Monday, May 6, 2013

Ditt Passport To verden - undervisning engelsk utlandet

Undervise engelsk i et fremmed land kan være en utrolig utfordring... og det kan også være en av de mest oppfyller opplevelsene du noensinne vil ha. Bor i utlandet, absorberende kulturen i et annet folk, og bruke din innfødt engelsk kunnskap for å opplyse dine elever er alle fantastiske aspekter ved denne givende karriere.


Men før du tar skrittet fullt ut og signere for en jobb utenlands, det er et par ting du bør vurdere om deg selv og dine tiltenkte banen. Husk... er ikke alle kuttet ut for en jobb som dette!


Undervise engelsk i et annet land er ikke bare en jobb. Det er også en livsstil valg. Uavhengig av hvor du velger å lære (og noen ganger, valgene kan være begrenset av hva områder er i nød på et bestemt tidspunkt), det kan være en tidkrevende og krevende prosjekt, og det vil definitivt teste grensene for din følelse av eventyr. Du vil bli nedsenket i en helt ny kultur og forventes å følge det som en borger. I motsetning til populær overbevisningen er en engelsk lærer i et annet land et langt skrik fra å være en turist.


En jobb som undervisning engelsk vil ikke være som en ferie. Avhengig av hvilken type skole du velger å lære på og hvilket land du planlegger på å arbeide i, ditt liv vil være svært forskjellig fra hva du har hatt i siste. Selv om du har besøkt landet ditt før, med mindre du faktisk levde som en innfødt du ikke trenger en klar følelse av hva det vil være å undervise i engelsk der.


Dette er ikke å si at undervisning engelsk er en knallhard jobb som ikke tillater deg å nyte de innfødte kultur, men. Du har fortsatt tid til deg selv å nyte severdighetene, og du bør absolutt gjøre det for å få en bedre forståelse av livet ditt vedtatt i tillegg til elevene. Nøkkelen til å nyte denne erfaringen til sitt fulle potensial er å holde et åpent sinn. Dette bør bli din mantra i løpet av hele varigheten av jobben din.


Å ha et åpent sinn vil tillate deg å oppleve livet i din nye land første hånd. Hvis du ikke forventer spesialbehandling, ikke tillater deg selv å bli fanget opp i følelse av sted og ikke kast bort tid sammenligne din nytt liv med din gamle en, er sjansene gode du vil føle deg hjemme før du vet ordet av det.


Kanskje du elsker å reise, og det er fantastisk. Men kjærligheten til reise er ikke nok til å gjøre undervise engelsk i utlandet karrieren for deg. Du må også ha en følelse av selvstendighet og selvberging som vil tillate deg å tilpasse seg lett til det uventede. Fordi livet ditt ikke er kommer til å være bare om undervisning engelsk og tilbake til et hotellrom å avvente hjemreisen. Sjansene er gode, vil du leve i en leilighet eller leide hjem i det nye landet for minst ett år, og du skal gjøre alt fra dagligvarer shopping å ta offentlig transport. Du vil bli, for alle intents og formål, en arbeider borger av et sted som kunne være vesentlig forskjellig fra hva du er vant til.


Fortsatt høres ut som moro? Gratulerer! Du er en av en spesiell gruppe mennesker for hvem undervisning engelsk i utlandet kan bare være den perfekte karrieren.

No comments:

Post a Comment