Tuesday, August 21, 2012

Etterspørselen etter Massasjeterapeuter øker konverterer som interessen fordelene med massasje skaper mer

Anslag av U.S. Department of Labor prognosen ansettelsesmuligheter for massasje terapeuter å vokse med 18-26 prosent fra 2004-2014.


I henhold til 2006-2007 utgaven av yrkesmessig Outlook Handbook, publisert av den amerikanske avdelingen av Arbeiderpartiet Bureau of Labor Statistics, vil utsikter for sysselsetting for Massasjeterapeuter "øke raskere enn gjennomsnittet" i perioden fra 2004-2014. Bureau definerer "raskere enn gjennomsnittet" som "øke 18 til 26 prosent."


Blant årsakene til den økende etterspørselen etter Massasjeterapeuter trekker publikasjonen "massasje terapis økende aksept som en medisinsk verktøy." Angivelig, yngre amerikanerne setter pris på effektiviteten av massasje på å redusere stress gjennom avslapping og voksende segmentet av eldre amerikanere opplever bestemt terapeutiske fordeler. Vilje av "medisinske leverandør og forsikring næringer" å anbefale og dekke kostnadene for massasje terapi er en annen vekst faktor sitert av Bureau.


Det er omtrent 1 300 massasje terapi postsecondary skoler, college programmer og treningsprogrammer over hele landet. Etter melde deg på et treningsprogram, Massasje terapi studenter studere anatomi, fysiologi, kinesologi og andre emner som dekker strukturen og funksjonen av menneskekroppen. Studenter må forstå hvordan kroppen fungerer, og beveger seg og hvordan de ulike systemene forholde seg og samhandle.
Studenter også trene i ulike typer massasje eller "modaliteter" og lære teknikker som er tilknyttet hver type massasje tilbys av opplæringsinstitusjon. Det finnes dusinvis av unike tilnærminger til massasje varierer fra teknikker som fokuserer på et bestemt område av kroppen til teknikker at tilnærmingen kroppen holistically og vurdere både fysisk og mental aspekter av helse og velvære.


U.S. Department of Labor anslår at Massasjeterapeuter holdt ca 97,000 jobber i 2004. De fleste Massasjeterapeuter er selvstendig næringsdrivende, og eier sin egen forretning. Saldoen er uavhengige kontraktører eller er ansatt av bedrifter som tilbyr massasjetjenester. Disse inkluderer Spa, helseklubber, medisinsk kontorer og sport organisasjoner.


En aldrende befolkning og bredere aksept av alternativ medisinsk praksis vil bare øke etterspørselen etter Massasjeterapeuter. Baby-Boomers vil bære sin takknemlighet for melding til deres Chief år og eldre, Generelt, er erkjenner fordelene med massasje som en støtte for en mer aktiv livsstil. Bedrifter har begynt å tilby på stedet massasje til ansatte til å håndtere jobben stress og forbedre produktiviteten. Helseforsikring firmaer finner ut hvor mye massasje til generelle helse, og mange er inkludert massasje i sin dekning.


Outlook er lys for eksisterende og potensielle Massasjeterapeuter. Okkupasjonen tilbyr en stor mengde fleksibilitet og en mulighet til å fungere uavhengig av hverandre. Inntektsnivåer er rettferdig og voksende og de sosiale aspektene er ganske attraktivt for de som liker å hjelpe og samspill med mange forskjellige personer. Innmelding i massasje skoler er på stige og gode skoler, ambisiøse studenter og økt etterspørsel lover godt for fremtidig Massasjeterapeuter.

No comments:

Post a Comment