Saturday, March 3, 2012

Lønn og fordeler grunnleggende

I dagens scenariet når de økende prisene berører himmelen, blir det avgjørende at din lønn er i stand til å gi deg et tilfredsstillende liv i hvilke alle grunnleggende nødvendigheter og litt mer enn som er komfortabelt oppfylt. Men dette faktisk skjer ikke. Lønn-strukturen pågår på en snegl tempo mens prisene på varer skalere nye høyder. Spørsmålet er hva en person bør gjøre i en slik situasjon. Svaret er perks eller fordelene som et selskap som tilbyr med grunnleggende lønn. Perks som suppleres med grunnleggende lønn er en kilde til lettelse. En jobb som tilbyr en grunnleggende lønn på $90,000 per år uten alle bonus bør forkastes for en jobb som henter du $84,000 med månedlige fordeler.


Disse perks er betydelig ikke bare for faktoren for penger, men for viktige sider som de står for løpet av våre liv. For eksempel seg dental forsikring tar for alle utgifter som er relatert til dental problemer som ansatt konfronterer etter at han kom til selskapet. Dermed låne perks ansatt et mer eller mindre bekymringsløse liv. De gir ham med den største assistanse dvs. finansielle og som også i noen av de dyreste områdene. Derav, perks er utrolig betydelig.


Men alle firmaer og bedrifter tilbyr ikke disse fordelene. Videre, hvilke fordeler varierer fra arbeidsplassen til arbeidsplassen. Som bankens ansatte er nytte med medisinsk hjelp, perks travel under ferier, forsikring etc. Mens mange multinasjonale selskaper og selskaper gir perks på daglig basis som inkluderer primært på bekostning av mat og commutation kostnader.


Noen av hovedsakelig betydelig og vanlige fordelene som er oppført under-


• 401 (k) plan, er ment å avlaste ansatt fra byrden for beskatning av regjeringen. Denne planen er i det lange løp også fruktbart for det gjør det mulig for ansatt å gjøre god stabilisert besparelser i hele sin jobb. Denne fordelen er tilgjengelig bare for de som arbeider i privat og ikke offentlig sektor.


• 403(b) plan – er også av enorm hjelper i å spare penger for pensjonister som er slettet av alle beskatning, men bare til tidspunktet for seg ut. For en privatperson retires og starter å bruke penger fra kontoen 403(b), blir inntekt gjennom den vanlige beskatning. Det er visse andre forskjeller også mellom den 401 (k) og 403 (b) planer. 403(B) planen er ment for de som er ansatt som per IRS definisjonen av bedrifter som er organisert og arbeider spesielt for religiøse, veldedige, offentlig sikkerhet testing, vitenskapelig, litterært eller pedagogisk formål. I tillegg til dette kan 401 (k)-pan investeringer i aksjer mens 403(b) ikke gjør.


• Forsikring anlegget-mange arbeidsgivere skjenke sine ansatte med forsikring fordeler. Disse fordelene er svært nyttige i perioden da ansatt er ute av stand til å arbeide og trenger økonomisk støtte av sitter hjemme. Enkelte selskaper tilbyr full forsikringsdekning til sine ansatte, mens det er andre som gir en relativt begrenset dekning til de nye recruitments. Denne dekning øker imidlertid gradvis med arbeider år av arbeideren. Under forsikring anlegget er også inkludert forsikringer lignende-funksjonshemming forsikring, dental forsikring, kort og lang sikt funksjonshemming osv.


• Healthcare fordeler er inkludert i pakken kompensasjon. Det finnes ulike healthcare pakker med ulike omfang. Vanlig helsevesenet planene er HMOs, PPOs og POSs.


• Feriepakker tilbys også årlig av noen selskaper. I denne fordelen gir selskapet deg en viss mengde penger som du kan benytte i holidaying med familien. I tilfelle en tur til, ikke ligger på din reiserute, kan pengene fungere som en lagring, i henhold til reglene for selskapet.


• Etterlønn pakken er aktiv under situasjonen når enkelt taper hans jobb uten noen av hans skyld. Dette er ikke bare svært nyttig til ansatt, men lagrer også noen form for rettslige tiltak mot arbeidsgiver.


• I tillegg til disse, mange multinasjonale selskaper tjene sine ansatte med et hus, gratis telefonsamtaler og plukke effektiv og avgjørende og slipp fasiliteter.

No comments:

Post a Comment