Wednesday, October 31, 2012

Transkripsjon - gjør livet ditt enklere

Da den ble først brukt og sendt over radio, ord-transkripsjon trakk stor oppmerksomhet og bli hovedpunkt av publikums samtale. Aviser har også mange data om, og alle som kan lese det blitt interessert i å få inn i den.


Å være en transcriptionist, arbeider på transkripsjoner tilbyr en annen slags jobbmulighet. Det er en oppgave som du kan få glad i, bortsett fra at du vil også tjene mer penger i forhold til andre jobber.


Imidlertid jobbet som en transcriptionist presentere deg grønnere beite du leter etter?


Kvalitet transkripsjon generelt betyr å gi klienten med de klareste og mest omfattende utkastene som klienter se inn. For å oppnå dette målet, sikrer selskapet at de få Erfarne transcriptionists og beste audios som kan erverves.


Arbeidet liksom fører til press, bortsett fra å være en tidsfrist-drevet business; Det må også en full presisjon. All informasjon som du vil høre over lyden, du må være i stand til å transkribere det nøyaktig. Klientene søke alltid en avgang som er både troverdig og pålitelige.


Selskapene må også gjør det sikkert, at de vil levere komplett utskrifter i den raskeste tiden som mulig. Bortsett fra nøyaktighet er fristen en annen viktig faktor. Når klienten har gitt en bestemt cut-off grense, med alle midler, må det være delivered.


Verdien av en transkripsjon vil variere på hvordan klienter vurdere arbeidet som disse transcriptionists oppnådd. Forhøye eller nedgang på antall sine klienter vil også være avhengig av kvaliteten resultatet som transcriptionist produsert.


De fleste av de noterte formatene som godtas av transcriptionist er følgende:


1. Court bånd-dette vil være består av dekningen av retten høringer være det i høyere eller lavere domstoler. Det vil også inkludere vitnesbyrd fra begge partene involvere i en bestemt sak.


2. Intervjuer-dette vil også omfatte dialogen vanligvis mellom intervjueren og intervjuobjektet.


3. Styret møter og konferanser-viktig dagsorden for møtet er nødvendige ting å bli diskutert og tatt hensyn til.


4. Roundtable diskusjoner-Dette refererer til enten en formell eller uformell måte av legging diskutere ting ut av en gruppe.


5. Medisinsk rådgivende grupper - dette er vanligvis en av mest i etterspørselen tjenester i transkripsjon i dag.


6. Disse tjenestene tilbys video og Film tid koding-klienter som er innen film redigering.
På den annen side, når det har også avtaler med overføring av lyd i forskjellige medietyper, kan du gjøre det på ingen av audiotape, CD-ROMen, CD-ROM, DVDer, og noen kan overføres til videocassettes. Det finnes flere innstillinger slik at det blir enklere for deg å overføre data fra lyden som du trengte.


Hele aktiviteten i transkripsjon må gjøres nøyaktig. Transcriptionists gjør det sikkert at de er i stand til å gjøre alle nødvendige utelatelser, rettelser, formatering og andre tekniske oppgaver som må gjøres før du sender utganger til klientene.


Selskapene tilbyr også for flere treninger og anmeldelser for deres transkripsjon å holde spor som kvaliteten på arbeidet deres er til bedre.

Tuesday, October 30, 2012

Verdifulle menneskelige ressurser karriere Info du bare må lese

Veldig målet med hvert utdannet er å finne en anstendig jobb. På den annen side, vet enhver organisasjon verdien bak ansettelse av kompetente og dyktige ansatte. De vet at når de har ansatt den riktige typen av ansatte og plassere dem i en posisjon som best kan gjenspeile sine ferdigheter og kompetanse er absolutt viktig i organisatorisk suksess.


Men, for noen bedrifter som har større sett med tilkoblinger og utvidelser, det må være noen eller noe som skal fungere som megler mellom de to enhetene. Dette er hvor personaladministrasjon setter i. Personalavdelingen bygger bro mellom jobb søkere eller ansatte og ledelsen.


Av denne grunn, hver institusjon, enten private eller statseide bedrifter er utstyrt med svært kompetent human resource-avdelingen som forenkler trening, ansettelse av jobbsøkere og andre arbeidsrelaterte bekymringer.


Før primære arbeidet til noen som er i human resource-avdelingen ville måtte utføre funksjonen geistlige av en institusjon, som manipulere henvendelser for hver ansatt eller forvaltning av intervjuer, rekruttering og ansettelse av nye ansatte eller personell i samsvar til de regler og forskrifter i selskapet.


I dag, human resource-avdelingen fungerer individuelt og genererer forslag. Hvis før de er skjult bak toppledere i selskapet, kan menneskelige ressurser disse dager allerede gjøre anbefalinger og endring av selskapets policy. Derfor, mennesker er sikret en mer kompetent og svært produktivt human resource-avdelingen.


Menneskelige ressurser


Det primære målet av human resource-avdelingen er å tilby kvalitetstjenester til publikum ved å gi dem jobber som fungerer best for dem. Derfor er det plikt til personalavdelingen for å overvåke den "menneskelige ressurser" i selskapet.


Faktisk, sier eksperter at det er den viktigste delen av jobben. Menneskene bak denne avdelingen bør være godt utstyrt med riktig kommunikasjonsferdigheter for å nå med ansatte, slik at problemene blir løst og nødvendigheter møtte.


Plikter av menneskelige ressurser ledelse omfatter karriereutvikling, ansette, kompensasjon, opplæring, fordeler og andre formål.


Dette er den veldig delikat delen av jobben fordi administrere et mangfold av mennesker ikke er en enkel ting. Det er derfor for de som ønsker å engasjere seg i denne typen jobb, er det best at de prøver å avslutte en masteral grad i Human Resource Management. S spesialisering er svært nødvendig for å bo kunnskapsrik i å gjøre denne typen jobb.


Menneskelige ressurser karrierer


Til tross for mange vanskeligheter personalavdelingen kan støte, er det fortsatt mange muligheter for å utvikle en karriere i denne avdelingen.


Men for de som ønsker å utvikle en karriere i personalavdelingen, må man holde en bachelorgrad som innebærer en rettferdig rekke kurs generelt virksomhet, regnskap og statistikk, atferdsvitenskap, business og arbeidsrett og økonomi.


I utgangspunktet, er det to typer karriere i denne avdelingen: menneskelige ressurser-spesialist og generalist. Ansette en over den andre er faktisk avhengig av størrelsen på institusjonen. Dette er fordi den menneskelige ressurser generalist gjelder for en liten institusjon, mens spesialisten utgjør bredere horisonten av det betydeligere organisasjoner.


Den neste posisjonen tilgjengelig er "katalog av menneskelige ressurser." Personen involvert her håndterer det meste oppsyn av forskjellige personalavdelingen innen en større organisasjon.


Hver menneskelige ressurser avdelingen er overvåker av ledere. De er de som er ansvarlig i å dele de forskjellige ansatte i henhold til deres posisjon og deres bestemt område av ekspertise.


For rekruttering er rekrutterere de som håndterer jobben. De er de som vedlikeholder en nær sammenheng i samfunnet, derfor de reiser ofte. De er de som vil gjennomføre intervjuer og evalueringer på søkerne. De er også de som gjør bakgrunnen sjekke som nevnt i referanser av søkerne.


Dette er bare noen av de tilgjengelige stillingene i personalavdelingen. Dette er faktisk en del av organisasjonen som best kan betjene hovedkomponenten i en organisasjon-folket. Uten denne typen avdeling som spesialiserer seg på administrasjon og ansette folk, kan institusjonen ha vært i uorden.


Derfor, menneskelige ressurser er ikke bare bare jobb. Det er en tøff ansvar som bare kompetente og dedikerte folk bør prøve å engasjere seg å.


Artikkelen kan distribueres fritt så lenge innhold ikke er forandret og forfatterens ressurs-boksen og link er fortsatt intakt og aktiv.

Monday, October 29, 2012

Hvordan å få sikkerhetsklarering For amerikanske borgere

Hvis du er aktivt søker etter en regjering eller staten jobb og er en amerikansk statsborger, er sjansene du har kommet over begrepet 'sikkerhetsklarering' en gang eller to, eller ønsker å vite mer om hvordan du skaffer det. Her er noen fakta om sikkerhetsklarering for amerikanske borgere som vil hjelpe i din jobbsøking, og kan også hjelpe deg å få sikkerhetsklarering du trenger på jobben din eksisterende.


Sikkerhetsklarering er en besluttsomhet, vanligvis i skriftlig form, at en person er villig og i stand til å beskytte verdifull og sikre nasjonal informasjon. For en person å få sikkerhetsklarering har, etterforskning gjennomføres på vedkommende. Men undersøkelsen er ikke-kriminell og vanligvis går tilbake ca 10 år.


En av de beste måtene for amerikanske statsborgere å få sikkerhetsklarering på jobben er ved å kontakte den menneskelige ressurser avdelingen av et kontor eller arbeidssted. Menneskelige ressurser vil avgjøre hvorvidt en stat eller regjering jobb krever sikkerhetsklarering, og vil gi deg den nødvendige materialet for å oppnå at klaring. Du vil mest sannsynlig bli bedt om å fylle ut et spørreskjema, og spørreskjemaet vil bli vurdert før du har en ansikt til ansikt intervju.


Når du tror du har funnet en stat eller regjering jobb som du tror interesserer deg, sørg for å be om mer detaljer om sikkerhetsklarering under et intervju. I de fleste tilfeller, normalt, hver dag borgere er gitt klaring, men vil du ønsker å vite om noen faktorer som potensielt kan komplisere din blir gitt sikkerhetsklarering.


Byråer som er ute etter mennesker med sikkerhetsklarering inkluderer føderale byråer, homeland security, FAA, IRS, forsvar entreprenører, hæren, Sjøforsvaret og Luftforsvaret.

Sunday, October 28, 2012

5 Drikkepenger For overlever en urettferdig sjefen

Hver jobb har stress, men arbeidsmiljø kan synes nesten uutholdelig når arbeider for en over-demanding eller urettferdig sjefen. Du trenger ikke å like sjefen din, men du trenger å kunne sameksistere og samarbeide med ham å være produktive og vellykket på jobben din.


Annet enn en endring som finner sted, som jeg diskutert i artikkel ' ulykkelig på jobben? En endring kommer,' det er ingen perfekt løsning for å håndtere en vanskelig sjef, men her er fem forslag som kan gjøre deg litt mindre smertefull.


#1) Tenke på sjefen din som en forelder, og du som hans teenage barn.


Dette høres dumt i begynnelsen, men forholdet mellom deg og sjefen din er svært lik som mellom en overordnede og underordnede. Tenåringer ofte har problemer med autoritet og oppleve uenigheter med sine foreldre. I mellomtiden, foreldre ofte opprette regler barnet mener for å være urettferdig. Hvis situasjonen blir ille nok, så snart barnet er gamle finner nok han en måte å flytte og gjøre det på egen hånd. Foreldre er ikke fullkomne, og heller ikke er sjefer - begge vil gjøre feil.


#2) Gjør absolutt beste jobb du kan.


Noen ganger barnet får problemer.


J. Paul Getty sa gang: "arbeidsgiver generelt blir de ansatte han fortjener."


Kontroller at du er av ansattypen du ønsker å jobbe for deg hvis du var sjefen. Jeg vet dette strider mot begrepet hevn og tucking det til en urettferdig sjefen når det er mulig, men ved å gjøre den beste jobben mulig du gi urettferdig sjefen mindre ammunisjon som han kan bruke til å lage din liv elendig. Han kan også tenke to ganger om opprørende en av sine bedre ansatte når det er nok av andre, enklere mål kan han ta sikte på.


Ikke trekke oppmerksomhet til deg selv. Med mindre du er den eneste sjefen din har det i for, bør det være nok av andre til å trekke sin vrede bort fra deg. La noen andre bruke målet på ryggen.


#3) Lær alt du kan fra en urettferdig sjefen.


Vi kan lære noe fra alle vi komme i kontakt med. Mens vi kan lære gode management teknikker fra en god sjef, er det også sant at vi kan lære hvordan ikke å handle fra en dårlig sjef. Ikke bare lider, få noe fra situasjonen som vil gagne deg i fremtiden. Se hvordan din sjef håndterer ulike situasjoner og gjøre en mental note av hvilke teknikker arbeidet og som mislyktes.


#4) Glem om i går.


I går er historie, er det med. Prøv ikke å la dine problemer fra ødelegge i går på i dag. I stedet kan du starte hver dag med en ny, positive outlook, fortelle deg at i dag kommer til å bli bedre.


Noen ganger vi får inn i en brunst, forventer verre og handle deretter - vi tvinge ubevisst en person (i dette tilfellet, våre sjefen) til å handle slik vi forventer ham til å handle. Kontroller at du ikke utilsiktet legge drivstoff til brann. Starter hver dag med en frisk skifer er den beste måten å komme forbi tidligere uoverensstemmelser. Holde på en grudge bare gjør vondt selv.


#5) Ta ansvar.


Ikke forvent noen andre å avslutte lidelse din.


Klager er lett, men det oppnår svært lite. Å bekymre deg om et problem vil ikke gjøre det gå bort mens miste søvn og bolig på et problem bare gjør det synes verre. Du vil aldri bli glade hvis du fokuserer på bekymring. Hvis du er virkelig i en situasjon som forårsaker du smerter, må du begynne å ta tiltak for å forbedre situasjonen.


Roman filosofen Sallustius sa: «hver mann er arkitekten av sin egen formue.»


Har du faktisk ser etter en annen jobb? Har du prøvd å forbedre dine ferdigheter gjennom in-house trening, voksen læring sentre, bøker eller korrespondanse kurs? Selv det minste skrittet i riktig retning er fremgang. En sta sjefen vil ikke endre sine veier, men du kan forbedre dine egne ferdigheter. Hvorfor ikke la sjefen din vanskelig være motivasjon du bruker til å bedre deg selv?

Saturday, October 27, 2012

Har du nok hobbyer å sikre en hyggelig pensjon?

Selv om du har vært redde dine penger siden du var i grunnskolen, som kanskje ikke nok til å ha en hyggelig pensjonering. Selvfølgelig å ha nok penger satt bort er nummer én faktor som å om du vil bevare din ønskede livsstil når du slutter å virke. Men ikke overse de små ting. Liker sitte foran TV-lyden en tilfredsstillende måte å leve, dag inn og dag ut? Du trenger noe å engasjere gjør med din fritid og husk du vil sannsynligvis få mer fritid enn du noen gang har hatt i ditt voksne liv. Å ha flere interessant hobbyer er en flott måte å få det meste ut av din pensjon.


Du begynte sannsynligvis å tenke om din pensjon sparing for lenge siden. Vel bør du begynne å tenke på hvordan du planlegger å bruke din tid for. En tilfredsstillende hobby eller en måte å tilbringe tid virkelig er nødvendig for din lykke. Kanskje har du besluttet å tilbringe mer tid med familien din, og bare nyte livet. Det er vel og bra, men du trenger noe mer.


Å velge en morsom hobby er lett. De fleste hobbyer er gøy, det er derfor de er hobbyer. Og jeg er sikker på at nesten alle har noe som de liker å gjøre. Enten det er hagearbeid, spille tennis, bygge skip i en flaske eller samle frimerker, er jeg sikker på at det er noe der ute som du ønsker å gjøre. Å finne en morsom hobby bør ikke være et problem for folk flest. Det er de neste to kriteriene som kan forårsake noen problemer for deg.


Penger alltid synes å være et problem. Hvis du har funnet noe som du liker å gjøre, men ikke har råd til å gjøre det, da er du ute av lykken. Hvor ofte til du hører folk si at hvis de vant i lotto så ville trekke seg tilbake og tilbringe sin tid på å reise verden? Reiser ville være hvordan alle tilbrakte sin pensjonisttilværelse hvis det var gratis. Et år skjer noen ferier og vil trolig passe inn i selv de mest konservative budsjettet. Men selv om du legger til noen besøk for å se barnebarna eller andre slektninger som du vil trolig fortsatt har ca 40 uker igjen i år som du trenger noe annet å gjøre. Hagearbeid kan være en relativt i dyre hobby. Kjøpe frø er ganske billig, og vil gi deg med dager igjen av oppgaver å ta vokse dem fra frøplanter å modne planter. Du kan selv sette litt mat på bordet hvis du plante en grønnsakshage.


Til slutt må du tenke på helsen din. Hvis du lider av leddgikt, så anbefaler jeg ikke tilbringe dine dager gjør noe som vil forverre den. La oss se på våre tidligere hobby-eksempler og se hvis de gjøre karakteren. Hagearbeid kan kreve noen fysisk arbeid. Enten du er å snu jorden eller bøyd over for å trekke få ugress du trenger en sterk tilbake for å jobben gjort. Samle frimerker eller andre samle hobbyer ville være greit selv om du krever en stillesittende livsstil.


Mange folk bruker deres voksen livet bevarer pengene sine til pensjonisttilværelsen. Dette er en fin måte å sikre din fremtid, men det er bare det første skrittet. Gi noen tenkt på hvordan du planlegger å tilbringe fritiden din i løpet av din pensjon. Med noen interessante hobbyer, du er pensjonisttilværelsen kan være mer oppfylle du noensinne har planlagt.

Friday, October 26, 2012

Gjør din CV-teller!

Hvor mange mennesker tror du gjelder for hver av jobbene som du ser oppført online eller i avisen? Hver eneste en av disse jobbene skal få minst et par hundre søkere, jeg er alvorlig! Det vil si hvorfor du trenger å sørge for at din CV er en av slag, at din CV er så fantastisk at arbeidsgiveren skal bli drevet til å lese det hele veien gjennom. Det er ditt ansvar å sørge for at hver søknad og CV du sender ut er unike, og at det vil skille seg ut. For å gjøre dette, må du først vite hva slags ferdigheter du har tatt i bruk. Deretter, når du vet hva du har å gå for deg, kan du begynne å føre dem opp på din CV til få arbeidsgivere interessert i deg.


Internett jobb søkesider er en flott måte å finne en ny og spennende jobb. Uansett hvilken bransje du kommer fra du kan bruke disse nettstedene for å finne bedre jobber hvilken som helst dag i uken. Hundrevis og tusenvis av arbeidsplasser er oppført nytt hver dag over hele verden


Start ditt online Jobbsøk ved å sjekke ut jobbene du har direkte erfaring gjør. Deretter flytte over til noen som du ønsker å prøve ut. Du kan overdrive dine ferdigheter litt, alle gjør, men ikke få båret bort fordi du vil få funnet, og som kan få deg i trøbbel ned linjen. Gå med hva du vet, og du vil være så mye bedre av i det lange løp.


Du må alltid ha en god og engasjerende følgebrevet sammen med CVen. Denne følgebrev skal være ditt første impression så gjør den. Du må også skrive en ny følgebrev for hver jobb som du søke om. Dette er viktig fordi arbeidsgivere kan oppdage hermetisk følgebrev med et blikk, din må være originale og spesifikke for stillingen som du søker på.


Mange antar at når du søker på jobben online en følgebrev ikke er noe som må legges ved. Følgebrevet er det ett stedet hvor du kan outshine hver eneste andre søkeren, så gå for det. Du vil arbeidsgiver å se deg som eneste for jobben, og det er hva din følgebrev skal gjøre. Med andre ord, hvis de likte følgebrevet har du en mye større sjanse til å få jobben, uavhengig av talenter som er oppført på din CV.


Du må også sørge for at følgebrev til CVen viser alle av din personlighet. Ikke vær redd for å være glade og vise den. Dette kan hjelpe deg å selge deg på en stor måte, og det er hva du vil gjøre til enhver tid. Arbeidsgivere vil se en liten gnist i disse cover bokstaver og fortsetter

Thursday, October 25, 2012

Hvor å endre din karriere med en blogg!

1) Karriere endring - blogger føler fremtiden!


Det er en magisk som skjer når enkeltpersoner FOKUSERER på hva de skal gjøre med livet, hvordan de ønsker å gjøre en forskjell. Plutselig har de en tillit og kroppsholdning som gjør dem en svært attraktiv human å være i nærheten. Blogger er MAGIC. Tre år siden, begynte jeg å introdusere mine karriere endring klienter å publisere sin egen blogg og sine karrierer bokstavelig talt tok OFF! Nesten over natten ville disse menneskene få 'legendariske' jobbtilbud øyeblikket deres nettsted gikk 'LIVE'! Blogger ikke bare vet eller forestille seg fremtiden, de føle det, og derfor gjør det skje.


2) Karriere endring - forteller UNIVERSET du er tilgjengelig!


De fungere som en ISBRYTER mellom fremmede og kutte over vårt samfunn normal konvensjoner, slik at folk kan diskutere arbeidet ditt og tilgjengelighet uten la eller hindring.


Når du surfer på nettet som du tror du er på utkikk etter informasjon, men det er en kraftig skjult agenda-' folk som folk liker seg selv og vil knytte dem. Derfor, hvis din blogger reflekterer interessene til nøkkelpersoner i markedet, de er mer enn sannsynlig å sjekke din bakgrunn, kvalifikasjoner og tilgjengelighet!


3) Karriere endring - SHOWCASE ditt potensial uten forlegenhet


Hvis du alltid har shied bort fra "selger" - er blogger den ideelle plattformen for deg.


Nå kan du 'satt ut din STALL i en blogg og lesere kan tilfeldig smake og prøve dine varer fra sikkerheten til deres desktop. Unworried ved å være aktivt solgt til eller 'oppjaget' i uansett-de nå har ingen nøle med å lage det ringe.


4) Karriere endring - RAKETT til toppen med kraften i blogger


Hvis du prøvde å UTFORME et webområde som var lett knyttet til, uanstrengt søkeord mettet og stickily populære kan du ikke finne et bedre alternativ enn en blogg-som du kan endre deg selv, når du vil!


5) Karriere endring - blogger er den naturlige hjem av Networkers!


Blogger er den naturlige hjem av Networkers og vil fungere som et redskap for samtaler og ekspertise exchange med rekrutterere, potensielle kolleger og likesinnede individer. I 1991 oppfant jeg ordet 'nettverk' for å beskrive den magiske effekten av individer handel deres ekspertise og bruke deres interesse, kunnskap og entusiasme til å akselerere deres karriere overganger. Min oppgave var deretter ' å lære nettverk til en million mennesker'.


Jeg tror du er enig i at en hel industri har siden vokst opp rundt ordet 'Nettverk' og at blogger er hvor de velger å leve. Hvis du ønsker å lede, må du blogg.


6) Karriere endring - posisjoner du som en autoritet på feltet ditt!


Blogger har en "autoritet", født av succinctness og en umiddelbarheten som er uimotståelig! Du kan gjøre alt med en blogg som du kan gjøre med et webområde og langt mer billig og enkelt.


Blogging klienter har konsekvent rapportert hvordan folk i deres feltet har spurt sine råd, når faktisk de var SENIOR til dem!


7) Karriere endring Blog - du kan ha din egen domenenavnet


Mange av dere har vil lagt merke til at 'minutt' du kjøpe et domenenavn for web-området er 'minutt' du kan tenke på en bedre navn og ønsket at du hadde tenkt på det før!


(Det trolig forklarer hvorfor jeg har en bank av førti eller femti ubrukte domenenavn.)


Med blogger kan du velge et navn som inneholder nøkkelord for ditt sektor, opprette og koble klynger av blogger som opprette i kraft en web 'område'.


Nå, kan du også finne at domenenavnet du kjøpte for lenge siden og OVERLAPPE den på bloggadressen din. Ingen vil noensinne gjette at du har opprettet slik vakker og talende plattform for din karriere fra noe med slik en STYGG navn!

Wednesday, October 24, 2012

Mellomtiden Management livsstil

Midlertidige administrasjon er ikke dette karrieren for deg hvis du ikke liker utfordre og endre. Men for de av oss som elsker både, det gir et rikt utvalg av styrke og intensiv erfaringer: eksponering for ulike bransjer, produkter og prosesser og en rekke organisatoriske strukturer, og kulturelle stiler og mulighet til å etablere en enestående "track record for levering", lagt til som midlertidige ledere kjærlighet ikke å måtte gå gjennom runder av appraisals bare å bli fortalt at: "dessverre budsjetter for lønn øker er begrenset".


Vis meg pengene


Faktisk kan ytelse trolig aldri mer direkte knyttes til betale. Midlertidige ledere kan øke sine avgifter for neste oppgave så mye som de liker - å gi markedet tror de er verdt det. Nok sagt du kanskje tror, men opererer gjennom et aksjeselskap også reduserer skattekostnader hvis flere godtgjørelse er tatt gjennom aksjonær-utbytte. Og ikke glem at kostnadene for det, kontormøbler, forbruksvarer, noen verktøy, kjøretøy kjører kostnader, og faktisk mva., kan bæres av virksomheten.


Ikke noe slikt som jobbsikkerhet selv i en "Fast" rolle


Mens selv de beste executive midlertidige forvalterne kan bli rammet hardt av en økonomisk nedtur, uten tvil er det ikke noe slikt som en "fast" linje ledelse rolle lenger. Allikevel, selv i nedgangstider kan ikke midlertidige ledere bare slippe sine avgifter å bli mer salgbar? Vel er sannheten, det ikke fungerer alltid sånn. Likevel, mange mellomtider føler mer (ikke mindre) sikre, i visshet om at deres karriere har flere levetid enn bedriftens alternativet.


Midlertidige Management livsstil – flere valg


Det er sant at en midlertidig ledelse livsstil betyr større valg: fleksibilitet mellom deltids- eller fulltidsjobb arbeid, hjemme eller på nettstedet, hyppighet og varighet av helligdager. Det betyr også at på grunn av objektivitet som følger med ikke å være fast ansatt, under tildelinger organisatoriske politikk er mindre av en grind.


Midlertidige administrasjon betyr også at en stor karriere ikke trenger å komme på bekostning av unsettling familien ved å flytte hvert tredje år eller så. Men noen ganger betyr det arbeider hjemmefra kanskje for fire eller fem netter over en lang periode, som ikke lett for unge familier. Og ikke glem å starte trekke din vekt rundt hjemmet og snakke med din ektefelle over middag etter å ha tilbrakt ni måneder på egen hånd i et hotell!


Ja midlertidige ledere har mer fleksibilitet til å tilbringe kvalitetstid og utvidet ferie med familien mellom tildelinger, men realistisk det er ikke alltid brukt på en strand et sted. Mellom midlertidige administrasjon tildelinger blitt rolle morphs inn i "Sales Director" og mellomtider nådeløse networkers. Så hvis du ikke er god til egenreklame eller ikke opptatt av å bli god til det fort-gi det noen trodde. Og så er det kjedelig administrasjonen: betale regninger, fylle ut mva returnerer.


Det er imidlertid en litt pervers opp til fakturering!

Tuesday, October 23, 2012

Kyss ringen: Hierarki saker

Hentet fra sannheten om hvordan du administrerer din karriere...Og ingenting, men sannheten.


Noen spurt gang et Washington insider hvordan å håndtere viktige personer som du ikke kan stå. Hans svar? "Du sette på ansiktet ditt respektfull og du blink ikke." Denne strategien er kjent i business sirkler som "kysse ringen." Sin opprinnelse ligger i en mye tidligere epoke, når kongelige og prester hadde ringer av office denoting deres status. Bukker hodet ditt som du kysset deres ringene var hvordan du viste respekt for sitt kontor, mens ikke nødvendigvis følelsen at følelser mot tegn selv.


Hvorfor gå til bryet med å vise ærbødighet til noen du ikke personlig sånn eller respekt? I klipp og skubb verden av virksomheten, som i den politiske sfæren, handler det om overlevelse. Eller, for å se på det mer positivt enn opplyst egeninteresse. Liker det eller ikke, næringslivet er strukturert etter en sterk følelse av hierarkiet. Hvorfor ellers ville vi være så fiksert på å få kampanjer og bedre titler? De høyt oppe kan ha en betydelig innvirkning på omdømme og karriere: positiv hvis de liker deg og se deg spille av reglene, negativ hvis de føle seg forbigått av deg på noen måte. Vise dem bidrar den passende respekten til å holde din karriere banen hinder gratis.


"Kysse ringen" kan bety å svare i en nøytral til positiv måte når noen viktige sier noe utenfor basen i et møte. Eller bor positive med sjefen din når han eller hun ikke forstår hva du prøver å gjøre eller si. Men irritert eller forundret du føler, holde din ansiktsuttrykk type og gratis negativitet, en slags pokerfjes. Det er verdt å praktisere dette foran speilet slik at den er klar til å sette på når du trenger den.


"Kysse ringen" betyr ikke å være sycophantic skjønt. Det er bare om trår forsiktig rundt egoer. Det er ingenting galt med å fortelle en senior person som du tror det kan være en bedre måte å gjøre ting, men bare pass på at du tenke strategisk og ikke reagerer der og da, spesielt hvis det er andre til stede. Hvis du er oppriktig bekymret om noe kan du ta det opp i privat på en nøytral måte, men ikke lage en big deal ut av det. Du gjør dette ved å snakke om det i en lavmælt måte, taktfullt innføre poenget ditt ved å si, "forresten, hva synes du om..." eller "Er at det er en sak å bli fremstilt for denne andre synspunkt?"


Er det "ikke kysse ringen" øyeblikk for? Du vedder. Så snart noe ser den minste bit på umoralsk eller ulovlig må du stoppe og tenke. Ikke hoppe til konklusjoner, men når du har bekreftet at noe upassende er opp, gjøre alt du kan for å frigjøre deg fra situasjonen før du kommer i vanskeligheter. Hvis for eksempel firmaet krever at den høyeste nivå personen på en middag bør plukke opp utgiftene kan du nøle før du betaler for noe slik at sjefen din ikke har å sette det på hans eller hennes reiseregningen. Mens ulovlighet er noe som du bør alltid rapporterer, uten unntak. Det er ex-ansatte i Enron eller helse Sør, for tiden i fengsel, som trolig ønsker de hadde talt, eller selv forlatt sine jobber, snarere enn å holde mamma.


"Kysse ringen" er en av et repertoar av respektfull atferd som vil tjene deg til god nytte med høy rangering mennesker. På et tidspunkt i karrieren din vil du ha å suge i tarmen din, og vise ærbødighet til en senior person som du ikke kan stå. Vær forberedt på det.

Monday, October 22, 2012

Militær karriere: 10 ekstraordinære grunner Hvorfor folk delta i militære

Det er vanskelig å leve med våpen. Dette må ha vært årsaken til hvorfor mange foreldre forakte deres sønns eller selv datters beslutning om å delta i militære. Men de som vedvarer i å bli med denne institusjonen insisterer følelsen er det de kaller "a call of duty." Dette er når de føler de trenger for å beskytte og kjempe for deres elskede land.


Men hadde noen forskere funnet at folk som delta i militære har blandede følelser, blandede følelser og ulike årsaker. Alle sammen, kompromiss de hva synes å være den mest diversifiserte begrunnelsen for å komme inn i slagmarken og Kjemp for ære.


Derfor, for de som ønsker å vite hvorfor flere og flere mennesker blir med militæret, her er en liste over 10 fantastisk ennå merkelig grunner Hvorfor de ønsket å bli med styrker.


1. Økonomiske grunner


En av de mest spennende grunnene hvorfor folk delta i militære er på grunn av bonuser og kompensasjon som de vil få.


Grunnen til dette høyt betalende jobb er at militære rekruttering programmet er faktisk opplever et fall i sitt program. Til tross for mange contentions av de militære, de kan ikke avfeie faktum som siste 10 årene eller så, de som har prøvd å rekruttere så mange mennesker som mulig for å delta i militære, men til ingen nytte.


Det er derfor de har besluttet å øke fordeler og "enlistment bonuser." Disse "enlistment bonuser" er stikker den primære fordeler som de og deres familie kan få selv bare fra starten av oppføringen.


I utgangspunktet, de militære i USA kan få til så mye som $70,000 som regjeringen støtte i å studere medisinskteknisk filialer.


Under avgang, kan militært personell få så mye som $100 i måneden for nedbetaling av "opplæringen assistanse."


På grunn av disse fordelene er det viktigste målet for militære rekruttering studenter som kanskje har lyst til å ta sin tid av fra skolegang. Militære rekruttering fokuserer også i å rekruttere high schoolers som studerer i et hjem skole-program.


Med bemerkelsesverdig økonomiske fordelene gitt av militæret, som kunne motstå slikt tilbud?


2. For å være borte fra sine foreldre


Morsomt som det kan virke, men mange unge gutter lokkes faktisk til å delta i militære fordi de ønsket å holde seg borte fra sine foreldre. 7 ute av 10 høy-skolen-alderen gutter uttalte at foreldrene er så strenge og krevende at de ønsket å styre klare fra dem.


Derfor når muligheter som han begynte i militæret sammen med forbløffende økonomiske fordeler, de ville heller bli med styrker enn å få klaske og skjente av sine mødre.


3. En test av ens mot


Å bli med militæret er som en "dristig" spill, der folk får å ta sjanser til å bevise deres mot og guts. Noen sier det er en mann-ting. Det er som om når du delta i militære, du har noe bevist til nabolaget ditt at du er modig nok til å møte Saddam eller Bin Laden.


4. God statsborgerskap


Andre sier at grunnen hvorfor de delta i militære er at de ønsket å bevise til deres elskede land som de er gode borgere og at de vil forsvare nasjonen for så lenge de kan holde en pistol og drepe en irakisk.


Høres patetisk? Tro om igjen.


Noen mennesker tror at å bli en militær er som å betale hyllest til underverkene at USA var i stand til å gi dem. Og likevel, når de kommer inn i krigen, de hevder at skatten finnes ikke lenger.


Problemet er at det er ingen vei tilbake.


5. For å bekjempe Al-Qaeda og se etter Osama Bin Laden


Det høres kanskje morsom, men dette er faktisk en av de viktigste grunnene hvorfor noen mennesker delta i militære. I en fersk undersøkelse svarte nesten 35% ut av 100 intervjuobjektene at de ønsket å hjelpe amerikanske soldater finne Osama Bin Laden og få ned styrkene til Al Qaeda.


Faktisk, er dette en av de viktigste grunnene hvorfor Pat Tillman, en legendarisk fotballstjerne, har endelig besluttet å gi opp sin idrett karriere og delta i militære.


Med denne grunn er det som om militære er alt om Al Qaeda og Osama Bin Laden.


6. En god karriere


En annen grunn for å bli med militæret er at folk lokkes til å gjøre det fordi rekruttererne si det er definitivt en god karriere å bli med militæret.


Bare håpe de ikke lyver.


7. Full tid sysselsettingen


For de fleste som hadde vært helt arbeidsløs i nesten 4 år, er bli med militære en svært attraktiv avgjørelse å ta. Mange insisterer på at en av deres viktigste grunnene hvorfor de bli med i tjenesten er på grunn av full tid sysselsettingen som de kan oppnå.


Dette ville bety en slutten av deres jobb jakt, en annen fire år ikke å tenke lenger hva du skal spise og hvor du kan kjøpe deres baby bleier, og en sikret fremtid, kanskje ikke for dem, men for sin familie.


8. Familietradisjon


Det er slik det er. Noen mennesker delta i militære fordi alle i familien gjør det. Ikke mye valg, ikke sant?


9. For å lære nye ferdigheter


Folk som har disse grunner er det eventyrlystne typen. De søker nyere ferdigheter som de kan mestre, og militære synes å være den eneste måten å få slike ekspertise.


10. Stolthet


Noen mennesker delta i militære fordi å ha disse emblemer på sine soldater gjør dem stolt av seg selv. Det er som om å være en soldat er den mest ærefulle jobben noen noensinne kunne ha.


Noen av disse årsaker kan høres morsom, mens andre høres så patetisk. For de som fortsatt ønsker å delta i militære med grunner som ikke er inkludert her, bare Tenk før du handler. Som de sier, vil den som lyser en kamp definitivt få brenne.

Sunday, October 21, 2012

Homeland Security A god yrkesvalg

Homeland security er blitt big business i USA Med flere nye stillinger og sjansen til å arbeide i en personlig givende industri, gjør homeland security en utmerket yrkesvalg.


De grunnleggende ingrediensene for en vellykket karriere går langt utover hardt arbeid og disiplin. Planlegging er nødvendig å bestemme seg for en karriere som vil tilfredsstille en rekke personlige og profesjonelle hensyn. Disse betraktningene inkluderer utdanningsmuligheter, tilgjengeligheten av jobber både nå og i fremtiden, lønn kravene og selvfølgelig og innholdet i selve arbeidet. Noen mennesker er mindre opptatt av naturen av det faktiske arbeidet og er strengt økonomisk motivert. Enkelte felt er svært konkurransedyktige i forhold til jobbmuligheter mens andre opplever enestående vekst. Noen felt krever betydelig mer enn en standard bachelorgrad mens andre krever lite utdanning i det hele tatt. Kort sagt, disse hensynene, må veies når de bestemmer seg en karrierevei å følge.


Homeland security er et felt som gir flere fordeler. I forhold til utdanningsmuligheter tilbyr mange høyskoler nå studieprogrammene i hjemlandsikkerhet. Disse programmene er utformet for å hjelpe nyutdannede få ansettelse i feltet ved å gi dem med kunnskap om den organisatoriske strukturen i ulike homeland security byråer og trene dem for de administrative deler av tilsynsmetodikk posisjoner. Mange akademikere går på å få spesialisert opplæring i rettshåndhevelse, undersøkelser, innvandring, utenrikspolitikk og krisehåndtering. I forhold til jobben tilgjengelighet er nåværende og fremtidige sysselsetting utsiktene godt over gjennomsnittet for alle bransjer. I forhold til lønnskrav nyte posisjoner i hjemlandsikkerhet de samme lønn som sine ikke-bransjen kolleger med over gjennomsnittlig oppadgående mobilitet. Fra administratorer til filen funksjonærer, alle ansatte som jobber for et byrå som er under tilsyn av Department of Homeland Security er på samme betaler skala som alle føderale ansatte er kategorisert under, men ofte har flere muligheter for fremgang.


Arten av arbeidet som er involvert i hjemlandsikkerhet er så varierende som antall stillinger i bransjen. Bortsett fra skjulte operasjoner eller etterretningsinnsamling, er en karriere i homeland security ofte ligner på en karriere i hvilket som helst felt ettall kunne foretrekker. Menneskelige ressurser direktør for en Department of Homeland Security field kontoret vil utføre de samme oppgavene som menneskelige ressurser direktør for et privat selskap skal utføre. Det er en betydelig forskjell, imidlertid. De som velger å arbeide i feltet hjemland sikkerhet vil bli belønnet med respekt og beundring som kommer med å beskytte vår store nasjon.

Saturday, October 20, 2012

Er en karriere i medisinsk transkripsjon For deg?

Hvis du har en interesse i det medisinske feltet, og nyte kontorarbeid, bør du vurdere en karriere innen medisinsk transkripsjon. Etterspørselen i dette feltet fortsetter å vokse, og hvert år er det flere jobbmuligheter.


Medisinsk transkripsjon funksjonærer transkribere raskt og nøyaktig medisinske poster som dikteres av leger og andre medisinske fagfolk. Du skal jobbe med klinikken notater, fysiske rapporter, noterer office, konsultasjon rapporter, operativ rapporter, psykiatrisk evalueringer, laboratorium resultatene, patologi rapporter og x-ray resultatene for å nevne bare noen av oppføringstypene.


Ekspeditøren mottar informasjonen på et diktat bånd som er så lyttet til ved hjelp av en diktafon-maskin og transkribert i et tekstbehandlingsprogram. Forskjellige leger bruker ulike tekstbehandlings-programvare, men alle har medisinsk ordbøker. Det er flere som kreves for inkludert medisiner, medisinsk definisjoner og forkortelser.


Du må ha god datamaskin og språk ferdigheter for å gjøre denne jobben. Du må også være godt bevandret i medisinsk terminologi, laboratorium vilkårene, kirurgisk betingelser, prosedyrer og forkortelser. Medisinsk transkripsjon funksjonærer må være nøyaktig som de er ansvarlige for å transkribere riktig medisinske pasientjournaler.


Du kan fullføre en medisinsk transkripsjon sertifiseringsprogram på nettet. Lengden på programmer varierer avhengig av nivået av trening du gjennomføre, men i gjennomsnitt de ta alt fra 6 måneder til 9 måneder å fullføre.


Du vil da være kvalifisert til å arbeide i et sykehus eller medisinsk kontor som en transcriptionist. Det finnes også jobbmuligheter i feltet blir tilgjengelig online. I USA kan du forvente å tjene rundt $60,00 per time å starte, og med bare noen få års erfaring kan dette hoppe til $20,00 per time eller mer. Nasjonale transkripsjon selskaper krever 2-5 års erfaring i sykehuset, men de betale vesentlig bedre! Online, i et selvstendig næringsdrivende miljø, kan du tjene opp til $40.00 per time.


Selv om medlemskap i en yrkesorganisasjon ikke er nødvendig, anbefales. AAMT, The American Association for medisinsk transkripsjon, ble grunnlagt i 1978 og gir deg den terminvise tidsskriftet av foreningen for amerikanske medisinsk transkripsjon, rabatter på profesjonelle tjenester og produkter, tilgang til educational konferanser og seminarer, tilgang til AAMT profesjonelle personale og muligheten til å bli en sertifisert medisinsk Transcriptionist.


Hvis en karriere innen medisinsk transkripsjon er for deg, sjekk med mange online universiteter om deres programkrav.

Friday, October 19, 2012

Feng Shui Tips For kontorer

Hva er Office Feng Shui? Hvordan kan designe og dekorere mellomrom i office med Feng Shui kan produsere et positivt og produktivt miljø? Hvordan Feng Shui kan fungere for kontorer å ha bedre prosperit?.


Feng Shui betyr "vind" og "vann", er den gamle kunsten å leve i harmoni med den naturlige verden. Områder som du bor eller arbeider i forskjellige prinsippene i Feng Shui forbli den samme. Feng Shui er faktisk en tradisjonell kunsten å leve med sin filosofi sterkt forankret i åndelighet.


Feng Shui for kontorer


Penger til deg kan virke som en materielle ting, men det har mange åndelige og energisk konsekvenser som påvirker alle aspekter av livet ditt. Pengene flyter inn og ut av livet ditt som vinden, berører alt når den passerer. Det er viktig å sørge for at denne vinden er et healing og styrking av makt, ikke en destruktiv kraft som forårsaker skade. Er det like viktig å sikre at vinden blåser stadig, i hvert fall som en bris, og at det er aldri stillestående, stygg luft (som symboliserer stillestående økonomi). Feng Shui for kontorer gir ikke bare guiden linjene for å leve harmonisk i arbeidsmiljøet det også forteller deg hvordan du kan administrere kontor mellomrom for å gi velstand.


Det er noen tid testet office Feng Shui praksis som kan brukes for å forbedre din arbeidsplass. Praktisere følgende Feng Shui Tips kan gjøre office Feng Shui fungerer for deg, og du ville begynne å legge merke til endringene.


Feng Shui tips for kontorer


Fjerne rotet


Kontoret må være organisert og arrangert effektivt. Rot i henhold til Feng Shui stimulerer negativ Chi (energi) og bør holdes til et minimum. Fjerne uansett overflødig materialer som lå i kontoret. Ved å fjerne unna fysiske rotet som du har vært møte på en daglig basis, du frigjøre din mentale, emosjonelle byrden og føle lys, glad og optimistisk i reinvigorated arbeidsområdet.


Plasseringen av pulten


Hold skrivebordet i kommanderende posisjon. Den fantastiske beliggenheten betyr en posisjon av makt, hvor du har direkte utsikt over døren, en hyggelig utsikt ut av vinduet og en vegg bak deg for stabilitet. Denne posisjonen av pulten i henhold til Feng Shui kontor tilbyr maksimal kontroll.


Formen på skrivebordet


Formen på skrivebordet kan påvirke humøret ditt og nivå av produktivitet på arbeidsplassen. Avrundet kurver flyter, oppmuntrende flyten av kreativitet. Et nyreformet skrivebord følger den naturlige kurver av menneskekroppen, og sies å gi deg en underbevisst følelse av indre justering.


Å plassere plantene


Plasser planter i ditt arbeid og hjelpe deg å holde kontakten med den naturlige verden. Siden den grønne fargen sporer kreativitet og nye ideer som det hjelper deg å ha kreativt element på kontoret. I Feng Shui praksis å holde planter hjelper å ha positiv Chi flyte i hjørner som andre kloke er forsømte mellomrom blottet for noe energi. Grønne planter også fungere som et system for filtrering, redusere giftstoffer og sirkulerende stillestående luft.


Å velge riktig lys


Beste lyset er naturlig dagslys, så Flytt skrivebordet i nærheten av et vindu, men aldri har pulten rett foran vinduet eller fluorescerende lys som kastet et gjenskinn, forårsaker slitasje på øynene og utmattelse. Du kan forbedre humøret og energien dramatisk ved å erstatte fluorescerende lys med varmt lys som ikke kastet et gjenskinn.


Bruk av Feng Shui-farger


Å gjøre bruk av Feng Shui-farger kan hjelpe deg med å oppnå balanse i kontoret. Forskjellige farger har forskjellige egenskaper noen farger kan hjelpe folk føler jordet og sikre. Blues, lilla eller røde er ment for å forbedre rikdom og velstand området i office.


Office Feng Shui og bagua


Kart Bagua kan hjelpe deg å lage din kontor en "Feng Shui-vennlig" miljø. Bagua kan hjelpe deg i å plassere objekter eller plassering av møbler på kontoret i områder som i Feng Shui sies å stimulere din disiplin, velstand og kreativitet. Når du har funnet koblinger mellom ulike områder på kontoret og 8 forskjellige guas av bagua kartet, begynner å utvikle en mye sterkere følelse av formål og fokus om endringene du ønsker å implementere i livet ditt. Du kan benytte deg av Feng Shui elementer for å lage en balanse mellom yin og yang energier.


Ifølge Feng Shui for kontorer kan du ha:


• Din skrivebord og egen datamaskin i området "karriere"
• Referanse bøker innen områdene "kunnskap" og "self-dyrking"
• En krystall bolle "rikdom og velstand"
• Kan du har gode mottaksforhold, telefon systemer/kommunikasjon system i området som er merket for hjelpsomme mennesker.
• Du kan ha et bilde av din far eller andre slektninger i familie-området hvis du har en arvet bedrift.


Feng Shui og hjem kontor


Tipsene nevnt ovenfor kan også brukes på hjemmekontoret. Men hvis ikke mulig kan du i det minste ta vare å endre ditt hjemmekontor til en Feng Shui-kontor.


For eksempel, hvis ditt hjemmekontor er full av kreative og drøm-inducing objekter, kvitte seg med noen av dem og introdusere få mer logisk, arbeide orienterte elementer som vil hjelpe deg å gang straks.


Eller hvis ditt hjemmekontor er som de andre rommene på kontoret det har beige eller hvit gardiner kan bli dramatisk forbedret- og energien oppkvikket – ved hjelp av guiden linjene i Feng Shui for kontorer. Noe så enkelt som å legge en høye røde vase på gulvet eller på toppen av en tabell eller vinduskarmen kan hjelpe deg har mer yin energi. En upersonlig kontorlokaler kan bli plutselig personlig og gjennomsyret med tegn når du henge en utskrift av din favoritt maleri på veggen. Et foreldet rom vil friskes umiddelbart når du tenner en duftende stearinlys i en aroma som du finner spesielt tiltalende.


Legge til en solid brun pulten til hjemmekontor hvor regninger er betalt fremmer praktiskhet i en person som pleide å være en ødeland. Dette er bare en introduksjon til noen av Feng Shui-praksis. Du kan ha en rekke Feng Shui designideer for ditt kontor og hjem kontor å øke balanse og harmoni.


Discover the secret å leve lykkeligere ved å kjenne deg bedre! Lese e-bok på Feng Shui for å få detaljert Feng Shui informasjon og praktisk guide til å lede en meningsfylt liv.

Thursday, October 18, 2012

Ti måter å finne formål og betydning som pensjonist

Som du kanskje vet, reagerer folk forskjellig på avgang. For noen folk er det den beste tiden av livet, en tid for eventyr, moro og spenning. En tid når de kan sparke opp hælene, slapp av og nyt ledig tid på hendene. For andre er pensjon en periode med kjedsomhet og usikkerhet. Dette er fordi de ikke er vant til fleksibel timeplan og miss møte og sosialt samvær med andre i arbeid relaterte aktiviteter. De har også savner forutsigbarheten av sine dager og netter. Når det er sagt, alle kan finne glede og lykke i pensjon og slå blues pensjonsalder. Faktisk, har du en pensjon fylt med betydning ved å ganske enkelt følge disse 5 tips:


1. Refokusere livet ditt-ikke anser deg selv pensjonert i tradisjonell forstand. Ja, du ikke lenger jobber for din tidligere arbeidsgiver, men du er absolutt ikke på slutten av tau. Du er refocusing livet ditt, forfølge andre alternativer du er på et mer positivt vendepunkt. Dette er en tid for å feire en ny begynnelse!


2. Øk din sosiale sirkel-tilkoblet til disse hendelser og personer som du tidligere likte i løpet av karrieren din arbeider. Ikke vær redd for å ha et sosialt liv. Bli med klubber og foreninger som interesserer deg og bli kjent med nye mennesker med samme interesser.


3. Planlegg arrangementer - bli kjent med folk av ulike interesser. Bli en utadvendt. Planlegge et middagsselskap eller en annen hendelse og invitere folk. Ikke vær redd for å nå ut til nye folk å styrke andre positive relasjoner. Ikke bare vil du øke acquaintanceships, men du vil få en følelse av tilknytning til medlemmer av kjente og ukjente.


4. Prioritere helse-opprettholde god helse er avgjørende for din suksess som en pensjonist. Derfor må du ta en forebyggende tilnærming til god helse. Ikke vent til noe er galt å søke hjelp. Undersøke din helse og helsevaner nå. Fortsette med din vanlige årlige helse checkups. Leie en personlig trener. Se på teknikker for å forbedre din generelle velvære, som svømming, turgåing, vekttrening, yoga og meditasjon.


5. Hold deg i form-opphold i form med mosjon og et sunt kosthold. Velg en treningsaktivitet som du liker, og en som du kan holde seg til. Du kan for eksempel prøve Pilates, Jazzercise eller selv Karate. Hvis du foretrekker å arbeide ut solo, finnes det mange aktuelle bøker samt videoer som du kan bruke i din helse søken rett fra komforten av ditt eget hjem. Bare ikke vær redd for å prøve. I tillegg kan du også delta i et treningsstudio eller ta gruppetrening med andre. Jo bedre du føler deg, jo mer du vil nyte din pensjon.


6. Bli med en årsaken-etter pensjonering, kan du bli med en verdig sak. Ikke bare vil dette forbedre selvtilliten, men du vil også gjøre verden til et bedre sted og berike en masse liv, inkludert din egen.


7. Øke kunnskapen-læring er en livslang og spennende prosess. I denne alder av teknologi, ta tid til å børste på din kunnskap eller tar den klassen som du alltid har drømt tar for eksempel en matlaging, maleri, sy eller datamaskiner. Gjøre alt du kan for å bli en mer utdannet og kunnskapsrik person.


8. Oppdater din ser ut-Ja, du er pensjonert, og nå er tiden for å la mote forstand skinne. Finne en stor frisør og få god hårstylist. Få en manikyr, ansiktsbehandling eller pedikyr. Endre din garderobe for å gjenspeile den nye og forbedret du.


9. Utforske Dreams-nå som du har ekstra tid på hendene, gjøre hva du alltid har ønsket å gjøre. Avgang er en perfekt tid å oppfylle dine drømmer. Nå er tiden for å utføre alle tingene som du bare har drømt om i siste. Gjøre det nå!


10. Vedlikeholde en ungdommelig holdning-være energisk og nyte tiden du nå har på hendene. Pensjonere seg fra en jobb betyr ikke at du må gi opp alt. Bare fordi du kan være eldre, kan du fortsatt være ungdommelig og vibrerende. Alder er en holdning. Hvis du handle selv om du er gamle - er du. Hvis du handle som du er ung, vil du være unge. Være stolt av dine veteran. Holdninger betyr alt; La andre bli inspirert av undertegnede.


Det er mange ting du kan gjøre for å finne hensikt og mening som pensjonist. Å utforske dine drømmer, ajourfører din ser ut, øke din kunnskap, bli en verdig sak, holde seg i form, ved å opprettholde en positiv holdning og livsglede, prioritere din helse, planlegging av arrangementer, øke din sosiale sirkel og refocusing livet ditt, kan du gjøre det!

Wednesday, October 17, 2012

Hvordan hjelpe barn finne en 21st Century karriere

De fleste av oss var oppdratt til å studere hardt, få gode karakterer, velge en "praktisk" college store og strebe etter en "god jobb."


Snakke med en strandet midlife karriere-veksler, og du innser at spillet har endret seg. Gårsdagens regler forberedt oss å være passasjerer på et stort hav liner som lovet en glatt reise. I dag innser vi at ocean liner viste seg for å være Titanic, og vi trenger å holde oss flytende på en liten redningsflåte hvis vi ønsker å overleve.


Her er noen tips for å hjelpe barnet lære ikke bare å overleve, men å trives og vokse i en kaotisk verden.


1. Fra den første dagen i barnehagen, oppmuntre barnet til å bygge på styrken i stedet for å fokusere på begrensninger.


Hun tilbringer timer studere modeller av biler for de siste tjue årene? Kanskje hun vil bli en bilreparatøren-- eller kanskje hun vil parlay hennes evne til å klassifisere detaljert informasjon i en karriere som en biolog eller apotek.


2. Oppfordre barnet ditt å velge et felt av studien ikke basert på hans eller hennes naturlige evner og lidenskaper, "hva vil få meg en jobb."


Claudia Kennedy, hærens første kvinnelige tre-stjerners General, tok hovedfag i filosofi. I sin bok generelt hevder hun filosofi forberedt henne til å bli en på øverste nivå etterretningsoffiser. Carly Fiorino, berømt CEO av Hewlett-Packard, studerte middelalderhistorie. Michael Lewis, finansiell forfatter og bestselgende forfatter av løgnere Poker, var en kunsthistorie major.


3. Forsikre dine barn at få feil er dødelig.


Gjorde barnet ditt ikke et kurs? Ansiktet avvisning fra en førstevalg college? De fleste av oss ikke kan unngå en sporadisk feil, men vi kan lære returmeldingen tilbake holdninger så snart vi kan snakke.


Yolanda Griffith, WNBA basketball stjerne, droppet ut av en premier program på grunn av graviditet. Hun tilbake til en lavere college program, baby på slep, og nå spiller i Sacramento monarker.


Jeg lærte en gang en student som hadde dumpet ut av junior college etter en nær samtale med det juridiske systemet. Etter en fire-års periode i den amerikanske marinen, hun tilbake til college, opprettholdt en dean's list gjennomsnittskarakter, og gikk videre til en øverste lov skole.


4. Oppmuntre barnet til å oppleve suksess i alle områder av livet.


Gjorde hun den ære roll? Få velges for en spiller, en klubb eller idrettslag? Vinne et valg for konkurransedyktige kontor? Overleve en anstrengende søknadsprosessen for en sommerjobb? Når barnet ditt har smakt suksess, han vil vite hvordan det føles og vil fungere som en vinner når han går inn på arbeidsmarkedet.


Cecilia, en sjenert tolv år gamle, blomstret da hun vant ledelsen i en skolen spille. "Vi ønsker å forbedre karakterene, ikke bruke tid på øving!" fumed moren bekymret.


Til alles overraskelse, Cecilias karakterer forbedret, og hun gjorde nye venner med "gode barn", som også var achievers. Viktigst, uansett hva som skjer, Cecilia kan returnere til at følelsen av suksess når hun blir motløs.


5. Komme inn i et topp universitet- eller noen - vil ikke garantere suksess.


Jeg har møtt Ivy Leaguers som har opplevd arbeidsledighet, konkurs og selv hjemløshet. Jeg har møtt high school drop outs som blomstret på eget initiativ.


I min egen lille byen, et par med høyere grader droppet ut til å forfølge kunstnerisk karriere-- og de rent hus å betale regningene. Nylig var en minstelønn jobb postet av en nonprofit- og flere arbeidsledige advokater som er brukt.


Karriere-skiftere som står overfor fremtiden med en holdning om "jeg kan håndtere alt" er de som vinner i dag. Kastet i havet, vil de improvisere et sett med årer og holde opp deres ånder till de finne ut hva de skal gjøre. De som føler seg forrådt ("jeg trodde jeg ble satt for livet") flyndre rundt i uker, måneder, selv år.


Det er rett over de som har en positiv outlook, som kan gripe sjansen uventet, kan regne med å nå kysten. Og de innser at de bare kan forvandle et hvilested til en trygg havn.

Tuesday, October 16, 2012

Hvordan de skal overleve en dårlig ytelse gjennom (og flytte til din drøm karriere)

Spørsmål: "jeg var ikke fornøyd med min siste Medarbeiderevaluering. Bør jeg tvist gjennomgangen? Skrive et brev for meg arkiv? Snakke med en advokat? Eller bare la det gå?"


A. de fleste fagfolk føler du bør tilby noen form for svar. Men om å svare, og måten å svare, avhenger på firmaets kultur, uskrevne meldingen og din egen karrieremål.


1. Vurdere rapporten i lys av selskapets kultur.


I noen kulturer, vil alt annet enn glødende ros vises som negativ. I andre er tøff vurderinger normen.


Sjefen din vil ofte forventes å komme opp med minst ett poeng av konstruktiv kritikk. Tross alt, gå ingen opp på vann. Men hvis du blir angrepet eller urettferdig kritisert, du må utforske videre.


Noen ganger vil du vinne mer poeng ved å ta gjennomgang på strak arm enn ved å kjempe. Men i noen kulturer, én negativ anmeldelse betyr at du må starte jobb-jakt umiddelbart.


2. Beregne sjefen din strategi.


Noen ganger har ytelse rapporten ingenting å gjøre med deg eller din ytelse. Sjefen din kanskje ærlig vil se du forlater firmaet eller sørge for de neste markedsføringen går til noen andre.


Sjefen din kan være en ny leie hvem er fremdeles innlæring firmaets kultur. Hun kan kombinere gode intensjoner med svak implementering.


Eller kanskje sjefen din ønsker å få din oppmerksomhet: han har falt hint og du har ignorert dem. Eller han ønsker å hjelpe du fremgang, men ikke vet hvordan å kommunisere taktfullt.


3. Lytte for uskrevne meldinger.


Har din bedrift har en kategori der en lav poengsum betyr at du er på vei mot katastrofen? Gjør sjefen din prøver å fortelle deg, "Det er en flott anmeldelse!" når du vet noe annet?


Anta at du har fått strålende anmeldelser- og nå du komme slengte med en truckload av kritikk. Kanskje du virkelig ikke et dårlig år. Eller kanskje det er en agenda som du må forstå.


4. Få fakta uten å få defensive.


Spørre sjefen din å forklare hver kritikk.


For eksempel, hvis sjefen din sa prosjektet ble levert sent, få datoer og klokkeslett. Hvis du er kritisert for mellommenneskelige ferdigheter, be om bestemte forekomster.


Men gi sjefen din en sjanse til å redde ansikt.


Alle kan gjøre feil. En overarbeidet, herjet sjefen kan skimp på hennes egen datainnsamling. Du kan si, uten konfrontasjon, "mine poster Vis jeg klarte seks prosjekter, ikke fire. Kan vi gå over dette punktet?"


5. Forsinke svaret ditt.


Be om et nytt møte, forklare rolig at du trenger tid til å tenke. Bruke tid på å samle sikkerhetskopieringsfilen. Vurdere en konsultasjon med en outsider: karriere coach, konsulent, menneskelige ressurser professor-selv en advokat Dersom situasjonen tegningsrettene.


Ikke diskutere rapporten eller din beslutning om å søke hjelp med jevnaldrende. Noen gang.


6. Tilbake opp en innsigelsen med fakta, ikke følelser.


Sett sammen din egen bevis for ytelse. Samle brev av takknemlighet, datoer og klokkeslett for prosjektet er fullført, statistikk som viser hvordan du hjalp selskapet.


Ofte å plassere en innsigelsen brev i en egen fil vil uskadeliggjøre virkningen av en negativ vurdering. Når du har hatt en sterk track record, vil firmaet ignorere en sporadisk negativ, med mindre noen har introducedå en ny agenda.


Sjefen din kan pålegges å gradere på kurven, dvs. tilordne noen ansatte kategorien "lavt" selv om alle gjør stor. Og å være menneske, kan han tilordne disse rangeringer for dem som er minst sannsynlig å snakke opp. En sterk, nøye skrevet innsigelsen vil avklare din styrke av formål.


7. Unngå hoppe til konklusjoner- eller til en ny jobb.


Når kunder spør, "Bør jeg se etter en ny jobb?" mitt svar vil være, "når du arbeider for enhver organisasjon, Hold deg salgbare. Opprettholde nettverket. Identifisere anerkjente rekrutterere og bygge bånd med seg."


Det er sjelden en god idé å dele dine karriereplaner endring med kolleger eller sjefen til du har en skriftlig tilbud i hånden. Og det er sjelden en god idé å godta en Counter-tilbudet fra din nåværende selskapet. (Over halvparten av alle arbeidstakere som godtar en Counter-tilbudet er borte innen seks måneder, en eller annen måte.)


Men hvis firmaet ønsker å sende en melding som "Go Away!", de kan være glad for å gi deg en god referanse som gjenspeiler din virkelige bidrag.

Monday, October 15, 2012

10 Tips for å gi opp din jobb med profesjonalitet og stolthet

Gratulerer! Du har akkurat fått et tilbud for en fantastisk ny jobb. Det er bare én fange. Du har å si good-by til din nåværende arbeidsgiver.


Kanskje du elsket jobben din, og du står overfor en emosjonell farvel. Eller du kanskje du hatet hvert minutt, og du har vært teller dagene til du kunne gå ut døren en siste gang.


Klienter innrømme ofte de er nervøse om kunngjøringen avgang. De er redd for sjefen vil bli sint. De føler seg skyldig om arbeidet de leaving bak. Kanskje har noen andre å ta opp slakk for en stund.


Men klienter også lurer på hvordan å trekke seg grasiøst, men fortsatt beskytte sine egne langsiktige karriere interesser. De har mistanke om deres avreise stil vil påvirke sine karrierer i lang tid,


De er rett.


Her er noen retningslinjer for å flytte til din neste posisjon med ynde og stil.


1. Gi riktig mengde varsel som kreves av firmaets skriftlig policy.


Hver så ofte synes mine klienter synd for sine tidligere kolleger. Så stikker de rundt en ekstra uke (eller selv en ekstra måned). Uunngåelig, de begynner å føle seg som en femte hjulet. Nesten alle sier, "neste gang jeg går en gang!"


2. Etter at du forlater, aksepter ikke noen jobb-relaterte samtaler fra selskapet med mindre du har en skriftlig konsulentvirksomhet kontrakt.


Sjefen din kreves to ukers varsel- men innså belatedly hun trenger fire uker for en jevn overgang til din etterfølger.


Sjefen din gjort en forretningsmessig beslutning å kreve to ukers varsel. Når hun miscalculates, trenger hun å akseptere kostnader, akkurat som hun ville akseptere kostnaden for sen betaling til en leverandør.


Hvis bedriftens behov for ytterligere hjelp, tilby å fungere som en betalt konsulent med en kontrakt. Men får alt skriftlig, og kontroller at den nye jobben blir din nummer én prioritet.


3. Studien din nåværende og fremtidige selskapet innholdsstandarder avsløringer og nei-konkurrere avtaler.


Noen selskaper er ekstremt proprietære om deres forarbeide og deres folk. Når du gir opp, er det mulig at du må la arbeidsplassen umiddelbart. Eller din nye selskapet kan be deg om ikke å arbeide for tidligere arbeidsgiver, selv på en deltids-basis.


4. Gå til sjefen din i person, hvis det er mulig.


Telefonen er nest beste. Og fortelle sjefen før du fortelle noen andre-selv din beste venn eller Golf kompis.


5. Forvent sjefen din å være profesjonell.


Klienter frykt ofte sjefens reaksjon. Imidlertid er sjefer sjelden fanget av overraskelse. God sjefer er glad for å se sine ansatte gå videre. Takk henne for muligheten til å lære, som har ført til din nyeste og mest fantastiske karrierevalg.


6. Takk sjefen din og dine kolleger, selv om du hater dem alle og kan ikke vente med å forlate.


Du kan anse dem mer fondly gjennom en dis av minner enn en blende av office belysning. Du kan møte dem på konvensjoner og nettverk grupper. Og mest sannsynlig vil du ha nytte av sterke referanser og goodwill.


7. Avslå en Counter-tilbudet.


Rekrutterere fortelle konsekvent meg, "seksti prosent av de som godtar en Counter-tilbudet er gått i seks måneder." Hvis du velger å bo, få en skriftlig jobb kontrakt.


Unntak: noen bedrifter og næringer faktisk kreve bevis av utenfor tilbud før tilbyr deg alle slags interne høyning eller belønning. College professorer arbeider ofte i dette miljøet.


8. Godbit avkjørselen intervju som en virksomhet formalitet, ikke en terapi økt.


Når en Human Resource-profesjonell spør hvorfor forlater du, være fengende og positiv: "for en bedre mulighet." Snakke om hvor mye du elsket selskapet og din jobb. Du vet aldri hvor dine kommentarer vil slå opp, mangled og feiltolkes.


9. Motstå innstendige bønner å dele detaljer om din fremtidige posisjon med alle.


Noen ganger vil en kollega prøve å vurdere din lønn eller annen informasjon "så vi kan være konkurransedyktig i rekruttering." Å hjelpe din selskapet rekruttere er ikke en del av jobben din og uansett, vil du virkelig tror dette?


Detaljer om din fremtidige arbeid bør forbli konfidensiell, selv fra din nære venner i selskapet.


10. Fokuser på din ny mulighet-ikke din fortid expeience.


Når du er borte, er du historie. Den samme folkene som elsket å møte deg til lunsj vil knapt huske navnet ditt en uke senere.


Og hvis du ikke har endret jobber for en stund du kan være i for et sjokk. Første dag i den nye stillingen kan være en skikkelig vekker!

Sunday, October 14, 2012

Reise sykepleier - fleksible og varierte muligheter

En av de fantastiske tingene om å velge en karriere som sykepleier er at det er for tiden en mangel på sykepleiere, sykepleiere særlig av kvalitet, og mangelen er over hele verden. Land er villige til å betale store penger å ha utdannet sykepleiere komme og arbeide i sine sykehus, og det er muligheter både for de som ønsker å tjene penger raskt, og de som ønsker å jobbe som reiser sykepleiere på lang sikt. For sykepleiere som liker en endring av tempo og natur innenfor rammen av safe og kjente, er det mange muligheter for reiser i USA.


Bli en omreisende sykepleier er sannsynligvis best igjen til dem som ønsker muligheten til å være kort sikt. Faktum er, når du logger deg på et selskap som sysselsetter reiser sykepleiere, må du godta tildelinger som kommer gjennom dem. Arbeider priser endre med jobbene, og noen ganger disse prisene kan være betydelig mindre enn hva en sykepleier ville tjene i et sykehus. Som et eksempel, et nettsted som arbeider med bedrifter å rekruttere sykepleiere stater som reiser sykepleier kan forvente å tjene mellom $18 og $36 per time (http://www.nursezone.com/travel/benefits1.asp). En sykepleier som arbeider for et sykehus i California, men kan forvente å tjene opp til $55 i timen, og priser er enda høyere i andre områder av USA og Canada. Sykepleiere er i slike høy etterspørsel som sykehus ikke finner nok.


Videre, de fleste sykehus, som i noen jobb, vil tilby betale reiser som tiden går. Signering på rett ut av universitet eller høgskole til et sykehus der du har tenkt å arbeide full tid vil se deg tjene mer lønn i noen år enn du kunne noen gang har tjent ut på veien.


I dette lyset synes det ganske åpenbart at hvis du vurderer å bli en omreisende sykepleier, bør det være på kort sikt. Arbeider som reiser sykepleier tilbyr noen spennende muligheter for reise og nye opplevelser. Det kan også være veldig god erfaring, som jobbene vil medføre en rekke sykepleie oppgaver. Hvis du vurderer denne ruten, skjønt, kontroller at du har noen mål i tankene om hvor langt du ønsker å ta den. Det er ingen mangel på faste arbeidsplasser for sykepleiere der ute, og du kan være bedre å bare shoppe rundt og finne en jobb i et sykehus som passer dine behov.

Saturday, October 13, 2012

5 Tips for å oppnå dine mål med hell

Hvorfor noen mennesker synes for å lykkes i alt de gjør, men andre Flyndre langs på baksiden? Det meste er det fordi de vellykkede menneskene har sette mål og ta skritt for å kunne oppnå dem. Så hvordan har de alltid synes å nå sine mål?


Her er fem strategier de bruker:


1. Start med et langsiktig mål, skrive det ned, tatt i betraktning når du er goin å oppnå målet og hvorfor det er viktig. Prøv og bli som visuelle som mulig, forklarer hvordan oppnåelse av dette målet vil forandre livet ditt til bedre. Når denne langsiktige målet har vært dokumentert, bryte målet i konkrete tiltak som må iverksettes for å nå målet.


2. Gjøre visse at du virkelig vil målet. Spør deg selv, "Jeg vil virkelig dette målet? Vil dette målet gir meg et bedre liv?" Å besvare disse spørsmålene vil gi deg mer stasjon å oppnå målet ditt.


3. Snakk. Du bør ikke holde dine mål for deg selv. Deling av målene dine kan hjelpe deg med å få støtten du trenger fra andre. Noen mennesker er opptatt av å fortelle andre om sine mål fordi de er bekymret for de vil mislykkes. Men betyr fortelle andre at du er mer sannsynlig å nå dine mål med deres støtte eller trass av dem.


4. Skrive ned dine mål. Denne strategien er tilrådelig for de som har en lang liste over mål. Når du skriver dem, vurdere dem regelmessig. Du kan også la dem nyttige for å holde deg motivert.


Du har å disiplinere deg selv å holde seg til hva du har skrevet. Ikke bare skrive dem og kaste dem bort et sted 'safe'. Det bedre å holde dem der du vil se dem, prøv å stikke dem i kjøleskapet.


5. Holde deg på sporet og ikke gi opp. Se gjennom dine mål vil hjelpe deg med å åpne ditt sinn for å se om du er på rett spor. Mens du er på sporet, vil du måtte møte utfordringer som kan endre måten du ser deg selv.


Aldri motet. Møter hindringer er bare en test for hvordan dedikert en er å oppnå målene du har angitt. Det vil alle koke ned til du forbereder deg til å møte noe og gjør alt for å komme til målet som du har angitt for deg selv. Du kan bare gjøre det skje. Ingenting kan stoppe deg hvis du har satt ditt sinn til det og forplikte seg til å ta handling.

Friday, October 12, 2012

Starter en karriere i et annet land

Det er få ting i verden fullt så spennende som å flytte utenlands, og prøver å få en jobb. Starte en ny karriere utlandet kan være vanskelig, men hvis du følger noen viktige trinn det er ikke halvparten så vanskelig som noen ville har du mene. Den aller første tingen som du trenger å gjøre er å finne ut av regler for å ansette i dette andre land. Hvert land hadde egne sett med regler, noen av disse selv kan variere i et land av stat eller provins. Finn ut alt før du begynner å søke på jobber.


Du vil finne at internasjonale CVer er ofte referert til som en CV. Så hvis du får dette ordet som er kastet på deg, ikke bekymre deg, er det bare et fancy ord for CVer


Den neste tingen du trenger å gjøre er å lage CVen internasjonale. Dette er avgjørende for din karriere suksess utenlands. Uten en god internasjonale CV du ikke vil stå en sjanse til å få leid hvor som helst uansett hva dine kvalifikasjoner skje for å være. Dette gjenoppta vil også avhenge av på fylket der du søker etter en jobb.


Før du sender ut CVEN må du kontrollere at dette er virkelig hva du vil gjøre. Flytte til et annet land og få arbeid er et stort skritt, og det er en som kommer til å koste deg en god bit av penger. Har du penger til alle flyttekostnader og reiseutgifter? Hvis ikke så din CV, uansett hvor bra det er får ikke du veldig langt. Tenk på hva du gjør og se om det er virkelig hva du trenger å gjøre for å fremme din karriere. Det er mange måter å gjøre livet bedre, og dette kan eller kan ikke være det riktige valget for deg, bare sørg for at du har tenkt det gjennom godt før du gjør noen store endringer.

Thursday, October 11, 2012

Hva er en karriere innen bioteknologi som?

Bioteknologi er integrering av teknikk og teknologi til life sciences.


Biotechnologists ofte bruker mikroorganismer eller biologiske stoffer til å utføre bestemte prosesser eller for produksjon. Eksempler omfatter produksjon av narkotika, hormoner, mat og konvertere avfallsprodukter.


Det er mange sub-branches som er involvert i bioteknologisk industri. Noen av de mer vanlige grenene inkluderer; molekylærbiologi, genetisk engineering og cellebiologi.


En ny og spennende underordnet gren som krever biotechnologists er feltet nanoteknologi. Nanoteknologi gir oss mulighet til ingeniør det tiniest av objekter, ting på molekylære nivå. Nano betyr en billionth av en bestemt enhet i gresk. Nanoteknologi inkluderer studiet og manipulasjon av materialer mellom 1 og 100 nanometers.


Hvis du vil gi deg en ide, er DNA cirka 2,5 nanometers. Røde blod celler er 2,5 Mikrometer (1000 ganger større). Og et papirark er om lag 100.000 nanometers tykk!


Som du kan forestille deg, er det svært vanskelig å skala og masse produsere objekter innenfor området av nanoteknologi. Deres minutt størrelse gjør dem nesten umulig å manipulere. Men forskere og ingeniører har sammen for å gjøre den tilsynelatende umulig virkelighet.


Noe som betyr at de med riktig trening vil være svært ettertraktet i fremtiden. National Science Foundation anslår at USA alene vil trenge opptil 1 millioner nanoteknologi forskere. Det er anslått at behovet for nanoteknologi arbeidstakere vil nå 2 millioner innen 2015.


Derfor, hvis din ' betenke får inn feltet i biotech, kan du gir din bakgrunn i nanoteknologi Hvis din skole tilbyr det eller søke Sysselsettelse i dette spennende nye karrierefeltet etter eksamen.


Uansett hva underordnede grenen du nøste som spesialiserer seg på samarbeide biotechnologists ofte med andre i laboratorium og returmeldingen ideer av hverandre. Dette kan skape et behagelig arbeidsmiljø; en som involverer deling med andre og arbeide sammen for å oppnå et flott mål.

Wednesday, October 10, 2012

Bakgrunn-krav til en karriere innen bioteknologi

Hvis du leter etter en karriere i bioteknologi, er en ting sikkert... mer utdannelsen du har, kan du gå høyere opp. Faktum er, uansett hvor du nøste arbeider, vil du bli omgitt av personer med Ph.D.'s og medisinsk grader. Det er svært lite sannsynlig at en person uten en avansert grad som disse vil komme til toppen av bedriftens kjeden.


Derfor er en bachelor's degree i life sciences et minimum. Etter det anbefales det at du forfølge universitetseksamen; enten det er en mastergrad eller høyere. Felles grader inkluderer; molekylærbiologi, celle fysiologi, biokjemi, genetikk og lignende.


Du bør planlegge å ta så mange labs på college som mulig slik disse gir deg praktisk erfaring. Undervisning som en student lærer er også et klokt trekk, som blir en del av et prosjekt. Det er mulig å medforfatter et forsknings-papir for kvalitet før du noen gang selv eksamen med en bachelorgrad.


Biotechnologists få ofte sysselsetting for biotech bedrifter. De siste to tiårene, har tusenvis av biotech selskaper sprung opp rundt om i verden. Fra start-ups til selskaper størrelsen på Amgen, valgene spenner fra Betal til forskning til prestisje.


Sysselsetting i bioteknologisk industri kan også bli søkt i akademiske institusjoner; for eksempel universiteter og ideelle organisasjoner. Disse vanligvis betale mindre enn biotech selskaper, men kan ha flere muligheter for uavhengig forskning.


Som en biotechnologist, vil du tilbringer mesteparten av arbeidstimene i et laboratorium. Arbeidet kan bli langtekkelig og krever tålmodighet, men mange virkelig liker å arbeide med sine hender. Du vil utforme og utføre eksperimenter og vil trenger å ha god oversikt.


De beste biotechnologists nyte innovasjon og ånden av å bidra til å fremme samfunnet. Hvis du velger bioteknologi som en karriere, kan du forvente å bli opp på cutting edge of teknologi.

Tuesday, October 9, 2012

Veien til å bli en lisensiert ingeniør

Lisensiering er nødvendig for en ingeniør for å bevise de vedlikeholde forventede nivået av profesjonelle kompetanse. En grad alene er ikke nok. Praktisere som ingeniør involverer viktige saker av offentlig helse og sikkerhet. Av denne grunn-lisensiering er påkrevd som bevis på at enkelt forstår konsepter, sine programmer og etiske kodeks bak arbeider som ingeniør.


National Council Examiners for Engineering og kartlegging (NCEES) styrer lisensstatusen ingeniører. De forbereder alle engineering lisensiering eksamener, uavhengig av staten eksamen er tatt i.


Det er mange fordeler til å bli en lisensiert tekniker. For en, kanskje bare en lisensiert ingeniør bruk initialene P.E. etter navnet (Professional ingeniør). Bare en lisensiert ingeniør kan i tillegg bruke tittelen "montør" for publikum og bli en privat utøveren.


Som du sikkert allerede gjenkjenner, med usikkerhetene i dag og alder, jo mer legitimasjonene du har, jo bedre sjansene dine for å finne sysselsetting er. Derfor er å bli en tekniker som er lisensiert bare fornuftig.


For å oppsummere trinnene for å få din Professional ingeniører lisens, krever de fleste statene fullføringen av en engineering grad og bestått av en 8-timers grunnleggende of Engineering eksamen. Ved fullføring av graden og bestått av FE-eksamen, vil du kvalifisere for EIT sertifikat.


Når du har fullført de tekniske kravene til arbeidserfaring (vanligvis 4 års erfaring er nødvendig) og en 8-timers prinsipper og praksis av Engineering eksamen i den spesialitet, du vil kvalifisere for offisiell sertifisering som Professional ingeniør og kan bruke initialene P.E. etter navnet ditt.


Så når du oppgraderer, pass på at du starter lisensiering prosessen (Hvis du ikke allerede har gjort det) ved å få pre-license sertifikatet kjent som ingeniører i opplæring (EIT) sertifikat. Deretter kan du begynne å få din erfaring. Husk å fortelle arbeidsgiver som du planlegger å bli en lisensiert tekniker. De vil vanligvis være glad for å sikre at din arbeidserfaring oppfyller vilkårene for lisensiering.

Monday, October 8, 2012

Karriere spor: Å bli ingeniør

Det amerikanske Bureau of Labor Statistics definerer ingeniører som de som "gjelder teorier og prinsippene i naturvitenskap og matematikk til forskning og utvikle økonomiske løsninger på tekniske problemer." Ingeniører er med andre ord, de som løser komplekse problemer for resten av oss.


Det er ca 1,5 millioner ingeniører i USA i dag. Ingeniørarbeid er en utfordrende jobb med anstendig lønn (en ingeniør lønn er høyere enn de fleste med en bachelorgrad). Faktisk, ble gjennomsnittlig lønn for en ingeniør rapportert på bare litt over $65,000 i 2002. Topp 10% av alle ingeniører tjent mer enn $90,000. Selvfølgelig, avhenger en ingeniør lønn til slutt av deres plassering og spesialitet.


Ingeniører finne sysselsetting nesten hvor som helst innovasjon foregår. Ingeniører utforme og produsere maskiner, prosesser, systemer og selv økonomiske strukturer. De jobber vanligvis i regjeringen, forskning, industri, militære, undervisning, ledelse eller rådgivning sektorer.


Det er mer enn 25 anerkjent karriere-spor for teknikeren. Og du kan være trygg på at teknologien avanserer, engineering spesialiteter vil bare vokse i tall. Noen av de store engineering spesialiteter inkluderer; Aerospace, kjemiske, sivil, elektriske industri, materialer, mekanisk og software engineering.


Du trenger minst en bachelorgrad fra et universitet engineering program å kvalifisere for en engineering posisjon. Graden må være fra en høyskole eller universitet akkreditert av ABET (akkreditering styret for ingeniørvitenskap og teknologi).


Hvis du vil ha i programmer for de fleste høyskole-engineering, forventes en student har fullført to år av high school algebra og ett års trigonometri. De bør også har fullført ett år med både kjemi og fysikk.


Som du har sikkert hørt, er ingeniører vanligvis svært god på matematikk og naturfag. Så hvis tanken på algebra gjør deg vri, kan denne karrieren ikke være den rette for deg.


De beste ingeniørene liker komplekse problemløsning, og er sant oppfinnere på hjertet. Hvis du velger engineering som en karriere, kan du forvente å bli opp på cutting edge of teknologi. Du vil slå ideer til virkeligheten og løse problemer bedre samfunnet.

Saturday, October 6, 2012

Hvordan å avslutte jobben din

Hvorfor bør du ta mitt råd om hvordan å avslutte jobben din? Fordi jeg er en jobb-avslutte ekspert, og min kompetanse har blitt vunnet gjennom erfaring. Jeg har sluttet mange jobber i mange bransjer. Faktisk, kan jeg tenke på femten jobbene som jeg har sluttet av toppen av hodet mitt.


Det var den siste jobben jeg har sluttet på postkontoret. Ikke la noen fortelle deg at du vil bli vant til tidsplanen for en vampire - du ikke. Det har nå gått over to år siden jeg har hatt en jobb. Det virkelige problemet er selvfølgelig, "Hvor å avslutte jobben din og fortsatt betale regninger." Her er noen ideer, basert på erfaring.


Tror ikke som en ansatt


Noen ansatte er redde for sine arbeidsgivere, og føler underordnet disse. Noen føler selv bitter eller "fanget". Men hvorfor tenke sånn? Selv om du bor på din nåværende jobb tjue år (det kan være gode grunner til å), hvorfor ikke anser deg selv eier en bedrift i bransjen med å selge ditt arbeid? Når du ikke liker disse vilkårene eller pris, kan du forhandle om en bedre avtale, eller du kan gå et annet sted.


Arbeide i behandling i en restaurant år siden, fortalte jeg meg kunden (min arbeidsgiver) jeg kan bare arbeide en dag, ned fra fem, fordi jeg hadde andre planer for min tid. Siden de likte arbeidet mitt, de enige om. Hva om de ikke hadde? Det var andre jobber - det er alltid andre muligheter. Hva om du bestemmer deg å bo på en jobb en stund? Fullt godta at det er avgjørelsen din bedrift, og du har ingen grunn til å føle bitter eller "fanget".


Når du tenker på deg selv som bedriftseieren, åpner selge din arbeidskraft, ferdigheter og kunnskap, den hjernen din til å mulighetene for bedre jobber, og selv virksomheten eller investeringsaktiviteter. Dette er en fordel med å ta dette perspektivet, men ikke den beste grunnen til. Den beste grunnen er at du vil gjerne, og aldri føle avhengig av en annen.


Styre og redusere utgifter


Det er enklere å avslutte en jobb hvis utgifter er lavere. Det er ikke nødvendigvis et problem av kostnadene, men for å ha din faste utgifter for høyt. Faktisk, hvis du kan støtte din grunnleggende livsstil på nesten alle jobb der ute, du kan gjerne live det opp når du har en god jobb. Ikke get into gjeld, eller legge til for mange finansielle forpliktelser i livet ditt, og når du avslutter den jobben, er du ikke i trøbbel. Bare raskt klippe ut overskytende.


Finne en måte å redusere kostnadene i samme området av livet ditt, samtidig som det opprettholdes en behagelig livsstil. For eksempel hvis du er singel, vurdere å dele husleien på en leilighet i stedet for å leve alene. Kjøpe mat på salg (bare de som du liker), og du vil spare på mat. Slå ned termostat når du er ute. Gruppere og distribuere din ærender Hvis du vil lagre miles i bilen. Til slutt, sannsynligvis de fleste betydelig ting å gjøre er å unngå consumer gjeld.


Penger i banken


Har seks måneder levende utgifter i banken. Det er en av de viktigste erfaringene i hvordan å avslutte jobben din. Tror det ikke kan gjøres? Du vet det er folk som bor på mindre inntekt enn deg. Live som de gjør for en stund, lagre overskytende, og du vil alltid ha en økonomisk "pute" som lar deg avslutte en jobb når du ønsker. Når du har inntekt på nytt, må du fylle opp med dette fondet, før du gjør noe annet.


I mitt eget liv, har jeg sjelden jobbet årsverk. Jeg tok ofte ubetalte ferier for så lenge som fem uker av gangen. Jeg har sluttet arbeider aldeles for måneder om gangen. Alt dette var mulig fordi jeg hadde lave utgifter og penger i banken: frihet.


Andre kilder til inntekt


Jeg pleide å leie rom i mitt hjem for $80 per uke - to eller flere om gangen. Du kan gjøre matematikk. Jeg betalt av boliglån tidlig, og i mange år bodd gratis. Jeg utlånt penger til venner som kjøpes og selges biler, dele fortjenesten med dem. Jeg laget og solgt tre hundre walking pinner en sommer.


Se etter alle muligheter for inntekt. Har en landlig Hjem? Samle et par hundre dollar hver for båter eller RVs lagres sesongmessig ditt land. Hvis du har en hobby du liker, kan du finne en måte å gjøre det betaler. Få en deltid jobb bare fordi det er interessant, men deretter avsatt hver krone fra det som hvordan-til-Avslutt--jobben-fondet.


Til slutt bestemte jeg meg for jeg har hatt nok arbeidsplasser. (Kanskje en mer, hvis det er interessant.) Jeg startet denne Internett-virksomheten med et par hundre dollar, og nå lønner det seg mer enn noen jobb som jeg noensinne har hatt. Min kone liker å ha meg hjemme hver dag, og jeg liker å tjene penger som er å fortelle deg hvordan å avslutte jobben din.

Friday, October 5, 2012

De fire pilarene For Artist suksess

Alle føles som artist-livet er glamorøse og lett, men det er den lengst fra sannheten. Hvor mange kunstnere som gjør sitt utkomme fra deres kunst er liten, og de som har en bærekraftig virksomhet fungerer svært vanskelig å dele livet mellom kreativitet og business.


Hvis du vil opprette en "art business" de fire pilarene i suksess er: vision; utfordringen; utholdenhet og motivasjon. Å utvikle handlinger rundt de fire pilarene vil gi deg et stort steg fra "Sultende Artist" til "Vellykket Artist".


Visjon
Som kunstnere har vi over utviklet høyre halvkuler av hjernen så er kreativitet ikke mangelvare. Interessante er at vi ikke bruker at kreativiteten når det gjelder vår virksomhet. Å ha en visjon for din bedrift gjør at du kan starte en annen type portefølje, en virksomhetsportefølje.


Ta deg tid til å være konkret om hvordan du vil at din kunst å tjenestegjøre i livet ditt. Hvis din kunst er brød og smør må du behandle det sånn, med respekt og masse albue fett. Hvis din kunst er en si og spiller sammen, og hva vil du oppnå og når.


Det er viktig å utvikle veikart til suksess eller du vandrer aimlessly, vil du bli motet og du vil sette ut brann bedre kjent som din drøm. Angi en intensjon, og en gang du har angitt den hensikt som byggingen på at intensjonen. Hver handling du tar bør støtte din visjon, shoring opp den første søylen av suksess.


Utfordringen
Hvis virksomheten av kunst var enkelt vil og hver kunstner være vellykket. Når vi utfordrer oss kreativt leter vi etter nye måter å uttrykke oss. Det samme gjelder i vår virksomhet, er utfordringen å vise potensielle kjøpere at du bære mer enn én lue og du gjør det med overbevisning.


En av de viktigste utfordringene for kunstnere ikke er tillit i sitt arbeid, men i hvordan de presenterer sitt arbeid til verden. Artister er beryktet for å delta i samtaler fra en posisjon ned. Vi føler som om det er en kaste system og vi kampen for å bli tatt på alvor som en entreprenør. Stående i rollen som entreprenør tar praksis. Det tar støtte fra andre og oppmuntring fra kolleger. Når du ta deg alvorlig som en "artrepreneur" andre vil følge etter.


Utholdenhet
Jeg har hørt det sagt at det tar tre år å bli en overnight sensation. Jeg tror at til å være sant, og jeg ser det som jeg delta Galleri åpninger, poesi opplesning og andre arenaer for kunstneriske uttrykk. De som har skilt seg ut fra pack har en ting i vanlig, utholdenhet.


Vellykket kunstneren har å være fokusert og finne fornybare ressurser av energi til å beholde fremover på reisen. Den viktigste faktoren som hindrer utholdenhet er isolasjon. Når kunstnere har en støtte systemet er de mer tilbøyelig til å holde kursen mot deres visjon. De er i stand til å laste ut de emosjonelle omkjøringer som oppstår fra ikke valgt for et show eller ikke får en samtale tilbake for en audition. Vi oppnå styrke ved cheerleading patrulje har vi samlet i våre liv. Opprett en suksess-team for å hjelpe deg å navigere din unchartered farvann, og du vil bli forbløffet over resultatene.


Motivasjon
Du skulle tro ville være nok motivasjon å opprette flott arbeid, men det er eksterne motiverende faktor. Hvordan kan du holde interne flammene som drive deg frem brenning lyse? Belønn deg selv! Vi alle kjærlighet belønninger og ved å opprette egne insentivprogram holder oss i spillet.


Har mile markører underveis som viser suksess i målbare resultater er avgjørende for å opprettholde motivasjon. Noen gang lurt på hvorfor organisasjoner eller religiøse institusjoner opprette et stort termometer under sine fundraising-stasjoner? Det er for å vise publikum progresjon av sin misjon. Når de får nærmere toppen tegner andre som ønsker å være en del av å sette organisasjonen over toppen. Opprett din egen måle og gjøre den synlig, slik at den forblir i din bevissthet. Når du treffer toppen av måle pass og rope fra hustak fordi du har vist at motivasjon gir resultater, og som er det tydelig ved din suksess, både personlige og profesjonelle.

Thursday, October 4, 2012

Fire fasetter av arbeid balanse

Jeg har nylig kom gjennom en uke av veldig hardt arbeid, kaotisk energi og lange timer. Som jeg vurdert min mål og fremdriften for uken, innså jeg at jeg ikke kunne huske mye av noe som skjedde under den uken. Det var alle en forvirret dimme i mitt sinn, en dag blanding til neste. Jeg tror at hardt arbeid er bra for oss. Men hvis vi ikke også inkludere perioder med resten, rolig ettertanke og rekreasjon, hva vi jobber så hardt for? Vi må også gjøre tid til å nyte fruktene av vårt arbeid.


De sier "en kvinne arbeidet er aldri gjort", men dette gjelder for menn også. Generelt er aldri arbeid - som er en god ting virkelig, fordi hvis det er noe mer arbeid gjøres, det er ikke mer fremgang skal gjøres. Men konstant arbeid uten play gjør for en svært kjedelig eksistens. Nøkkelen er Saldo. Det er en vanskelig ting å oppnå for mange, meg selv inkludert. For det meste av mitt liv har jeg enten blitt går 100 miles i timen eller stoppet helt.


Så hvordan oppretter vi balanse i våre liv? Jeg tror det er fire nøkkelområder i våre liv som krever (Ja, krever!) daglig oppmerksomhet. For øvrig, er de oppført i rekkefølgen av betydning.


Gud i åndelighet - tar tid å midtstille deg selv og kommune med Gud (uansett hva din tolkning av Gud kan være), er avgjørende. Bønn, meditasjon og rolig ettertanke er så viktig for vår totale helse. Det spiller ingen rolle hvilken religion du øve, det teller bare at du tid til å respektere dine åndelig self og tilkoblingen til Guddommelige, hver eneste dag. Først er i morgen best for de fleste, siden det kan hjelpe deg med å vedta en positiv tankesett for dagen. Eller foretrekker du kanskje sen kveld-time før sengetid, for å hjelpe deg å de-stress fra dagen. Du trenger ikke å bruke timer på dette, 30 til 60 minutter er nok.


Self - hver enkelt av oss trenger tid hver dag å arbeide på vår fysiske og følelsesmessige velvære. Dette er tid som vi kan bruke for øvelsen, loggføring og Self-leting og hobbyer. Igjen, det trenger ikke være store mengder tid, men minst litt tid for øvelsen og selvforvaltning er nødvendig. Kvinner er spesielt flinke til å ta vare på alle andre og neglecting seg. Ikke gjøre det! Du kan ikke helt gi til noen andre når du er tom selv. Gjør deg selv en prioritet, og gjøre tid å riktig omsorg for deg selv, fysisk og følelsesmessig. Stol på meg, du vil være en mye gladere person og kunne gi at mye mer til de du elsker.


Ektefelle/familie - dette er faktisk to kategorier, men de har en tendens til å blande sammen. Tid sammen som en familie er så viktig, og det er noe som dessverre begynner å skje mindre og mindre i vårt oppjaget samfunn. Her er noen måter å hjelpe som. Gjør det til en prioritet å ha middag sammen hver eneste kveld. Ingen distraksjoner eller TV blaring i bakgrunnen. Har en "familie day" eller "familie night" der du tilbringe en kveld, eller kanskje en helgedag sammen gjør noe morsomt som en familie- og dette inkluderer ikke camping ut rundt TV. Gå til parken og en piknik, besøker Loppemarked eller garasje salg, eller om vinteren kan du bygge en snowman eller gå sledding eller skøyter. Tidsbruk sammen har det gøy er viktigste. Dette gjelder også for du og din ektefelle. Har en ukentlig "dato natt" der to av dere bruke tid alene sammen, uten barn, og uten distraksjon. Relasjoner krever vedlikehold for å holde dem sterk. Gjøre det romantiske og rekindle flammen som en gang ført dere sammen. :-)


Arbeid/Business - er du overrasket jeg legge denne siste? De fleste mennesker i dag sette arbeidet først og glem resten, men gjøre så oppretter en følelse av konstant plikt og drudgery. Arbeidet er viktig, men det er ikke viktigste i livet. Hvis du gjør de tre kategoriene dine første prioriteter, vil det være mye mer produktiv tidsbruk-arbeide. Du vil ikke føle så brent ut og stressa, og du vil oppnå mye mer enn du ville ellers.


En av de viktigste tingene vi kan gjøre for å bli mer balansert i våre liv er mestre kunsten å Mindfulness. Det betyr å være fullt tilstede i hvert øyeblikk, å gi vår fulle oppmerksomhet til hver oppgave. Dette kan være vanskelig for mange av oss, fordi som vi utfører én oppgave, våre sinn er allerede bevegelse fremover til neste oppgave, og ene etter at. Dette betyr at til enhver tid, er vi utføre flere oppgaver samtidig. En vi utfører med våre hender, og den andre i vårt sinn. Hva en måte å føle utmattet og overveldet.


Prøv å fokusere bare på én aktivitet om gangen, og jeg tror du vil bli overrasket over hvor mye mer du kan få gjort, og med mindre trøtthet på slutten av dagen. Det tar praksis skjønt. Først må du kanskje få konsekvent oppmerksomheten tilbake til oppgaven. Tankene dine vil kanskje holde vandrende, som det blir brukt til å gjøre. Det er helt greit, bare bringe det forsiktig tilbake til hva du er gjør akkurat nå, og fortsette på. Med litt øvelse vil du kunne mestre dette og føler mye mere sentrert og rolig i hele dager.

Wednesday, October 3, 2012

Hvordan velge en Home Business eller jobb

En ting jeg ser stadig fra "newbies" med arbeid hjemme verden er, "Jeg er så forvirret, jeg vet ikke hvor du skal begynne!" Det er sant, det er så mye informasjon der ute, og ikke alle av det gode. Svindel er blandet rett inn med lovlig virksomhet muligheter og jobber.


Her er en svært enkel måte å bestemme seg for en retning hvis du leter etter en arbeidet hjemme jobb eller virksomhet.


Hva du liker å gjøre? Lag en liste over hver eneste ting du liker, eller har en interesse i.


Hva er du flink til? Lag en annen liste over hver enkelt talent eller muligheten du har, eller har gjort i tidligere stillinger. Ikke bare vanlige "jobber" heller, se på tingene du kan gjøre for din familie, venner, hobbyer osv.


Match-spill. Kan noen av elementene fra listen # 1 kombinert med et element fra listen # 2 og gjort om til et hjem virksomhet? For eksempel hvis du elsker å rengjøre, og du er flink til å organisere, du kan bli en profesjonell organizer eller starte en rengjøring virksomhet. Hvis du elsker å skrive, kan du skrive artikler og ebooks om hvordan å få organisert. (eller et emne fra listen # 1 og # 2)


Vil du være din egen sjef eller arbeidet for noen andre? Hvis du ønsker å arbeide for noen andre, kan du starte forskning jobber som samsvarer med elementer fra listene. Hvis du ønsker å jobbe for deg selv, kan du starte å undersøke mulige hjemmekontor alternativer, enten med et eksisterende selskap, eller danne dine egne.


Det er så mange retninger du kan gå i. Den vanskeligste delen er å velge en. Få tydelig på hva du ikke ønsker å gjøre. Hater Telefon fungere? Noter som. Faktisk, lage en liste over hver eneste ting som du ikke ønsker å gjøre i en jobb/biz. Deretter skrive en visjon om hva du virkelig ønsker. Hvis du kunne bølge en tryllestav over livet ditt akkurat nå, hva vil du opprette? Hvilken type arbeid du gjør? Hvor mye penger vil du gjøre? Hvor ville du bor? Hvor mye tid vil du bruker når du arbeider, og hvor mye tid med familien? Skriv alt dette ned i detalj og henvise tilbake til den ofte. Det er drømmen din, og du trenger å holde infusjonen det med liv og energi.


utmerket! Du vet hvor du vil ende opp, nå må du tenke på trinnene som du vil ha. Bare ta det et skritt om gangen, ikke bli overveldet.


Det vil ta tid å fullt klar over din visjon av arbeider hjemme. Hvis du er virkelig strapped for kontanter, kan du vurdere å ta på en deltids-jobb utenfor hjemmet mens du bygger arbeidet hjemme jobb eller virksomhet. Som ville avlaste presset med trenger å "opprette en inntekt akkurat nå!" Deretter kan du ta deg tid og bygge din drøm.


Til slutt tror du kan gjøre dette! Millioner av mennesker er allerede jobbet hjemmefra, og du kan også. Bare Velg en retning og begynne å flytte mot det!

Tuesday, October 2, 2012

Opprette din egen arbeid på Home Job

Sikre en arbeidet hjemme kan jobb ta mye tid, tålmodighet og utholdenhet. Dessverre, hvor folk flest begynner å søke etter en jobb å gjøre hjemme, de er allerede i en alvorlig økonomisk binde og trenger å begynne å tjene umiddelbart. Det er bare ikke realistisk med de fleste arbeide hjemmefra jobber og bedrifter. Men er det meget mulig å begynne å tjene noen inntekt nesten umiddelbart ved å bruke eksisterende ferdigheter og evner.


Det første trinnet er å finne ut nøyaktig hva dine ferdigheter er. Ikke si du ingen har. Alle har ting de er flinke til. ;-) Om dine ferdigheter har blitt lært i en jobb eller hverdagen spiller ingen rolle. Hvilken type arbeid har du gjort i siste? Godt med regnskap, clerical arbeid, innlevering, skriver? Se på dine hobbyer og interesser også. Kan du utforme websider, ta flotte bilder, sy, strikk? Vil du elske barn eller dyr? Er du en stor organizer eller renere? Elsker du å handle? Skriv ned alle dine ferdigheter, evner og interesser.


Når du vet hva du kan gjøre, finne en måte å bruke disse ferdighetene til å tjene penger. Vær kreativ! Tenke i form av produkter eller tjenester. Hvilke produkter eller tjenester kan du gi at andre vil finne verdien i? Stor tips: folk er alltid på utkikk etter måter å spare tid, spare penger eller forbedre deres livskvalitet. Kan du hjelpe dem gjøre det?


Her er noen eksempler på hvordan du kan bruke dine ferdigheter: shopping, rengjøring, organisere, Fest planlegging, barneomsorg, pet-sittende/hunden-walking, tar pets å veterinær avtaler, ærend service for Moms eller eldre, hjelpe små bedrifter i ditt område med clerical jobbe, maleri (både interiør og eksteriør), søppel fjerning, yardwork, å ta bilder på spesielle arrangementer eller turistattraksjoner, å lage og selge håndverket eks på messer eller Loppemarked, utforme nettsteder for små lokale bedrifter, catering eller matlaging.


Det er bare spissen av iceburg, men du får ideen. Når du har noen ideer for mulig bedrifter du kan gjøre, kan du finne ut hvilke juridiske krav du ville ha for å starte en virksomhet sånn i hjemmet. Ring byen-kontorist office og din stat sin Dept. av inntekter for å finne ut hva papirene eller lisenser som du trenger for å komme i gang.


Deretter forskning går-priser for arbeidet du vurderer. Hvis du ikke er virkelig sikker på hvor mye å lade, kan du vurdere hvor mye du vil tjene per time, og spør deg selv om folk flest ville være villig til å betale som eller ikke. Du ikke ønsker å under-charge og gjøre det ikke verd din stund, men du også ønsker ikke å lade latterlige priser som folk ikke ville betale. Din rate per time vil variere avhengig av hvilken type arbeid du gjør, men i en generell forstand, prøver å holde dine priser rimelig mens du fortsatt betale deg hva du er verdt.


Deretter kan du starte markedsføring. Markedsføring trenger ikke å være dyrt. Utgjør noen flygeblader selv, eller har et trykkeri gjøre det, og begynne å publisere dem på offentlige oppslagstavler. Du kan også betale for en billig rubrikk annonse i din lokale avis. Du må kanskje investere litt penger for å komme i gang, men det er ikke nødvendig å bruke hundrevis av kroner. Start liten. Når du begynner å bygge en klient base kan du alltid betaler for mer reklame. Du kan også få noen virksomhet kort består (eller lage din egen) å passere ut til potensielle kunder. Ikke vær redd for å nærme målmarkedet direkte, enten! Hvis du vil tilby en tjeneste til små lokale bedrifter, gå inn og introduser deg selv. Fortell dem hvem du er og hva du gjør. Gi dem en flyger. Ikke sitte hjemme venter for at telefonen skal ringe, komme ut der og gjøre det skje.


Gjett hva? Du er i business! Selv om dette er ikke hva du ønsker å fortsette å gjøre evig, som er i orden. Du kan fortsette søker etter jobber eller Hjem bedrifter som vil tettere samsvarer med hva din karriere visjon er å undersøke. I mellomtiden, vil i det minste du tjene litt penger for å redusere finansielle trykket i din husholdning.

Monday, October 1, 2012

Bartending skolen er bare begynnelsen

Mens du kan tenke om deltakelse bartending skolen, må du huske at en bartending karriere ikke er alle moro og spill.


Bartendere arbeide hardt, og er ofte betalt minstelønn. Arbeider på en øverste klubb vil selvsagt, opp ta – hjem betaling i form av tips (noen ganger så mye som tusenvis per natt), men du har å gjøre din tid og få erfaring på mindre klubber og barer først. Først skal du arbeide den mindre overfylt SKIFT.


Noen barer og klubber forlange aften nye bartendere å arbeide som barbacks først-dette betyr at du vil schlepping øl og brennevin fra bod til baren, vask briller og rydde opp. Ikke nesten like glamorøse som du kanskje har drømt. Som en barback, vil du tjene en del bartender's tips for natten.


Timene er ofte lange, du er på dine føtter hele tiden og kan ha til å håndtere en rekke uhøflig kunder. Bortsett fra det, når du har flyttet i rekkene og har den populære, overfylte SKIFT – de at du gjør det mest penger med-du må aldri fredag eller lørdag kveld gratis. Du skal jobbe.


Hvis du fortsatt tenker deltar bartending skolen, kontrollerer du at du plukke en hederlig organisasjon. Du kan også delta på bartending skolen online. Mange bartending skoler tilby jobben plassering hjelp du Fullfør din kurs – hvis du ikke har en jobb lined opp allerede, må du hjelp til å finne en.


De beste bartendere har en utgående personlighet, er tålmodig og tolerante av kunder som kan ha hatt en for mange og er i stand til fleroppgavekjøring og arbeide under press. Husk, du vil være på en virtuell scene en gang bak baren, med mange øyne ser på deg!


Når du har fullført bartending skolen og startet din første jobb, vet du at du vil gjøre feil. Det er din evne til å gjenopprette fra dem med nåde og humor som vil holde deg gående.