Thursday, March 8, 2012

Karriere motivasjon

Hvordan du erverve karriere motivasjon? Hva bør du gjøre for å bedre dine ambisjoner å avansere i din yrke? Og hvordan du holde motivasjonen oppe over en lang periode?


Godta at ingen, men du har det endelige ansvaret for din karriere utvikling-planlegging


Du trenger kvalifikasjoner, ferdigheter og talenter


Du trenger en legitimasjon


Du trenger støtte fra andre mennesker; din familie og venner, fritids-fellows, din høyskoler og andre personer i yrkeslivet. Kan ta en nærmere titt på folk som kan motivere deg til å få din karriere flytter:


De som elsker deg kan gi deg motivasjon


Hvordan føles det for å komme hjem etter en lang og hard arbeidsdag og mottas som en konge? Du er oppfylt i døren av din ektefelle, barn eller nærmeste venner som har øyne som lyser opp når de ser deg? De gjøre sannsynligvis du føler at arbeidet du har gjort i løpet av arbeidsdagen var verdt det, at dette arbeidet gjør andre glad, og du vil trolig føle seg oppmuntret forsøke enda mer å gjøre dem enda mer fornøyd, fordi du ser at de gjør deg lykkelig. Nærmeste personlige forhold nettverket er din base, Hovedformålet hvorfor du har en jobb eller et yrke. Det er trolig ingen bedre grunn hvorfor du arbeider enn for lykke og sikkerheten til befolkningen som bor sammen med deg i din egen hekker.


Ditt nettverk av fritid kolleger kan motivere deg


Alle trenger for fritid, noe utenfor jobben og utenfor hjemmet. Du har behov for å sosialisere med bekjente fra tid til annen for deling interesse og hobbyer eller selv fester med. Disse menneskene og aktiviteter som du utfører sammen har lite eller ingenting å gjøre med din jobb eller yrke. Å nyte hobbyer som bro eller kasino gambling, sykling eller sykle, fiske eller fotball sammen med folk som har lignende interesse for deg, som motiverer du å avansere i din karriere, fordi slike aktiviteter tilfredsstiller et behov du har, og som kan ikke karriere-miljø. Hvis du ikke ta vare på dine hele personen du vil ikke føle seg godt og yrke planlegging og fremgang vil også tillate. Derfor å ha noe utenfor ditt hjem og jobb som kan ta vare på delene av din personlighet at din hjem og jobb er ikke i stand til, er nødvendig for staying motiverte i jobben og yrke.


Få motivasjon fra profesjonelle mastermind gruppen


Du har trolig vært på ulike seminarer og møter inne, så vel som utenfor arbeidsplass. Løpet av årene du har jobbet har du også sannsynligvis skaffet mange profesjonelle kontakter som tidligere kollegaer og veiledere, college professorer og andre akademiske fagpersoner, karriere rådgivere og andre folk som deg, med samme bakgrunnen og utdanning. Dette er din mastermind gruppe og representerer en uvurderlig ressurs for din yrke fremgang; fagfolk som du kan nettverk med, diskuterer mange emner som kan være nyttig for alle. Bare ved å vite at du har er denne ressursutvalget tilgjengelig en betydelig motiverende faktor for du eier karriere planlegging og utvikling. Husk at hver av oss har noe den andre må kanskje.


Din mentor er lik din motivator


En personlig mentor er sannsynligvis de fleste karriere motiverende personen du kan ha. Hvis du er i stand til å få deg en smart og pålitelig mentor ikke nøl med, kan du finne en nå. En mentor er en person som gir deg råd om yrke-problemer. Han eller hun jobber Melia som du og gir du støtte i din yrke planlegging og utvikling. Han også introduserer deg til folk som kan hjelpe deg med å bygge din karriere og sikrer som utvikler i yrket i riktig retning. Han hjelper deg med å gjøre en karriere-plan, sammenligner utviklingen med planen, analyserer avvik av planen og foreslår hva å være på sporet som delta i visse trening og andre yrke utviklingsaktiviteter.


For å oppsummere: Å tilegne seg og opphold motivert om din karriere planlegging og utvikling, må bevissthet om din egen ansvar, kvalifikasjoner og legitimasjon, men mest av alt du trenger støtte fra andre mennesker. Dermed er forholdet bygning - ikke bare i din arbeide sted og i yrkeslivet men utenfor dette området - avgjørende for å lykkes i din karriere.

No comments:

Post a Comment