Thursday, February 28, 2013

Trenger jeg en grad å bli en motedesigner?

Trenger jeg en utdanning for å bli en motedesigner? Du kan spørre deg selv dette spørsmålet på slutten av high school eller sjette-skjemaet. Svaret er ja, fortrinnsvis som en grad i mote vil gi deg praktiske verktøy og opplæring og kreativ stimulans å følge din drøm. Men hvis tanken på å bruke penger og tid på skole eller universitet setter deg, svaret kan være en Internett-kurs i mote trening.


En karriere i glamorøse verden av mote må være en av de mest spennende og begjærte jobber i verden. Feltet tiltrekker folk som har høye nivåer av kreativitet, øye for matchende farger og design og en interesse i populære og designer mote. Kurset vil bygge på disse evnene og lære deg mye mer.


Gjennom din trening vil du lære om de ulike talentene som er nødvendig for deg å få den beste starten i dette konkurranseutsatte karriere. Alternativene som er undervist inkluderer hvordan du utformer og presentere dine ideer og mer praktiske vesentlige for eksempel tekstiler og plagg å gjøre grunnleggende.


En grad kan også utstyre deg med kunnskap, ferdigheter og holdning du trenger for å lykkes i virksomheten siden av mote. Du vil kanskje din kvalifisering å føre til en jobb med en etablerte klær design selskapet - hvor som helst fra Prada til Primark. Eller kanskje du har lyst å bruke ditt talent og opplæring til å starte din egen virksomhet. Individuelle kurs kan gi deg ekstra trening i alternativer som bedriftsøkonomi og media og reklame.


Andre komplementære kurs inkluderer mønster, skjæring og Design-trening, kjole å gjøre eller tekstiler kurs og relaterte fag som Frihånd tegning eller kunst og Design. Uansett hvor du velger å følge din interesse, enten du er på college eller på nettet, bør utdanning-leverandører hjelpe deg å velge hvilken kombinasjon av mote grad alternativer er best for deg.


En Internett-kurs har den ekstra fordelen at du kan fullføre det i ditt eget hjem, i ditt eget tempo. Dette betyr at du kan fullføre du trening uten å måtte gi opp din nåværende jobb eller aften bevege bort for å studere. Disse online kurs varierer i bekostning av og kvaliteten, så det er viktig å tenke nøye om du beslutning om før du forplikter deg til noe.


I et nettbasert kurs vil du fortsatt ha nytte av ekspertisen til kunnskapsrik veiledere som skal ha massevis av erfaring i motebransjen. Disse veiledere vil samarbeide med deg enkeltvis, veilede deg gjennom dine studier via e-post og interaktive webområder. Det kan også være alternativer som virtuelle forelesninger eller oppslagstavler der du kan diskutere dine ideer med andre studenter.


De fleste mote opplæringskurs avsluttes med noen form for innleveringsoppgåver eller utenfor vurdering. Ved ferdigstillelse, bør du finne deg selv med ferdigheter, evne og tillit til å bruke ditt talent og gjøre merket på gata og på dansegulvet. Lykke til!

Wednesday, February 27, 2013

Få nøyaktige karriere informasjon

Hvis jeg har lært noe i mine tretti år med å være en karriere rådgiver, er det at tilbringe livet ditt gjør en karriere som du ikke liker er bortkastet tid. Jeg vil faktisk gå så langt som å si at å velge feil karrieren for deg kan være en av de mest alvorlige feilene som en person kan gjøre. Få nøyaktige karriere informasjon er enormt viktig på grunn av dette.


Tenk på det. Du vil tilbringe tretti eller flere år av livet ditt arbeider full tid. Det er en virkelig lang tid å bruke gjør noe som du ikke liker absolutt. Jeg hater å se de fleste er folk som føler at de er knyttet til et yrke som de hater. Jeg ble en karriere rådgiver til å løse dette problemet. Jeg elsker å jobbe med studenter som er gi dem riktig karriere informasjon som hjelper dem til å ta informerte beslutninger om yrkesvalg.


En av de viktigste måtene å angi en karriere klokt er å informere deg selv med nøyaktig karriere informasjon. Jeg kan ikke understreke nok hvor viktig det er at du oppdage sannheten om noen yrke du tenker på å skrive inn. Det verste du kan gjøre er å skrive inn en karriere blindt. Så ta tid, og finne måter å få karriere informasjon om karrieren du vurderer.


En av de raskeste måtene å få karriere informasjon er å gjøre et møte med en karriere rådgiver som meg selv. Møte med noen som er kunnskapsrik om mange karrierer og som vil hjelpe deg med å finne en karriere som passer godt med hvem du er og hva du verdien. Uansett hva karrieren du velger, må det bare kobles til noe du verdien. Det er en forferdelig ting å få opp for arbeid om morgenen, og innser at du kunne vare mindre om jobben din og at det har ingen reell verdi for resten av verden.


Du kan også finne stor karriere informasjon ved å gjøre et internship eller ved å besøke forskjellige karrierer som interesserer deg. For eksempel hvis du bli en lærer interesserer deg, prøver å hjelpe ut i en lærerens klasserom for et par uker, og se om det er noe du ville virkelig nyte. Du vil bli så glad for at du tok tid til å prøve noe før du har gjort en forpliktelse til den. Tross alt, du kan ikke råd til å holde endre tankene dine om karrierer, og ender opp ulykkelig i prosessen.


Få karriere informasjon og være ett skritt nærmere å ha en karriere som interesserer deg, og som passer dine drømmer og verdier. Det er ingenting bedre enn det.

Tuesday, February 26, 2013

Å undervise i Business engelsk?

Mid-karriere krisen? Har du det som trengs for å undervise i engelsk for virksomheten?


Lærere spør ofte meg hvilken retning de kan ta etter noen år med undervisning generell engelsk. Hvis du vil fortsette som en vanlig klasselærer virker som stagnasjon, så valg må gjøres om hvordan å utvikle både faglig og personlig. Som spesialiserer seg på engelsk for virksomheten, kan det være et fruktbart trekk hvis læreren er i stand til å overføre eksisterende ferdigheter til business-sammenheng.


La meg forholde utsiktene først. Undervisning forretningsfolk er anerkjent som en spesialist-feltet og læreren har ofte å være en programmet planlegger og materialer utvikler også, så lønn er generelt høyere. Trening kan foregå i dedikert sentre, ofte bolig, i et firma eller som en spesiell programmet tilbys på en tradisjonell språkskole, men uansett hvor det skjer, læreren vil måtte være i stand til å håndtere mennesker som sponser trening og er dermed ansvarlig overfor et bredere spekter av interessenter. Men ved å delta i næringslivet, trener kan finne mange muligheter til å utvide sitt spekter av opplæring ferdigheter: mellommenneskelige kommunikasjon, skriftlig kommunikasjon, tverrkulturell kommunikasjon og til slutt konsulentselskap arbeid innen kommunikasjon.


Utsiktene åpnes imidlertid bare til typen lærer som kan tilpasses fra verden av pedagogikk næringslivet. Klientene er vanligvis svært motivert og arbeide i små grupper, eller som individer derav undervisning dynamikken er ganske annerledes. Business folk ønsker ikke å gå tilbake til klasserommet som de allerede har profesjonelle kompetanse de trenger. Det de ønsker er noen som kan hjelpe dem med å kommunisere effektivt i global business verden. Trener trenger å skli inn i rollen som tilrettelegger, arbeide med klienter å forstå deres læringsstiler, å oppdage deres spesifikke behov og umiddelbare mål, og å hjelpe dem å sette oppnåelig mål. Jeg har sett mange en håpefull business engelsk trener falle på dette hinderet. De kan ikke kaste av deres vant teacherly tilnærming.


Så hvem kan bli en vellykket bedrift engelsklærer? Er det sikkert nyttig å ha erfaring i andre felt enn undervisning. Men selv om det er svært nyttig å ha erfaring av andre profesjonelle domener eller kommersielle verden, er det ikke nødvendig. På den annen side, er det nødvendig å være interessert i verden av virksomheten og å forstå hvordan selskaper er strukturert og å bli kjent med terminologi. Vanlig lesning av business sidene av daily press kan hjelpe deg å bygge bevissthet av feltet og den siste utviklingen.


Business engelsk lærer må ha et internasjonalt perspektiv. I håndtering med mange ulike nasjonaliteter, og med klienter som har å operere i feltet stadig mer globaliserte business, må læreren være klar over implikasjonene av tverrkulturell kommunikasjon. Klienter, som må bruke engelsk--som ikke er deres morsmål, for å gjøre forretninger med andre ikke-engelsktalende i et annet land--har flere lag med kulturelle informasjon å håndtere. Først de må du erkjenne at deres egen nasjonale og bedriftskultur er ikke nødvendigvis deles med deres utenlandske kolleger eller selv forstått av dem, og for det andre at ingen kultur er egentlig rett eller galt, bedre eller verre. Læreren kan ha å hjelpe dem med å forstå hva slags tverrkulturelt.


Kvaliteter som trengs av en business engelsklærer er dermed forskjellige på mange måter. De trenger tillit til å spille rollen som instruktør/trener/tilrettelegger med personer som kan oppta senior selskapet posisjoner. De må være tilpasningsdyktige og har ikke rigid ideer om hvordan å gjennomføre opplæring og hva innholdet skal være. Og de må ha en forståelse av hvordan engelsk brukes internasjonalt som et lingua franca blant folk som kanskje aldri møte en innfødt. De trenger dyktighet i å gi tilbakemelding, og må være robust nok å ta tilbakemeldinger seg. Og de trenger å være klar og presis i å beskrive hva de kan tilby kunder og i deres post-training debriefing. Tydelig, derfor, at dette er ikke et felt for noen nye til undervisning - det krever en bestemt løpetid på tilnærming og tillit både personlig og yrkesmessig. Men for lærere kunne gjøre overgangen fra klasserommet til en verden av bedriftens opplæring, er belønninger og prospekter utmerket.

Monday, February 25, 2013

Søk med en karriere-søk

Hvis du er ute etter den perfekte karrieren for deg, men er usikker på hvor du skal se eller hva du skal se etter, så ikke gå videre uten å gjøre en karriere-søk. En karriere-søk er en fin måte å lære om mulige karrierer uten å gjøre noen forpliktelser eller signere noen kontrakter først.


Den grunnleggende ideen om en karriere-søk er todelt. Første Hovedformålet med å gjøre en karriere-søk er å lære om alle mulige karrierer som finnes å være hatt som store yrker. Du kan for eksempel vet at noen mennesker gjøre en stor karriere ut av å være en kokk, men har du noen gang vurdert å være en kokk som får til å reise verden rundt og stek på cruiseskip? Eller kanskje du har vurdert nannying som et karrierevalg for deg. Med en karriere-søk kan du lære at du kan være en nanny i et annet land og tjene like mye penger, om ikke mer.


Mulighetene for å tjene penger, og for å nyte din karriere er nesten uendelige. Ikke la deg selv bli sugd inn i en jobb du hater rett og slett fordi du ikke har tatt deg tid til å finne en karriere som er riktig for deg. Som en karriere rådgiver møter jeg med altfor mange mennesker hver uke som sitter fast gjør jobber de hater bare å betale regningene, fordi de ikke vet at andre karriere var virkelig mulig. Så ta meg råd og gjøre en karriere søke før du gjør andre jobben forpliktelser. Du kan bare gå glipp en karriere som du kunne elske.


En andre Hovedformålet med å gjøre en karriere-søk er å lære mer om deg selv. Du kan ikke engang har en god ide om hva slags karrierer ville passe din personlighet og ferdigheter før du gjør en karriere-søk for å lære mer om deg selv. Ta tid til å gjøre noen av personlighet og ferdigheter testene som følge karriere søk og se hva som er riktig for deg. Hvis du skal tilbringe mesteparten av livet ditt arbeider, som de fleste mennesker gjør, enn hvorfor ikke ta deg tid og gjennom en karriere søk lære hva er virkelig den beste karrieren for deg.


Å ha en karriere som du elsker, er en av de mest givende tingene i livet. Gjør et søk på karriere kan være en av de enkleste måtene å oppdage hva karrierer vil gi deg den beste belønningen.

Sunday, February 24, 2013

Sykepleie mangel er lik store muligheter... Nå!

Hvordan vil du ha en jobb at uansett hvor du går, du var i etterspørselen? Lønnen er stor. Bonusene betales når du er ansatt. Du trenger ikke å arbeide på samme sted år etter år. Faktisk, kan du endre kall landskapet hvert kvartal ønsker du. Hva slags jobb jeg snakker om? Sykepleie.


Det er slik en sykepleie mangel, de kan kreve bare at. Ikke bare i USA, men over hele verden. Det anslås at det er over 120 000 sykepleie ledige stillinger i Amerika. Og det er ikke å bli bedre. Som den amerikanske befolkningen fortsetter å bli eldre, er sykepleie mangel forventet å nå 800.000 i det neste tiåret.


Sykepleiere kan navngi sin pris. Noen gjør så mye som $60-70 per time. Ja, dette er best av ganger... og verre ganger for sykepleiere. Bra, fordi de kan praktisk talt navnet deres ansettelsesbetingelsene. Dårlig fordi de er å være over bearbeidde og vårt helsevesen lider som følge av det. Det er bare et spørsmål om tid at noens liv er tapt som følge av dette.


Amerikanske sykehus begynner å se utenlands for å tilfredsstille deres behov for sykepleiere. Som dette er skrevet, er lovgivning som jobbet for å tillate disse innvandrere en sti til statsborgerskap som de arbeider i vårt sykehus.


Trekke sykepleiere fra utlandet skaper problemer for de landene som taper sykepleiere. God helse omsorg er like mye en premie det som det er her. Dette er ikke langsiktig løsning på problemet.


Vår regjering kaster penger på alt. Selv i sykepleierutdanning gir de pedagogiske tilskudd, lån, etc. Problemet er at de ikke har nok professorer for å lære nye sykepleiere. Faktisk, var det nesten 30.000 kvalifiserte pleie-studenter i fjor som ikke kunne få utdannet.


Er dette statens ansvar å ante opp enda mer penger å utdanne nye sykepleiere? Det er ikke for meg å svare, men det virker som noen av disse byråer og sykehus kunne gjøre mer for å oppmuntre og hjelpe sykepleiere går arbeidsplassen. Tross alt, er disse samme byråer villig til å betale oppover til $5000 som ansetter bonus for kvalifiserte sykepleiere.


Dette kan ikke synes å være et problem for deg... til du finner deg selv trenger kvalifisert helsepersonell.

Saturday, February 23, 2013

Arbeide hjemmefra jobber - en balansegang

Jobbe hjemmefra jobber kan være en velsignelse og en forbannelse for mange mennesker. Mens jobbe hjemmefra jobber tillater mange mennesker til å nyte en kort pendler og frihet på arbeidsplassen, kan disse jobbene også gjøre det vanskeligere for folk å skille jobbe hjemmefra. Det er viktig for personer med jobbe hjemmefra jobber å ta tid ut for seg selv å unngå harme og utbrenthet.


Personer med jobbe hjemmefra jobber kan unngå fallgruvene ved å angi en tidsplan for seg selv. Å dra nytte av en fastsatt plan betyr at en person vil ha tid til å balansere både arbeidsliv og personlige behov. Det kan også folk med jobbe hjemmefra jobber å la klientell vet når de vil være tilgjengelig for å svare på spørsmål eller kontakt dem for bestemte grunner.


Det er også viktig at folk med arbeid hjemme jobber sett grenser med andre familiemedlemmer. For å følge tidsplanen med arbeid, er det viktig at barn, ektefeller, romkamerater og flere alle vet tidsplanen og følge den. Ja, jobbe hjemmefra jobber tilby mer fleksibilitet i å balansere jobb og privatliv, men det betyr ikke at du bare kan slippe arbeidet med å håndtere noe mindre hjemme.


Vurdere aktivitetene er også viktig for personer med jobbe hjemmefra jobber. Hvis du føler deg overveldet, liker ikke er det nok timer i dag til å gjøre hva du trenger å gjøre, så kan du ta litt tid å se hva du tilbringer din tid gjør. Bruk en journal til å spore hva du gjør hele dagen. Hold rede på starten og slutten på alle oppgaver. Denne tiden av sporing hjelper personer med jobbe hjemmefra jobber se hvor mye tid visse oppgaver virkelig ta.


Også folk med jobbe hjemmefra jobber har en tendens til å undervurdere tiden det tar for å fullføre oppgaver. Dette kan forårsake problemer hjemme når du er konstant arbeidet "overtid. Dagboken din vil hjelpe deg til å se hvor lenge noen oppgaver virkelig tar. Men, for nye aktiviteter folk med jobbe hjemmefra jobber må du ta deg tid de tror at aktiviteten vil ta og legge på en ekstra 20 prosent. Hvis aktiviteten tar mindre tid, så betyr det at du vil få mer fritid. Den ekstra tiden vil gi deg litt slingringsmonn.


Også må folk med jobbe hjemmefra jobber være strenge om ikke å skrive inn arbeid-modus i løpet av ledig tid. Det hjelper folk med arbeid hjemmefra Jobs å ha et kontor der de kan lukke døren under deres av timene. Men, noen ganger at datamaskin eller telefon bare kaller du. Balansere arbeid og hjem liv betyr å vite at du har å gi slipp på jobbe hjemmefra jobber fra tid til annen.


Balansere hjem og arbeidsliv for personer med arbeide hjemmefra jobber også betyr å vite når du skal akseptere hjelp. Noen ganger kan din familie medlemmer gjøre noen hjemme-baserte oppgaver som rengjøring eller dagligvarer shopping som ta opp noen av fritiden. Du kan selv leie folk til å ta vare på noen av disse aktivitetene for deg slik at når det er på tide å slappe av, kan du sette de arbeidet hjemmefra jobber bak deg.

Friday, February 22, 2013

Ti måter å finne dine sanne identitet som pensjonist

Det er klart fordeler til å ha en identitet i livet. Ved å vite din identitet, du er i bedre stand til å oppnå dine mål, uansett hva de kan være. Vel, er dette spesielt sant i løpet av din pensjon år. Ved å vite hvem du er og hva du trenger å oppnå i livet, vil du få en følelse av tillit og stolthet, og livet ditt vil ha presis betydning. Du vil ikke føle deg som om du lever et oppfylt liv. I denne korte artikkelen vil vi diskutere 10 måter å finne dine sanne identitet. De er som følger:


1. Gjøre noe produktivt. Folk i dag pensjonere på ca 57.5 år og sannsynlig har jobbet for 35-plus år, og kan forvente å leve til om alder 85 eller eldre. Så vil, de i hovedsak bruke 45 + år som pensjonist. Derfor er det viktig at du gjøre noe som du liker, og som gjør deg glad.


2. Vurder pensjon som en oppstart. Hva er din konseptet av pensjonering? Forhåpentligvis, vil du se det som en ny begynnelse - en tid til å vokse. Husk, slutten av en ting er begynnelsen på en annen. Du kan bruke denne tiden til å lære fransk, reise til fremmede land, ta en ny kurs eller starte en ny virksomhet. Ved hjelp av din ny-funnet tid for å gjøre dine drømmer gå i oppfyllelse, kan du virkelig finne formål.


3. Fortsetter å arbeide. Ja, det er sant, du har pensjonert. Men du er ikke død. Du kan fortsatt arbeide en heltid eller deltid jobb, eller forfølge frivillige aktiviteter. Uansett, mulighetene er uendelige. Fjellkjeden fordeler fra å holde deg opptatt å tjene litt ekstra penger.


4. Forbli aktive. Ved gjenværende aktiv, kan du ta kontroll over din fysiske helse og følelsesmessige velvære. Tross alt, forenkler en sunn kropp et sunt sinn. Vurdere å bli en yoga, jazzercise eller karate klassen. Dette vil hjelpe deg fysisk og sosialt.


5. Finn nye mål. Dette er tiden for å finne nye mål eller tenne gamle. Ingen på at du har tid på hendene, prøver å oppfylle dine drømmer. Bestemme hva du vil oppnå og oppnå.


6. Bli en verdig sak. Ved å forplikte deg til å hjelpe andre, vil du finne formål og mening som pensjonist. Ikke bare vil thismake verden en bedre sted, men det vil gi deg enorme stolthet og en følelse av indre prestasjon.


7. Dyrke en hobby. Ved å pusle med en hobby, vil du kunne gjøre noe som gjør at du føler deg bra. Kanskje har du alltid ønsket å være en crafter. Vel, nå er tid til å lage smykker og andre pyntegjenstander som du kan gi bort, eller bedre ennå, selge med gevinst!


8. Vedlikeholde en ungdommelig holdning. Bare fordi du er pensjonert betyr ikke at du har til å handle som om du er gamle! Gå junping strikkhopping, fjellklatring, skøyter, ski, eller bare reise. Ved å opptre som om du føler deg, vil du opprettholde et ungdommelig holdning.


9. Opprettholde en positiv holdning. Ved gjenværende energisk og ha en bedre forståelse av hva du ønsker ut av livet, kan du finne formål og mening. Spre glede og lykke til andre. Bli et fyrtårn av lys og glans.


10. Bare nekte å visne bort! Ta kontroll over livet ditt, og innser at du er her i lang tid. Selv om du kan bli pensjonert, dette er "betinning, ikke slutten" og du kan utføre alle dine personlige og profesjonelle mål ved å ha tro og utholdenhet, og bymaking drømmene dine en realitet. Du kan være din egen "personlig rekord"--pensjonert eller ikke!


I konklusjonen, er pensjon ikke slutten, men begynnelsen. Du kan finne formål og mening i livet ditt. Ved å nekte å visne bort, kan opprettholde en positiv holdning, opprettholde et ungdommelig holdning, dyrke en hobby, joinging en verdig sak, finne nye mål, gjenværende aktive, fortsetter å arbeide, endre din holdning, og å være produktiv, du fjerne vellykket. Og vil du få mening og hensikt i livet ditt.

Thursday, February 21, 2013

Steeplejacks - god lønn For byggherrene som klatre

En steeplejack er en spesialist byggmester som er forberedt på å jobbe på høyder på industripipa, kirke steeples og andre tilsvarende høye bygninger. Fred Dibner er et berømt steeplejack i England, som har sin egen TV-show, om å blåse opp gamle industripipa.


De viktigste ferdigheter oppfattes å være nødvendig er muligheten til å arbeide på flott heights. Dette er egentlig ikke en ferdighet i det hele tatt. Steeplejack må være kompetent i hovedbygningen områder som snekring, murstein-legging og fliser, men det er alt. Han er virkelig en altmuligmann som arbeider mens hengende fra en slynge.


Som andre tau tilgang jobber, det er sett på som farlig av dem ikke ansatt i det, men det bærer lavere risiko enn vanlige byggeplass jobber med moderne sikkerhetsforskrifter. Fleste bare forestille seg oppe og tror personen på toppen av tårnet må være veldig modig. Tapperhet kommer ikke inn i det, skjønt. Det er ingen risiko hvis seletøy og sikkerhet linjer er i god tilstand og sikkerhetsprosedyrer fulgt.


En steeplejack vil aldri klatre opp uten en sikkerhetssele og sikkerhetsutstyr, så han eller hun ikke kan faller. Taktekking arbeidere på bygningen steder sjelden bry med sikkerhet tau, seletøy og utstyr, har så mange flere ulykker enn steeplejacks.


En steeplejack vil oppreist stiger og arbeider plattformer som mur reparerer (murstein, stein eller betong), generelt snekring, maleri eller taket reparasjon kan utføres. Steeplejack er også ofte bedt om å fjerne, rengjøre og reparere windows, i tillegg til sandblåsing og andre mur rengjøring aktiviteter.


Steeplejacks er vanskelig å finne og noen klatrer eller noen builder med et godt hode for høyder bør vurdere å bli en spesialist steeplejack. Timeprisen er høyere enn normalt byggebransjen betale på grunn av høy oppfattet risikoen for at jobben bærer.


En steeplejack ville aldri arbeide på egen hånd, av sikkerhetsmessige grunner, men entreprenører er vanligvis små forretningsdrift. Hvis du sliter med å finne en så bare søke online, eller i gule sider.

Wednesday, February 20, 2013

Hvordan en ansatt bakgrunn sjekke Works

Over fortiden få år pre-sysselsetting bakgrunnen har sjekker fått betydning for arbeidsgivere, store og små. Selskaper kan enten utføre nødvendige aktiviteter huset eller kan sette dem til menneskelig ressurs selskaper som spesialiserer seg i å utføre bakgrunnssjekker.


Det er en masse papirarbeid, co-coordination og oppfølging som går inn å gjennomføre en bakgrunnssjekk, og for dette grunnene selskapene foretrekke å få jobben gjort av en utenfor etaten. Bakgrunnssjekker må gjøres i samsvar med den Fair Credit Reporting Act (FCRA). Ifølge FCRA, kan ikke en person som tjener mindre enn $ 75.000 per år rapporteres for kriminelle handlinger som er mer enn syv år gammel. Også, kontrollene kan bare gjøres med signerte samtykke fra en arbeidssøker.


Selskaper som ønsker å utføre bakgrunnssjekker bør gjøre det som et spørsmål om politikk, og bør gjøre dette kjent for jobbsøkere. Dette fungerer som en avskrekkende for søkere som har til hensikt å skjule informasjon. Hvis et eksternt byrå er innleid for å gjøre sjekken, burde en sjekk hvis byrået er fortrolig med FCRA krav, relevante statlige og føderale lover og likestilling ved ansettelse mulighet lover. Kildene som selskapet henter sin informasjon bør være kontrollerbar. Normalt, er informasjonen kjøpt fra forbruker rapportering byråer som rapporterer på utdanning, kreditthistorie og kriminelle poster.


En standard ansatt bakgrunnssjekk bekrefter kjøring og kreditt poster, yrkesbakgrunn, personnummer, utdanning og militære bakgrunn. Kontrollen kan også omfatte stoff tester og kontroll av referanser som er gitt. Hva slags bakgrunnssjekk varierer med jobbkrav, for eksempel drivere er vanligvis utsatt for en strengere sjekk referanser og deres motordrevet kjøretøy poster er sett på nærmere. På samme måte er kreditt registreringer av regnskapsførere og de som kan være nødvendig å administrere en selskapets økonomi gransket mer enn registreringer av andre.


Når availing tjenestene til en utenfor etaten, faktorer som omfanget av sjekk, bør natur informasjon ønskelig, kontakt poeng på begge ender, og personen sikre nøyaktigheten av informasjonen avgjøres på forhånd. Kontrakten mellom en arbeidsgiver og en tredje part menneskelig ressurs selskapet bør ta personvern og diskriminering lover, tidsramme for å sende inn informasjon, skadesløsholdelse, forsikring mot feil og mangler, og bevis for profesjonell ansvar.


Arbeidsgivere bør sammenligne data som er innhentet fra ulike kilder under prosessen med en bakgrunnssjekk. Informasjonen i en jobb søkerens CV bør kontrolleres med fakta som er angitt i jobbsøknad. Det skal ingen inkonsekvenser i informasjonen i coveret brev og fakta tilbys under intervjuet. Vanlige ting som er kryss-sjekkes inkluderer personnummer, utdanning og fødselsdato.

Tuesday, February 19, 2013

Eksempel CV er en flott måte å begynne å komponere din egen

En CV er virkelig en komposisjon som må være et mesterverk hvis du forventer å få jobbene som du ønsker. Man kunne sammenligne det til en musikalsk komposisjon i at det vil endre gjennom hele livet i tone og innhold, og også at det er basert på musikk (eller i dette tilfellet utvalg fortsetter) som har påvirket og formet på den måten du viser livet og musikk (eller gjenopptar).


De fleste av læring som vi gjør i dette livet er i form av imitasjon. Vi lærer å gå raskere hvis vi har eldre barn vandre rundt oss. Vi lærer å spille basketball bedre hvis vi spiller med folk som har flere ferdigheter enn oss. Vi lærer av imitasjon og det er fordi det tar en meget spesiell person å ha muligheten til å skjemaet nye tanker og ideer om noe, og generelt det tar for lang tid. Dette er hvorfor det er ting som en eksempel-CV som hjelper oss å finne de grunnleggende form, struktur og mål som vi bruker til å komponere vår egen.


Analogien bryter ned fordi CVer ikke forventes å være original i skjemaet, innhold eller organiseringen av informasjonen inneholdt deri. Du er forventet å kunne gi arbeidsgiveren en rask, konsis, men svært nøyaktig representasjon av hvem du er. Så er det ikke informasjonen at du få hjelp med i en eksempel-CV, men det er skjemaet som skal være lik.


Så hvor finner du en eksempel-CV? Godt masse folk finne dem på nettet, og det er absolutt kvalitet eksempler finnes der. Problemet med å finne dem på Internett er at det er så mange, og et stort flertall mangler kvaliteten som er nødvendig for å unngå å bli presset ut av et programutvalg. La meg foreslå en alternativ kilde, og det er noen som du kanskje vet det er en arbeidsgiver med erfaring i å ansette medarbeidere. Dette kan være et familiemedlem eller en venn, eller en tidligere arbeidsgiver, det spiller ingen rolle så lenge du stoler på deres dømmekraft og ferdigheter i dette området. Hva du gjøre er du be dem om kopier av igjen som de vil ha i sine filer (med navn fjernet på riktig måte, selvfølgelig) at de føler gjorde en god jobb i den forstand at de har god informasjon i en logisk og lettlest format.


En eksempel-CV fått på denne måten vil være uvurderlig som du håndverket dokumentet som komponerer din livshistorie inkludert dine ambisjoner og porteføljen av ferdigheter.

Monday, February 18, 2013

Hva slags intervju spørsmål vil du bli møtt med neste.

Det er ingenting som en god hardt intervju spørsmål til streik frykt inn i hjertet av selv de mest kvalifiserte søkeren. Dette er en stor mulighet for begge parter-søkeren å spankulere sine ting, og potensielle arbeidsgiver å se om den potensielle ansatt har mettle det vil ta for å utføre den aktuelle jobben godt.


Så det derfor sømmer seg begge parter til å forberede seg godt til både stille og svare på disse typer spørsmål. Men hvor kommer disse "million dollar" spørsmål fra? De har å være eller er de opprinnelige? Er det et sted å finne og forberede for et intervju spørsmål? Det viser seg at svaret på begge disse spørsmålene er ja! De er ofte funnet på samme sted, og nå er mer enn noen gang det beste stedet å lete på Internett.


Det er mer informasjon om intervjuer-hvor å gjennomføre og hvordan de skal overleve dem — på Internett enn noen gang. Informasjon, avhengig av hvor hardt du ser, kan være svært spesifikke også! For eksempel si at du er en liten programvare utvikling firmaet i silicone valley blant gigantiske størrelse konkurrent selskaper. Du trives på av press fra og konkurransen tilbys av disse større selskaper og konstant oppdraget ditt er å slå dem på sitt eget spill. Vel du skal vil ansatte skal trives under press rett?


Så er trikset å finne spørsmål som laste på trykk og få intervjuobjektet inn i en situasjon hvor de føler litt ubehagelig, men bør kunne grunn seg gjennom intervju spørsmål og gi svar som viser at det er hva de har gjort. Hvis du søker du vil finne nettsteder som gir deg gobs og gobs av spørsmål som dette. Noen selv gruppen dem inn i bestemte områder, og noen tilbyr også gi råd for å tolke svarene, og gir oppfølging spørsmål og feed tilbake.


På den andre siden hvis du er en interviewee prøver delen av preparatet å tenke fremover. Først til typer ferdigheter som trengs til å utføre godt i denne jobben, og deretter til typer spørsmål som viser tilfellet disse ferdighetene. Fine med dette er at det er bare så mange intervjuspørsmål som eksisterer, og hvis du gjøre den første delen av din forskning på jobben godt bør du har ingen tvil om å finne informasjon om klassiske spørsmål som er utformet for å bringe ut visse kvaliteter. Du har derfor ingen unnskyldning om ikke å være forberedt og på samme måte om ikke å få en god jobb!

Sunday, February 17, 2013

Opplæring For musikk industrien jobber

Musikkbransjen er utvilsomt ett av feltene 'sexiest' å jobbe, ifølge en fersk undersøkelse av redaktørene i Time magazine. Det er musikk industrien jobber som krever nesten alle ferdigheter setter som du kan bringe til jobben, og treningen kreves varierer med hvert av musikk industrien jobber som kan interessere deg. Her er noen generelle retningslinjer for å finne arbeid i musikk industrien jobber.


Elsker musikk.


Det er ikke en forutsetning for musikk industrien jobber, men kjærlig musikk av noe slag er et klart skritt i riktig retning. Mens kjærlig musikk ikke kan være viktig i et selskap regnskapsfører posisjon, har det praktisk talt kreves for alle som arbeider med artister eller i kampanjen.


Sjekk kvalifikasjoner for jobben.


Generelt, krever de fleste jobber i musikkbransjen minst en to års høyskole grad - med unntak av utøvere som kan klare seg uten en grad hvis de har talent. Forvent at jo mer involvert jobben, jo høyere vil ditt nivå av utdanning og/eller erfaring må være. En posten arrangøren må demonstrere nettverk ferdigheter eller utviklet kontakter i det lokale musikkmiljøet for eksempel og kontrakter advokat vil selvsagt kreve juridisk embetseksamen. Musikk lærere som jobber for skolene må ha en undervisning lisens, så vel som demonstrert muligheten til å spille et instrument.


Den beste treningen er på jobbtrening.


For stillinger som band manager, veiarbeid, publicists og arrangører er den beste treningen gjennom et internship eller gjennom ditt eget arbeid å fremme og/eller behandle et band på egen hånd. Noen publicists og arrangører kommer til jobben fra deres egen fanziner, eller har utviklet et nettverk av kontakter i radio og annonsering via deres høyskole eller teen år extracurricular aktiviteter.


En grad i musikk er respektert i mange musikk industrien jobber.


Høyskoler som spesialiserer seg på Musikkpedagogikk som Berklee School for the Performing Arts tilbyr opplæring i mange ulike aspekter av musikkbransjen. Du kan studere musikk og performance jus, regnskap for musikkbransjen og bedriftsledelse for musikkselskapene i tillegg til komposisjon, ytelse og andre musikk-spesifikke jobber.


Bli med i bandet.


En av de beste opplæringen begrunnelse for en karriere i orkestermusikk er din skole eller høyskole band. Hvis du er allerede utover skole år, kan du dra nytte av fylke og byen musikk samfunn å både trene øret og holde i praksis med å spille med andre.


Musikk departementet jobber krever ofte spesielle sertifiseringer.


Hvis du har et kall til en jobb i musikk departementet, vil du finne at mange kirker og synagoger krever at deres full tid musikk statsråd har pastorale opplæring, samt musikalske opplæring. Den amerikanske Guild organister og rådet av pastorale musikere tilbyr profesjonell sertifiseringer på en rekke nivåer.


Musikkterapeuter krever en bachelorgrad i musikkterapi fra en av de godkjente universitetene som lærer musikkterapi.


I tillegg til vanlig studier, Bachelor i musikkterapi krever 1200 timer av klinisk praksis.


Krav til opplæring musikk industrien jobber er varierte, men dette er en kort oversikt over treningen kreves for noen av de store karrierene i musikkbransjen.

Saturday, February 16, 2013

Bedre sent så aldri

Når jeg snakker til lærere trenger jeg vanligvis ikke å vente lenge før de begynner å liste sine bekymringer om studenter. Jeg lurer på hva som ville komme toppen av listen over lærernes klager om student oppførsel. Min gjetning er at punktlighet ville komme ganske høy. Det høres ikke for vanskelig på overflaten å insistere på at studenter bør komme tidsnok til sine leksjoner, men i praksis det kan være faktorer som gjør det vanskelig å bryte den lateness vanen.


Ta landet kulturer, for eksempel. Enkelte land, særlig de i Nord-Europa eller Nord-Amerika setter stor pris på punktlighet. For å være sent anses uhøflig, slurvete, selv fornærmende oppførsel. Men i andre land, punktlighet blir verdsatt ikke på samme måte. Tid er sett i en mye mindre rigid måte så å være en sen er helt akseptabelt. Husker jeg deltar på en avtale i sør i Frankrike som jeg var pliktoppfyllende noen minutter for tidlig. Etter at jeg hadde ventet i femten minutter, spurte jeg sekretær hva som var årsaken forsinkelsen. Hun så ganske overrasket og sa at personen jeg så naturligvis ikke meg forventer å ankomme punktvis og forventet at avtalen skal finne sted i ca 30 minutter etter avtalt tid.


Personlige forhold kan også være vanskelig for studenter også. Voksne kommer til kveldskurs, for eksempel måtte finne seg forsinket av arbeid eller hjem forpliktelser. Jeg hadde en gang en student som var ofte sent fordi han måtte ha vanlig nyre-dialyse som ble planlagt å slutte like før sin klasse.


Jeg tror trikset er å veie opp situasjonen og deretter arbeide rundt den. Hvis det er et problem som påvirker bare én eller to studenter, spør dem hva det er som gjør dem sent. Hvis de har vanskelige omstendigheter, så må du forstå. Hvis du mener det vil være umulig å endre sin atferd, tenke ut en strategi for å bruke de ti første minuttene av leksjonen på en måte som vil bety at du ikke skal avbrytes i full flow slutten comers kommer det påvirker mange klassemedlemmer.


Du kan for eksempel tilordne den tiden for lekser gjennomgang. Studenter å arbeide i par, sammenligne sine lekser og sirkulerer blant dem få gir en hjelpende hånd og svare på spørsmål. Når alle har dukket opp til klasse, kan du begynne leksjon riktig. OK, det er en løsning som kan virke defeatist, men du kan ikke endre kulturelle normer, og du må forstå når ting er tøffe for studenter. Og en ting er sikkert. Hvis du diskutere saken med klasse og foreslå denne løsningen, vil så hvis de ikke liker det, de sannsynligvis gjøre en innsats å komme tidsnok. Vinn-vinn, eller hva?

Friday, February 15, 2013

Undervise i engelsk: En oppfylle karriere som vil ta deg til store steder

Hele verden er engelsk det aksepterte språket for mange former for internasjonal kommunikasjon. Fra forretningstransaksjoner til luft trafikk-kontroll, har engelsk tatt over som språket. Velger å undervise i engelsk i utlandet, setter du inn i en rask bevegelse, krevende jobb som kan ta deg nesten hvor som helst.


Hvis du har en følelse av eventyr og elsker tanken på en jobb som tar deg til et annet land, bør du seriøst vurdere denne karrierevei. Det er sikker på å være en unik og berikende opplevelse.


Hvis du vil lære engelsk...


Hvis du vurderer dette som en fremtidig karriere, er sjansene du allerede vet at du vil være borte fra hjemmet for en stund. De fleste skoler vil ansette deg på en kontrakt, som vil være minst et år lang. Holde i tankene som elevene dine trenger deres lærer å være der for hele begrepet!


Hvis du lærer på en privat skole, eller hvis du er ansatt av et selskap å lære business engelsk til deres ledere, kan din kontrakt variere. Likevel, for å gjøre hele turen lukrative burde du planlegge å bo en stund. Tross alt, tok det mye arbeid å komme dit i første omgang.


Hva du kan forvente


Din lønn vil i stor grad avhenger på hvilket land du velger å reise til. Selvfølgelig, noen steder tilbyr høyere lønn enn andre, men som alltid bør ikke være den avgjørende faktoren for hvor du lærer. For eksempel, Mexico, et land som er beryktet for lave lønninger tilbyr en rik kultur, lav levekostnader og studenter som er dedikert til læring. På den annen side, Japan, et land som er kjent for sin høyere lønn har en levekostnader som er høyere enn de fleste. Husk at du alltid ikke får rik gjør denne jobben, men du vil nesten alltid gange unna rik på opplevelser!


Den gode nyheten er, mange skoler og universiteter kan og vil forsyne deg med gratis bolig i løpet av din arbeidssituasjon. Dette kan eliminere en av de største problemene om å undervise i utlandet, som er å finne en rimelig sted å bo. Spesielt hvis du er i en stor metro-området, kan leie drepe deg (og drepe din lærerens lønn, også). Hvis du få tilbudt en jobb med gratis bolig inkludert, snap det opp. Beste er at boliger som de gir deg vil trolig være innen gangavstand rekke der du lærer. Det er en god handel.


Å finne en jobb


Gi de generelle råd om å finne en jobb som undervisning engelsk er vanskelig. Grunnen til det er fordi din innsats skal varierer mye fra land til land. I enkelte områder må du være ansatt måneder på forhånd; andre land må kanskje møte deg før de selv vil vurdere å ansette deg.


Våre beste råd her er å forberede seg til å gjøre noen legwork. Snakk med din college (og noen andre college i området) om søster skolen programmer og andre ressurser som de kan ha til å komme i utlandet. Ikke glem om de ulike jobbtavler listen tilgjengelige undervisning posisjoner etter land-dette er kanskje den beste måten å finne en jobb fordi hver liste vil gi de eksakte kravene av at bestemt arbeidsgiver. Hvis du er sertifisert i TOEFL eller ESL, vil du finne veien er brolagt mye jevnere for deg.


Spesielt oppmerksom, uansett hvor du er ute etter en jobb, at du har noen valg i saken. Ikke anta at den første skolen som tilbyr deg en posisjon er den du bør ta. Kvalifiserte og entusiastiske lærere er etterspurt, så du bør være så choosey om stillingen du ta som de er om lærer de ansette!


Velge å undervise i engelsk i utlandet er en stor beslutning. Hvis du er sikker på at det er det riktige valget for deg, jo tidligere begynne du å forberede bedre du vil være. Konkurransen kan være stiv, men å finne den rette jobben og høyre landet for fremtidige arbeidsforholdet vil gjøre det hele verdt. Stoler på oss, det vil være en opplevelse for livet.

Thursday, February 14, 2013

IT-konsulenter: Ikke Skimp på Hardware med privilegerte brukere

Som IT-konsulenter, uansett hva du gjør, ikke la dine kunder skimp på PC-kjøp for storbrukere som kjører high-end programvare.


Mens mange av småbedrifter kundenes ansatte avhenger i hovedsak på programvare med beskjedne maskinvarekrav, for eksempel grunnleggende tekstbehandling, regneark, e-post og Web-leseren, er det sikkert unntak. Kontroller at du vet hvem er dine kunders privilegerte brukere.


Privilegerte brukere trenger Cutting Edge teknologi


Hvis du har kunder som er avhengige av en avansert programvare søknad, grafisk design, dataassistert design (CAD) eller økonomisk modellering, som IT-konsulenter, kan du råde klientene skal implisitt "spise" at skyhøye første års avskrivning på kjøp av den nyeste og beste PC-maskinvaren.


Med prosessor og minnekrevende programmer, vil ansattes produktivitet dine kunder vil få med ledende PC-maskinvare trolig oppveie noen store avskrivning koste bekymringer.


Vær oppmerksom på brukernes lønn


Vurdere lønn som er nødvendig for å tiltrekke og beholde svært teknisk fagfolk som kjører avanserte programmer. (Som IT-konsulenter, denne høy-lønn-kravet-virkeligheten bør komme som noen overraskelse.)


For eksempel hvis en klienter av deg har en veteran grafisk design artist eller ingeniør på lønn på en $60.000 grunnlønn, en ekstra $1000 i året på PC-relaterte utgifter for denne teknisk veiviseren lett kunne kjøre en produktivitet gevinst som gjør inkrementell bekostning virke trivielt.


Bli kjent med dine brukere


Moralen i historien: bli kjent med dine kunders privilegerte brukere og deres behov for bestemt programvare-programmer. Like viktig, kundenes privilegerte brukere er en slags influencer som du må være veldig oppmerksom på. Kundenes privilegerte brukere er ofte svært kraftig "stemmer" når det kommer til å gjøre beslutninger om ansettelse (og avfyring) IT-konsulenter.


IT-konsulenter bør vurdere "Gi meg nedturer"


I mange små bedrifter, erstattet førsteklasses ytelsen PC kjøpt for makt bruker får hvert år eller to, og er gått ned til en sluttbruker med mindre krevende krav til programvare. Dette er én måte å forlenge levetiden til et dyrt, high-end PC, samtidig minimere lomme og relaterte støtte utgifter for å bringe nye PC-maskinvare inn i firmaet.


Sørg for at din IT-support, asset management og proaktivt vedlikeholdsplaner alle ta hensyn til dette hand-me-down fenomenet.


Copyright MMI-MMVI, liten Biz Tech snakke. Alle over hele verden rettigheter.

Wednesday, February 13, 2013

Så du ønsker å være en bonde?

Når du spør de fleste unge gutter og jenter hva de skal gjøre når de vokser opp, vil du bli hardt presset til å finne en som ønsker å være en bonde. Det ville ikke være sant femti eller ett hundre år siden, men det er sant i dag. Det er mange grunner til at de fleste barn vokser ikke med intensjoner av å være en bonde, men trolig den største faktoren for sine valg kommer fra hva de ser deres foreldre gjør.


Som antall gårder og dermed bønder har sunket jevnt og trutt i vårt land, det er bare fornuftig at færre og færre barn og tenåringer blir reist med et ønske om å være en bonde seg selv. Det er, tross alt, en lang rekke yrker som er langt mer spennende og som betaler langt mer penger enn å være en bonde.


Jeg gjorde, men møter en ung gutt som livet ambisjon var å være en bonde. Da jeg spurte ham om det, han bare svarte at han ønsket å være en bonde fordi han elsker å være ute og han elsker å hjelpe folk få mat. Jeg trodde dette var ganske dypt enkle svar. Jeg spurte om han visste noen som var en bonde, og han svarte at han gjorde ikke. Han sa at han lest om å være en bonde i en bok på skolen, og at han skjønte det var den beste måten å sikre at sultne mennesker kunne spise.


Som en karriere rådgiver er jeg alltid oppmerksomme på årsakene til hvorfor folk velger bestemt karrierer. Denne unge gutten gikk inn en karriere fordi det hørtes ut som en fin måte å nyte noe han elsket mens gjør noe som hjalp samfunnet. Hvis bare hver person ville tenke på disse to faktorer når de bestemte seg å skrive inn et yrke ville så vårt samfunn være et mye bedre sted. Jeg ser altfor få mennesker som vet hva de er lidenskapelig om og hvordan deres lidenskap kan gjøre en positiv forskjell i verden. Ikke mange har sine ting sammen i tillegg til denne lille gutten som bare ønsket å være en bonde.


Før du bestemmer deg for å være en bonde eller angi andre yrke, må du tenke gjennom målene dine og dine talenter ganske alvorlig. Uansett hva yrke du velger bør være noe ikke bare det du elsker, men også noe som gjør noe bra for noen andre.


Tenk på min lille bonden venn neste gang du trenger å bli inspirert i å velge en karriere som er best for deg. Tenk om hans enkle ønske om å være utenfor, og for å hjelpe folk få god mat å spise. Og deretter bli inspirert til å gjøre noe like så enkelt og så lidenskapelig.

Tuesday, February 12, 2013

Et akronym av andre navn

Jeg vet ikke om deg men jeg vemmes akronymer. Ja, jeg vet de har en komfort faktor, men de synes å meg å være potensielt skumle, oser av George Orwell's Newspeak. Vårt felt har sin rettferdige andel av dem og sorg betide alle som bruker en feilaktig. Aldri, for eksempel ESL eller TESL når du mener ESOL eller TESOL. hvorfor? fordi du uforvarende kan fornærme en elev ved å henvise til ESL (engelsk som andrespråk) når eleven kan være en høyttaler for flere språk med engelsk et stykke ned rang: det er politisk mer riktig å referere til engelsk for talere av andre språk (ESOL). Så viktig er dette skillet bli at tung hånd byråkrati i Storbritannia nå krever mennesker som søker britisk statsborgerskap å demonstrere at de har minst ESOL oppføring nivå 3 fra nasjonale "ferdigheter for livet" læreplanen (merkelige skillet, etter alt vi neppe trenger "ferdigheter for død"). Eksamen styrene gir nå pliktoppfyllende ESOL kvalifikasjoner som synes å har eclipsed gamle EFL sertifikatene, gjør engelsk som fremmedspråk liksom mindre relevant.


Så har EFL og TEFL mistet status? Ikke akkurat, men de innebærer bruk av engelsk i internasjonale sammenhenger, kanskje blant morsmål. De fortsatt får en titt i, men å undervise i engelsk som "fremmedspråk" krever forskjellig vektlegging. TESOL krever for eksempel læreren å konsentrere seg om situasjoner og sammenhenger som elever ville møte i hverdagen i en Anglophone land. TEFL, på den annen side, antyder en retning mot reise og globale situasjoner. Jeg bestrider ikke at disse forskjellene har sine bruksområder, men problemet er at du kan se potensialet for alle slags nye akronymer i horisonten. Når vi vil begynne å lære EIL (engelsk som en internasjonal omgangsspråk) eller EIB (engelsk for internasjonale bedrifter)? Jeg vil gjerne betale for god, gammeldags ELT (engelsk språk undervisning).

Monday, February 11, 2013

Reiser sykepleie - Smooth Ride eller humpete vei?

Reiseliv sykepleie er et up-and-coming yrke som appellerer til mange sykepleie fagfolk av flere grunner. Utmerket lønn og fordeler, er sjansen til å reise på bekostning av noen andre og utvalg blant de positive poengene av reiseliv sykepleie. Høres flott? Det er ikke alle "bollen av kirsebær" som noen tror.


Ideen om å få betalt for å reise appellerer til mange mennesker. Problemet er at vi ønsker å ha tid til å ta i severdigheter, slappe av og nyte våre reiser. Reiseliv sykepleie ligner på noen måter å kjøre en lastebil. Du kan få til å se noen utrolige solnedganger og vise awesome natur, men du skal sjelden har mulighet til å stoppe og slapp av, besøke de turister destinasjonene og ta bilder (med mindre du feste dem fra vinduet på et bevegelig kjøretøy). I mange tilfeller vil de panoramautsikt bli noe mer enn flekker fra et fly vindu.


Så hva er alt oppstyret om reiseliv sykepleie? Det er noen positive punkter. Du får til å reise. Mens det ikke er som en ferie, hvor mange mennesker vet du hvem har sett verden? Selv får å se Paris i Frankrike fra et bevegelig kjøretøy er bedre enn å ha aldri sett det hele tatt. Og mens det er disse sakene som krever hver bit av din tid og oppmerksomhet, mange pasienter som reiser er stabil nok til å gjøre dette. De kan også være opp for nyter minst noen av turen, og å dele minnene av disse visningene - selv om de er alt fra innsiden av et bevegelig kjøretøy.


Når du komme bort fra det faktum at du reiser, og at du ikke kanskje ser så mye som du ønsker, det er noen virkelige fordeler til reiser sykepleie. Lønn er en av de store fordelene. Mange selskaper annonsere betale fra $25 til $75 per time, avhengig av krav på din tid, hvor mye erfaring du kan tilby og lengden på turen. På nedsiden, kan du være sikker på at pengene er tilstrekkelig. $25 i timen er ikke mye hvis du jobbe tre timer og deretter tilbringe natten venter på ditt neste oppdrag.


Bortsett fra med konkrete fordeler er det alltid dette målet at helsepersonell har å hjelpe folk i nød. Reise sykepleiere bli ansvarlige for sine pasienter under en tur. Disse turene er noen ganger lang, vanskelig reiser. I løpet av den tiden, kan reise-sykepleier bokstavelig talt være forskjellen mellom liv og død for kritisk syke pasienter. Men husk at disse pasienter og deres familier har vanligvis noen kjøring grunnene til turen. Kanskje er det noen som ble syk under en ferie i et annet land. Kanskje er det en mulighet for en bedre behandlingsanlegg eller en nærmere til venner og familie. Uansett formålet, turen er vanligvis et skritt mot håp om et bedre liv. Som reiser sykepleier, kan du være del av dette.


Det er ingen tvil om at reiseliv sykepleie gir en utmerket mulighet for mange, men det ikke er for alle. Hvis du angir dette yrket å vite alle fakta, kan du oppleve at reiseliv sykepleie er nøyaktig karrierevalg du har lett etter.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.

Sunday, February 10, 2013

En karriere som er bygget på karakter

"Personlighet kan åpne dører, men bare tegn kan holde dem åpne." ~ Elmer G. Letterman


"Den beste jobben går til personen som får jobben gjort uten å komme opp med unnskyldninger eller passerer oppgaven" ~ Napolean Hill


Hva om politikk?


Politiske taktikk er noe som du ikke kanskje lærer på skolen; men spiller det en betydelig rolle i suksess i forretningslivet.


"Mennesket er av natur et politisk dyr." ~ Aristotle


Ta kontroll
Det er viktig å huske på at du er ansvarlig for din egen karriere. Ikke forvent i HR-avdelingen for å planlegge din karriere. Faktisk, ikke forvent noen andre til å være opptatt av om det heller.


Det har vært tider i min karriere når noen har tatt en interesse i min kampanje; men har det alltid vært i sin egen beste interesse å gjøre dette. Husk selskaper er i virksomhet primært for å tjene penger.


Dress for suksess
Det er et klart skille mellom hvordan en President, en Chief Vice-President, visepresident og distriktssjefen kle. Du skal kle bare kutt over din gjeldende nivå.


Over alt, ha integritet


"Hvis du har integritet, ingenting annet betyr noe. Hvis du ikke har integritet, ingenting annet saker. "~ Alan Simpson


Du vil finne at konsentrasjonen av integritet øker jo høyere du går i en organisasjon.


Husker som du jobber For


Alltid støtte selskapet
Det er sant at der din skatt, hjertet ditt vil være også. Det vil være nok av muligheter på en daglig basis å bash din arbeidsgiver. Motstå de mulighetene. Husk at (1) du har valgt dette selskapet, (2) de betale deg og (3) du kan la hvis du vil ha. Lederne av selskapet vil ikke bli imponert av din evne til å klage.


Gjøre sjefen din og sjefens sjefen ser bra ut
Som et praktisk spørsmål, er du mest sannsynlig arbeider for å ta sjefen din jobb. Forhåpentligvis, sjefen din vil bli fremmet, som vil forlate en ledig stilling. Hvis sjefen din ikke er noe sted, vil deretter neste nivå ha en stor innvirkning på din neste posisjon.


Hvem er lederne i selskapet?
Finn ut på bakgrunn av bedriftens ledelse. Hvilken karrierevei tok de? Sjansene er, vil de verdi disse legitimasjonene over andre. Legg merke til flotte mennesker i selskapet og få koblet til dem. Hvis mulig, finne en måte å jobbe for dem. Hvis ikke, må du opprette et nettverk med så mange av dem som mulig. Den beste muligheten er å spørre en av dem bli din mentor. Du vil bli overrasket over hvor mange mennesker vil være interessert i å hjelpe i denne forbindelse.


Lær reglene


"Den som sladder til deg vil sladder om du." ~ spansk ordtak


Se hva du skriver eller sier. Anta at alt du skriver eller sier vil bli lest eller hørt av alle i firmaet. E-post gjør det enkelt å svare følelsesmessig. Før du svarer på en irriterende e-post, kan du ta et minutt å roe ned, deretter skrive e-post. Hvis du har en tendens til å sende harde meldinger, kan du lagre et utkast og vurdere det en gang senere for å sikre tonen er business hensiktsmessig.


I tilleg til dette prinsippet er Happy Hour - ikke gå! Det er en stor risiko for å si noe du ikke bør si, komme ut av kontroll, eller bare å være i feil sted til feil tid. Du bør holde seg unna kontoret politikk. Ikke si noe dårlig om alle, noen gang.


Ankommer tidlig og forlater sent, men ikke for sent. Du omdømmet til en hard arbeidstaker, men ikke en som ikke kan få jobben gjort. Dette prinsippet gjelder også for å ta arbeid hjem. På lang sikt, er du å ha et liv utenfor arbeid. Opprettholde en balanse vil holde deg engasjert i jobben din; Derfor, mer produktive.


Finne ut hva sjefen din ønsker og levere. Uansett din personlighet, relasjoner eller utseende, må du være produktiv. For sjefen din betyr det gjør hva de vil, uansett hvor dumt det kan virke for deg. For eksempel, jeg hadde en sjef som ønsket å vite hvor mange meieri Queens mellom Dallas og Houston servert en bestemt yoghurt.


Alltid sier, "Ja!" på en forespørsel fra ledelse. For sjefen din finnes det måter å tilby bedre løsninger uten å skade forholdet.


"Alltid gjøre mer enn nødvendig av du." ~ General Patton


Gi folk kreditt. Ikke ta æren for deg selv. Dette er viktig for en rekke årsaker. Først trenger du folk til å hjelpe du få ting gjort. For det andre, når folk gjenkjenner folk som arbeider for deg, får du kreditt. Tredje, det er den riktige tingen å gjøre.


Konklusjon


Når det gjelder din karriere


1. Du er ansvarlig


2. Husk som du jobber For


3. Lær reglene


Som Bill Karnes si det, "Eagles ikke flokk; de fly alene. Og eagles stiger over resten av deres verden. Så, også, gjør folk som begynner ting, som lede grupper eller som ellers skiller seg ut fra mengden."

Saturday, February 9, 2013

Medisinsk Transcriptionist trening forventninger

Feltet medisinsk transkripsjon fortsetter å vokse i forbindelse med krav på helsesektoren. For de som er egnet til denne jobben, finnes det noen gode muligheter. Men er det bare et tilfelle av å lytte til stemmen til helsepersonell og skrive opp nøyaktig det er blitt sagt? Mens det er den grunnleggende ideen bak medisinsk transcriptionists' jobb, det er noen grunner til at helsepersonell og fasiliteter vil ansette de trent for jobben.


Terminologien er en av de største grunnene trening er så avgjørende. Selv om du trenger ikke å være i stand å nevne bein i beinet, trenger du å lære å gjenkjenne ord som "tibia." Terminologi er en av grunnene til medisinsk transcriptionists trenger opplæring, og en av punktene som vil bli undervist og praktisert under medisinsk Transcriptionist trening.


Men er det virkelig et behov for å lære disse tingene? Tross alt, kan du sikkert opphøre båndet og slå opp ord som du ikke gjenkjenner. Som konstant start og stopp er forskjellen mellom en erfaren transcriptionist og noen som er fylt ut. Hvis du har riktig trening og rett virkelige verden praksis levert av de fleste medisinsk transkripsjon treningsprogrammer, vil du finne deg selv stand til å møte kravene fra terminologien.


Spesialisert trening er en av de mange alternativene for medisinsk transkripsjon trening, og mange helsearbeidere som har en spesialitet søker ut de menneskene som kan mest nøyaktig transkribere notater og medisinske opplysninger. I så fall lærer transcriber de ordene som gjelder spesielt for systemet, sykdom eller andre begrense fokus for en bestemt legekontor. Å legge til disse spesialiteter gjøre deg mer verdifull på markedet.


Husk at leger ikke er de eneste som trenger medisinsk transkripsjon, og du vil finne de fleste treningsprogrammer tilby minst noen øvelser og informasjon for å forberede deg for disse situasjonene. Du kan kalles for å opprette exit notater for pasienter på et sykehus. Pasienten er ferd med å forlate, og disse notatene må være leselig, nøyaktig og tilgjengelig nå.


Ett punkt av treningen er å lære å være rask og nøyaktig i virkelige situasjoner. En opptatt akuttmottaket kommer ikke til å plutselig rolig ned slik at du kan konsentrere deg om å transkribere en lege ordrer for en pasient som er ferd med å bli utgitt. Mange medisinsk transkripsjon skoler vil sette studentene i de bråkete, opptatt, stressende situasjonene med ordre om å transkribere. Det er viktig å lære terminologien, det er også viktig at du lærer å lytte - uansett hva som skjer rundt deg.


Det er også de utenfor det medisinske feltet som bruker transkripsjon. Selv om etterspørselen etter advokat transcribers er ikke så stor som for medisinsk transkripsjon, er det definitivt behov i dette feltet.


Det er andre punkter som vil bli en del av treningen. Hvordan for å gjøre bruk av teknologi, programvare og ressurser som er tilgjengelig for å hjelpe deg å oppnå bedre aktivitetene så vel som de beste måtene å håndtere ulike situasjoner du sannsynligvis vil støte. Ta en titt på kursene blir undervist av MT skoler. Du kan bli overrasket over hvor grundig du vil være forberedt på en karriere innen medisinsk transkripsjon.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.

Friday, February 8, 2013

12 Jobb programmet Tips For tekstforfattere

Jeg har nylig annonsert for freelance tekstforfattere til å fungere for virksomheten min copywriting og mottatt noen 200 programmer. Jeg har gjort ganske mye rekruttering i siste, så fra begynnelsen, jeg visste nøyaktig hva slags kompetanse jeg var etter. Jeg visste jeg ville bli oversvømt med programmer, og at søkerne ville komme fra alle slags bakgrunner med varierende grad av copywriting ekspertise. Jeg var veldig bestemt om kravene, og jeg hadde systemer satt opp til å filtrere og kategorisere programmer. Jeg trodde jeg hadde alt dekket. Jeg burde ha visst jeg ikke kunne være så heldig!


Når programmene begynte å rulle, ble jeg målløs. Alle mine beste intensjoner og systemer til tross, søkerne virket innstilt på kjennelse seg ut av påstanden av sende sub-standard programmet e-poster. De var så ille at, til tider jeg følte at jeg var shortlisting basert på kvaliteten på programmet, i stedet for kvaliteten på søkeren.


Denne artikkelen er for noen forfatter - erfaren eller ikke - som planlegger å søke om en copywriting jobb. Det presenterer 12 tips (i viktighetsrekkefølge) om hvordan du søker på en slik måte at du står en sjanse for å gjøre shortlist.


1) Følg instruksjonene
Hvis jobben annonsen inneholder instruksjoner, kan du følge dem. Hvis den inneholder instruksjoner som er merket "Viktig", og som er formatert fet og rød, kan du anta at de er noe viktig, og at det er en grunn for dem. Følg dem! Lese og re-lese annonsen å sørge for at du har fulgt hver instruksjon. Hvis annonsen sier søke via e-post, bruke via e-post! Hvis det står å bruke "Copywriter program" som emnelinjen, kan du bruke "Copywriter Application" som emnelinjen! Hvis det står å besøke et nettsted, gi et sitat, levere tre kopi prøver og inkluderer din CV, gjøre alle av de ting! Hvis du ikke følger instruksjonene enkel, tydelig i en jobb-annonse, vil arbeidsgiver har ingen tro på at du vil være i stand til å følge en kompleks copywriting kort!


2) Mindre er mer
Ikke kast bort arbeidsgivers tiden. Husk at de ansetter en freelance tekstforfatter fordi de trenger noen til å ta på litt av deres arbeidsmengde. De er tid dårlig. Hold din søknad kort 'n' søt. Dette er din sjanse til å vise hva du er i stand til, så ikke falle i fellen ved å bruke store ord og komplekse setninger. Mindre er mer.


3) Vis hvordan du skal hjelpe sin virksomhet
Prøv å se ting fra arbeidsgivers perspektiv. De fleste arbeidsgivere som annonserer for freelancer tekstforfattere er på utkikk etter folk som kan hjelpe dem med å effektivisere sin virksomhet. Arbeidsgivere - spesielt copywriting studios, reklamebyråer og web designbyråer - som vil freelance tekstforfattere prøver å 'productize' copywriting. De ønsker å være i stand til å "slå håndtaket": de ønsker en rimelig freelance tekstforfatter som kan stoles på å levere klient-klar første utkast kopi, med minimal veiledning. De prøver å bygge en tekstforfatter fabrikken linje. Husk dette når du bruker, og prøv å vise hvordan du vil hjelpe dem å oppnå dette målet.


4) Gjøre programmet Scannable
Igjen, husk at arbeidsgiver ikke har mye tid. Så gjøre tekstforfatter programmet enkelt å skanne. Ikke bare skrive en lang tekstblokk. Bruke korte avsnitt, overskrifter og kuler, og fet de viktige bitene.


5) Adresse kravene
Hvis tekstforfatter annonsen viser kravene til jobben, må du løse dem, individuelt. (Men husk, holde det kort 'n' sweet.)


6) Være åpen og ærlig
Ikke oversell yourself; Hvis historien fortalt av prøver og gjenoppta ikke samsvarer med din salget spiel, vil du bli nedsatte. Hvis du ikke har erfaring eller kompetanse til å tilfredsstille en eller flere av kravene, kan du si det. Og ikke lyve om din erfaring eller inkludere prøver du ikke skrev faktisk. Dette kan få deg en jobb, men du kan ikke få betalt for det, og du vil sikkert aldri få en annen. Og husk, copywriting verden er veldig liten; alle vet alle, og advarsler om villedende frilansere reise veldig fort langs grapevine.


7) Gir relevante eksempler
Hvis jobb-annonse ber deg om å gi eksempler på din kopi, kan du gjøre alt i din makt for å finne og levere prøver som er relevante. Annonsen kan angi typen prøver du trenger til å levere, men hvis ikke, ta en titt på arbeidsgivers nettsted, og sende prøver som er relevante for deres viktigste tjenestetilbud. Hvis de gjør det meste web kopi, kan du sende web kopi prøver. Hvis de korte kopi, kan du sende kort kopi prøver. Og hvis du ikke har noen relevante eksempler, prøve å identifisere kjernen-egenskaper som kreves av arbeidsgiver, og sende prøver som er Vis du har disse egenskapene. (f.eks hvis arbeidsgiver gjør det meste online brosjyre-type web-kopi, må du levere prøver som viser din evne til å samtidig fange opp et produkt og et publikum, og kanskje utdanne publikum.)


8) Ikke forvent umiddelbar tilbakemelding
Fordi de fleste jobbannonser tiltrekke hundrevis av programmer, og fordi arbeidsgiver er fremdeles prøver å kjøre sin virksomhet, du kan ikke forvente umiddelbar tilbakemelding på programmet. Ikke send en påminnelse e-post etter en dag eller to dager. Hvis du skal sende en påminnelse, kan du gjøre det etter en uke eller to uker. Og med mindre annonsen sier å ringe, ikke ringe! Telefonsamtaler tar opp mye tid, og dette kan være veldig frustrerende å en opptatt arbeidsgiver som, mest sannsynlig, har nei feedback å gi ennå, likevel.


9) Ikke bruk gebrokkent engelsk
Hvis du søker etter en jobb som en engelsk tekstforfatter, må du ha en solid beherskelse av engelsk. Hvis programmet er skrevet i gebrokkent engelsk, få du vil ikke rolle; du bare kaster bort tiden din og arbeidsgiveren tid.


10) Bevis-leser programmet
Ingenting undergraver en tekstforfatter mer enn feil i staving, tegnsetting, grammatikk og syntaks (han sier som han nervøst skanner sin artikkel!). Betal nær oppmerksomhet på detaljer. Du kan være søker for ganske mange roller, men i hast ikke gjennom programmet; alltid ta deg tid til bevis-lese og stavekontroll. Tips: Selv om det ikke er en viser-disables, prøve å stave arbeidsgivers riktig!


11) Ikke be om arbeidserfaring
Med mindre annonsen spesifikt sier at ulønnet arbeid opplevelse er en mulighet, ikke be om det. Mens det indikerer sikkert stor entusiasme, har de fleste arbeidsgivere rett og slett ikke tid til å være mentor en junior tekstforfatter, selv om de ikke betale forfatteren noe.


12) Ikke spør for en kritikk av skrive
Hvis programmet ikke er vellykket, gjerne spørre hvorfor ikke, men ikke spør arbeidsgiveren kritikk skrive. Forklarer hvorfor skrive er utilstrekkelig er en svært tidkrevende oppgave, og det er ikke ansvaret for en potensiell arbeidsgiver. Hvis du noen gang hatt en sjanse på en samtale-back somewhere ned linjen, er dette den sikreste måten å miste den.


Konklusjon


Du ville bli overrasket over hvor mange freelance tekstforfatter søkere ikke observere de ovenstående retningslinjene. Disse søkere gjør arbeidsgivers jobb ekstremt frustrerende og tidkrevende, og de alle men styre seg selv ut av påstanden. Følger alle de ovennevnte tipsene ved søknad om din neste freelance tekstforfatter-posisjon, og du vil være et veldig stort skritt foran konkurrentene.


Glad for å bruke!

Thursday, February 7, 2013

Ti Tips for å forhandle med hell

Forhandlinger skje i vårt daglige liv. Kan vi ikke være klar over det, men mange situasjoner krever god forhandlingsteknikk, inkludert den enkle handlingen å kjøpe en vare fra en butikk, snakke ting å lagre et forhold, og handel avtale mellom nasjoner, blant andre.


Det ville være verdt å ta hensyn til faktorer som kan stave suksess eller fiasko i forhandlingsbordet:


1. Enhver streber etter, for at forhandlingene skal vise seg vellykket; ellers er det meningsløst å sitte, snakke, og utforske (noen ganger for timer) hver annen posisjon til ingen nytte. For at dette skal være slik, kan du øve alle anstrengelser for å favorisere den andre parten luner mens du fortsatt komme ut tilfreds eller tilfreds med utfallet av forhandlingene. Dette bør være målet ditt. Kom til enighet like lett som mulig. Fastsette detaljer i svart-hvitt med en fargetone av tillit til å forsegle forhandlingene til fordel for begge parter.


2. Gjensidig respekt for hverandres prioriteringer må gå foran. Aldri fokus på målet ditt eget alene. Tenk på hvordan den andre parten ville være fornøyd med utfallet.


3. Gå til kjernen av diskusjonen og arbeide fra som kjerne utover, konsentrere seg om detaljene.


4. Det er ikke vanskelig å spore tilstedeværelsen av oppriktighet i en forhandling. Så lenge du har dette i tankene, og du ser den andre parten oppriktighet også, vil fremdriften av forhandlingen seile jevnt.


5. Du kan ha et sett med regler som er veiledende du for å få det du ønsker. Endre hvis må være så lenge det er praktisk og ikke avvike for å bli en ulempe på din del.


6. Forhandle er ikke en konkurranse på hvem som er bedre mellom de involverte partene. Det er ingen kampen for å vinne. Det er heller ikke en scene å vise sin kløkt. Det bør være en toveis prosess.


7. Være tro mot ditt ord. Hva du sier, må være sammenfallende til din handling. Eventuelle avvik skal håndteres på forhånd for å unngå overraskelsesmomentet, noe som vanligvis fører til angst.


8. Hold alternativene som åpen og så forskjellige som mulig. De kan komme til nytte, spesielt når små forskjeller pop ut.


9. Se for reaksjoner til forslag gjennom kroppsbevegelser. De kan bidra til å gjøre deg og den andre parten kommer til enighet lettere.


10. Være en god lytter. Pre-empt hva den andre parten kan si, men bare i tankene dine. Du kan være rett, men du kan også være feil. Det er bedre å høres vennlige enn beklage etterpå.

Wednesday, February 6, 2013

Kraften til det talte ord

Pennen er mightier enn sverdet, sier et munnhell. Men de fleste mennesker vet ikke at når skriftlige ord blir talespråk, de eksploderer som fyrverkeri! Hvis bøker snakker volumer, brann taler opp hele livet.


Det finnes tre typer ord: skriftlig, den tiltenkte og tale.


Skriftlige ord informere og gi hele spekteret av sannsynligheter om et emne eller hendelse. Tiltenkte ord har potensial til å bringe ut eksplosive ideer. Men når både skriftlig og tiltenkte ordene er muntlig, resultatet er enorm, for å si mildt. Talte ord er sparket fra fat på en pistol (munn), gjennom en utløsende mekanisme (våre tungen). Når den brukes effektivt, er ord som kuler som traff mål nøyaktig og la et uutslettelig preg.


Sett er en veldig unik teknikk for å formidle meldinger. Det innebærer kropp og sjel. Det kan skape en visuell dramatikk med live følelser og bevegelser som satt livet i meldingen som ingen skriftlige eller tiltenkte meldinger kan oppnå. I snakke bli du virkelig meldingen i stedet for ord som du snakker. Dermed kan hele mengder gå berserk i offentligheten med en rørende tale.


Det lønner seg å lære å snakke med ild eller har en blomstrende tungen. Kraften til det talte ord er uoverstigelige. Hele nasjoner er enten united eller delt av en dominerende leder som snakket winningly av en sak. Abe Lincoln snakket og overtalte delt amerikanerne å forene, og dette var før moderne lyd systemer og medier ble brukt.


Vladimir Lenin, på den annen side, snakket med brann for å påvirke russiske bønder og arbeidere å bolt fra Czar Rule, og kalte selv på proletariatet eller arbeiderklassen for andre nasjoner å en lignende handling.


Du kan også utøve dette kraftige verktøyet tale veldig troverdig til en person eller mengden ved å bare lære og praktisere de viktigste punktene i offentlige taler. Du kan bli overrasket over at trinnene til potente offentlige taler ferdigheter er meget enkel og lett, men praktisere dem er avgjørende. Levere det talte ord med makt er en vitenskap og en kunst som krever flid.


Makt er oppnådd gjennom beherskelse. Mektige ledere siden gamle sivilisasjoner har mestret måter for det talte ord overlevert til dem av deres forløpere. Og hvis du ønsker å oppnå kraften til det talte ord, du må vedvarende praktisere dine ferdigheter i offentlige taler.

Tuesday, February 5, 2013

Endre karriere gjøres enkelt

Er du endelig klar til å gå videre med livet ditt? Mens det kan noen ganger føler at du er eneste i verden prøver å endre planer, endrer den gjennomsnittlige jobbsøker faktisk karrierer syv ganger i løpet av hans eller hennes levetid. Det er gode nyheter fordi minst du vet at andre mennesker har gjort karriere endringer.


Så hva er alternativene for vellykket å gjøre overgangen?


Alternativ 1: Dette alternativet er å bo på din nåværende jobb mens du utfører frivillig arbeid å skaffe seg passende arbeidserfaring. Du kan ha å gjøre slikt arbeid i helgene, om kvelden eller hjemmefra spesielle arrangement. De fleste små bedrifter velkommen de som kan gjøre frivillig arbeid.


Alternativ 2: Et annet alternativ er å flytte til det nye selskapet og feltet og fortsette å gjøre din normale jobb rolle. Dermed kan du utføre arbeid som du føler deg komfortabel med mens du tar lager av det nye miljøet. Dette vil gi deg verdifull eksponering til den nye jobben slik at du kan starte uformelt og være proaktive på assistere og hjelpe i noen kapasitet innen det jobb-rollen.


Alternativ 3: I noen yrker er det umulig å klarer å gjøre overgangen uten første re-trening. Dette innebærer ofte å anskaffe faglige kvalifikasjoner. Aldri dykke inn i det første trening-alternativet som kommer din vei, men heller gjøre grundig forskning for å sikre at du ender opp med å velge den aller beste alternativet som er tilgjengelig for deg.


Alternativ 4: Ifølge vår forskning, mange karriere-skiftere har besluttet å gi avkall arbeider bare en jobb i favør av å ta på flere jobber. Du kan vurdere om du vil være del av denne voksende trenden og øke både lønn og fleksibilitet av din livsstil.


Jobbe deg gjennom dine alternativer: Å velge et passende alternativ eller alternativer koker ned til hva slags karriereendring du er ute etter og nivået på fleksibiliteten i at industrien. Det er viktig, derfor, til forskning og veie hva valgmuligheten vil best tjene formålet av realistisk vurdere din personlige, sosiale og økonomiske forpliktelser. Du kan oppdage i prosessen at, for eksempel, den raskeste alternativet ikke er best passer for deg på grunn av visse forpliktelser; du må kanskje tempo eller rave overgangen. Være realistisk og sette fornuftig mål som ikke vil frustrere din karriere endre innsats.


Bunnlinjen er dette: uansett hva din omstendigheter og forpliktelser, kan du oppnå din karriere endring mål. Bare Vær tålmodig: det kan ta litt lengre tid enn du kan ha forventet. For å holde ting i gang så effektivt som de kan, kan du begynne å tilegne seg ferdighetene du trenger for å begynne å jobbe med karrieren din forandring i dag. For å teste hvor god din gjeldende jobb markedet ferdigheter er, kan du starte ved å ta dette gratis jobben markedet ytelsesvurdering.

Monday, February 4, 2013

Intervjuteknikk: En nøkkel til noens fremtid.

Så når var siste gang du intervjuet? Hvordan gikk det for deg? Min gjetning er at det gikk dårlig for du og det er ingen slam på deg personlig det bare at fleste frykter intervjuer og mister en masse jobber som et resultat. Jeg leste noe sånt som 85% av folk i arbeidsstyrken hadde akkurat nå til å gå gjennom 5-6 intervjuer før de fikk jobb som de er i akkurat nå. Nå det kan være flere grunner for dette figur, men la meg fortelle deg den overveldende majoriteten av folk, hvis de visste hemmeligheter vellykket intervjuer ferdigheter ville land jobben de vil hver gang. I stedet for å bli slått, ville de være å skru ned jobbtilbud.


Så er det ikke bare en personlighet ting? Vel ja og nei. Personlighet sikkert går en lang vei i bærer en samtale og presentere deg selv i et godt lys, men svært få mennesker har denne endearing personlighet. Det er mange flere mennesker som land jobber enn personer med selskapelig personligheter - og det er fordi de nå hvordan å intervjue. Ja, intervjuer ferdigheter kan definitivt være og bør læres. Så hvordan kan folk lære?


Vel mange mennesker har lært intervjuer ferdigheter gjennom prøving og feiling. Jo mer gjør du noe jo bedre du får på det (vanligvis!). Men som ønsker å lære som dette...Jeg mener det er få ting som er mer smertefull enn å få et avslagsbrev. Også hvordan moro er intervjuer generelt? I utgangspunktet ønsker folk flest å unngå dem helt! Så, ville ikke det være flott om du kunne lære hva gjør en vellykket intervju fra øynene til potensielle arbeidsgiver? Ville det være fint å gå inn i et intervju med tankegangen som du evaluerer dem og ikke omvendt?


En annen viktig ting å huske er at dette går mye dypere enn læring intervjue ferdigheter eller triks. Trening som gjør at du er god til å intervjue, gjør du faktisk lykkes i livet. Kommunikasjon for eksempel er en fundamental del av suksess, enten det er sosial tillit, eller evne til å behandle eller nettverk... og så videre.


Læring (og jeg 100% garantere at du kan lære denne ting) intervjuteknikk er lønnsomt for noen fra frisk utdannet til forretningsfolkene mannen. Det er også flott for du liv utenom arbeidstiden inkludert foreldre, dating, ekteskap - you name it! Så ikke vent lenger å få dette verdifull del av din suksess under din kontroll!

Sunday, February 3, 2013

10 Måter å overgang deg inn Retirement

La oss være helt ærlig. Alle har sine egne drømmer og forventninger om pensjonering. Ærestittelen planlegger noen folk å reise rundt i verden, mens andre bare planlegger å ta utflukter til deres lokale stranden. Uansett pensjonsalderen planen som du kan ha, tar være i stand til å implementere dine mål en viss grad av økonomisk sikkerhet. Problemet derimot er at økonomisk sikkerhet ikke bare skje men krever nøye planlegging, engasjement og ja, penger.


For å være en vellykket pensjonist, må du vellykket overgang deg inn med pensjon for å nå målsettingene for pensjonering. I tillegg må du planlegge hvor mye penger du trenger, og hva du ønsker å oppnå med din sparing. Tross alt, vil du sannsynligvis tilbringe 35 + år i pensjon så du må begynne å planlegge nå. I denne artikkelen vil vi diskutere 10 måter at du kan med hell overgang deg inn med pensjon. De er som følger:


1. Gjeld reduksjon - Sørg for at du ikke bære din gjeld til pensjonister. Derfor, forplikte deg til lønner seg så mye av din gjeld som du muligens kan. Eliminere bil betalinger, kredittkort gjeld, personlige lån, etc. Gjøre hva du har å gjøre nå for å ta knekken på gjeld og sørge for at du ikke får noen ny gjeld enten.


2. Har en reir Egg of Emergency Funds - har nok likvide midler i hånden for å dekke minst et par måneder av utgifter, uten å spise i din investeringer. Vær forberedt på de uventede utgiftene mens du overgang til pensjonister. Tross alt, nødhjelp vil sikkert komme opp, men hvis du har en viss mengde sparing, du trenger ikke å bekymre deg for dem.


3. Tilstrekkelig forsikringsdekning - Kontroller at du har tilstrekkelig forsikring som dekker ditt liv, helse, huseiere og auto forsikringspoliser. Revurdere dine forsikring behov på en årlig basis for å sikre at de passer deg pensjonsalder. Være åpen for å gjøre endringer etter behov, og sjekk ut din arbeidsgivers pensjonering dekning. Mange av folk, vært ubehagelig overrasket over å høre at deres arbeidsgivere ikke lenger vil dekke sine utgifter etter at de pensjonerer seg. Så, hvis du finner nå, kan du ta de nødvendige skritt for å beskytte deg selv og din familie.


4. Pensjon inntekt planen - å sikre at du ikke overleve dine eiendeler, utvikle en pensjon inntekt plan som inkluderer dine inntekter og utgifter. Holde oversikt over din nåværende utgifter og kutte tilbake etter behov.


5. Trygdeytelser - reglene for fordeler er ganske komplisert, så du snakke med en representant for trygd et år før du planlegger å pensjonere. Ved å gjøre dette, vil du kunne forstå dine fordeler og hvor mye du er dekket. I tillegg bør du søke om social security tre måneder før du ønsker å begynne å samle fordeler eller tre måneder før 65-årsdag.


6. Bidra til en besparelse Plan - hvis din arbeidsgiver tilbyr en skatt-skjermet besparelse plan (for eksempel en 401K), sørg for at du bidrar så mye som du kan. Ikke bare vil dette betydelig lavere skatter, men vil også gjøre stor forskjell i din økonomisk sikkerhet på grunn av magiske forverret interesse.


7. Se gjennom Wills og stiftelser - Kontroller at du har en gyldig vilje og/eller tillit. Ikke bare vil dette beskytte dine eiendeler, men vil gi deg fred i sinnet.


8. Investere i IRA - ved å sette penger i en individuelle pensjonering konto (IRA), vil du smart forsinke betale skatt på inntekter som investering. Hvis du investere $2000 i IRA på 4% når du er 30, vil det vokse til $112,170 av tiden du er 60. Nå det er en masse moola for bare å være smart!


9. Følg grunnleggende investering prinsipper - bare husk at hvor mye du har for pensjonsalder avhenger av hvilken type investeringer du gjør nå. Lær hvordan du multiplisere innsparinger ved hjelp av fond, aksjer, obligasjoner, etc. Se en finansiell rådgiver for ytterligere informasjon.


10. Kjenn om Medicare - finne ut når det er hensiktsmessig å bruke for Medicare og deretter Bruk. Medicare søknadsprosessen og premiene kan variere, avhengig av alder, og hvorvidt du mottar trygd ved å være klar over hvilken Medicare kan du kvalifisere deg, vil du være i forkant av spillet. For eksempel, er de to delene av Medicare:


-Sykehuset forsikring, som generelt du ikke betaler. Det hjelper for å betale for sykehus, hospice og hjem helsevesenet.


-Medisinsk forsikring, som du betaler. Det hjelper betale for leger, poliklinisk behandling og andre medisinske tjenester.


Følg våre foreslåtte ti trinnene og du vil ikke bare forbedre din mentale helse, men du vil også overgang deg selv til en glade og velstående pensjonister.

Saturday, February 2, 2013

Karriere trening med videreutdanning

Karriere trening er noe mange enkeltpersoner søke gjennom videreutdanning. Mange lokale community colleges og noen lokale videregående skoler tilbyr voksenopplæring kurs og videreutdanning til guide enkeltpersoner som ønsker videre karrieremuligheter gjennom karriere trening.


Jobb plassering etter karriere trening kan tilby enkeltpersoner en bedre insentiver for å fremme sine karrierer. Karriere trening gjennom utdanning er en måte å sikre kandidater for jobber er godt kvalifisert for stillinger de ønsker å sikre. Ofte, tilby karriere treningsprogrammer grader gjennom etterutdanning samt sertifikat programmer.


Dataprogrammering feltet, i tillegg til det medisinske feltet tilbyr pågående karriere trening for enkeltpersoner å forfølge som de arbeider i deres valg. Høyere lønn er ofte innsett så vel som bedre jobbsikkerhet etter en karriere-treningsprogram. Community høgskoler og videregående skoler som tilbyr karriere opplæringsprogrammer vil ofte planlegge klasser på kveldene og i helgene så arbeider voksen kan ha nytte av planlegging klasser etter at arbeid og på deres dager av.


Karriere trening er en av de beste tingene du kan gjøre for deg selv hvis du planlegger å bli værende i karrieren av ditt valg i livet ditt. Det ikke bare gir deg et konkurransefortrinn på arbeidsplassen, men den gjør det også mulig for deg å få en sikrere jobb realisere bedre priser per time. Også, med mer arbeidstrening individer er sannsynlig å bli anerkjent som en autoritet i karrieren valgfrihet gjør ideen om karriere trening som mye mer attraktiv.


Internett tilbyr arbeider publikum en bedre måte å søke ytterligere karriere trening også. Hvis du vil fremme din utdanning, eller finne bedre avansement innenfor din karriere, Logg deg på Internett og se om du finner Internett-kurs som vil gjøre det mulig for deg å nå dine mål av karriere trening. Du kan utføre søkeordsøk online for å finne de beste mulighetene til å lære deg mer om en bestemt handel eller en bestemt karriere.


Mange høyskoler og universiteter har hva de vanligvis refererer til som fjernundervisning og du kanskje kunne finne fjernundervisning kurs tilbys på nettet fra mange universiteter over hele landet som kan appellere til deg mer enn din lokale muligheter. Avstand utdanning programmer varierer i alle fasetter av jobbferdigheter og krav som kan hjelpe deg å fremme karrieren din. Noen høgskoler og universiteter vil tilby mer opplæring i din valgte feltet enn andre. Det kan hende at din lokale community college rådgivere kan hjelpe deg med dette hvis du allerede tar klasser å forlenge din karriere lokalt. Men for det meste, vil fjernundervisning kurs tilbys på nettet være noe du kan forfølge på egen hånd.


Det viktigste å huske på når du søker flere øvelsesmuligheter for karriere er å forske på dine muligheter. Med Internett, finnes det utallige muligheter for deg og du vil finne jobbtrening du søke for on-the-job kan være verdifulle for deg også. Snakke med din arbeidsgiver, søke på Internett og gjør deg klar til å fremme karrieren din gjennom karriere treningsprogrammer.

Friday, February 1, 2013

Farmasøyt karriere - en innsiden se

Kjent i århundrer som kjemikere, har farmasøyter blitt så viktig og personlig som familien legen for mange mennesker. Alle aspekter av apotek har sikkert utviklet seg de siste hundre årene. Også har endret for å bli farmasøyt. Det er en enkel karriere å komme på sporet og er også en stor karrieremulighet.


En person kan lurer på akkurat hva det er at det gjør en farmasøyt eller hvordan å begynne å tjene en farmasøyt grad? Svarene er lett å finne. Finne en skole som tilbyr apotek kurs er det første du trenger å gjøre. Å være trygg interessere kursene deg på et grunnleggende nivå.


Farmasøyt har mange plikter. Dispensing medikamenter som leger foreskrive til pasienter er åpenbare jobben av noen farmasøyt. Farmasøyter opplyse forbrukerne om medisiner. Noen ganger vil farmasøyt også informere en lege om interaksjoner og effekter. Som farmasøyt bli din kunder som lojale tilhengere tillitsfulle din kunnskap og bevissthet. Farmasøyter opprettholde medisinske poster og medisiner for å være sikker på at en pasient ikke er blande stoffer som ikke er egnet til å blande.


Farmasøyt kan også administrere eller engang eier et apotek, og det inkluderer å ta på seg ansvar for eksempel ansettelse og tenning personell. Det er tider når en farmasøyt vil også ha å overvåke ansatte i en eierskap eller ledelsesmessige posisjon.


En farmasøyt plikter varierer sterkt, og omfatte aspekter av apotek og medisin som en ikke ville tradisjonelt tenke på først.


Farmasøyter er opplært til å være involvert i narkotika terapier. Disse behandlingsformer kan inkludere slike spesialitet felt som onkologi og intravenøs ernæring-støtte. Så hvis du er på utkikk etter en spennende karrierevalg som holder mange givende utfordringer, du tjener store penger, og tar svært lite trening, er deretter apotek feltet for deg.


Opplæringen du trenger for å bli betraktet som en farmasøyt begynner med din eksamen som lege av apotek eller PharmD fra noen akkreditert høyere utdanning institusjonen. Du vil også behovet for å tjene en forhåndsbestemt tid under en lisensiert apoteket for å bli vurdert en farmasøyt deg selv.


I en oversikt over hva en farmasøyt er ansvarlig for det kan først virke en skremmende oppgave. I det lange løp om fordelene Fjern outweigh noen beven du kanskje først oppleve. Tradisjonelt arbeider farmasøyter i fellesskap apotek. Noen farmasøyter, nær en fjerdedel av alle lisensierte farmasøyter, er ansatt i lokale sykehus eller klinikker. Postordre eller engros farmasøytiske må ansette den minste delen av farmasøyter.


Vanligvis jobber en farmasøyt en førti-timers uke. Avhengig av om en farmasøyt er selvstendig næringsdrivende eller ansatt i ledende stilling i timer jobbet kan være så mye som femti timer i uken. Som med enhver medisinsk felttype posisjon det er en mangel på farmasøyter så det kan være vil tilfeller der arbeidsmengde og timer arbeidet overstige det som er typisk.


Lønn for farmasøyter variere etter elementer som geografisk plassering, hvor mye erfaring du har under beltet, og utdanningsnivå som du har fullført. Det ville være typisk at farmasøyter som en samlet yrkesvalg tjene en lønn på nær åtti tusen dollar årlig.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.