Saturday, May 4, 2013

Registrert sykepleie jobbene: I enhver Setting, sykepleiere vare

Innen år 2020, USA vil møte sykepleie mangel på 800.000 ufylte registrerte sykepleie jobs- og svært få av disse jobbene er i tradisjonell sykehus innstillinger. Disse dager, er en registrert sykepleie jobb sannsynlig å ta deg inn i et laboratorium eller noens stue som det er å sette deg i sengen i utvinningen rommet. Hvis du akkurat har begynt din karriere i sykepleie, eller ønsker for å gjøre en endring, kan du ta en titt på noen av ikke-tradisjonelle innstillingene som registrert sykepleie jobbene tilgjengelig.


Hjem helse registrert sykepleie jobber


Hjem helsevesenet er en av de raskest voksende sektorene av sykepleietjenesten yrke. Som sykehus og forsikringsselskaper kjemper for å senke kostnadene for å levere omsorg, har de funnet at gir pleie omsorg i hjemmet gjør mer enn økonomisk sans. De fleste pasienter bedre raskere når de er i innstillingen kjent for sitt eget hjem. Registrerte sykepleie jobbene som involverer hjemmetjenesten inkluderer geriatrisk sykepleie, besøk sykepleier jobber og samfunnet helse sykepleie. Noen populære hjem helse registrert sykepleie jobber inkluderer:


-Nyfødte besøk sykepleiere ringe hjem på nye mødre som har nettopp blitt lansert fra sykehuset. De tilbyr forslag og vurdere fysiske og medisinske behovene til både mor og barn.


-Besøker kronisk omsorg sykepleiere bidra til å holde pasienter hjemme som bare trenger et par timer med faglært pleie omsorg per dag eller uke. De kan endre fôring rør eller starte intravenøs medisiner, vurdere medisinske behov eller endre dressinger etter operasjonen.


-Tidlig intervensjon sykepleiere arbeidet med familier som har små barn med medisinske behov hjemme. En EI sykepleier kan utgjøre forskjellen mellom å holde et barn hjemme eller velge institusjonalisering.


Yrkesmessig helse registrert sykepleie jobber


Yrkesmessig helse er et voksende felt, og det er mange forskjellige posisjoner for registrert sykepleiere i den. En yrkesmessig helse sykepleier kan første vurderinger og fysiske undersøkelser på området, vurdere medisinske behov, hvis noen er skadet på arbeidsplassen eller gi medisinsk informasjon og råd til ansatte i et selskap.


Folkehelsen registrert sykepleie jobber


Drømmer du om å gjøre en forskjell på en bred skala? Folkehelsen sykepleiere er ofte involvert i å gjøre policyer som påvirker befolkningen i hele byer og stater. Blant alternativene for arbeid i offentlig sektor for sykepleiere er:


-Klinikken sykepleiere gjøre hendene på pasientbehandlingen i en klinikk innstilling. Registrerte sykepleiere og sykepleier utøvere levere omsorg og råd til familier og pasienter på ernæring, helse, forebyggende omsorg, prevensjon og medisinsk behandling.


-Sykepleiere arbeider for Department of Health kan være involvert i smittsomme sykdommer kontroll, overvåking overholdelse helse retningslinjer og rådgivning på medisinsk politikk for sykehus og andre medisinske fasiliteter.


Skolen sykepleie jobbene


Skole sykepleiere arbeider på området til å administrere de medisinske behovene til studenter. Disse dager skolen sykepleieren kan flyte fra campus til campus eller tilordnes til en skole. Mange skoler tilbyr nå på området klinikker for studenter, og en sykepleier jobber i en skole klinikk kan være en student primære health kontakten. De er ansvarlige for gjør nødsituasjonen bekymre, vurdere medisinske behov og å gi familien kontakt poeng for skoleelever.


Hospice registrert sykepleie jobber


I motsetning til tradisjonelle sykehjem tilbyr hospices døgnet rundt dyktige sykepleie i hjemmekoselige omgivelser. Hospice sykepleie jobbene tilbyr muligheten for en sykepleier å gi et personlig preg til alvorlig syke og terminal pasienter i en mindre klinisk setting. Hospice sykepleiere arbeid under oppsyn av leger, men har ofte langt mer autonomi innen medisinsk beslutninger.


En sykepleie karriere åpner så mange dører at det er umulig å passe dem alle i en kort oversikt. For mer informasjon om registrerte sykepleie jobber og karrieremuligheter, kan du besøke webområdet for Bureau of Labor Statistics.

No comments:

Post a Comment