Tuesday, March 6, 2012

Sju Tips for å bli en minneverdig høyttaler

1. Være forskjellige. Minneverdig høyttalere forsøk ikke å være en av mengden. Minneverdig høyttalere setter seg hverandre-de skiller seg ut. De skiller seg ut med noe de gjør eller sier, måten som de presenterer seg selv eller deres materiale. En teknikk jeg bruker i min taler er magi. En enkel magiske triks kan enkelt kjøre hjem et punkt som du vil at deltakerne skal huske. Minneverdig høyttalerne ikke bare stå foran publikum og snakke.


2. Forbli positiv. Uavhengig av emnet fortsatt minneverdig høyttalere positiv. Minneverdig høyttalere prøver konsekvent å kommunisere en melding av hva til gjøre snarere enn hva du ikke skal gjøre. For å være en minneverdig høyttaler bruke mer tid i din tale å gi ditt publikum tips og teknikker for å hjelpe dem å komme seg ut av deres brunst eller løse sine problem heller enn tilbringe mye tid på å fortelle dem hvordan de kom inn i situasjonen. Du kan bruke ulemper som et verktøy eller en snakker punktet, men fokus flertallet av oppmerksomheten on the upside.


3. Være trygg. Som en erfaren foredragsholder jeg kan fortelle deg at det tar tillit til å bare gjøre min til podium, scenen eller mikrofon og start snakker. Jeg har sett mange mindre enn minneverdig høyttalere sakte gjør vei til scenen og begynne å snakke som en sjenert lite school barn. Være sikker på dine snakker evner. Den beste måten å bygge at tillit er praksis, praksis og praksis. Følg praksis prosessen jeg går inn i min artikkel praksis prosessen. Til slutt gi taler, lenge eller kort, ved enhver anledning, ingenting slår erfaring å forsterke din tillit.


4. Bruk humor. Minneverdig høyttalere vet hvordan å kile morsomme bein av sitt publikum, og de er ikke redd for å gjøre dette. Enda viktigere deretter vet ikke hvor men når og hvor du vil bruke (eller ikke å bruke) at humor. Jeg har et tall til humor-tips i mine artikler "Snakke med Humor" og "Boom! Går spøk-bombe!"


5. Oppfordring til handling. Minneverdig høyttalere gi alltid publikum en oppfordring til handling. Nå rolle emne i tale, en minneverdig høyttaler vil gi sitt publikum fagkunnskapen deretter handlingsfremmende dem mot denne kunnskapen. Utfordre publikum å gå ut og forbedre sin virksomhet, liv og helse med materialet du dele hver gang du lukker din tale.


6. Engasjere publikum. Tankene for den gjennomsnittlige person vil kunne behandle langt flere biter med informasjon som du kan uttale selv på dagen din raskere. Derfor, hvis du ikke ta publikum med gjennom spørsmål, aktiviteter, eller tanke provoking historier og eksempler, vil du miste dem. Ikke la publikum tenke på noe annet bortsett fra materiale du prøver å formidle dem. Få dem til å delta i at materialet. Snakke med dem i stedet for å snakke med dem.


7. Være deg selv! Ikke prøv og imitere disse store høyttalere du se. Se dem for tips og teknikker. Se dem til å se hva som fungerer og hva fungerer ikke. Men når du utvikler din egen materiale, gjør den til din egen. Når du kommer på scenen, presentere ditt eget materiale på din egen måte. Med stil. Publikum kom å se deg, ikke Zig, eller Brian eller Anthony eller noen andre; de ønsker å høre deg. Være deg selv, og du vil være langt mer minneverdig en høyttaler.


Tror vellykket & handling.
Tracy

No comments:

Post a Comment