Friday, August 31, 2012

Rettsmedisinske pleie - The New Breed av sykepleiere

Med stadige veksten i kriminalitet priser, er rettsmedisinske pleie raskt blitt en populær del av amerikanske rettssystemet. Rettsmedisinske pleie er en av de nyeste formene for rettsmedisinske sciences gjenkjennes av American Association for sykepleiere. Det nye feltet kombinerer helsevesenet yrket med rettssystemet.


Sykepleiere opplært i rettsmedisinske pleie er nødvendig å raskt og hensiktsmessig samle bevis som kan brukes i en domstol. Sammen med rettsmedisinske informasjonsinnsamling, de har også vitne i prøvelser av deres jurisdiksjoner.


Anken av rettsmedisinske pleie er hovedsakelig med ofre for vold. Flere folk ser ofre, sosialarbeidere, leger, politiet osv. Dette kan være vanskelig på offeret. Å ha en ekspert som kan gjøre alt fra start til slutt inkludert kommer til å prøve ville gjøre det mye mindre stressende for offeret.


Fordi rettsmedisinske pleie er slike nye og voksende spesialitet, tilbyr det store muligheter for nursing nyutdannede og erfarne RN på utkikk etter en karriereendring.


I 1992 samlet ca sytti sykepleiere i Minneapolis, Minnesota som den første nasjonale konvensjonen for seksuelle overgrep sykepleiere. Denne konvensjonen førte til grunnleggelsen av IAFN, International Association av rettsmedisinske sykepleiere.


Deres oppdrag erklæringen var begrepet sykepleiere som er villig til å vie sin energi og ressurser til å utvikle en rolle i pleie som kan ha innvirkning på fremtidens rettsmedisinske vitenskap og helsevesenet industri.


Rettsmedisinske sykepleiere praksis i mange ulike felt. De spenner fra sykepleiere som spesialiserer seg på innenlands vold, nødstilfelle trauma og seksuelle overgrep sykepleier examiners (SANE), witch SANE er ofte inngangspunktet til rettsmedisinske pleie. Rettsmedisinske sykepleiere kan også tjene som juridisk sykepleier konsulenter eller advokater.


Utdanning for rettsmedisinske pleie varierer. Programmer er tilgjengelige i rettsmedisinske pleie, men er ikke nødvendig for oppføring i yrket. Sertifisering kurs kreves for FORSTANDIG programmet er en god start.


Arbeidsgivere av rettsmedisinske pleie spesialister varierer også. De omfatter akutte healthcare fasiliteter, correctional institusjoner, county aktor, coroner's kontorer, medical sensor kontorer, forsikringsselskaper og psykiatriske fasiliteter.


En annen mulighet er jobbe selvstendig på per jobb basis til alle disse arbeidsgivere - starte en rettsmedisinske pleie-business.


Industrien rettsmedisinske sykepleieskole blir bare mer og mer attraktivt for sykepleiere som virkelig ønsker å gjøre en forskjell i samfunnet rundt dem. Det er en mulighet for dem å hjelpe ofre for vold og hjelpe gjerningsmennene av vold for å få hjelp.

No comments:

Post a Comment