Tuesday, March 27, 2012

10 Ting du ikke visste om tannleger

Så tidlig som 3000 BC, har menn dabbled i tannlegen å ta vare på dental problemer de har møtt. Har må spørsmål uutholdelig smerten som er knyttet til cavities og rotting tenner dem å oppdage måter å lindre sine opprivende og unbearable ubehag. Dermed må fremveksten av tidlig "tannleger" være på grunn av smertefulle symptomene.


Mye bevis peker på, som fra avdekket relikvier, gjenstander og mumiene, noen former for dental kirurgi eller dental prosthetics. Fra de gamle egypterne til gresk-romerne til tidlig kinesiske sivilisasjoner, har tannleger eksistert for å hjelpe folk med sine tenner problemer.


Tannleger har alltid vært forbundet med smerte. Ingen tur til tannlegen har vært en velkommen reise. Mange mennesker, hovedsakelig barn, se voyage til en tannlege avtale som en form for tortur. Bare lyden av til tannlegen drill sender fryser opp alles ryggraden og fører til en form for en angst angrep (for noen om).


Selv med utviklingen av mange vitenskapelige teknologier i dental praksis, som bedre smerte-tabletter, anestesigasser, moderne utstyr og smertefri prosedyrer. I alle fall, har tannleger hatt et dårlig rykte som er sannsynligvis uncalled for.


Læring og vite mer om tannleger ville gjøre dem ser mindre truende og mer interessant. Tannleger er her for å hjelpe oss, fordi det er god, sterk og sunn tenner ikke bare gjør oss se bedre, men også deler oss fra dødskamp av måtte tåle unbearable smerte av å ha hulrom.


Her er 10 ting du ikke visste om tannleger. Noen fakta viser målingene gjort på deres oppfatning og tilfredsstillelse av deres tannleger mens noen er morsomme fakta som kan hjelpe deg med å se en annen side av tannleger.


Mens Tannleger har uncommonly vært betraktet som er frykt faktorer her noen fakta som bevise ellers:


Ifølge en meningsmåling utført i 1997 av gallupundersøkelse, mottok tannleger gode karakterer i å være mest betrodde yrket i de forente stater å plassere femte i samlede rangeringen.


Tannleger også får høy karakterer fra en annen gallupundersøkelse gjort nylig å være linje med arbeid som har høy grad i mellommenneskelige ferdigheter og levering av kvalitet omsorg (Husk lollipops?).


En høy 92% av de søkte sa at de vil anbefale dem til alle som er oppgitt i en annen gallupundersøkelse.


En annen undersøkelsen viser at 83% av amerikanske voksne er svært fornøyd med tjenestene de får fra deres tannleger. Denne undersøkelsen ble gjort av Louis Harris and Associates i et forsøk på å studere amerikanske folks holdning til tannleger.


… og Tannleger har en stor rating, 61%, på etikk-måling for ærlighet og pålitelighet.


For noen morsomme fakta om dentists…


Elektriske stolen ble oppfunnet av en tannlege. Hhhmmmm… gjør deg forunderlig mye om Tannlegens Chair ikke det?


William F. Semple, en tannlege fra Mount Vernon, OH. ble utgitt første patent i 1869 for tyggegummi.


I gamle dager når dentures ikke var oppfunnet ennå, ville tannleger gjøre en rask kirurgi i implanting tenner i munnen på en person. Tennene kom fra døde mennesker!


Aztekiske tannleger ville blande fyllinger jern, vann og navle lo bake og sette det inn i hulrom å forsegle det. Ikke bare ble rapportert av lettelse, men følte en utvikling av følelse av retning av en person.


Så hvis du tenker på det, etter leser dette og finne ut hvor mange generasjoner har allerede søkt folk til å ta vare på sine problemer i tennene, kan tannleger bare ha de eldste yrke i hele verden. hva tror du?

No comments:

Post a Comment