Monday, March 12, 2012

Guide til avgang planlegging

I livet er ingenting permanent i denne verden. Alt som kommer vil definitivt gå. Det er derfor det er best å sette våre beste foten fremover og spar mer i fremtiden. Det er det beste du har å starte med å ha en pensjonsplan.


Noen vente å lenge før de bestemmer seg å planlegge for sin fremtid. Dette er ikke en god idé fordi vi vet aldri hva som ligger foran oss. Så, her er hvordan og når til å planlegge avgang:


1. Den avgang år.


Bestem på hvilket år du ønsker å pensjonere. Det er alltid best å starte noe med et mål i hånden. Dette vil holde deg fokusert og bestemt på å presse det gjennom.


2. Gjør leksene dine.


Den beste måten å hjelpe deg med å begynne å tjene din avgang planlegging er å se i "arbeidsgiver-sponsede 401 (k) eller IRA," eller til noen av oppsettene dine avgang og undersøke på objektive datoen for gjensidig midlene, og se om det samsvarer med din måldato pensjonisttilværelse. Hvis den gjør det, og deretter starte finansiering hekker egg umiddelbart.


3. Sikkerhetskopier.


Det er mange tilfeller der planen kan backfire. Så, er det best å ha sikkerhetskopier.


Så, når du lager en pensjonsplan, bedre inkludere en sikkerhetskopi som vil tjene som en "fallback" i tilfelle nest-egg mislykkes, eller hvis noe annet går galt. Er det best at du ikke avhengige helt midlene fordi noen ganger er det omstendigheter som er utenfor vår kontroll.


3. Velge annuiteter.


Når du gjør en avgang planlegging, bør du ta notere også forskjellige avgang planlegging strategier som vil sikkert gjøre din plan fungerer. Et godt eksempel på en avgang planlegging strategi er annuiteter.


I utgangspunktet er annuiteter tilpasningsdyktige skadesløsholdelse obligasjoner som utelukkende er mønstret for å skjenke ekstra lønn på den samme tid hjelpe du oppnå "langvarig" Lagre mål.


Disse annuiteter er den "langsiktig ' elementer som er anbefalt av mest forsikringsselskaper, skjønt, det er meglere og andre finansielle etableringer som gir denne typen service. De vil hjelpe deg sette opp et bestemt mål, og målet for den.


Det finnes to typer lån: den umiddelbare og skattefrie utsatt annuiteten.


I umiddelbar lånet, kan du starte din pensjonisttilværelse planlegging ved å gi en hefty sum penger til forsikringsselskapet eller en finansinstitusjon, for saks skyld. Etter som, din betaling ordningen vil starte samtidig. Denne typen lån gjelder vanligvis til de som allerede er 60 år og over.


På den annen side, de skattefrie utsatt annuities som du kan velge om du vil betale det avgang beløpet umiddelbart eller gjøre en månedlige utbetaling før gang du nå din måldato.


Dette er vanligvis passer til de som starter sin avgang planlegging tidlig, vanligvis de som er 20 år i minst.


4. Vurdere endrede legat-kontrakter.


Annuiteter hadde vært posisjon i rampelyset for så mange år nå. Fleste vil gå for annuiteter, så dette er den mest populære pensjonering planlegging av strategi. Men som de fleste planer er det likevel sårbart overfor problemer og krisen. Det vil si hvorfor, er det best å gjøre en alternativ mulighet når du lager en avgang planlegging.


Den neste beste avgang planlegging strategien er endret legat kontrakten eller MEC. Dette er i utgangspunktet en slags "forsikring".


I virkeligheten ligner MEC annuitet, spesielt skattefrie utsatt annuiteten, i form av foreløpige premium-priser. Men de er forskjellige i mva-koder.


I annuitet synes Avgiftskoden å være svært ugunstig spesielt når velgjører dør mens "annuitet opphopning" scenen er i full kraft. Dette, blir i sin tur, gjør utsatte lønns skatt på utvikling plutselig betales.


Derimot løser MEC dette problemet ved å gi velgjører eller beneficiaries med en "forsikring rider" inkludert i avtalen. Det "forsikring ri" er laget for å overlate hele beløpet til mottakerne helt gratis fra eventuelle skatter.


Videre, MECs kan gi deg suppleness til å velge mellom de variable og konstante Kontoinnstillinger. Dette, i sin tur vil gjøre din pensjonisttilværelse planlegging relativt enklere.


Likevel, hva avgang planlegging av strategi du velger, poenget er at det er veldig viktig å lagre for din avgang så snart som mulig.


Oftest enn ikke, folk nøle litt lenger før de begynner å gjøre sin avgang planlegging. Dette bør ikke være tilfelle, fordi du vet aldri hva vil skje videre.


Som de sier, er livet spenning; du vet aldri hva det kan gi deg fram til slutten. Så, den beste tiden å gjøre avgang planlegging er nå.

No comments:

Post a Comment