Monday, March 5, 2012

Hvordan bli en god bryllup DJ

Hvis du elsker musikk, og har en anstendig samling, kan det være en god måte å tjene ekstra penger til å bli en DJ for direktesendinger. Å komme rullende i kan ta en liten investering som en DJ må ha toppen av linjen-stereoutstyr og en musikksamling som gjenspeiler en rekke musikksmak, men finansielle belønningene kan være vel verdt den innledende utgifter. DJs er ansatt for noen av en rekke hendelser fra skolen danser til bryllup og Bar-mitzva, og måten du utføre selv må kanskje variere avhengig av hendelsen som du arbeider. Bryllup er en spesielt verdifull markedet for en disk jockey og bryllupet DJ ofte har en av de mest moro jobber av noen som er forbundet med en anstendig størrelse bryllupet mottak. Følgende er noen tips som kan hjelpe deg å finne suksess som et bryllup DJ.


La oss få det startet her:


En bryllupet mottak er egentlig en stor fest. Som ethvert parti, resepsjonen vil utvikle seg sakte i løpet av kvelden og det er ansvaret til bryllupet DJ for å sikre at den beveger seg i riktig tempo. Når begynner resepsjonen først bryllupet DJ ville bli oppmerksom på at folk er fresing rundt og snakker, spising, og congratulating det lykkelige paret. Dette er en god tid å starte avspilling av musikk, å foreta et valg som er både i tråd med de forespurte sjangere eller smak som bør har tidligere diskutert med par eller personen som leid bryllupet DJ. Noe positive, men ikke overveldende er bra her.


Når det er tid for å danse å starte, er det tid å starte partiet. Noen ganger er folk er en smule sjenert å komme i gang. Det er på dette tidspunktet at bryllupet DJ trenger å vise noen personlighet. Få på at mikrofonen og motivere mennesker å komme på dansegulvet og flytte. Gjør noen uttalelser som vises i newlyweds og fortelle gjester til å komme ut der og riste den.


Når du har solgt det, ikke kjøpe det tilbake:


Nå som du har fått musikken gående og dansegulvet er full, kan du stenge sektor-hull! Ingen kommer til en bryllupet mottak å høre bryllup DJ blather på i mikrofonen som en wannabe Howard Stern. Hvis det har falt på deg til å kunngjøre mini resepsjonen arrangementer som en dollar dans eller fjerning av the garter, deretter gjøre det, men snakker så lite som mulig. La musikken flytte partiet og beholde den mikrofonen sikkert i oppreist og låst posisjon.


Hey, Mr. DJ… Sette en post på:


Forespørsler er lik tips for bryllupet DJ. Hvis en gjest tilnærminger du med en sang-forespørsel som faller i kategorien musikk som du har vært ansatt for å snurre, få det det bokføre hastverk. Folk blir alle varme og krusete inne når de hører en sang som de spesifikt angitt.


Endelig er to ting som hver bryllup DJ bør ha i sin samling kopier av The Hokey Pokey og The kylling Dance. Behandler disse som American Express kort av bryllupet DJ: ikke forlate hjemmet uten dem.

No comments:

Post a Comment