Tuesday, May 14, 2013

En karriere i regnskap

Regnskap er studiet av hvordan bedrifter spore deres inntekt og eiendeler over tid. Regnskapsførere gjøre mye mer enn de generiske forutsetninger; de beregne kostnader og effektivitetsgevinster fra nye teknologier, deltar i strategier for fusjoner og oppkjøp, kvalitetsledelse, utvikling og bruk av informasjonssystemer for å spore økonomiske resultater, skatt strategi og helsetjenester fordeler administrasjon.


Karrieren er en svært betydningsfull og allsidig. Feltet er vanligvis delt inn i tre brede områder: revisjon, finansielle/skatt og økonomistyring. Overvåk: Arbeid i revisjonen innebærer å sjekke regnskap finans og regnskap i selskaper og regjeringen.


Budsjettanalyse:
Budsjett analytikere er ansvarlig for utvikling og behandling av en organisasjons økonomiske plan.


Økonomisk:
Finansielle regnskapsførere forberede regnskapsoppgjør basert på de generelle protokoller og delta i viktige økonomiske beslutninger fusjoner og oppkjøp, fordeler/ERISA planlegging og langsiktige økonomiske prognoser.


Økonomistyring:
Management regnskapsførere innarbeide selskaper og delta i beslutninger om kapital budsjettering og linje av forretningsanalyse.


Skatt:
Skatt regnskapsførere utarbeide bedrifts- og personlige inntektsskatt uttalelser og utvikle skatt strategier som involverer spørsmål som økonomiske valg, hvordan å beste behandler en fusjon eller oppkjøp, deferral av skatter, når man skal utgiftselementer og lignende.


Ulike nivåer av dyktighet er delte dissimilarly blant divisjoner som innebærer at alt på din posisjon deres vil være spesifikke krav på din adeptness, mens gjennomsnitt
snakke ferdigheter er røykere for alle områder; muligheten til å syntetisere varierer fra gjennom hver. Tilsynet regnskap krever et middels nivå av dyktighet, skatt og finansielle krever et lavt nivå av ferdigheter og ledelse regnskap et høyt nivå av profesjonalitet.


Oppføringen nivå regnskapsførere kan forvente et veldig team-orientert miljø. Ofte vil de starte som en junior medlem av et team som er ansvarlig for overvåking en viktig konto eller forberede regnskapsoppgjør. Det er viktig at junior medlemmer lære å trekke sin vekt, og fungere som en dyktig, effektiv og nyttig medlem av enheten. Alle som er interessert i-feltet kan forberede en lyse karriere.


Ifølge bureau of labor statistics deres har vært betydelig økning i ledige jobber, gjenspeiler felt vekst og konkurranseevne. Med riktig kompetanse og utdanning etablerer denne veksten muligheten for en utrolig lønnsomt karriere.


Toppselskapene inkluderer KPMG/torv Marwick, Ernst og Young, Deloitte og Touche, Arthur Anderson, pris WarterhouseCoopers, Grant Thornton, BDO Seidman, og McGladerly og Pullen. College nyutdannede søker entry level stillinger, bør vurdere sysselsetting med disse bedriftene. De fleste mennesker gjør ikke partner på offentlig regnskap bedrifter, men den erfaring og trening kan være utmerket.


Derfra gå mange videre til karriere med en regnskap fokus i forretnings- eller regjeringen. Ambisiøse, talentfulle regnskapsførere kan fremme deres karriere med oppkjøpet av ferdigheter og oppleve underveis og senere nyte en svært vellykket karriere.

No comments:

Post a Comment