Wednesday, March 7, 2012

Hvordan bli en motivering Speaker

Den eneste måten å bli en motivering speaker er ganske enkelt å trene med noen. Til å begynne med må du bestemme hva markedet som du ønsker å målrette. Du må velge fra et felt som inkluderer men er ikke begrenset til økonomi, eiendomsmegling, investere, religion, ungdomspornografi høyttalere, salg teknikker og mange flere emner av interesse for bedrifter og grupper av mennesker over hele verden.


Velg ditt område av kompetanse eller på minst du ønsker å snakke med andre om emnet. Deretter oppsøke og forfølge de beste motiverende høyttalerne i arena. Gå og høre hva de har å si, og hvordan de går om å få sitt budskap. Er de keynote høyttalere eller bare varmt opp fyrene på forhånd? Du vil ikke starte som en keynote speaker før du har en slags følge noen type oppføring bak deg. Men hvis du er begavet og du studerer og arbeid som ble hørt, lære grunnleggende, har du en sjanse til å gå til toppen så raskt som noen andre gjør.


Ledende motiverende høyttalere tilbyr ofte klasser som bøker og andre undervisning hjelpere til å opprette nye motiverende høyttalere. Dette kan høres rart. Hvorfor ville en person på toppen av sitt yrke tilby instruksjoner opp på hvor å bli en konkurrent? For den enkle grunnen at jo flere personer som er der ute i verden, snakker om hans undervisningsmetoder og bruker hans motivering speaker trening teknikker, arbeider jo mer du mer etterspurt han vil bli som en keynote speaker. Du må starte et sted, og tar treningen som student i gutta på toppen er den raskeste måten å få deg ansatt for å snakke på noens konvensjonen.


Når en enkel seminar eller kvelden av forelesninger ikke er nok til å oppnå ønsket resultater, ansetter noen selskaper ekstreme motiverende høyttalere for å komme inn og levere en tyngre slag. Disse menneskene konsentrere seg om en ting og en ting bare-gjør bedrifter mer lønnsomt fra minuttet høyttaleren er gjort engelsktalende. Som alle motiverende høyttalere gir ekstreme høyttalerne ekstreme motivering speaker opplæring designet for at du en av foten soldater som kan gå og espouse hans metoder for å generere mer salg, eller å samle inn disse fordringer, eller å fange en større markedsandel av eller hva hans bestemt skrå er, til en rekke bedrifter. Markedet er nesten ubegrensede for ekstreme motiverende høyttalere, jo mer de merrier, og en god student alltid bidra til å gjøre en lærer se enda bedre.

No comments:

Post a Comment