Thursday, August 23, 2012

Det eneste mest viktig aspektet av din karriere

Vil du få en kampanje og gjøre mye mer penger? Vil du bli anerkjent for din hardt arbeide? Vil du beholde jobb og ikke bygges ned? Faktisk vil du vite hemmeligheten skal oppskaleres? Den viktigste ferdigheten du ville noen gang høre er hvordan å studere og forstå Office-politikk.


Office politics spiller en viktig rolle i om du får en kampanje, en pris, jobben du ønsker eller kompensasjon som du mottar. Nesten alle aspekter av din karriere er påvirket av sosiale politikk. Riktig forståelse av sosiale "næringskjeden" i arbeidet ditt er avgjørende for din profesjonelle suksess og økonomisk velvære.


For å forstå hvorfor organisasjonen fungerer og hvordan du bruker denne informasjonen til din fordel, må du først forstå hvordan "Big Fish" handling og tror. Hvem er "Stor fisk"? De er beslutningstakere, folk som er nye i selskapet og mennesker som holder ultimate kraft i selskapet. Disse er Administrerende direktørs, presidenter, VPs, ledere og ledere som er hva jeg mener er "i favør".


Når det gjelder disse "Big Fish" seg de vanligvis bare om to ting. Først er hvordan de kan ta æren for å øke effektiviteten til selskapet og andre er som rundt dem kan få resultatene de trenger for å lykkes. For å oppsummere, for disse menneskene er det handler om selv-bevaring og egenreklame.


Er "Stor fisk" uetisk eller selvtillit absorbert? Nei, den vellykkede mennesker vil bare ha utmerket ansatte som arbeider for dem, og de forventer resultater. Hvis du var i en hundeslede rase ønsker du et team av Siberian Huskies eller Chihuahuas? Svaret er åpenbart; du ønsker å vinne racet slik du ønsker det beste laget som er tilgjengelig.


Denne informasjonen kan være nyttig for deg? La meg spørre deg:


1. Tror du at du stå en bedre sjanse til å få en kampanje som arbeider for en "liten fisk" eller en "Big Fish"?


2. Er din sjanse til å få en god raise bedre eller verre hvis VP kjenner ditt navn og prosjektene du har arbeidet på?


3. Er du mer eller mindre sannsynlig å flytte oppover i selskapet Hvis du arbeider på en "Big Fish's" pet prosjektet?


Hovedpoenget er dette...Hvis du justere selv med en "stor fisk" vil du bli vurdert for flere muligheter enn du ville ha arbeidet for en "liten fisk". hvorfor? Grunnen er fordi folk stole på folk som kan få jobben gjort. Hvis "Big Fish" stoler du vil da han/hun være komfortabel gir deg mer og mer ansvar. Og med mer ansvar kommer kampanjer og mye mer penger.


Studere office-politikk og justere selv med en "Big Fish" og vil fremdriften din karriere lengre og raskere enn du noensinne kunne ha forestilt meg.

No comments:

Post a Comment