden, undervisning engelsk utlandet kan være en fantastisk opplevelse. Selv om du er usikker på hvordan du føler om hvor du er på vei, er sjansene at når du kommer dit, og bli en ekte, honest-to-goodness arbeider borger - situasjonen raskt vinner du. Tross alt, det er et eventyr som ingen andre- og ikke mange kan si de har gjort hva du skal gjøre!

No comments:

Post a Comment