Thursday, August 30, 2012

Hemmeligheter til Søk etter karriere du virkelig ønsket

Karriere-søk er en veldig stressende og vanskelig prosess. Dette er gjort mer intens i dag fordi så mange selskaper er å redusere sine arbeidsstyrke. Dermed øker antall søkere til en krympende antall jobber.


Konkurransen om ledige stillinger er hard. Ennå, kan du slå konkurrentene og faktisk søke og få leid inn karriere du virkelig ønsker.


Vurder disse secrets:


1. Finn ut hva du virkelig ønsker ut av arbeid og liv.


Oppdag din sanne lidenskaper, begjær, tro og talenter, slik at du kan male et bilde av din sanne arbeid og liv mål fra dine egne perspektiv.


2. Utvikle og definere jobben du virkelig ønsker. Utforme og definere karriere som gjør det mulig å oppfylle dine lidenskaper, begjær, tro og maksimere dine talenter.


Hva du gjør er å bygge din ideelle jobben rundt hva du vil i stedet ser på jobbmuligheter som kommer til å evaluere. Tro det eller ei, finnes karriere du søker etter faktisk i mer enn én måte og innen personlig parameterne du angir.


3. Finn ut hvilke selskaper har stillinger som passer dine behov perfekt beliggenhet. Se og forskning alle mulige selskaper innenfor det geografiske området du har angitt til å oppdage hva posisjoner i disse selskapene du ønsker. Ikke bekymre deg om hvorvidt de har ledige stillinger eller befinner seg i en hiring modus.


4. Vurdere selskapene som har din ønsket karriere. Kontroller at du ønsker å arbeide for selskapene som har din ideelle jobber. De trenger å ha integritet og behandle sine ansatte og kunder på måten du ønsker å bli behandlet.


Fastslå om de opererer i en bransje som du vil arbeide.


Forskning om karriere du valgte. Ikke settes av eller motet hvis selskapene ikke leier inn. hvorfor? Fordi bedrifter er alltid på jakt etter de riktige medarbeidere og vil måtte til slutt ansette nye medarbeidere å overleve.


Finne ut hvem som faktisk gjør hiring beslutninger, og hva er viktig for dem. Mange selskaper skjule denne informasjonen gjennom HR avdelinger eller hiring komiteer. Hvis det er mulig, prøv å finne ut hvordan du kan kontakte hiring beslutningstakere direkte. Få e-postadresser, direkte telefonnumre eller finne noen i bedriften som kan gjøre det for deg.


5. Kontakt beslutningstakerne og fortelle dem du ønsker å arbeide for dem i den bestemte karrieren du søker etter. Uttrykke din entusiasme for den bestemte jobben eller jobber. Færre arbeidsplasser du angi bedre.


Du vil ha dem å vite at du kan være klarert ved å utsette sannferdig din forpliktelse til å søker din drøm jobben, selv om de ikke kanskje har en åpning.


La dem vite at du vil være svært produktiv fordi du vil excel på jobben. At du vil være en svært takknemlig og energisk ansatt fordi du gjør hva du liker. Du ber ikke bare om en jobb så de vil betale deg, men du har målrettet mot en bestemt jobb i dette firmaet, og du er forpliktet til å bidra i den posisjonen.


Arbeidsgivere ansiktet stadig problemet med å finne og omgir seg med riktige medarbeidere som ønsker å arbeide for dem, som de kan stole på, og som vil være svært produktiv med minst mengden tilsyn.


Du er ikke den eneste søker etter den perfekte karrieren framover. Det er mange andre som er fortsatt på prosessen med en karriere-søk.

No comments:

Post a Comment