Friday, March 9, 2012

Boliglån bank: Er det For deg?

Er du rask med beregninger og alltid klar til å hjelpe folk?


Hvis du er god med tall, og har stor organisatoriske ferdigheter, kan en karriere i boliglån Bank være en god idé. De fleste som arbeider i feltet boliglån Bank er bolig eller kommersielle lån offiserer.


Et boliglån lån offiser hjelper folk få lån til å kjøpe hus eller re-finance egenskapen de allerede eier. En kommersiell lån offiser kan også håndtere boliglån, men for virksomheter og selskaper. Avhengig av hvilken type selskap lånet offiseren fungerer for, kan timer variere fra en standard 40 timers uke til mer. Mange boliglån Bank fagfolk arbeider på provisjon, så de kan være lurt å sette i flere timer, bestille mer lån og tjene mer i provisjon. Standard timer arbeid på en bank eller credit union i andre boliglån lån offiserer.


I gjeldende arbeidsmarkedet er nye boliglån Bank fagfolk vanligvis nødvendig å ha en universitetsgrad i økonomi- eller virksomhet, eller noen opplæring eller oppleve spesifikke for feltet. Datamaskin, trening er avgjørende for jobben, som er en sikkerhet med tall og god kundebehandling tjenesten ferdigheter.


Det er mange høgskoler tilbyr grader i finans og forretningsvirksomhet, og flere skoler tilbyr både på området og Internett kurs i boliglån bank og utlån.


Lån offiserer ansatt av banker og Kredittforeninger trenger vanligvis ikke å bli lisensiert. Boliglån meklere og selskaper har lisenskrav bestemmes av deres tilstand. Hver Statens institutt for profesjonell regulering kan gi informasjon om deres lisenskrav.


Siden boliglån lån offiserer er vanligvis betalt på kommisjon, kan deres lønn variere med antall lån som de skriver. De fleste Tjen mellom $33.000 og $63.000 per år, med toppen inntekter tjene om $90,000 og opp.


Boliglån Bank fagfolk ser gjennom kreditt score, bestemme hvilken type lån som er best for kunden og lede dem gjennom programmet og lukke prosessen. Detalj-orientert og veldig organisert, lånet offiseren håndterer mange papirarbeidet og rapportering krav som er nødvendig for å få lån godkjente og ble lukket.


De er også pålagt å ha en sterk relevant kunnskap om føderale boliglån forskrifter og ulike typer boliglån som er tilgjengelige til forbruker. Detaljert kunnskap om programmet og lukke prosedyrer er også nødvendig å hjelpe kunden med denne ukjente og ofte ubehagelig prosessen.


Selvfølgelig, er noen salg og forhandle ferdigheter nødvendig for å lykkes. Med mangfoldet av boliglån produkter tilgjengelig i dag må boliglån Bank offisielle overtale, eller "selge" forbrukeren på deres produkt. Grunnleggende salg trening er ofte inkludert i boliglån utlån kurs for dette formålet.


Hvis du er interessert i en karriere i finans eller bank, kan du vurdere boliglån bank. Du skal hjelpe familier med å gjøre den største investeringen av livet og stor livnære stund hjalp andre.

No comments:

Post a Comment