Wednesday, March 14, 2012

Det beste forsvaret - Vanskelige intervjuspørsmål

I et intervju, ville bekymringsfull om din inadequacies som er oppfattet, eller hva kan vises som negative elementer på loggen for ansettelse, bli du ingensteds. Faktisk, kommer å ha en negativ fokus på ting ofte gjennom i måten du svarer.


intervju spørsmål, og selv i din kroppsspråk. En søkeren som skifter, spiller med ting som deres skjorte nederst på ermet, eller som mister oversikten over diskusjonstemaet, er sabotaging sine egne sjanse til suksess.


OK, så du har noen punkter. Kanskje det var en tid for to år siden, at du var ute av arbeid for åtte måneder. Eller jobben som er åpent, krever en bestemt ferdighetsnivå som du ikke har ganske oppnådd ennå. Ingen av disse tingene kan knock du ut av slike konflikter som mangel på selvtillit.


Vi har en enkel, todelt løsning: først gjøre best ut av din "verste", og deretter gjøre selskapets prioriteter, din egen.


Studere de svake punktene i din CV, og bygge på dem. Hvis du har hatt en periode med arbeidsledighet, kan du tenke på opplevelser som du hadde i denne perioden, bedrifter du har besøkt og hva du har lært om dagens økonomi og jobb marked. Vis at du er oppmerksomme på detaljer, og nyte læring fra uventet muligheter.


Express entusiasme for sjansen til å utvide dine ferdigheter som er tilstede. Gjelde samme strategi for andre "svak" poeng du kan ha. Selv en jobb som du igjen grunnet en personlighet konflikt, kan gis et positivt lys av understreker erfaringene du. Uansett hva du gjør, la bitterhet og medlidenhet hjemme. En arbeidsgiver ønsker noen med ønske om å flytte framover og oppover.


Det bringer oss til det andre elementet: presentere deg selv på en måte som gjør deg kompatibel med selskapets behov, og uthever du hvordan du kan dra fordel av sine nåværende eller fremtidige planer. Studere selskapets firma- og avdelingen der du utligner, spesielt. Finne ut hvorfor de ansetter noen (gjorde en ansatt avslutte? Pensjonere? Er de utvide?) deretter vektlegge dyktighet og erfaring som gjør at du ikke bare i stand til å fylle posisjonen, men å bringe nye ideer og en positiv holdning til den.


Finne en "opp" til hver ned punkt i arbeidet historie eller gjenoppta. Deretter selge dine ferdigheter og personlighet med tanke på agendaen for selskapet. Kombinasjonen av kompetanse og entusiasme er ofte formelen for en vellykket intervju.


Denne artikkelen er levert av http://www.101perfectinterviews.com, den beste plassen for læring innsidehandel intervjuteknikk teknikker.

No comments:

Post a Comment