Monday, May 13, 2013

Du nærmer seg pensjonsalderen ennå, du ønsker å fortsette å arbeide hva er dine alternativer?

Du holdt en toppledelsen posisjon i økonomi, menneskelige ressurser, salg og markedsføring, etc for de siste mange årene. Du er nå et par måneder unna pensjonsalderen i firmaet. Selv om din pensjon inntekt vil være mer enn tilstrekkelig til å opprettholde din nåværende livsstil, du er ikke klar til å si farvel til næringslivet, så hva ville noen av alternativene være og hvordan vil du går om å oppnå dem? Her er noen alternativer/forslag:


Når inntekten ikke er en bekymring, er gi tilbake til samfunnet en fantastisk ting. Det må du gjerne betenke frivillighet på et styre i en non-profit organisasjon som gir tjenester til barn, voksne eller eldre. Det er en veldig stor vekt i dag på å forbedre styret styring og sikre integritet-fra finans til innsamlingen og så videre, derfor og personlige holder toppledelsen roller er svært attraktive og viktig. I tilfelle du har en non-profit organisasjon som du tror på og vil bidra til, bare nærmer administrerende direktør og la vite dem at du ønsker å bli en volunteer enten i Finance Committee av styret, konsernledelsen av styret eller styret selv. Du vil bli positivt overrasket over å finne ut hvor mange underkomiteer disse organisasjonene har fra innsamlingen initiativer til governance issues, derav non profit organisasjoner er stadig på utkikk etter frivillige med rik sysselsetting erfaring.


Når inntekten er en bekymring, har Private så vel som offentlige selskaper alltid behov for kvalifiserte entreprenører som er i stand til å "traff bakken kjører". Med omfattende arbeidserfaring enten i økonomi, menneskelige ressurser, salg og markedsføring og så videre er du svært kvalifisert til å ta på en rekke midlertidig eller fast sikt administrasjonsroller. Dine tjenester vil bli ønsket velkommen av en starte opp organisasjon hvor de krever til å definere policyer, prosedyrer, leie nye talenter og så videre eller en snuoperasjon situasjon hvor de krever kompetanse med långivere, bemanning, forhandlinger etc. Så er det alltid midlertidige roller som dekker for fødselspermisjon; systemet implementeringer eller utføre en rolle av en ledig stilling mens organisasjonen bærer på sin søk for permanent kandidat.


Det første steget i alle disse situasjonene er å lage en CV som detaljer yrkeserfaring og prestasjoner. I tilfelle du trenger hjelp til å lage din CV, er det mange gjenoppta tjenester tilgjengelig i dag. Det er en avgift for tjenesten, og de kan ligge med en enkel Internett-søk. Før engasjerende en tjeneste, kan du be om referanser. Du vil kreve en følgebrevet sammen med CVen. Hver Søknadsbrev må være skreddersydd til stillingen som du har i tankene. Igjen, er det tjenester i dag som vil kunne hjelpe deg med å laging på følgebrevet. Hvis du vil identifisere posisjoner, kan du kontakt din umiddelbare kolleger, kunder og venner, og la dem vite at du er tilgjengelig og interessert i kontrakt arbeid eller midlertidige administrasjon tildelinger.


En svært viktig kobling i nettverket er sysselsetting byråer som spesialiserer seg på plasseringen av kandidater kort og lang frist tildelinger. Forskning markedet for disse organisasjoner. forstå hva slags stillinger de rekruttere for typen klienter de service, deres rekrutteringsprosessen, deres kunden praksis og så videre. Dele din profil med byrået; La dem vite hva du er ute etter, følge opp med rekruttereren fra tid til annen slik at du kan være toppen av tankene når en tildeling som matchet din ferdighetssett kommer opp.


Husk at vi lever i et samfunn i dag som anerkjenner verdien av en lang og vellykket karriere og varierte ferdigheter at enkeltpersoner bringe til mange organisasjoner. Være trygg på at du ikke er alene i å søke post pensjonsalder sysselsetting.


Ønsker deg mye lykke!

No comments:

Post a Comment