Saturday, May 11, 2013

Økonomiske verdien av en MBA!

De fleste grader er innhentet med det formål å fremme dine karrieremuligheter og jobbmuligheter. Det samme er tilfelle med en MBA-grad; den eneste forskjellen er at en MBA-grad er regnet som den mest verdifulle innlegg kandidats i verden og har spennende karrieremuligheter. Folk tar MBA-program for å fremme sine karrierer i gjeldende jobben, eller for å få en bedre jobb på grunnlag av deres MBA-grad.


De fleste MBA-programmer, uavhengig av de største fokus vil gi deg opplæring i grunnleggende business prinsippet som trengs av alle forretningsfører inkludert, corporate finance, økonomi, strategisk planlegging, markedsføring, grunnleggende regnskap, etc. Men hvis du vet hvilken karrierefeltet du er interessert i, vil å velge en bestemt MBA fokus tillate deg å spesialisere seg og bedre forberede deg på din karriere. Dette betyr at du ikke bare lære grunnlaget for corporate finance, men heller forhånd corporate, Investering Finansdepartementet, finansielle regnskap og finansielle markeder som vil gjøre deg mye mer salgbare som en finansanalytiker eller banker.


Fremme karrieren din
Enten du er en eiendomsmegler, ER en lege, ingeniør eller en redaktør for den lokale avisen, kan en utdannet siviløkonom forberede deg til å flytte til ledelsesmessige posisjon innen ditt fagområde.


Hvor du bestemmer deg å forfølge en generell MBA eller en bestemt specilization tjene en MBA i hvilket som helst felt er et utmerket alternativ - spesielt for studentene håper å lande utmerket jobb når de oppgraderer. Forskning viser at personer med en MBA tendens til å gå opp stigen forfremmelse mye raskere enn de uten graden. Ikke bare det, men de fleste ansatte besitter en MBA i gjennomsnitt tjene mer enn sine mindre utdannede samtidige. Denne statistikken bør komme som ingen overraskelse, gitt det faktum at MBA nyutdannede er i høy etterspørsel på multi-million dollar selskaper over hele verden.


Økonomiske verdien av en MBA
En MBA-grad fra en av de beste business skolene i Amerika kunne sette deg tilbake av opp til $100.000. Dette er på ingen måte en liten mengde og er faktisk en av de største investeringene som du er sannsynlig å gjøre i livet ditt. Så er det nødvendig å vurdere verdien av en MBA, strengt fra et finansielt ståsted også. Så trenger du å finne avkastningen på beløpet som du er sannsynlig å pådra i å forfølge en MBA og se om det er økonomisk verdifulle for deg.


Beregne alle kostnadene som er involvert i å forfølge en MBA, nemlig søknad avgifter, program avgifter, tuition koster, renter på lån, kostnaden av materialer som trengs, reise kostnader knyttet til trening etc, test avgifter og andre diverse kostnader som du kan pådra seg. Når du har anslått kostnadene ved din MBA, må du vurdere fordelene ved en MBA i form av økt lønn, bedre lønn og mer karrieremuligheter til å evaluere pengeverdien av MBA-grad.

No comments:

Post a Comment