Sunday, March 4, 2012

Boredome og Burnout er en dødelig par

Vi alle bli lei med våre jobber på en gang eller en annen. Det er en elendig følelse, men vi kan fortsette å fungere, selv om du er på mindre enn full hastighet. Men uten tilsyn, kjedsomhet kan få så intens og varer så lenge at det fører til burnout. Når det skjer, står vi overfor en kostbar og potensielt farlig trussel mot vår helse og vårt karriere.


Det er noen trøst i å vite vi ikke er alene Hvis burnout slår oss. "Burnout er den største Hairstyle Wonders in the 21st century" Ifølge Christina MasLach, en PhD som har skrevet en bok om emnet. Det er også solace av sorterer i innser at kjedsomhet og burnout oftest streik den smarteste og beste, mest ambisiøse av oss.


Gjenkjenne symptomene Classic


Klassisk symptomene på kjedsomhet er alt for lett altfor kjent. Vi nyte ikke lenger det vi gjør. Vi skrekk å gå på jobb. Én logre sa, "Du vet du er lei når det tar to ganger så lang tid å kjøre til jobben som det gjør for å komme hjem om kvelden."


Blir lei med en bestemt del av jobben din er annerledes og mer alvorlig enn lider av kjedsomhet med jobben selv. Det er ikke uvanlig å finne minst halvparten av tingene som vi gjør på en hvilken som helst gitt jobben er kjedelig. Kritiske kjedsomhet er å bli lei av hele scenen, dag inn og dag ut. Kjedsomhet på dette nivået er forløperen til burnout.


Tegnene på burnout inkluderer trøtthet, lav moral, fravær, frykt, fortvilelse, fiendtlighet hjemme og på jobb, økt helseproblemer og narkotisk stoff eller alkohol misbruk, alle som utgjøre trusler mot helse og karriere.


Vanligvis vokse kjedsomhet og burnout ut av slike årsaker som våre bringe mer evne til en aktivitet over en periode enn en garanterer for tildelingen. Med andre ord, kan vi gjøre jobben med en halv hjerne og halv energien vår. Vi har tid til å bli lei. Eller vi lider av frustrert ambisjoner; Vi står fast på en rung av stigen og se på ingen måte til toppen. Vi forventer mer enn livet kan levere, og vi vil ha det nå. Eller vi kan være buckling under ubøyelige Press.


Dessverre er det ikke sikker på at, instant cures... ingen piller eller skudd å ta for å kurere kjedsomhet og burnout. Forebygging eller healing må komme, for det meste, fra i oss.


Handle i dag for å håndtere kjedsomhet og burnout. Nesten alle positiv handling er bedre enn å sitte rundt i en funk. Hver dag vi forsinke, synke vi litt dypere inn i hullet av fortvilelse og discouragement. En ekspert på saken sier, "mest maddening er self-torturing treghet. Du vet du bør gjøre mer... som det er mange ting du kan gjøre, men deretter, hva er vitsen? "


Hvordan man skal håndtere med dødelig b


Det tar mye god sunn fornuft, disiplin og hardt arbeid for å håndtere den dødelig b


Hvis på rasjonell analyse du finner du er lei med jobben din som en helhet, og ikke bare noen rutinemessig del av det, bør du diskutere problemet med sjefen din og be om en overføring til en annen, mer utfordrende posisjon. (Hvis du ikke kan diskutere dine følelser med sjefen din, har du et problem av en annen.)


Hvis en overføring ikke er mulig, må du gjøre en dedikert innsats for å forstørre din nåværende ansvar. Eller finne nye måter å bære dem ut; Lær nye ferdigheter. Endre din daglige rutine. Finne livet-utvider interesser bortsett fra jobben din.


Det hjelper for å se din jobb i sammenheng med større oppdrag av organisasjonen. Det vil si for å forstå at uansett hvor lite, er du en integrert del av organisasjonen. Hva du gjør er viktig.


Kjedsomhet og burnout har en hard tid gjenlevende når du lærer å være stolte over arbeidet og prøver stadig å forbedre hva du gjør.


Til slutt, hvis ingen av disse trinnene gir hjelp, må du seriøst vurdere å flytte til en annen posisjon med nye utfordringer. Men du bør være forsiktig med å ta denne ekstreme trinn. Du har å være sikker på at du ikke kjører bort fra deg selv og realitetene av utfordringene og perioder med kjedsomhet, som er en uunngåelig del av livet.

No comments:

Post a Comment