Friday, May 3, 2013

Hvordan å plukke en helikopter skole For trening

En karriere i flying helikoptre eller fly er en drøm for mange unge. Lære å fly er en kostbar affære. Det er svært viktig å velge de beste training school som trener du i flyr. Besøk skolen; møte med eier/president, se fasiliteter og fly over. Noter deg relevant informasjon, og sammenligne den med deres Informasjonsbrosjyre. Følgende aspekter bør sjekkes ut før de ankommer ved en beslutning:


· Skolen har ett eller flere helikoptre? En enkelt helikopter anlegget vil ha en vanskelig tid tidsplan og mekaniske problemer kan forårsake leksjon avbestillinger, der som med flere helikoptre et annet helikopter kan erstattes.


· Snakk med et par av instruktører. Stille spørsmål, for eksempel hvis instruktøren er fornøyd med jobben sin og administrasjon, vedlikehold og generelle form av helikoptre. Observer instruktøren kroppsspråk som svar.


· Hvordan belastes tid for trening? Er det når du starter helikopter, eller når du angir skolen portaler? Rate ark er brutt ned av dual undervisning, solo og utleie priser.


· Finn ut bestått/ikke bestått forholdet mellom skolen.


· Skolen bør ha et pensum som viser Timeplanlegging, antall flytimer osv. Det bør være FAA Part 141 godkjent. Finne kostnader og antall timer å få vurdering.


· Sjekk Hvis skolens forsikringsselskap har ikke frafalle regressrett; Du kan bli holdt ansvarlig for hele kostnaden av helikopter hvis det er en ulykke under trening. Holde prisen på innboforsikringen når du bestemme kostnaden av å fly i den aktuelle skolen.


· Bestemme vedlikehold av flåten. Det er svært viktig sikkerhetsfaktor. Be om gjennomført prøvetur.


· Skolen har en vanlig teoriopplæring? Hvem vil være ansvarlig for sine kostnader og kostnader av materialer som lærebøker, plottere, etc. Skolen levere hodetelefoner, eller har du å kjøpe dem? De varierer fra $300 til $1000 - en betydelig kostnad.


· Finne ut betalingsprosessen, enten det er forhånd eller delvis; også bonusen for forskuddsbetaling hvis.


· En private pilot sertifikat tar normalt 55 timer flytid for flyger og 65 timer for ikke-pilot. Hvis skolen tar 90 til 100 timer, må så det være 'overtrening' dem for å få flere inntekter.


· Få referanser fra minst to nåværende og to ex-studenter for å sjekke på skolens treningsprogram.


Snakk med studenter som har allerede soloed/videresendt fra samme skole for ærlig og pålitelig informasjon av skolen før du logger på.

No comments:

Post a Comment