Wednesday, August 29, 2012

Ledere å gjøre karriere endringer

Corporate lederstillinger tilbyr betydelig penger, fordeler og sikkerhet, men ulempen av bedriftens livsstil kan kjøre noen ledere å hodet for den nærmeste.


Ledere lar bedrifter for alle slags grunner: bedre muligheter andre steder, burnout, personlighet konflikter, incompetence, betal tak og nye utfordringer. Faktisk, regner eksperter med at 70 prosent av American arbeiderne på store selskaper er misfornøyd med jobbene sine. "Forskning viser tydelig American ansatte vil ha fleksibilitet i jobbene sine og mer kontroll over deres arbeidstid," sier Kathleen Christensen, direktør for et program som er sponset av Alfred P. Sloan Foundation som undersøker arbeidsstyrken og fungerende familier.


Tips for å gjøre endringen


Hvis du er klar til å gjøre en karriere endre, kan du fortsette med varsomhet. Endre til et annet selskap, kan felt eller industri være utfordrende. Men du kan gjøre bryteren uten for mye problemer hvis du utvikler en strategi for å lage en jevn overgang. Målet er å skape en effektiv karriereendring plan som tar i betraktning økonomi, forskning, utdanning og trening. Husk at en vellykket karriereendring kan ta flere måneder, eller enda lenger. En godt tenkt ut plan utviklet med passende verktøy vil gi tillit for å ta de første skrittene.


Her er noen tips fra eksperter for å hjelpe deg med å gjøre en vellykket karriere endre som forbedrer din ledelse:


• Gjennomføre grundige undersøkelser. Kontroller at du kan evaluere alle mulighetene før du prøver en karriere hoppe. Snakke med forretningsforbindelser, lese karriere og jobb profiler og ta kontakt med en karriere management profesjonell. Jo mer informasjon du arm med på forhånd, jo mer vellykket du blir.


• Velg rett tid. Den beste tiden å begynne å vurdere en ny karriere er når du allerede er i en annen posisjon. I stedet for å gi opp din jevn lønnsslipp, kan du teste en ny karriere muligheten ved donére eller tilby deg selv som freelancer eller konsulent.


• Vurdere din motivasjon. Bare fordi du ikke er fornøyd i din nåværende jobb er ikke en god nok grunn til å foreta en total karriere pause. Nøye analysere om det er din faktiske karriere du misliker, eller ganske enkelt organisasjonen eller nærmeste overordnede. Evaluere argumenter for og imot av din nåværende posisjon og ønsket plassering.


• Fastslå hva som er viktig. Spør deg selv hva er det du virkelig ønsker å gjøre med resten av livet ditt. Ta en ærlig beholdning av liker og misliker, så vel som dine ferdigheter, verdier og personlige interesser. Hva mangler nå for deg? Hva vil du oppnå neste? Du kan selv vurdere å konsultere en administrerende trener og/eller tar en karriere vurdering test.


• Lær om næringen. For å få en følelse for feltet som interesserer deg, kan du lese industrien journaler, delta på konferanser og snakke med folk i yrket om hva de gjør. Lær om mål-industrien har vekstpotensial av forsker fagtidsskrifter, foreninger og webområder.


• Vurdere din kvalifikasjoner. Vurder om du har tilstrekkelig erfaring og utdannelse til å konkurrere som kvalifisert jobben kandidat i det ønskede nye karrierefeltet. Hvis ikke, må du kanskje utsette karrieren endre mens du gå tilbake til skolen eller skaffe ytterligere opplæring.


• Øke marketability. Arbeide med en executive coaching firmaet, så du vil kunne overgang til den neste posisjonen med bedre styring og ledelse ferdigheter. Også vurdere å børste på den nyeste teknologien og teknikker som hører til det nye feltet du har valgt.


• Forbedre nettverket. Nurture profesjonelle kontakter og vennskap regelmessig. Profesjonelle organisasjoner, jobb industrien handelsforeninger og selv uformelle grupper er et bra sted å starte.


• Oppdater dine jobb søk ferdigheter. Det er avgjørende å oppfriske på jobb-jakt ferdigheter og teknikker før du starter søket offisielt jobb. Kontroller at du bruker tid og ressurser effektivt som mulig.


• Være tålmodig. Forvent ikke å begynne på samme nivå av ansiennitet i din nye karriere som du hadde i din gamle en. Det vil ta tid til å flytte opp i rankene, men når du finner en ny karriere som du absolutt elske, det har vært verdt det.


Å gjøre en karriereendring kan være utfordrende for ledere, men det kan gjøres vellykket Hvis riktig tilnærming er tatt og passende planlegging verktøy brukes.

No comments:

Post a Comment