Sunday, October 21, 2012

Homeland Security A god yrkesvalg

Homeland security er blitt big business i USA Med flere nye stillinger og sjansen til å arbeide i en personlig givende industri, gjør homeland security en utmerket yrkesvalg.


De grunnleggende ingrediensene for en vellykket karriere går langt utover hardt arbeid og disiplin. Planlegging er nødvendig å bestemme seg for en karriere som vil tilfredsstille en rekke personlige og profesjonelle hensyn. Disse betraktningene inkluderer utdanningsmuligheter, tilgjengeligheten av jobber både nå og i fremtiden, lønn kravene og selvfølgelig og innholdet i selve arbeidet. Noen mennesker er mindre opptatt av naturen av det faktiske arbeidet og er strengt økonomisk motivert. Enkelte felt er svært konkurransedyktige i forhold til jobbmuligheter mens andre opplever enestående vekst. Noen felt krever betydelig mer enn en standard bachelorgrad mens andre krever lite utdanning i det hele tatt. Kort sagt, disse hensynene, må veies når de bestemmer seg en karrierevei å følge.


Homeland security er et felt som gir flere fordeler. I forhold til utdanningsmuligheter tilbyr mange høyskoler nå studieprogrammene i hjemlandsikkerhet. Disse programmene er utformet for å hjelpe nyutdannede få ansettelse i feltet ved å gi dem med kunnskap om den organisatoriske strukturen i ulike homeland security byråer og trene dem for de administrative deler av tilsynsmetodikk posisjoner. Mange akademikere går på å få spesialisert opplæring i rettshåndhevelse, undersøkelser, innvandring, utenrikspolitikk og krisehåndtering. I forhold til jobben tilgjengelighet er nåværende og fremtidige sysselsetting utsiktene godt over gjennomsnittet for alle bransjer. I forhold til lønnskrav nyte posisjoner i hjemlandsikkerhet de samme lønn som sine ikke-bransjen kolleger med over gjennomsnittlig oppadgående mobilitet. Fra administratorer til filen funksjonærer, alle ansatte som jobber for et byrå som er under tilsyn av Department of Homeland Security er på samme betaler skala som alle føderale ansatte er kategorisert under, men ofte har flere muligheter for fremgang.


Arten av arbeidet som er involvert i hjemlandsikkerhet er så varierende som antall stillinger i bransjen. Bortsett fra skjulte operasjoner eller etterretningsinnsamling, er en karriere i homeland security ofte ligner på en karriere i hvilket som helst felt ettall kunne foretrekker. Menneskelige ressurser direktør for en Department of Homeland Security field kontoret vil utføre de samme oppgavene som menneskelige ressurser direktør for et privat selskap skal utføre. Det er en betydelig forskjell, imidlertid. De som velger å arbeide i feltet hjemland sikkerhet vil bli belønnet med respekt og beundring som kommer med å beskytte vår store nasjon.

No comments:

Post a Comment