Saturday, March 10, 2012

Frilansere Field Guide til kontraktarbeid

Hva er Outsourcing?

Outsourcing er en fin måte å tjene ekstra penger eller til og med en full tid levende. Når et selskap outsources sitt arbeid betyr det de leter etter personer utenfor selskapet (du) for å fullføre jobber for dem på en kontrakt eller kort sikt basis. Du finner de fleste freelance arbeid på freelance markedsplasser over Internett. En liste over freelance nettsteder søke på Google eller noen av de freelance katalogene som er tilgjengelig.

Komme i gang

Det første du bør gjøre er å kompilere siste arbeidet historie i en portefølje. Mange freelance nettsteder kan du bokføre arbeidet ditt online. Det andre alternativet er å åpne en gratis hosting konto og plassere ditt verk til et online demonstrasjon av din evne til. Inkludere referanser, forbi arbeid, attester og alt annet som fremhever dine talenter. En ting som dette ikke bør er i CV-format. Internett endrer mye regler for å ansette medarbeidere og freelancing er endringer dem enda mer. Her vil du finne at erfaring og evne til veie mer tungt i en hiring beslutning og utdanning eller status.

Å få hyret i dag

Den enkleste måten å finne kontrakt eller freelance arbeid er å besøke en av de mange freelance markedsplasser tilgjengelig på Internett. Et flertall av nettstedene er delt inn i to deler, én for frilansere (du) og den andre for prosjektledere (folk som ønsker for å leie du). Det første du trenger å gjøre er register som frilanser. En gang registrert Husk å laste opp en profil og detaljer om de siste arbeidet.

Det er viktig å huske at arbeid på Internett (spesielt når du er ny) er bygget på tillit. Det er det beste du kan gjøre for å øke sjansene for å få budet valgt å sette detaljert informasjon i profilen.

Grunnoppsett for en freelance nettsted er at prosjektlederen vil legge prosjektet og du som frilanser har muligheten til å plassere budet for arbeidet. Et bud inneholder tiden det vil ta å fullføre, prisen for jobben og en kort beskrivelse.

Å plassere budet

Budet ditt bør være et fullstendig sammendrag av det nødvendige arbeidet. Det bør være detaljert, nøyaktig og relevant for prosjektet. Dette er grunnen til at den største feilen som du kan gjøre er å plassere et bud som inneholder: ‘ kan gjøres ’ ‘ jeg kan gjøre det ’ eller ‘ nei Problem:) ’. Også disse er bedre og deretter Kopier og Lim inn bud beskrivelse. Dette er noe sånt som “ forpliktelse til FORTREFFELIGHET. VI gi u en 100% nøyaktig arbeid. ” disse bud er ikke i det hele tatt relevant for prosjektet.

Hver prosjektleder vil tro at hans/hennes prosjekt er det bare ettall det du ønsker. De vil tro at du er utveksling hele dagen til å få denne jobben. Øke sjansene dine, og Flytt foran konkurransen ved å plassere en kort, høflig beskrivelse som er relevante for prosjektet. Her er et eksempel:

“ Hi _ (Project Manger ’ s navn) _, jeg har satt detaljene for mine bud i privat meldingstavlen. Jeg ser frem til å samarbeide med deg, og du kan komme i gang umiddelbart. Takk for din vurdering, __ (navnet ditt) __. ”

At ’ s det for budet. Hvis din Kostnadsestimat og tid til levering ikke er helt av, kan du øke dine sjanser ved postering i privat meldingstavlen.

Private meldingstavlen

Private meldingstavlen er en funksjon på de fleste nettsteder som lar frilansere til å kommunisere med prosjektlederen om detaljene for jobben. Med mindre anmodet, er dette den verste plassen å putte din CV.

At ’ s høyre; Don ’ t plassere listen over arbeid historie på meldingstavlen din privat. Fra øynene av prosjektlederen har hver og en samme CVen med mindre du er å bli intervjuet for en jobb. Hvis du har en CV, og plassere den i din profil. Bare nevner av dette materialet bør være: “ For flere referanser, se min profil plassert her: ___ ”

Resten av kommunikasjonen bør om prosjektet. Selv om du allerede tror du forstår alt, spør du prosjektlederen om av spesifikke detaljer. Dette ekstra trinnet vil plassere miles forkant av konkurransen. Stille spørsmål viser at du er oppriktig interessert i å få en nøyaktig beskrivelse av arbeidet involvert. Det kommuniserer til prosjektet krybbe at budet vil være nøyaktig, og at du er begeistret for å arbeide med dem.

I tillegg til å stille spørsmål, kan du plassere din tidssone, og når du er tilgjengelig for arbeid. Lar andre person vet at du er tilgjengelig via e-post og instant messengers. Mens du kan være fristet, Inkluder ikke kontaktinformasjonen. Dette er mot de fleste tjenestevilkårene og gir den andre personen et inntrykk av uærlighet.

Den neste tingen du bør gjøre er å gjenta de samme trinnene. Det ’ s nødvendig å spre sjansene over noen prosjekter for å sikre at du får nok arbeid. Med mindre du er erfaren er det avgjørende at du starter sakte. Hvis du overbelaste deg selv med arbeid, ikke bare vil du dårlig utføre på arbeidet du ble hyret til å gjøre, du får dårlige anmeldelser fra alle som engasjerte deg. Den eneste ting verre deretter ingen tilbakemelding har dårlig tilbakemelding.

Hvordan komme All Star-tilbakemelding

De fleste nettsteder rangere hver frilanser med en historie med arbeid kalt ‘ tilbakemelding ’. Dette er en scoring system som gjør at prosjektledere du har arbeidet med tidligere å registrere sine erfaringer med deg. Starter ut nye du vant ’ t har tilbakemeldinger som vil hindre din freelancing innsats. Starte sakte ved å plassere bud og kommunikasjon med prosjektledere som legger små, raske arbeidsplasser. Gå den ekstra mile med disse personene for å sikre at de er glad og fornøyd med arbeidet. Sjekke inn konsekvent til å rapportere fremgangen din, og kontroller at alt er gjort til sine egne spesifikasjoner. Når arbeidet ditt er fullført, be dem hvis det er noe annet du kan gjøre. Bare én eller to gode tilbakemeldinger score kan øke freelance arbeidet enormt.

Hvis du er desperat, tilby å gjøre arbeidet gratis i bytte for en stor gjennomgang. Være ekstraordinære i din innsats for å hjelpe og forutse din arbeidsgiver ’ s behov. Ikke bare får du gode tilbakemeldinger, men du kan også få en gjenta kunde.

Avanserte feltet taktikk

Ønsker å få flere bud akseptert, rase forkant av konkurrentene, og kunne plukke beste jobbmuligheter? Det er akkurat hva denne delen handler om. Vi har allerede diskutert de beste og verste tingene å plassere i budene og pmb. Nå vil jeg vise deg hvordan du flytter din freelancing innsats opp et par hakk.

Private Message Board taktikk: Når prosjektlederen svarer med svaret på spørsmålet ditt. Svare med “ hvis jeg forstår arbeidet riktig, du trenger: ” deretter lage en nummerert liste over arbeidet som kreves så du forstår den. ” nederst “ Hvis dette er riktig, kan jeg begynne å arbeide umiddelbart og har alt ferdig i under ______ ”.

Dette gjør to ting, først det formidler til prosjektlederen at du fullt ut forstår arbeidet som kreves. Andre viser det prosjektlederen hvor mye arbeid er virkelig involvert.

Tid: Hvis din anslaget tid til ferdigstillelse er 5 dager og under skrive ut din beskrivelse og meldinger tid i timer, og alltid sette “ jeg kan ha denne fullførte testet, installert og klar i under ___ timer. ” at ‘ under ’ setning virkelig gir inntrykk av hastighet og kvalitet i arbeidet.

Hvis prosjektet vil kjøre over 5 dager, skrive ut datoene du vil ha alt klart, ikke bare antall dager. “ i dag er 15; Jeg vil fullføre de første mockups, 17. Så jeg vil fullføre delen admin på tyvende ”. Selvfølgelig er det hard part kommer i å holde denne tidslinjen. Hvis du kan levere hvert trinn i tide, og til den er fullført vil du motta gode tilbakemeldinger, Gjenta mer kunder og flott arbeid muligheter.

Portefølje taktikk: Hvis din portefølje online, kan du opprette en helt annen portefølje for hver av dine talenter. Ikke bare en egen side, må du lage en helt egen nettside. For eksempel hvis du er en designer nettsted, oppretter du en portefølje bare for flash, fungerer én for rett HTML og én for 3D-grafikk. Du kan selv dividerer med stil av design. Når du presentere arbeidet til fremtidige klienten, presentere porteføljen som samsvarer best med hans/hennes behov. Selv om du er talentfull, dedikert presenterer en liste over relevante fortiden arbeid vil gi inntrykk av at du er en fokusert, profesjonell.

Presentasjon taktikk: Sammenstille informasjonen du har mottatt fra prosjektbeskrivelse og spørsmål / svar fra prosjektlederen til et detaljert forslag for arbeidet ditt. Mens du kan endre stilen for forslaget er en enkel og effektiv metode å skrive det på en enkel nummererte HTML-side. Ta med tittelen på prosjektet, navnet ditt og en punktliste med arbeidet som kreves. Plasser eventuelle spørsmål du har om prosjektet i tillegg til budet og tid til ferdigstillelse nederst. Laste opp denne siden til online portefølje, og deretter legge inn linken i privat meldingstavlen. Dette en lov vil vinne mer budene dine deretter noe annet du kan gjøre.

Oppfølging taktikk: Det finnes to typer webmasters. De som legge inn et prosjekt, og det lukkes 1-2 dager senere fordi de vet nøyaktig hva de ønsker. Deretter er det de som legge inn et prosjekt, og vente i 10-15 dager før du velger en frilanser for jobben.

For disse prosjektledere er det beste du kan gjøre å følge opp. Etter å plassere budet og spør via Private meldingstavlen er neste trinn å sende prosjektlederen en rask kommentar etter ca 2 dager. Noe langs linjene av “ Hei, jeg bare ønsket å følge opp med mine bud og se om du hadde alle spørsmål eller bekymringer. Hvis du gjør vennligst gi meg beskjed og jeg vil komme tilbake til deg omgående. Takk skal du ha, _ _ (navnet ditt). ”

Denne handlingen viser hver prosjektleder at du er grundig i arbeid og bryr seg om å få sin kontrakt.

Ytterligere hjelp

Du har alle verktøyene du trenger for å komme i gang nå. Hvert trinn har vært dekket fra å registrere seg for å få gode tilbakemeldinger. Vi har også gått over noen avanserte emner som vil bidra til å sikre budet er akseptert over konkurransen. Du er klar til å starte freelancing i dag.

Jeg ser frem til å høre fra deg, og jeg håper at du har funnet denne veiledningen nyttig og informativ.

Gi meg beskjed hvis du har spørsmål.

takk
Peter Ferrigan

No comments:

Post a Comment