Sunday, July 29, 2012

Hvordan du starter en karriere I Massasjeterapi

En karriere i Massasjeterapi kan være en svært givende valg for personer interessert i å hjelpe andre og arbeide med. Mens det er viktig å lære de riktige teknikkene fra en akkreditert skole eller academy, finnes det en rekke andre viktige hensyn å reflektere over mens du vurderer en karriere i Massasjeterapi.


For å begynne, bør du spørre deg selv noen viktige spørsmål. Du liker å arbeide med mennesker? Har du liker omsorg for og tending til behovene til andre? Er du komfortabel tilbringer mye av dagen i stillhet? Hvor sterk er din mellommenneskelige ferdigheter? Dette er bare noen av tingene du bør stille deg selv. Det tar en bestemt spesiell type person å jobbe med andre dag etter dag, særlig i en helsevesenet innstilling. Se inni deg selv, og du vil utvilsomt finne riktige svar.


Potensielle Massasjeterapeuter bør også prøve å få et inntrykk av jobben ved å tilbringe litt tid på å undersøke jobben. Dette kan utføres på en rekke måter. En av de beste måtene er å bruke litt tid med en annen massasjeterapeut. Hvorfor ikke gjøre en avtale for en massasje, og bruke muligheten til å stille noen spørsmål du kan ha? De fleste Massasjeterapeuter blir bare altfor glad for å hjelpe deg, som de er generelt veldig begeistret for sitt arbeid. Dette vil også være en flott mulighet til å lære mer om krav for praksis i ditt område.


Det er som mange skoler undervisning Massasjeterapi, som det er massasje terapeuter. Pass på å undersøke alle skolene du vurderer grundig. Mens det er mange anerkjente skoler der ute, er det noen som er bedre enn andre. Akkreditering bør være en utslagsgivende faktor i ditt valg. Hvis din grad ikke gjenkjennes av de lokale myndighetene, er det ingen vits å ta kurset. Gjør leksene dine, og sørg for at du mottar en grad fra en hederlig skole som lar deg øve i ditt område.


En av de beste måtene å få eksponering i det valgte feltet er å utføre frivillig arbeide med en lokal masseuse. Det vil gi deg utmerket eksponering for lokale klienten din base, og lar deg til nettverket og møte andre mennesker i bransjen. Snakk med skolen din om en mulig co-op-plassering. På denne måten kan du gjøre bransje kontaktene du trenger og får skolen æren for det, også. Når du har fått erfaringen du trenger for å lykkes i din karriere, du kan føle behagelig forgreining ut på egen hånd.

Saturday, July 28, 2012

Tre måter Å Jumpstart din IT-karriere

Vi alle sette seg fast i ruts fra tid til annen, og det skjer på jobb også. Du har tenkt å gjøre noe annerledes med din informasjon teknologi karriere, men har bare ikke helt fått på den ennå. Sound kjent?


Du kan foreta 2006 beste år ennå for din IT-karriere. Det finnes flere enkle trinn som du kan bruke til å akselerere din karriere - men du må ta skrittet, ikke bare tenke på det!


Lære noe nytt. En av de største årsakene til du blir lei av en jobb er at du gjør samme hver dag. Hvis du tilfeldigvis elske det du gjør, som er flott, men hvis ikke det er på tide å bryte ut av boksen. Dessuten, lære nye ferdigheter øker verdien til din karriere. Hvis du har gjort server arbeid i lang tid, kan du ta deg tid til å lære noen Cisco-ferdigheter. Hvis du er en Exchange-ekspert, kan du lære noen Linux-ferdigheter.


Få sertifisert. Ikke så veldig mange av oss komme til å jobbe for samme selskap for resten av våre IT-karriere. Den eneste jobb sikkerheten er sikkerheten du gir deg selv, og en av måtene å få at sikkerhet er å legge til profesjonelle sertifiseringer i CVen. Sertifiseringer som MCSE og CCNA får du lagt merke til og hjelp du skiller seg ut fra mengden. Spør deg selv hva din CV ville se ut hvis du ble permittert i dag, og deretter ta tiltak for å forbedre deg selv og din faglige standing.


Være forberedt på å ta ett skritt bakover for å ta flere skritt fremover. Du kan være i en situasjon som jeg var i en stund tilbake da min arbeidsgiver så meg som strengt server fyr. Jeg ønsket å få på Cisco side av ting, men det var denne oppfatningen at jeg var "bare en LAN-guy". Jeg måtte forlate selskapet for å få min skutt. Det var noen kortsiktige økonomiske smerte, men i det lange løp det var best karriere flytter jeg noensinne har gjort.


Folk får typecast i hvert felt. I sin bok "ofte galt, aldri i tvil om", Donny Deutsch skriver om en kandidat til en jobb som ønsket å bli en junior ad executive, men ikke kunne bryte med sin nåværende arbeidsgiver - som var en annonse byrået! Han var typecast i en støtterolle, så han på andre annonse-bedrifter og raskt ble ansatt.


Noen ganger måtte du se utenfor din nåværende situasjon for å opprette en ny situasjon for deg selv. Ikke vær redd for å ta et skritt bakover for å åpne opp nye muligheter for deg selv. Det er en fantastisk karriere der ute venter på deg - hvis du har mot til å gjøre det og ta det.

Friday, July 27, 2012

Han kom militæret? (Du bedre tenke to ganger)

For noen grunn mange bodybuilders delta i militære. Er det for pengene, patriotisme for sitt land, eller er det bare en jobb som holder deg i form? Dette er bare noen av grunnene men det virkelige spørsmålet er hvorfor ville du ønsker å gjøre noe slikt? Militæret er ikke et sted å være vandrende rundt i. Du må ha et motiv for å være der, eller du skal angre noensinne registrere deg.


Under trening, kan du noen ganger gå dager uten søvn, mat og selv vann. Du er nesten garantert å overtrain en gang, ikke bare under basic, men under ekstreme livsstil du som bor kjempe i en krig. Snakk om å være i catabolic-modus. Dette er nettopp motsatt av hva oss bodybuilders trenger å gjøre.


Når du er i militæret, finnes du ikke lenger som enkeltperson. Du hører til uansett grenen av tjenesten du er i, og er i utgangspunktet vurdere et tall. Bodybuilding er nettopp motsatt. Nesten alt du gjør er selv i denne sporten, og de fleste av oss avhenger ikke av andre mennesker som du gjør i tjenesten. De fleste Bodybuilders er også veldig hyggelige mennesker. Vi kan se gjennomsnittet, men de fleste av oss handle svært humbly rundt andre.


Folk fra alle områder av livet delta i militære. Noen gjøre det som flykte fra sine urolig liv, noen på grunn av deres økonomiske status, og mange andre grunner. Hva noen ikke forstår er hva militære handler om. Folk er døende simutaneously i Irak, og du risikerte livet Hvis du deltar. Du må også vurdere det faktum du skal være borte fra familie og venner, og vil være rundt nye mennesker som du sannsynligvis ikke engang som.


Jeg er ikke prøver å holde deg fra å delta, men jeg vil ikke at dere å gjøre samme dum feil jeg gjorde. Vi er mer enn slaver til regjeringen. Vi er slaver til oss selv, og det er hvordan det skal være. Nå ikke misforstå. Hvis du har blitt for ditt land jeg har ingenting men respekt, og jeg hilse deg. Til min neste artikkel. FRED!

Thursday, July 26, 2012

Seks Sigma jobber

Etterspørselen etter personer med seks Sigma ekspertise er stadig økende. Flere og flere organisasjoner oppdager de mange måtene som Six Sigma-metodikken kan hjelpe dem vokse og forbedre. Som Six Sigma Legg til mange ulike bransjer utover sin genesis i produksjon, kan du nå finne mange service og regjeringen organisasjoner reklame for Six Sigma-hjelp. I tillegg er det ikke lenger de største selskapene ser for seks Sigma hjelpe. Mindre selskaper også tar på Six Sigma-prosjekter og ansetter folk som konsulenter eller fast ansatte. Behovet for heltids Six Sigma-teknikere vil bare øke.


Typer seks Sigma jobber
Det er mange Six Sigma-jobber i mange bransjer på junior og senior nivå. Posisjonene har beskrivelser og kravene som er unike for den organisasjonen og dens krav. Det er sant at mange Six Sigma-posisjoner er fylt internt som organisasjoner trene sine egne folk allerede kjent med organisasjonens kultur i Six Sigma-ferdigheter. Imidlertid nå organisasjoner ofte utenfor å legge til personell med seks Sigma ekspertise for å føre Six Sigma-prosjekter eller selv fullskala implementeringen av Six Sigma i hele organisasjonen. Disse stillingene er vanligvis dedikert heltid til Six Sigma-prosjekter.


Seks Sigma jobber er annonsert under mange titler, ikke alltid så opplagt som "Seks Sigma svart belte," "Six Sigma konsulent," eller "Seks Sigma analytiker." Andre mulige titler omfatter ting som "Funksjonelle Project lede" "Seks Sigma Programbehandling," "Føre analytiker/prosjektleder," "Direktør for driftskvalitet," "Business Process Manager" eller "Senior prosjekter Manager." Uansett nøyaktig tittel, leter organisasjonen etter noen med ferdigheter av seks Sigma svart belte. Svart belte er en person som er opplært i Six Sigma-metodene og opplevde førte tverrfunksjonell prosess forbedring lagene. De vil føre individuelle Six Sigma-prosjekter.


Svært senior Six Sigma-stillinger er noen ganger annonseres. Disse er Master svarte belter, enkeltpersoner opplært i Six Sigma-metodikk som opptrer som hele organisasjonen Six Sigma Programbehandling. De vil føre Six Sigma-implementering på organisasjonen og vil overvà ¥ ke svarte belter og Prosessforbedring prosjekter og gir veiledning til svarte belter etter behov. Master svart belte posisjoner forståelig krever det høyeste nivået av Six Sigma erfaring og kvalifikasjoner.


Kvalifisering for seks Sigma jobber
For å bli vurdert for en Six Sigma-jobb, trenger du en kombinasjon av relevant erfaring for akademiske og arbeid. Først og fremst kvalifikasjonen er å være opplært i Six Sigma, ideelt som en sertifisert seks Sigma svart belte. Dette betyr at formell opplæring fra kvalifisert Six Sigma-konsulenter som har omfattende erfaring i trening og implementering av Six Sigma. Spesiell trening i seks Sigma DMAIC-og/eller DFSS metodikk er ofte forespurt. Den beste læreren er, selvfølgelig, oppleve og organisasjoner vil sterkt foretrekker, hvis ikke insistere, på folk som har fullført minst én Six Sigma-prosjektet.


I tillegg til å ha seks Sigma trening og prosjekterfaring, vil organisasjoner be at du har erfaring i bransjen av organisasjonens virksomhet. Så hvis selskapet er en produsent, vil de vanligvis du ha direkte erfaring i et produksjonsmiljø. Organisasjoner vil be at du har en minimum viss erfaring (ofte fem år) i denne bestemt næringen.


Ledererfaring er et stort pluss og nesten helt sikkert vil være en forutsetning for en teamleder for Six Sigma-prosjektet. Å ha på din CV påvist project management suksess innenfor et strukturert miljø og å kunne vise gode lederegenskaper kommer du langt. Det er fordi ledende og tilrettelegging svarte belter, grønne belter og business team gjennom en Six Sigma-prosjektet er ofte rollen organisasjoner søker å fylle.


Det er også viktige personlige ferdigheter. Du må være i stand til å demonstrere en god forståelse av prosesser og kvalitet metoder og en vilje til å ta et initiativ og føre endre. En annen avgjørende ferdigheter er muligheten til å koble strategi til kjøring av. Sikkerhet å se utover overflaten og være kreativ til å tenke konseptuelt om strategisk forretningsproblemer og utvikle kreative men praktiske løsninger er nøkkelen.

Wednesday, July 25, 2012

Hvordan å følge opp for å få den spesielle jobbintervju

Finne og bruke for høyre jobb er bare halve kampen. Du har tilbrakt uker perfeksjonere følgebrevet og å finne akkurat retten gjenoppta stil for dine behov og ønsker. Når CV og følgebrev er sendt, er det tid til å spille spillet venter. Du kan sitte hjem for timer, dager eller uker før høre ordet. Eller du kan aldri høre tilbake. Så hva er det neste trinnet i å få et jobbintervju?


Oppfølging. Mange jobbsøkere er fristet til å bare lene seg tilbake og vente på en samtale, men den beste tingen å gjøre er å følge opp selv. På den måten du viser personalansvarlige med at du er virkelig interessert i posisjon og har det som trengs for å få jobben gjort.


Så hvor lenge vil du vente før følge opp? De fleste rekruttererne enig, minst en uke. På den måten de har rikelig med tid til å vurdere din CV, og få ting i rekkefølge. Mens det kan være lett å ringe neste dag, er sjansene din CV sitter fremdeles i innboksen sin venter på gjennomgang. Så gi personalansvarlige med minst en uke eller to før følgende opp. Da gjerne spør når er et godt tidspunkt å møte for en jobbintervju.


Når du ringer for å be om en jobbintervju, kan du holde det enkelt. Øv inn hva du ønsker å si på forhånd, og pass på at du er fri for støy og distraksjon. Introduser deg selv og minne rekrutterer om din CV. Staten jobben du er interessert i, og spør når ville være en god tid til å sette opp et jobbintervju.


Hvis du får en melding, kan du legge igjen en beskjed eller bare ringe tilbake senere. Men bare la én eller to meldinger - fordi det siste du ønsker å gjøre er å irritere personalansvarlige med jobben.


Hvis du ikke føler deg komfortabel oppfølging av telefonen for en jobbintervju, kan du prøve å sende dem en kort e-post. Ikke bare vil det gi deg muligheten til å be om en jobbintervju, men du kan også sende langs din CV igjen uten tilsynelatende for trengende.


Her er noen tips til landing at jobbintervju i følge opp e-post.


-Sett hele navnet ditt og tittelen på plasseringen du har søkt på Emne-linjen.


-Skriv en profesjonell oppmerksom på at reiterates kvalifikasjoner og interesse for jobben.


-Tilknyttet din CV igjen. (Ikke gjør rekrutterer måtte grave skjønt gamle e-post se etter den.)


-Ta med fullt navn i navnet på din CV.


Ikke glem å korrekturlese nøye før du treffer "Send"!


Sist men ikke minst, motstå trang til å bare sende din CV uten oppfølging samtale eller e-post på nytt. Denne taktikken kan faktisk backfire, og ende opp ødelegger sjansene dine for landing jobbintervju.


Personalansvarlige kan finne en annen kopi av din CV på filen og tror at du ikke kanskje engang vet at du har brukt for den samme jobben to ganger. Så bare ikke gjøre det.


Copyright 2006 av David Green

Tuesday, July 24, 2012

Mørk hemmelighet å få Bank-Out anbefalinger endelig avslørt

Alle av oss vet én eller to personer som ikke er spesielt god på hva de gjør, og ennå er de synes alltid å være de som får fremover i livet. De går videre, mens alle andre er å sitte og se.


Det ville ikke være så meget irriterende hvis de var de mest fortjent - den mest intelligente, den dyktigste eller de mest hardt arbeidende. Men det synes aldri å arbeide ut sånn.


Det enkle faktum i saken er at det tar to typer kompetanse for å komme videre i verden i dag: muligheten til å gjøre en god jobb og -hva blir stadig viktigere - muligheten til å lande en god mulighet i utgangspunktet. Dessverre for de fleste av oss lærte våre lærere bare oss å utføre vel; de tilbringer ikke mye av tiden viser oss hvordan å stake våre krav - hvordan å sikre at vi får kreditt, belønninger og muligheter som vi fortjener. Som var ment for å være automatisk.


Vel, er det ikke!


Det er en jungel overalt! Hele livet, kan du forvente at du vil være der ute også - igjen og igjen - kjemper for din plass i verden. Det er ikke nok til å være en annen god also-ran; vellykket kandidater vet de må skille seg ut i en overfylt-feltet. De må bli lagt merke til før de kan noensinne håper å få tilbud.


Det er derfor bokstavene i anbefaling er viktigere nå i jobb søkeprosessen enn noensinne - ofte viktigere enn din CV. Hvis du noen gang har vært involvert i å ansette, så vet du det ikke tar lang før alle de fortsetter start lød likt. Gjenoppta etter CV - hele bunken begynner å bli en dimme.


Bokstavene i anbefaling er forskjellige. Hardtslående, målet meninger fra virkelige fagfolk som faktisk har jobbet med du kan kommunisere mer om hva du tilbyr enn du kunne bli i en CV... som er, hvis du kan få den høyre bokstaven.


PROBLEM: Få god anbefaling bokstaver ikke lett - selv når du fortjener dem!


Mennesker er ofte motvillige til å skrive brev av anbefaling - selv når du er mer enn fortjent. hvorfor? Vel, er en typisk unnskyldning at de er for opptatt. Gjør et brev av anbefaling kan tross alt, ta litt tid - særlig hvis du ikke gjør dem ofte.


Selv så er ofte mangel på tid bare en unnskyldning; Det er ikke den virkelige grunnen til hvorfor folk flest ikke liker å skrive brev for anbefaling. En mer felles- og mer pinlig - grunn-ledere er motvillige til å skrive Referansebrev er at de ikke tror de kan gjøre en god jobb. Faktisk, frykter de at et brev de skriver vil være så ille som det vil gjøre dem se unprofessional, og du og personen som mottar brevet mister respekt for dem og organisasjonene de representerer.


Selvfølgelig, vil ikke de fortelle deg at; du vil ikke bare noensinne får brevet.


Åpenbart skjønt, har noen mennesker funnet ut dette. De er i stand til å sikre typer bokstaver som muligheter resten bare kan drømme om.


Hvordan gjør de det?
-Er de bare bedre enn alle andre?
-De arbeider hardere?
-Er de smartere eller bedre utdannet?


I de aller fleste tilfeller er svarene på disse spørsmålene ingen, ingen og ingen!


De er ikke bedre eller smartere; de vite bare hemmeligheten.


Deres tilnærming er så enkelt som det er effektivt: de skriver deres bokstavene i anbefaling seg!


Du har sikkert sett glødende bokstavene i anbefalingen som...
-få folk til å stå opp og ta varsel
-imponere rekruttererne og kolleger
-gir den mest effektive konkurransefortrinn tilgjengelig i krigen for rask tilgang til muligheter!


Jeg sier at disse bokstavene i hovedsak bare annonserer - som partisk som noe annet - skrevet av kandidatene seg selv?


ja! Det er akkurat hva jeg sier, og for en svært god grunn... det er helt sant! Det er den skitne lille hemmeligheten som alle de mest vellykkede kandidatene allerede kjenner.


Nå Tenk på dette: Hvordan kan du muligens konkurrere uten å gjøre samme?


Svaret er: du kan ikke!


Hvis du er alvorlig om destinasjonssider hvilke muligheter du virkelig fortjener i dagens konkurransepregede miljø, så du har ingen valg... må du ta initiativ. Det tar virkelige nerve å skrive din egen brev av anbefaling for noen andre til å signere, men det er måten virkelige movers og shakers gjør ting skje.

Monday, July 23, 2012

Suksess på arbeidsplassen handler om holdninger og tilnærmingsmåter

Enten du er bare taster inn arbeidsstokken eller har blitt innarbeidet i mange år, eller du oppretter din egen virksomhet, er verden av arbeid en iboende del av alle av våre liv. Og for en relativ få, det er ikke alt om penger.

Våre liv i arbeid verden kan ta mange overganger:

Som tenåring bare skrive arbeid verden, kan det være å tjene nok penger til å kjøpe en bil, klær, råd til datoer og for noen, kan du tjene undervisning i college. Og underveis, oppdage hvis arbeidstypen er en som appellerer nok til å fortsette, eller angir behovet for å prøve noe annet.

For andre, som har tatt en valgt bane gjennom college og forbereder seg på arbeid verden, vil deres fokus være følgende banen til stillinger som de har studert. Selv om det er akkurat som mulig at underveis, kan de oppdager en penchant for noe helt annet.

For de som har vært entrenched i arbeid verden i mange år, er det helt mulig at deres opprinnelige posisjoner og intention(s) kan ha blitt formet eller selv curtailed av behovet for å tjene nok penger til å støtte en livsstil som kan inkludere en ektefelle og kanskje barn og et boliglån.

For andre er det ikke en sjelden forekomst at de har tatt følte, "posten", plasserer og jobbet seg gjennom arbeidsplassen og alle de ønsket når det gjelder personlig gjennomføring, respekt innenfor arbeidsplassen og fått rikdom som de trenger for å støtte uansett hva deres livsstil.

For de som oppretter sin egen virksomhet, det er sjelden at det er gjort rett ut av skolen, men ofte et resultat av erfaringene allerede jobber for noen andre, og i troen på at de kan tjene nok penger til å støtte en ideen/produktet/tjenesten av sine egne, så vel som støtte seg. Og forhåpentligvis, når det gjelder å ansette andre til å støtte denne ny virksomhet, har også blitt erfa om hvordan du behandler ansatte for å få best fra dem.

Uansett hva din posisjon i forhold til en verden av arbeid, en ting er klart - din holdning til arbeidet og/så hvordan du nærmer deg det gjør hele forskjellen i hvor godt du lykkes.

Du vet det gamle ordtak om hvordan det er ingen liten deler, bare små aktører? Det er sånn i arbeid verden. Det er ingen liten posisjoner, bare små Hjerner.

Uansett din posisjon i arbeid verden, er det alltid mulighet til å forbedre din mye. Så hvis du fremme en holdning at du ikke er begrenset til din posisjon, og tilnærming hver arbeidsdag med et åpent sinn og betale oppmerksomhet, vil du oppdage måter som du kan gå fra en salg kontorist å lagre manager i bare noen få måneder.

Nå hvis du tenker på dette høres litt disse reklamefilmer på tv som foreslå du kan gå fra en størrelse 22 til en størrelse 10 månedene med deres vekttap produkt og du tenke til deg selv det høres for godt til å være sant, kanskje du ikke betale oppmerksomhet til del, "kombinert med mosjon og en fornuftig kosthold".

Som er å si, enten det er å miste vekt eller å oppnå suksess i arbeid verden, vil at du bry deg om alt som skjer rundt deg, hva du gjør og gjør en felles innsats for å integrere selv. Med andre ord - vil du måtte arbeide på den.

Akkurat nå er det en tv kommersielle touting hvordan du kan arbeide hjemme og kjøpe en ny bolig eller tjene $7000 i måneden i fritiden... Som betyr høres spennende, men -ikke ett ord er sagt om hvordan du kan gjøre noe av dette. Bare at det er et nettsted som vil vise deg.

Hvis du har vært forledet av slike "komme ons", er det forståelig - alle en vil gjerne være i stand til å kjøpe et nytt hus eller tjene mye penger, og det er de som har oppnådd økonomisk uavhengighet og monetære suksess via Internett. Så hvis du har gått til dette eller andre nettsted søker din formue, det er ingenting å skamme seg om. Men hvis du var å tro at slike kilder ville være svaret på din suksess, ' tid for en holdning justering.

DET ER INGEN SLIKE TING SOM OVER NATTEN SUKSESS

Det er den eneste måten å oppnå suksess ved å planlegge arbeidet ditt og arbeider planen. Og som er mye lettere sagt enn gjort. Av og på Internett.

Tro ikke på skudd at det er "lett", å oppnå økonomisk uavhengighet og monetære suksess via Internett. Det er ikke. Faktisk, kan det godt være enda vanskeligere å lage et vellykket gå av det på Internett i motsetning til i den "virkelige" verden. Hovedsakelig fordi gjøre forretninger på er Internett fortsatt et relativt ukjent antall. Mens i "ekte", verden er det etablert måter å bygge en bedrift og selv godt etablerte bedrifter som er bygd på å hjelpe andre med å bygge en bedrift.

Sikkert er det score av nettsteder som er utformet for å oppfordre deg til å begynne å bygge din egen virksomhet på Internett, men - det er så mange forskjellige holdninger og tilnærmingsmåter mot å gjøre slik at det er ganske overveldende og vanskelig å vite hvilke som virkelig fungerer.

Det har vært mange mennesker som har mistet alt på grunn av etter en viss "garantert", stien for å skape en vellykket virksomhet på Internett.

Beste råd - ikke tilbringe en tynn krone eller med forsøk på å starte din egen virksomhet på Internett før du har tatt en god del tid og gjort omfattende forskning av det som blir presentert som måten å oppnå suksess på Internett.

Og hvis du oppnå en tilstand der du tror at du vet hva vil fungere for deg - være forberedt på å arbeide, fungerer, fungerer. Å etablere og opprettholde en livskraftig bedrift på Internett er ingen gratis eller enkel ride.

Og hvis du arbeider i den "virkelige" verden, her er den virkelige avtalen-

For å oppnå suksess fra/med/i enhver posisjon, de første trinnene du kan ta er å være på jobb hver dag, på tid og er enig, uten spørsmål, for å gjøre det som er spurt av dere.

Selvfølgelig, du bør ikke gjøre noe uetisk, men i dagens arbeid verden, det er svært sjelden at en arbeidsgiver ville selv foreslå slik. For mye korrupsjon og uetisk atferd har vært utsatt, og for mange organisasjoner er etablert for å beskytte mennesker på arbeidsplassen for dette for å være en vanlig forekomst.

En nøkkel eksempel på praktisere en positiv holdning og tilnærming angående din arbeid posisjon: vurdere din arbeidsgiver, hele veien til toppen posisjon, som en person i stedet for «THE MAN». En person, akkurat som deg, som måtte starte et sted, lære tauene og foreta klatre hvor de er.

Deretter ta en titt på det store bildet og spør deg selv hvor mye du vet for å være i stand til å kjøre et selskap med alle dens kompleksiteten, helt ned prosessen med å ansette du.

Hvis du anser dine overordnede som personer som har ikke bare tjent sine posisjoner, men som personer som har til å fortsette å tjene sine posisjoner, som involverer mye mer enn din posisjon, du synes at din holdning og tilnærming mot dem og følgelig erfaring med å jobbe med dem, vil øke eksponentielt.

Så hva vi snakker om her er å lære å justere din egen holdning og tilnærming til å bli et aktivum til arbeidsplassen, som selvsagt vil nytte deg. Og ved å være et aktivum, de som er i posisjon til å hjelpe deg fremme innen arbeidsplassen vil være mer sannsynlig å gjøre dette.

Hvis du legger til denne blandingen en vilje til å gå det ekstra trinnet, ved donére minst din entusiasme for å lære mer, gjøre mer, så du virkelig vil bli lagt merke til, og Ja, forfremmet til nivået av incompetence, som spøk går.

Se, fleste blitt egne verste fiende i arbeidsplassen på grunn av deres lackluster holdninger og tilnærmingsmåter. I stedet for på utkikk etter måter at de kan holde deres dager på jobb minst interessant, hvis ikke spennende, som bare naturlig fører til fremskritt, de begynne å se på klokken, goofing, ringer av syk og vanligvis begynner å se sin posisjon som en dead end jobb.

Det er ikke for å si at det ikke er ganger når arbeid stillinger er virkelig døde ender, men igjen, med en bedre holdning og tilnærming, en kan minst gjøre best av det, og begynne å se for en annen posisjon som kan være mer tilfredsstillende.

Det er flere viktige fordeler av å gjøre mest mulig ut av din nåværende posisjon for arbeid mens du søker en annen:

1) Det er et faktum at det er mye lettere å finne ny jobb når du allerede er ansatt.

Og -

2) Det gir mulighet til å gi en to ukers varsel, som regnes som en vanlig høflighet innenfor arbeid verden. Gjør så kan du forlate en stilling med en positiv referanse, og vise seg å din nye arbeidsgiver som din holdning og tilnærming er om å gjøre rette.

INGEN MÅ TRO DE BLIR SITTENDE FAST I EN DEAD END JOBB

Selv om du er noen som har vært på samme arbeidsplassen uten følelse som du er på den "fast track", til å forbedre mye, men du tror det er bedre å ha en jevn jobb enn risikoen arbeidsledighet fordi du har ansvar - ta en god, hardt, lenge betrakte din holdning og tilnærming mot din posisjon for arbeid og begynne å tenke i form av hva du kan gjøre for å forbedre det, i stedet for lamenting hvordan det mangler.

Men hvis din innsats ikke forbedrer din posisjon, kan du begynne å sende ut igjen. Tro det eller ei, elsker arbeidsgivere av andre selskaper, spesielt hvis de er i konkurranse med din nåværende arbeidsgiver, å "stjele", bort en lang tid ansatt. Slik overgang er vanligvis akkurat det du trenger å oppnå fremskritt du hadde vært søker.

Deretter har vi den relativt sjelden enkelt der holdning og tilnærmingen har vært å delta aktivt i deres arbeidsplassen mens "absorberende", alt de kunne før de oppnår en tilstand av selvtillit tillit som fører dem til å tro de har det som trengs for å finne ut på sine egne.

Det kan være med en forbedret produkt/tjeneste basert på deres tidligere arbeidserfaring, eller det kan være basert på solid forskning på en idé til et produkt/tjeneste de har skjedd på som de mener det er behov, og de tror de kan markedet.

Disse personene har definitivt valgt veien mindre reist - hvis det var lett, alle ville være å gjøre det.

Alt vi kan gjøre er støtte dem for de av oss på sidelinjen, men vi kan, for å hjelpe dem å oppnå suksess.

Uansett bane du er på med hensyn til en verden av arbeid, Ergo - diskriminere suksess ikke. Det er like tilgjengelig for alle, uavhengig av alder eller kjønn. Du har bare å dyrke og praksis hardt vunnet erfaringer av dem før du og alltid være på utkikk etter muligheter til å forbedre.

Hvis du er seriøs om å oppnå suksess i din arbeidsplass, som en arbeidsgiver, en ansatt eller som noen som er selvstendig næringsdrivende, gjøre litt forskning og Oppdag ressurs laget for å hjelpe deg å forstå arbeid verden og hvordan det fungerer, fra alle kanter.

Sunday, July 22, 2012

Medisinsk transkripsjonstjenester studenter � hvordan tjene ekstra penger

Så du tar et medisinsk transkripsjonstjenester kurs, men virkelig trenger å gjøre litt ekstra penger. Det er vanskelig å være student og måtte jobbe bare deltid eller ikke fungerer i det hele tatt. Men det kan være et par ting du kan begynne å gjøre penger til du har fullført kurset.


Hvis du virkelig ønsker å jobbe hjemmefra, deretter vurdere generelt transcribing til du har fullført kurset MT. Dette vil gi deg masse å skrive praksis og lytteferdigheter mens å tjene ekstra penger.


Det første trinnet er å finne noen klienter. Du kan bruke billig annonseringsstrategier for å gjøre dette. Ta ut noen enkle flygeblad på datamaskinen og passere dem rundt.


Noen gode steder er universiteter, skoler, juridiske og forsikring kontorer, sosialt arbeid kontorer og offentlige kontorer.


Flere tjenester du tilbyr bedre sjansene dine for å finne arbeid. Du kan tilby tjenestene like gjenoppta skriving, Generelt transcribing, administrativ hjelp og besvare e-postmeldinger. Tenk på ferdighetene du har for å hjelpe deg med å utvide antall tjenestene du tilbyr.


Du kan også prøve å finne arbeid på nettet. Det er noen nettsteder som du kan gå til, og byr på prosjekter, Elance.com har alt fra administrativt arbeid til software design.


Finne noen prosjekter på side kan være den perfekte løsningen til du finner arbeid som en medisinsk transcriptionist. Den kan også gi verdifull erfaring samtidig som du Bygg ditt nettverk.


Og hvis du virkelig trenger å arbeide mens han studerte, så det er greit. Du kan alltid studere deltid mens du arbeider på siden. Det er bedre enn å være økonomisk stresset eller avslutte ditt kurs fordi mangel på midler.


Disse kan være vanskelige tider, men bare Tenk fremover og holde motiverte med tanke at når du er ferdig med kurset skal du har noen store økonomiske muligheter.

Saturday, July 21, 2012

Emballasje og markedsføring deg selv - "Brand du"

Merkevarebygging er en prosess som er startet av store selskaper som Nike som del av en markedsføringsstrategi på 1980-tallet. Det er et konsept som hadde dem selge sine kunder et bilde og en idé. Snart, sammen med par joggesko du som kjøper, du var også kjøpe inn i konseptet, og "bare gjør det"; og telefonlinjen Bell er ikke bare om et verktøy, det er om hvordan vi alle er koblet. Reklamen har bli mindre om produktet og mer om følelsen selskapet ønsker deg å assosiere med hva de selger.


Merkevarebygging er ikke bare for selskapene. Mennesker i alle turer av livet og ulike karriere stadier begynner å bruke selvtillit branding for å komme fram. Som et selskap og produktet i markedet, selvtillit branding betyr å se på deg selv som en vinnende merkevare. Det er å være klar over tingene som sett du bortsett fra alle andre og gjøre deg minneverdig og unike - dine ferdigheter, evner, personlighet egenskaper. Å være self-aware betyr bli du klar over hva du står for, og hva du har å tilby. Gjør en god jobb er ikke lenger god nok til å garantere din karriere skal gå bra.


Branding selv betyr du bli assosiert med hva skiller deg fra andre og merverdi som du tar med til en jobb, en bedrift eller en situasjon. Selvtillit branding krever selv-bevissthet og kommuniserer at du føler deg komfortabel i deres egen hud. Når du vet hva du har å tilby, blir du kraftig og tilsiktet om hvordan du kommuniserer som gjennom kvaliteten på tjenesten du tilbyr. Du er din viktigste ressurs. Selvtillit branding gir retning og klarhet i formålet for hvordan du arbeider, ikke bare hva du gjør for en lever.


Fordi du er selvstendig oppmerksom og fokusert, er fordelene med merkevarebygging mange. Selvtillit branding:


* Øker din tillit og selvportrett motivasjon
* Øker din synlighet og tilstedeværelse
* Skiller deg fra jevnaldrende og kolleger


Resultatet vil du:


* Oppnå målene dine personlige og profesjonelle
Øke din lønn


Personlig branding er strategien bak verdens mest vellykkede mennesker som Oprah, Madonna, Donald Trump, Richard Branson og Bill Gates. Det krever forpliktelse til hva du verdi, konsistens i hva du leverer og tøff nok til markedet hvem du er. Det er forskjellen mellom en vanlig karriere- eller forretnings- og en eksepsjonell.


Få tydelig på merkevaren "Du", og være trofast mot den.


Anbefalt Resources:


* "Brand du 50" bok av Tom Peters. I det han oppretter en prosess du kan styrke deg selv å skille seg ut, både personlig og profesjonelt.


* Self-Branding e-kurs ved Cecile Peterkin, kosmisk Coaching Centre


Copyright 2005-2006, Cecile Peterkin. Med enerett.

Friday, July 20, 2012

Jeg får slått, men jeg får igjen: modellering Go-ser

"Go-se" er en klosset ordet for "gå se klienten". Men alle i bransjen bruker den. Det kan også bli referert til som en avstøpning eller prøven. Gå ser kan være i form av en "forespørsel gå-se", "storfe call" eller "gjør runden". Klienten vil vurdere du på din fysiske funksjoner, hvordan du fotografere, utseendet og profesjonalitet.


Mange er kalt, men få er utvalgt.


• En forespørsel gå-se betyr at klienten har sett bildet ditt, og har bedt om å møte deg. Det betyr ikke at du er garantert en jobb. Hvis du bekrefter at du vil være der, forventes å gå. Hvis du ikke møter opp, klienten sikkert vil ikke be om du igjen, og du kan bli utelatt fra byrået.
• En storfe samtale betyr prøven er "Åpne". Klienten har kalt flere (kanskje alle) byråer som forklarer deres behov. Byrået deretter sender ut modeller som de tror kan være riktig for jobben. Dette gjelder også for auditions som er åpen for allmennheten. Dette innebærer vanligvis en rekke venter. Ikke klag!
• Gjør omgangene refererer til byrået sender deg rundt å møte sine kunder. Det kan ikke være noen jobb tilgjengelig på det tidspunktet. Byrået er ute etter tilbakemelding fra klienter, og er også håper klienten vil holde deg i tankene for fremtidig arbeid. Hvis du har en avtale, må du vise på tid.


Følg reglene.


• Byråer forstår at du ikke kan delta hver gå-se, men avtagende mer enn noen få er uakseptabelt.
• Aldri bli forsinket.
• Ikke mister informasjon. Holde en planner eller kalender med adressen, dato, klokkeslett og annen informasjon.
• Hvis du freelancing med mer enn én byrå, Skriv ned navnet på byrået som du sender til go-se. Ikke glem å ta sine telefonnummer.
• Ta alltid din portefølje og flere komp-kort.
• Hvis du er representert, aldri kontakt klienten direkte. Bare kontakt byrået.


QUICKIES.


• Gå-ser i alle formater er vanligvis svært rask.
• Det er vanligvis et vindu, i stedet for et bestemt tidspunkt.
• Hvis gå-se er fra 2: 00 til 4: 00, det betyr at du kan vise opp helst mellom 2: 00 og 4: 00. Du trenger ikke å holde hele to timer.
• Det er best å ankomme rundt ½ time etter start over oppleggskanten. Du vil savne lang rekke tidlig fugler, men vil ikke bli avkuttet Hvis for mange modeller vises.
• Du ikke får betalt for gå-ser.
• Du må betale for din egen reise utgifter som tolls og parkering.
• Du kun får betaling hvis du bestiller jobben.


Fra start til slutt.


• Du vil bli bedt om å fylle ut et skjema med gjeldende statistikk (størrelse, høyde, målinger, etc.), din egen tilgjengelighet og kontaktinformasjon.
• Sørg for å holde kalenderen og gjeldende mål med deg hele tiden.
• Hvis du er representert, bare kontaktinformasjonen du burde gi ut er din agent.
• Sørg for å dekke personlig kontaktinformasjon på komp kortet med en byrå-klistremerke eller maskere det med en markør.
• Hvis en klient forsøker å omgå byrået og bestille deg direkte, bare si "Nei" (bra). Byrået vil slippe deg hvis de finner.
• Hvis du ikke er representert, gir bare din mobiltelefon og e-postadresse.
• Klienten vil legge ved dette skjemaet komp-kortet.
• De kan ta en Polaroid av du.
• Kan de be om å se hendene (om de vil bli sett i skyte).
• Hvis gå-se innebærer klær, kan du bli oppfordret til å prøve på klærne og har mer Polaroids tatt.
• Endre området er vanligvis ikke meget beskjeden--bare en skjerm. Bruk hyggelig undertøy!
• Kan de be om å se boken (portefølje).
• Og det er det.


Du får bare en sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk.


• Det bare tingen du kan kontrollere på en go-se er personlig utseende og demeanor.
• Byråer sende deg til støpte, men det er opp til deg å få bookingen.
• Klienten ønsker å se din naturlige skjønnhet.
• Alltid være badet og godt preparerte.
• Har ren, naturlig hår (la det ned--ingen hår tilbehør, ponytails, braids, etc.), manicured negler (ingen farget polsk og ingen polsk overhodet for menn), minimal sminke (ren foundation Hvis det er absolutt nødvendig, leppe glans, en liten mascara).
• Barn under 16 burde aldri ha på seg sminke.
• Bruk alltid fasjonable, frisk-utrustning antrekk.
• Pass på at du vet hva gå-se er for--en bank? Slitasje kjole bukser og en montert skjorte. Skoen annonse? Bære en kort skjørt. Aldri ha en opplagt drakt.
• Jeans er ok for mote gå-ser.
• Være oppmerksom på din skjorte. Heldekkende farger er best. Skjorten bør passe til kroppen.
• Ingen Köln, parfyme eller kroppen sprut — det vil holde oss til klærne eller muligens fornærme andre.
• Hvis gå-se er for badetøy eller undertøy, vil du bli bedt om å bære din swimsuit under klærne. Velg en to-brikke.
• Hvis klienten fungerer urettmessig, være profesjonelle men la umiddelbart og varsle byrået.


Ignorere den lille grønne monsteret.


• Kan det hende at andre modeller på farten-se er ikke meget vennlig, selv downright arrogant. Hva er med det?
• Bare vet at de er overcompensating for sine egne usikkerhet og prøver å psyche du.
• Ikke la deres negativity komme til deg.
• Og aldri spille dette spillet. Det vil ikke stoppe noen fra å få jobben, og det kan faktisk vondt sjansene dine.


Være profesjonell til alle tider.


• Folk ansette folk de liker.
• Ingen røyking, banning, snakker høyt eller upassende vitser.
• Være brukervennlig, utgående og høflig.
• Vurdere hver gå se en nettverk mulighet.
• Selv om du ikke er riktig for jobben, et godt inntrykk kan hjelpe deg i fremtiden.
• Aldri synes desperat å få jobben.
• Bare smile trygt og si "Takk".


Ring ikke oss, vi kaller du.


• Hvis du ikke får bestilling, vil du aldri høre noe.
• Byråer får sjelden tilbakemelding, og de vil ikke spørre. Klientene ikke vil byråer ringer alle dag.
• Etter gå-se, omgående glemme det..
• Ikke frustrere deg selv ved å vente til telefonen ringer.
• Ikke ringe byrået og be om du fikk jobben. De vil ringe deg umiddelbart hvis du gjorde. Byråer ønsker å bestille det dårlig som du gjør!


Hjertet av stein.


• Vær forberedt for en masse avslag!
• Du vil gå på mange gå-ser og bestille bare en liten prosentandel.
• Hvis du ikke får en jobb, betyr det ikke at du er en feil eller en dårlig person. Det betyr bare at du ikke var riktig for jobben.
• Ingen modell kunne møte behovene til hver klient.


Når datteren min begynte i modellering, jeg tok henne på 12 gå-ser og hun bestille ikke noe. Jeg var klar til å gi opp. Men heldig 13 hyret henne og plutselig hun begynte å arbeide. Det er ett tall spillet. Mer gå-ser du delta, jo større er sjansen du har å bestille en jobb. Være positive, være vedvarende og oddsen vil være i din favør.

Thursday, July 19, 2012

Business-karriere

Alle ser for en karriere som skal være spennende og oppfylle. En som vil hjelpe dem til å flytte opp, og åpner dørene for nye muligheter. Det er mange felt som du kan bli involvert i, men to som kan være både spennende og givende ville være en karriere i regnskap, eller bli en konsulent.


Har du noen gang vurdert en virksomhet karriere i regnskap? Så du ser på et veldig spennende felt. Måten som er et selskap holder med sine inntekter og utgifter er gjennom deres regnskap-prosessen. Dette er en av de viktigste aspektene ved et selskap som det holder driften av virksomheten i riktig rekkefølge.


For å være en revisor trenger du god kommunikasjon og folk ferdigheter. Dataferdigheter er også svært viktig, og du trenger en grunnleggende kunnskaper i salg. Du ville være ansvarlig for regnskapsoppgjør og forretningstransaksjoner. Å være en revisor, betyr å være en svært viktig del av virksomheten, og er et stimulerende og utfordrende karriere. Du vil lære mest alle aspekter av måten en bedrift kjøres.


Å være en revisor innebærer en stor mengde av innsikt i alle områder av selskapets funksjoner. Det er derfor det ikke er uvanlig at mange regnskapsførere å til slutt gå videre til sine egne bedrifter i oppstartsfasen.


Når det gjelder virksomhet karriere ville en annen stor en bli konsulent. Dette er en svært utfordrende karriere som vil kreve mye engasjement og pasienter. Du er nødvendig å hjelpe bedrifter med å løse firmaets problemer. Du vil være der for å vurdere situasjoner og bidra til å komme opp med nye ideer som vil nytte selskapet mest. Så blir det din jobb å hjelpe selskapet vedta disse nye ideer.


Du trenger gode folk ferdigheter for denne karrieren som du må være en som gir et positivt miljø med selskapet og dets kunder. Gode kommunikasjonsevner er avgjørende for en konsulent. Du må være en rask tenker og svært kreativ å avansere i dette feltet. Husk at å kunne lytte så vel som du kan snakke er også svært viktig for en konsulent.

Wednesday, July 18, 2012

Trene dere med læretid metoden

Hvordan læretid oppstår? Hvordan kan det genereres? Lære et nytt, høyt kvalifisert yrke krever en grundig, praktisk, forpliktet treningsfølelse. Det fyll-i trening gapet i disse stedene der tilsyn er nødvendig og gir praktisk hjelp og en solid forståelse av hvordan en bestemt prosess fungerer. Læretid er en av de mest vellykkede metodene enhver person kan bruke til å utvikle nye ferdigheter, særlig i en svært teknisk håndverket. For eksempel kan du ikke bli elektriker ved å trekke et par ledninger frem bilen din fjernkontroll og hekte dem opp til lysbryter i huset. I stedet, lærling under en elektrisk ekspert å lære den mest verdifulle, sikreste metoden for å arbeide med elektrisitet.


Så hva er læretid? Den inneholder vanligvis heltids erfaring på arbeidsplassen der du faktisk lære å gjøre "arbeid" mens du utfører nødvendige oppgaver. I denne "hands-on" miljø plasseres under oppsyn med en dyktig trener eller reise-arbeidstaker. En stor fordel av on-the-job læretid er å ha en inntekt mens du lære. Du kan også motta detaljert opplæring samtidig ved å ta bestemte, teknisk klasser som er direkte knyttet til din nye okkupasjon. Denne opplæringen er ofte i tillegg til din vanlige jobb plikter, så være forberedt for en stor tid investering.


Ved å fokusere tungt på praktisk arbeidserfaring og detaljert klasserommet studie, er langsiktig suksess et vanlig resultat for alle virkelig dedikert til deres okkupasjon. Læretid programmer oppretter noen av de mest høyt kvalifisert, svært betalt personene som jobber på deres arbeidsplasser hvor som helst i verden.


Denne metoden for trening kan faktisk være den eldste formen for læring hvor som helst. Sikkert ble det brukt ved tidlig amerikanere, inkludert George Washington (surveyor), Benjamin Franklin (skriver) og Paul Revere (sølvsmed). Faktisk, Kongressen vedtatt National læretid Act i 1937. De gjorde dette for å anerkjenne betydningen av læretid i utviklingen av høyt kvalifiserte arbeidstakere i ulike bransjer, inkludert produksjon, public utilities og konstruksjon. Senere læretid vokste å inkludere brann, politiet, sikkerhet og andre nødstilfelle relaterte yrker.


I dag, er det hundrevis av forskjellige yrkesmessig læretid programmer og kategorier i og rundt USA. Hver stat har oppsyn med og administrerer informasjon om sitt eget program, men de federally er godkjent. Når du har fullført en læretid Opplæringsprogrammene, vil du få en læretid sertifikatet som er anerkjent landsomfattende. Det er også legitimasjonen du vil finne den mest relevante og bærbare i de fleste bransjer rundt om i landet.


Men læretid er ikke for svak til hjertet. Selv før jobben og opplæring i klasserom, må du bruke, må du kanskje vente til posisjoner og muligheter som er tilgjengelige. Faktisk noen programmer kan ha ventelister eller de kan bare akseptere nye søkere på bestemte tidspunkt i løpet av året.


Selv om læretid er en fantastisk yrkesmessig læring mulighet, er det ikke et alternativ for å gjennomføres lett. Veie alternativer og foreta en utdannet beslutning om tid og andre forpliktelser, før du hopper til en læretid-programmet.

Tuesday, July 17, 2012

Nettverk vei til et arbeide hjemme jobb

Når du først begynner å lete etter en arbeidet hjemme jobb, er det enkelt å få motet. Posteringer for arbeide hjemme jobs kan bli knappe og når de kan komme opp, konkurransen blant søkerne er hard. Hva mange moms ny telecommuting ikke vet er at det er en annen måte å lande et arbeid hjemme jobb – nettverk. Mange mennesker får sitt arbeid hjemme jobber direkte fra eller som en henvisning gjennom andre de nettverk med.


Når du er nettverk, er du ikke aktivt jakter et arbeide hjemme jobb. Viktigste fokus bør være på å gjøre nye venner i Telecommuting samfunnet. Nedover veien de vennene kan sende deg en leder for en god jobb, men først må du gjøre disse vennene.


La oss ta en titt på fire forskjellige måter å nettverk i arbeidet hjemme samfunnet.


Oppslagstavler
Oppslagstavler er en flott måte å nettverk med andre luften eller via telekommunikasjon. Tilbringe tid stille spørsmål og svar på spørsmål av andre mennesker. Du kan ikke se noen umiddelbar avkastning for tid som er investert i nettverk på boards, men det vil lønne seg i det lange løp.


Hvis du er en person som er nyttig og godt likte på meldingstavlen, og en av de andre styremedlemmene kommer over en plassering ikke som er kvalifisert for, eller de bare ikke trenger ekstra arbeid i øyeblikket, vil de sannsynligvis tenker på deg og sende leder vei (og du bør gjøre det samme).


Hvordan du oppretter disse typer relasjoner er hva du arbeider for å skape gjennom nettverk på oppslagstavler.


Online-grupper
En av de største online gruppene er Ryze-nettverket, men det er også Google, Yahoo og MSN Groups. Hver av disse nettverkene har grupper på ethvert emne under solen.


Søk etter Telecommuting grupper og lurk i nærheten noen for en stund. Du finner en eller to grupper som ser ut som en god passer for deg, og deretter begynne å delta.


Instant Messenger
Etter at du har fått vite noen andre datapendlere i styret eller i gruppene, nærme dem om utveksling av Instant Messenger-IDer. Du vet har en rask one-on-one måte å holde kontakten med dem og til ytterligere build en relasjon.


Lokale arbeide hjemme Mom grupper
Ta kontakt med din lokale handelskammer eller småbedrifter organisasjonen for å finne noen lokale nettverk hendelser som er frakoblet. Akkurat som nettverk i den elektroniske verden er du det å møte nye mennesker og utvikle relasjoner med dem.


Noen av de beste stedene å nettverk online er WAHM.com - det første arbeidet på hjemme moren nettsted med et aktivt forum og selvfølgelig TelecommutingMoms.com/BB - bare meldingstavlen viet til telecommuting moms. Hodet over der i dag, og gjøre noen nye venner!


Vær ikke forsiktig for å få også brutt opp med chatting skjønt... det er altfor lett å få brutt opp i meldingstavler og tilbringe timer en dag-nettverk!


Så må du huske å holde en god balanse. Hvis du nettverk "rett" vil du se fordelene med telecommuting nettverk!

Monday, July 16, 2012

Uansett hva du gjør, ikke avslutte jobben din!

I verden er i dag basert på arbeidet. Du jobber for noen andre. Du arbeider for deg selv. Du eie din egen bedrift og du arbeide på den. Du eier en annens virksomhet, og de fungerer for deg. Du er en mover og en shaker og folk overalt fungere på grunn av du og din innflytelse.


Arbeid arbeid arbeid arbeid arbeid!


Liker du å arbeide? Har du liker commuting hver eneste dag, å kaste bort timer og timer av livet bak hjulet? Elsker du sjefen din? Kollegene inspirere deg til å bli en bedre person? Kan du FORESTILLE livet ditt uten at jobben til å holde deg sammen?


Vel, heldigvis, trenger du ikke å! Utnytte alle av følgende begreper som en påminnelse om at uansett hva som skjer, hva som skjer, aldri noen gang avslutte JOBBEN!


College - gå gjennom 4 år av high school som ønsker å gjøre noe, men få drukket, narkotika og ha sex. Bli nektet alle som av din hele samfunnet. Nå betale $20,000 til $40.000 per år, flytte til en flersengsrom unsupervised der du kan nyte så mye sex, narkotika og videreselging av alkohol som du vil, og deretter forventes å fokusere på din Karrieremål. Dette er fornuftig, rett?


Job jakt - dette er enkel. Du kan ikke få en anstendig jobb fordi du ikke har noen erfaring. Du kan ikke få noen erfaring fordi du ikke har en anstendig jobb. Gjenta.


Lønn - du gjøre masse penger, rett? Faktisk, du ønsker kan du gi noen tilbake til din arbeidsgiver hver uke. Tross alt, de har vært raus nok til å gi deg en jobb, minst du kunne gjøre er å legge til noen av dine egne ynkelig lønn allerede fett bankkontoer.


Management - sjefen din kunne ikke være noe smartere eller mer i kontakt med du og kollegene stipendiat. Faktisk, er det et mirakel at sjefen din er bare en leder, og faktisk ikke eier hele selskapet. Han eller hun er faktisk, din svært styrende lys. Ikke gjør noe for å sette på spill som verdifull ressurs!


Dagskift - her er et spørsmål: med lyse idé var det for nesten hver person i Amerika å gå på jobb på nøyaktig samme tid, gå til lunsj på nøyaktig samme tid, og til å forlate på slutten av dagen på nøyaktig samme tid? Livet ville ikke være lettere hvis du ble tillatt å telependler, angi din egen timer eller kanskje tenke på din egen oppfinnsom måte å få jobben gjort hver dag. Stick med dagskift, og passerer veien raseri, vennligst.


Medarbeidere-nå her er en flott idé. Ta en hel haug med folk som har absolutt ingenting felles bortsett fra deres behov for en svært liten lønnsslipp, tvinge dem til situasjoner som de hater, og be dem om å få, smile, og være lagets spillere. Ikke glem å gi et wink og en nikk Råner Bob på kontoret som kan faktisk ikke selv eier en dusj eller parfyme Pam som mener at personlige aroma produkter skal være doled ut på serverer størrelser, ikke i spritzes.


Fordeler - takke Maker du kan arbeide mellom 50 og 80 timer hver uke for privilegiet av å betale hundrevis av dollar av pengene at du arbeider 50 til 80 timer hver uke for en fordeler pakke som ikke dekker undersetsig i tilfelle du ender opp på sykehuset og måtte bo i 50 til 80 timer hver uke. Var det en run-on setning?


Pensjonsplan - her er en annen perle av dagens samfunn. Arbeid for samme selskap i 40 år måtte bryte for å tjene en pensjonsplan som gir deg en liten ukentlige prosentandel av pengene som var ikke nok for deg å leve ut av i utgangspunktet.


Som konklusjon, synes det at vi har klart vist at får og holde på en corporate posisjon er DEFINITIVT noe som du vil gjøre.


Imidlertid, hvis du tror at noen eller alle de ovennevnte ringene veldig sant, og du bare vil ut, så for all del, ta spranget. Latterlig scenariet illustrert ovenfor vil fortsatt være der senere hvis du bestemmer deg for å gå tilbake til det!

Sunday, July 15, 2012

Gjenlevende Office politikk på den nye jobben

Enten du bare starter din første jobb eller 10nde jobben din, vil du finne at kontoret politikk er konsekvente i alle firmaene. Kontoret politikk er noe som er iboende i ethvert selskap du kan arbeide for. Den har en del av kulturen, og du vil ikke kunne unngå den. Så hvor du overleve kontoret politikk og fortsatt kommer til å gjøre dine talenter skinne? Enkel, må du markedsføre din talenter hverdags, akkurat som du gjorde under intervjuet som startet jobben.


I utgangspunktet må du fokusere på montering i med ordningen ting rundt omkring på kontoret. Være vennlig og utgående og tilbyr brukerstøtte til kolleger og styring når det er mulig. Nekter å delta i den sleazier siden av office-politikk og snart administrasjon og dine kolleger vil ta varsel av deg. Du vil vinne deres støtte og respektere.


Ikke vær redd for å toot dine egne horn til ledelsen. Ikke anta at de burde vite hva du gjør hele dagen. De har egen agenda, og kan ta varsel om noen ting som du gjør, men mange ting kan gå ubemerket hen. Positiv holdning og aktiviteter vil rally støtte og etterlate et varig inntrykk til alle.


Det er ok å tilby å ta på seg mer ansvar, men bare gjøre det hvis du har tid, eller noen andre ikke har trappet opp til platen. Ikke gape over mer enn du kan tygge, det vil lage saker verre, og at du skal se inhabil. Trikset er å vise at du er verdt mer og snart du vil ikke bare plass, men også kommer til å være lettelse opp på for viktigere tildelinger. Du vil bli en spiller i spillet av kontoret politikk, ikke lenger en outsider ute i. En økning i ansvarsområder betyr vanligvis en høyning også.


Spille spillet av kontoret politikk godt kan føre til mange belønninger i din karriere. I tillegg til montering i og få personlige anerkjennelse når en mulighet presenterer seg, må du også godta konstruktiv kritikk like godt. Aldri ta det personlig, heller ser på det som en sjanse til å vokse og lære av feil. Hvis du kommer som defensiv når du er blir kritisert, det vil sabotere noen sjanse du har til å bli en del av en gruppe.


Kjenner begrensningene, toot dine egne horn, spille av reglene, gjøre dine talenter glans og mest av alt, respekterer deg selv og de rundt deg. Husk at du ikke skal kunne ta alle de hele tiden. Men behagelig de som teller, de i myndighet og de som du arbeide tett sammen med er lik vinner halve kampen. Være subtile, gjør overgangen så sømløs som mulig og gjøre deg nyttig. Bare da vil du ha en sjanse til å vinne krigen. Det er den enkleste måten å overleve kontoret politikk i enhver bedrift.

Saturday, July 14, 2012

Vi er ikke mumling - kritiske omsorg transporten RN

Noen ting er bare et mysterium og så går oppfattet rolle og betydning at den kritiske vare Transport (CCT) RN spiller i helsevesen feltet. Andre fagfolk synes å vise oss som mumling - litt av alt men sikkert ikke en av ren rase i noe.


Jeg hørt gang en medarbeider som beskriver jobben som noe mellom en forstørret EMT og en benk varmere. Slike smiger- men hva kan du gjøre?


Anyhow, jeg bare ønsket å sette posten rett, så å si, ved å peke ut verdi og betydning som CCT RN bringer til bordet.


Hva er så ironisk om oppfatning er at de fleste CCT RN'S veteran sykepleiere fra ICU eller ER med sertifiseringer som gir ny mening til bruk av akronymer. Mange holder sertifiseringer som består av Tilgangskontrollister, PALS, CCRN, CEN, TNCC, PHTLS, ATLS og allikevel - du får bildet.


Ikke å nevne mens andre sykepleiere var ute frolicking i solen på dagen av; ofte, satte vi i noen varme, trange fjellsidene klasserom jakt etter større kunnskap. I tillegg finner omfattende opplæring sted før vi selv lov til å komme i kontakt med en pasient med klasser fra airway administrasjon, avansert livet støtte, administrere bærbare vifter, farmakologi og traume protokoller.


Som i alle felt i sykepleie, mengden informasjon som er kastet vei er enorme, og til tider kan være litt over-whelming. Selvfølgelig må du lære alt og deretter kunne gjenta det Ordrett, tilbake til instruktøren.


Bakre rammen av ambulansen er selvsagt bare en mini ER. Tro meg, det er ikke slike ting som en trange fjellsidene CCT RN. Standardutstyr inkluderer: IV pumper, puls oximetry, skjerm, airway utstyr og et apotek av narkotika. Ganske mye alle prosedyrer for livreddende er gitt her - CCT RN er opplært til å være forberedt på noe.


Sannhet være sa, å gjøre det der ute i den virkelige verden en CCT RN må være intelligent, vittig og rask på sine føtter. Murphy's Law ved hyper-stasjonen er normen, og dermed et solid fundament i grunnleggende ved intensiv behandling sammen med omfattende opplæring forbereder CCT RN alt og alt.


Du kan aldri være helt forberedt på den ned siden, uavhengig av opplæring og erfaring, men nøkkelen, uavhengig av omstendighetene er å alltid holde kontinuitet i omsorgen sender til mottar sykehuset. I de fleste tilfeller forbedrer pasientenes tilbud og resultatet hovedsakelig på grunn av denne 1-til-1-forhold.


Det er et spennende og et personlig givende yrke som definerer omsorg en pasient om gangen. På den annen side; noen ganger kan det være en thankless jobb, men som våre moderne fagfolk vi er alle på samme team med samme mål - ta vare på pasienten og få dem til neste fase i utvinning så raskt som mulig.


Husk, vi ikke er mumling, slik at neste gang en CCT RN krysser banen til kaste oss et bein i form av respekt - ikke en hunden kjeks.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.

Friday, July 13, 2012

Hvem har skylden Hvis du ikke er bli forfremmet?

Hvem eller hva er skylden Hvis du ikke får kampanjen du vil bruke, og tror du fortjener?


Mange faktorer, i ulike kombinasjoner kan være årsaken, men en ting er nesten sikkert. Liker det eller ikke, du og du alene må ta det meste av skylden eller kreditt for hva som skjer i din karriere.


Det er verdifull innsikt i alt dette i Shakespeares "Julius Cæsar." Cassius er rådgivning Brutus som de anser sine ambisjoner for større og bedre ting: "feil, kjære Brutus, er ikke i vår stjerner men i oss, at vi er underlings."


La oss undersøke fire av hyppigere årsaker (eller unnskyldninger, som tilfellet kan være) gitt å forklare hvorfor folk ikke er forfremmet og kurs av handlingen som kan tas for å håndtere dem.


Fire grunner-kampanjer er Stymied


1. Du mislykkes i å vinne kampanjen fordi du ikke er kvalifisert til å ta på seg større ansvar. To ting kan skje her.


En er du har potensial til å lære nye ansvarsområder, men du ikke har gjort ytterste. Forhåpentligvis, din arbeidsgiver har et treningsprogram. Så, få registrert uten ytterligere forsinkelse. Hvis det er ingen slike programmer, er det opp til deg å finne en måte å lære å håndtere større jobben. Og praksis på din egen tid. Fortsette å lykkes på jobben for hånden. Være pasient, men vedvarende. Overbevise sjefen din at du er klar og villig til å arbeide for å fremme og at du kan håndtere den.


Den andre betingelsen er jobben du begjære er bare utover din kapasitet. Du må godta det faktum at du, som alle andre mennesker, har grenser til ditt evner. Du har minst to alternativer: gjøre best ut av hvor du er; eller slå ut i en annerledes og mer realistisk retning hvor dine evner kan være satt til bedre bruk.


2. Du kan ikke forfremmes fordi det er ingen til å ta over din nåværende ansvar.


Din arbeidsgiver bør ha et treningsprogram for å gi linjer med hverandre for alle viktige poster. Men hvis din sted arbeid ikke er så forberedt, du fremdeles kan ikke plassere skylden for mangelen på kampanjen på noen eller noe annet.


Hvis du er stymied mangel på en erstatning, er det opp til deg å forsikre deg om at minst én person er klar til å gå inn og ta plass. Plukke ut en sannsynlig kandidat og trene ham eller henne til å fylle dine sko når du få forfremmet.


3. "De" vet ikke hva du har gjort; hvor mye du kan gjøre; hvor klar du er for kampanjen.


Det er ofte sagt, "Det er ingen grense for godt et menneske kan gjøre hvis han ikke bryr seg som får æren." Det er et rosverdig ideal, men dessverre ikke den firkantede med virkeligheten når den brukes i en konkurransedyktig verden av arbeid. Tenk på deg selv som et produkt som må bli solgt for å fremme din karriere. Dette betyr at kjøpere (dvs. dine overordnede som tar avgjørelser om din karriere) må være gjort fullstendig klar over din gode kvaliteter og potensial for vekst. Gjør en god jobb, være forberedt på fremgang og kommunisere fakta.


4. Du har forsøkt flere ganger for å få en kampanje. Alt er låst, ingen er forlate, bedriften er stillestående. Det er ikke plass til å vokse.


Du er fortsatt nøkkelen. Hvis du er sikker på at dette er situasjonen, er din karriere problemet mer tydelig avklart enn i de fleste tilfeller. Du kan gjenkjenne at du står fast. Så er det to ting du kan gjøre.


Én, vurdere addisjonstegn i din nåværende jobb. Det er alltid noen fordeler. Vil de fortsette minst som de er? Er det noen personlige betraktninger dikterer at du bo hvor du er nå? (Se to ganger for å være sikker på at de ikke blir brukt som praktisk unnskyldninger for uvirksomhet.) Er fordelene verdt prisen du betaler å leve på et platå under hva du mener for å være ditt potensial? I så fall kan du bli satt og håper for ting å bli bedre.


Andre, hvis din unmet ambisjoner brenner du opp innvendig, foreta en flytte til en annen organisasjon hvor du har muligheter for å fremme.


Første skritt mot å bli forfremmet er å forstå at kreditten eller skylden for din karriere og der den går er strengt din.

Thursday, July 12, 2012

Hva skal du se etter når du søker etter karriere utvikling programmer

Datamaskinen alder har gjort online karriere trening så lett, du trenger aldri å forlate hjemmet. Det finnes tusenvis av forskjellige karriere utvikling programmer online i dag, og avhengig av hvilken type karriere du ønsker, vil du sikkert finne det på Internett. Mange programmer har individuelle og Gruppealternativer for karriere tenkende og støttetjenester leveres også. Mange programmer består av karriere vurdering og jobb søk-funksjoner, som omfatter karriereutvikling og livsferdigheter. Når vi leter etter en karriere development program, må du kontrollere de også tilby slike tjenester som rådgiving og jobb henvisning og plassering hjelp. Har riktige ferdigheter er vitally viktig i dagens konkurransepreget arbeidsmarked. Du er også ute etter best av læring oppdatert yrkesrettede ferdigheter som vil forberede deg for jobbene dagens og morgendagens. Career development program du velger bør alltid oppdatere sine programmer for å gjenspeile de mest moderne metodene som brukes i dagens arbeidsplass. Du vil også lære om salgsmuligheter i din valgte feltet og få viktige tips om å oppnå din Karrieremål. Mange programmer har også "hands-on" erfaring med dagens teknologi.


Her er noen viktige ting du bør se etter når du velger din karriere development program. Kontroller at programmet du har alt du ønsker og trenger å komme på den nye banen til en ny karriere.


Lav undervisning - du kan trene etter en ny karriere til en pris som ikke sprenger budsjettet ditt. Din bøker, utstyr og læring aids er inkludert i prisen lav undervisning.


Bekvemmelighet - leksjoner og læring hjelpemidler du trenger for å fullføre treningen din sendes rett til ditt hjem. Det er ingen pendle til klasser, uten å måtte omorganisere tidsplanen. Studere hvor og når du velger, og likevel har tid til familie og sosiale livet.


Støtte - selv om tar din karriereutvikling program i hjemmet, du ' aldri skal føle alene. Du bør være sikker på å få hjelpen du trenger fra instruktører og konsulenter. Når du har et spørsmål, bør hjelp være bare en gratis telefonsamtale eller en e-post unna.


Du kan trene etter en ny karriere i fritiden, og selv tjene en Bachelors eller mastergrad online. Om du ønsker å fremme din karriere i pleie eller Bedriftsledelse finnes det en karriere development program for deg. Du kan tjene high school diplom eller noe annet du kan forestille deg som vil ytterligere self-forbedring. Her er noen ide som kan hjelpe deg med å velge om de vil være verdt det for deg eller ikke. Lykke til i din sammenhenger. Lykke til!


• Karriere sertifiseringskurs. Forberede karriere du alltid har drømt om som en medisinsk transkripsjonstjenester, Paralegal, privat etterforskning, Veterinary bistå, regnskap, interiør dekorere og mye mer.


• Knytt grader. Psykologi, rettssystemet, Business Management, regnskap, sunnhet bekymre Management. High School diplom eller GED kreves.


• High School diplom. Start der du slapp i 9 th, 10 th, 11 th eller 12 th karakterer. SACS og DETC akkreditert.

Wednesday, July 11, 2012

En karriere I Medical Transcription: Er det For deg?

Du har svært sannsynlig hørt om noen som gjør en god bo som en medisinsk transcriptionist. Han eller hun arbeider selv fra komforten på deres hjem. Og har du sannsynligvis spurt deg selv om dette kan være en karriere-alternativ for deg.


Det kan godt være. La oss ta en titt på fakta.


Hva er medisinsk transkripsjonstjenester? I løpet av deres arbeid diktert leger og andre helse profesjonelle gjør innspillinger av forskjellige ting, inkludert fysisk eksamen observasjoner, pasientens sykehistorie, operative rapporter, henvisning bokstaver, utslipp sammendrag, observasjoner vedrørende bildebehandling data og så videre.


En medisinsk transcriptionist lytter til disse opptakene og transcribes dem inn i medisinske rapporter, korrespondanse, etc. Hun lytter til et segment av innspillingen, stopper avspilling og nøklene i hva som er sagt før du går til neste manøver. Hun kan gjøre noen redigering for bedre grammatikk og klarhet.


Transkribert dokumentet sendes tilbake til helsevesenet leverandør som deretter vurderinger det for nøyaktighet og får det signert. Disse dokumentene blir en del av pasientens sykejournaler poster og kanskje Forsikringsoversikt.


For å være effektive i denne jobben, må du forstå medisinsk terminologi godt. Som inkluderer anatomi, farmakologi, diagnostiske prosedyrer, behandling vurderinger og mer.


Mange avstand utdanning programmer, høgskoler og yrkesfaglige skoler tilbyr etter opplæring i medisinsk transkripsjonstjenester. Har en grad er ikke avgjørende. Med en hjemme-studie selvfølgelig, kan du vanligvis hente nødvendig kunnskap innen et år, ofte i mindre enn ni måneder.


Du kan finne arbeid i sykehus, laboratorier, lege kontorer, firmaer som tilbyr transkripsjonstjenester, regjeringen medisinske fasiliteter og så videre. Jobbe hjemmefra er også en mulighet, og mange arbeidsgivere tilbyr arbeid på home alternativer for transcriptionists. Bortsett fra at arbeide mange enkeltpersoner som uavhengige kontraktører.


Med erfaring er det mulig å flytte inn i ledende stillinger, som inkluderer redigering arbeid, undervisning, consulting, etc.


Hva slags utstyr du trenger, hvis du ville gjøre medical transcription hjemme? Ikke så veldig mye--en datamaskin med en medisinsk spellchecker, skriver, en Transkribering og referanse bøker er om alt du trenger. For å hjelpe deg lagre på den faktiske å skrive, kan det hjelpe en word expander verktøyet. Hvis du er på et stramt budsjett, kjøpe andre hånden utstyret vil gjøre like bra.


Medical transcription arbeid samtale for bestemte ferdigheter og tankesett. Bortsett fra grunnleggende dataferdigheter, må du være detalj orienterte. Hvis detail arbeid borringer du til tårer, kan dette ikke være karriere for deg.


Du må vite å skrive, selv om hastigheten kommer med øvelse. Du burde likeledes har utmerket lytteferdigheter og grammatikk ferdigheter.


Hvis du planlegger å arbeide hjemmefra, er det viktig å være komfortabel med arbeide alene og møte tidsfrister. Du må være et selvportrett startpakke som kan arbeide konsekvent uten å være drevet av en sjef.


Gitt veksten i helse praksis og sykehus og behovet for standardisering av poster, er etterspørselen etter medisinsk transkripsjonstjenester sannsynlig å holde voksende. Du bør nøye analysere argumenter for og imot av dette feltet før venturing inn i den. Medical transcription gir en givende og oppfylle karriere for mange mennesker, og det kan gjøre det samme for deg også.

Tuesday, July 10, 2012

Vis allsidighet - It�s MCP-måte

Så hva er så farlig med å være en Microsoft Certified Professional også kjent som MCP? Er det cachet av å ha noen ekstra bokstaver bak navnet ditt på CVen? Vel, hvis du er i den slags ting, sikker. Men la potensielle arbeidsgivere som vet om at Microsoft-sertifisering kan åpne noen dører for deg i din søken etter en ny jobb.


Tar MCP kurs og bestått MCP-eksamener for sertifisering er kanskje best og bare måte for å la potensielle sjefer vite at du forstå og Greenpeace mest opptil dato teknologi og produkter som kommer fra Microsoft. Uten å gå gjennom formelle MCP-opplæring, ville du ha en ganske tøff tid relésending din kunnskap til gjeldende manager eller fremtidige arbeidsgivere. De liker å se disse lite formell bokstavene som MCP på CVen. Disse arbeidsgivere synes å stole på at en Microsoft-sertifisering.


Så hvem som vanligvis går gjennom MCP-kurs? Svaret: enkeltpersoner som er mest sannsynlig at du trenger en rekke teknologisk kunnskap. Dette kan være selger skyve programvare eller andre tekniske produkter. Konsulenter, produktdesignere og selv trenere kan ha nytte som en MCP. Selv personer med andre sertifiseringer som MCSE fordelen. De er vanligvis nettverksadministratorer og ingeniører eller teknikere gi støtte til sluttbrukere. MCP-trening i MCP-kurs vil vise ferdigheter med ett Microsoft-operativsystem som Windows 2000 eller Windows XP.


Den kule tingen om MCP er at du må passere bare en sertifisering test fra gjeldende Microsoft-materiale. Det betyr at du ikke kan teste på noe utdatert. Og en påminnelse er at testen ikke på nettverk grunnleggende. Dette fortsatt forlater feltet Åpne på en rekke MCP-eksamener å velge mellom. Har din bedrift SQL databaseservere? Kanskje kan du vurdere ett av flere eksamener på utforming eller administrere SQL-servere.


Kanskje innebærer din drøm jobben e-handel eller webområdet design. Ta en titt inn MCP-opplæring i temaet for nettstedet servere eller handel-servere. Hvis du er kundeservice tenkende, ta MCP-eksamener i feilsøking stasjonære systemer for brukere eller støtter e-postservere. Vær oppmerksom på at eksperter i den teknologiske sektoren bidra til å utvikle disse eksamener, så du vil bli testet på den nyeste og beste teknologi.


Når du får en MCP, viser du din teknologiske allsidighet. Det er også fordeler som følger med bestått disse MCP-eksamener. Du er oppdatert med den nyeste informasjonen gjennom nyhetsbrev, og du vil også få invitasjoner til spesielle rundebordskonferanse grupper, kurs og konferanser. Dette er også et perfekt nettverk verktøy!


Bare vurderer en Microsoft-sertifisering er skritt i riktig retning for din karriere. Med en MCP, kan du vise den som liberal arts-grad i sertifiseringer. Du kan spesialister med en stor i MCSE eller MCSD. Men for å ta det første skrittet, MCP er veien å gå.

Monday, July 9, 2012

Crash Course: Luftfart karriere og opplæring

Er du interessert i fly og på flyturen? Mekanikk og elektronikk? Luftfart og aeronautical karriere øker i etterspørselen som befolkningen stiger, økonomien styrker, og folk blir mer komfortable fortsette flytrafikken. Finn ut mer om hvilke typer karriere tilgjengelig og opplæring og erfaring som er nødvendig for å forfølge dem.


Karriere i feltet luftfart og aeronautical inkluderer piloter, flight ingeniører, fly mekanikk og avionikk teknikere. Følgende er en rask beskrivelse av hva hver av disse jobbene innebærer.


• Fly mekanikk (airframe mekanikk, kraftverk mekanikk og avionikk teknikere) Airframe mekanikk arbeide på alt unntatt instrumenter, kraftverk og Propeller. Powerplant mekanikerne noen fungerer på Propeller så vel som arbeider på motorer. Arbeidstakere kan bli sertifisert i både Flytypen og powerplant mekanikk (A & P), og fungerer på alle deler av flyet eksklusiv instrumenter.


• Avionikk teknikere opprettholde radio, navigasjon, og radar instrumenter og komponenter. De kan være nødvendig å erverve ytterligere lisensiering av amerikanske Federal Communications Commission (FCC).


• Flight ingeniører er ofte det tredje medlemmet av cockpit-mannskap. De overvåke instrumenter, reparasjoner, og hjelpe den første offiser og kaptein i flukt. Flight ingeniører er pålagt å ha pilot's lisenser, flying erfaring, og må bestå en eksamen som er gitt av FAA. De kan selv bli piloter med riktig trening, erfaring og ønske.


• Den første offiseren er også kjent som piloten. Den første offiseren overvåker instrumenter under take-off og landing mens kapteinen fokuserer på rullebane og kontroller. Under reisen første offiser og kapteinen alternative flying flyet.


• Kapteinen er piloten ansvaret for fly. Han eller hun er assistert av den første offiser og flight ingeniør. De er ansvarlig for innlevering Konkurs og gjør justeringer etter behov. Det er mulig å begynne som en flight ingeniør og fremdriften til plasseringen av kaptein etter et visst antall år og timer i hvert underordnet posisjon.


Karrieren fremme er mulig på alle nivåer; mange teknikere og mekanikk kan gå videre til tilsynsmetodikk, executive og FAA inspektør posisjoner. Fly inspektørens authorization gir de beste mulighetene.


For å kvalifisere for slike posisjoner som kommersielle og flyselskapet piloter, må du ha et bestemt antall flytimer i mange forskjellige tilstander, så vel som et instrument vurdering utstedt av FAA etter oppfyllelsen av krav inkludert flyturen tid og skriftlig eksamen. Militær trening er ofte verdifull og felles for de som blir kommersielle og flyselskapet piloter. (Jeg kan huske å bli fortalt jeg ville vite hvor min pilot trent av glatthet på avsatsen. En humpete landing angitt en gren av de væpnede styrkene, mens en nesten bump gratis landing var indikasjon på en annen gren.)


Selv om noen fly mekanikk og avionikk teknikere får på jobbtrening, delta mest en teknisk skolen sertifisert av Federal Aviation Administration (FAA). Militær erfaring kan være ganske et aktivum; men formell opplæring i skolen er fortsatt nødvendig, selv om du kan få æren for det du har lært i tjenesten. Arbeidsgivere ønsker svært de med militære arbeidserfaring og opplæring.


Opptatt av matematiske ferdigheter og fysiske behendighet er nødvendige for mange aeronautical karriere. Aviation karriere også kreve du ikke være redd for høyder. Arbeidstakere er ofte på fly vinger og faktisk på toppen av flys flykroppen for vedlikehold, inspeksjon og reparer-- og selvfølgelig piloter og fly ingeniører er i himmelen mye av tiden. Mekanikk og teknikere ofte løft tungt utstyr og deler, stå på stiger og må håndtere støy og vibrasjon av motorer.


Så hvis hodet er i skyene hvorfor ikke holde det der? Gjøre drømmer real med trening for å bli en fly mekanisk, luftfart tekniker, flight ingeniør eller pilot.

Sunday, July 8, 2012

Mister jobben din nå: 5 Tips for å komme til etterlønn himmelen

Du har schemed, du har scammed, du har plottet, men unnvikende layoff har evaded du for siste gang. Ditt ønske om å gå til det romslige etterlønn-pakke-i--Stars må oppfylles uten videre larm. Hvordan vil du få ledelsen å se hvordan meningsløst din posisjon er? Disse fem tipsene, og snart vil du være pakking bildene.


1. Innarbeide kundeservice.


Mellom stemme-response systems, outsourcing til andre land, og skjemaet e-post, som trenger å snakke med en person? Se stille ut svar:


"Kjære Sir eller Madam,


Takk for tilbakemeldingen. For øyeblikket kan vi ikke. Vi svært verdien du som kunde og beklager eventuelle ulemper dette kan forårsake. Vi håper du vil vurdere NeverDoingBusinessWithYouAgain, Inc. i fremtiden.


Vennlig hilsen
Generisk Jenny"


Med kvalitet svar som disse, som trenger å snakke med en kundestøtterepresentant?


2. Søke på midten management.


I pyramide-ordningen sysselsetting er midten management den mest overflødig. Du er fyren som har jobben som det er å sørge for at andre ansatte gjør jobben sin. Hvis du arbeider for en mikro-leder, er ikke sjefen din bare gjør sikker på at du gjør jobben din; Han er også gjør at at ansatte gjør jobben sin. Hvis din bransje er i et nedgangen har sette en fryse på ansette og Ansattnumre eroding på grunn av attrition, hvorfor har 10 personer administrere 250 ansatte når de ble tidligere administrere 300? Er $ 60,000/år, fordeler, betalt ferie og personlige tid virkelig verdt en økning på 0,002% i produktiviteten? Hvis du kan gjøre matematikk, så du kan ledelsen. Sende e-programmet umiddelbart.


3. Innarbeide telekommunikasjonsindustrien.


Mellom mobiltelefoner, kabel internet, VoIP, og fusjoner, telekommunikasjonsindustrien er alle men død. Utallige enkeltpersoner blitt snakket til å holde en fasttelefon av selskapets telefon "i tilfelle" deres mobiltelefon blir flatt. Disse forbrukere vil snart innse at sine mobiltelefoner nesten aldri gå døde, og hvis de gjør, de kan alltid port til et annet selskap med bedre dekning områder. Med "naken DSL" (DSL-tjeneste som ikke krever en fasttelefon) å bli tilgjengelig i flere og flere områder, fasttelefoner vil snart være et fjernt minne. Og telefonnummer som kundene har hatt en koselig, intimt forhold med siste 25 år? Disse faste numre kan være oversatt til mobiltelefoner, også! Varmen av Hjem telefonen har fizzled.


4. Arbeid et sted i lang tid. Minne folk på dette. Hele tiden.


Husk, det er en læringskurve for hver jobb, men et sted mellom år ett og to du vil treffe at ferdigheter peak. Etter dette punktet trenger du noe annet, som uberegnelig forretningsforhold eller unike kunnskap, å holde deg flytende. Hvis du ikke har disse, ikke søke dem. Hvis du gjør, nedtone disse ressursene. Ledelsen vil begynne å lure på om din 10 års erfaring er virkelig verdt den ekstra betale.


5. Arbeid et sted med en uforholdsmessig høy pålogging-bonus.


Hvis du er Larry Page eller Sergey Brin, grunnleggerne av Google eller en Aktuar med dueling mastergrad i aktuarmessige naturvitenskap og matematikk, fortjener du en hefty pålogging bonus. Hvis du blar burgere på McDonalds eller telemarketing på Geico, du ikke. Når et selskap med en policy som "high school diplom foretrekkes, men ikke nødvendig" tilbyr en sign-on-bonus, er det fordi de er desperate for å få hjelp i en uncharacteristically opptatt sesongen. Disse selskapene håper at attrition beleilig vil kast av disse ekstra ansatte når kunden volumer går tilbake til det normale. Hvis dette ikke skjer, ser du på din tatt cash-cow av arbeidsledighet når de slipper øksen.

Saturday, July 7, 2012

Fire sunn fornuft Tips For telefon intervju

Her er en telefon intervju tips verdt å vurdere: smil. Et smil er en magisk ting, og i tillegg til å bli sett i person kan det følte på avstand. Når du gjør en telefon intervju, ikke tror at fordi personen på den andre enden av telefonen kan ikke se deg at smilende og andre positive kroppen bevegelser er ikke viktig. Den beste intervju spissen som noen gang ble gitt var til å smile og gjøre positive bevegelser. Faktisk, snakker mange folk med hendene. Hvis du gjør, kan du vurdere en telefon-hodet angitt å frigjøre hendene.


Et annet tips som vil være verdt sin vekt i gull er å ha en god kvalitet-telefon. Det kan virke dum å selv nevne det, men bedre kvalitet telefonen du bruker, jo bedre stemmen din høres. År siden leide alle hans eller hennes telefoner fra telefonselskapet lokale verktøyet. Disse dager menneskene eier sine egne telefoner, og mens mange mennesker bruker god kvalitet telefoner, mange bruker ti og femten dollar telefoner de har funnet i det lokale lageret for dollar eller rabatt mart. Disse telefonene er greit for å snakke med din ektefelle kanskje, men for bedriftsbruk gjør en god business inntrykk, og bruk en god telefon. Legge til dette tipset til mix også: bruke en fasttelefon med en ledning, og ikke en mobiltelefon eller trådløs telefon. Batterier, spraking lyder, dårlig celle nettsteder og været forstyrrelser kan gjøre deg høres dårlig i den andre enden, og du kan ikke engang at det. Når du gjør din telefon intervju vil du være klar og gjøre et godt inntrykk. Ta dette tipset til hjertet, og bruk en god kvalitet fasttelefon.


Jeg mottatt en gang et tips fra en headhunter som spesialiserte seg i å finne folk jobber. Mens det virket som sunn fornuft, jeg innså at det var et tips av verdi, og anbefaler den til mottakere i dag. Gjør leksene dine på selskapet før din telefon intervju. Gjør et søk på Internett ved hjelp av Yahoo, Google, MSN, Dogpile eller noen av de store søkemotorene. Slå dem opp i en online database som Dun og Bradstreet eller InfoUSA. Hvis du ikke har enkel tilgang til disse online-verktøy, gå til ditt lokale bibliotek og fortelle reference librarian hva du gjør. Han eller hun vil bli glad å skaffe du med informasjonskilder som vil hjelpe deg synes kunnskapsrik når å ha din telefon intervju.


Det siste tipset å huske på er å være deg selv og være komfortabel. En av de beste måtene å være deg selv og vedlikeholde komfort under din telefon intervju er å praktisere intervjuet. Spør en venn til å spille av en del av sjefen. Ringe din venn på telefonen, og gå gjennom en uekte intervju, besvare alle spørsmål som du tror intervjuer er sannsynlig å spørre. Håne prøvelser hjelp advokater, og øvinger hjelpe musikere. Den bare er fornuftig at en praksis intervju vil hjelpe intervjueren. Mens det kan virke dum, er dette en telefon intervju tips du bør ta til hjertet.

Friday, July 6, 2012

Don�t hoppe over følge opp etter et intervju

Hvordan skrive en takkeside brev å bruke etter et intervju, en telefon intervju, eller til og med noen som gikk navnet ditt på en leder som ansetter er en kunstform som ikke er lært så ofte som det skal være av plasseringsmålrettet tjenester og andre som hjelper jobbsøkere med å finne jobber. De dekker alltid grunnleggende om CV-skriving, Intervjuforberedelse, følgebrev skriver, hvordan du oppretter en referanse ark, og selv hvordan å forberede en lønn-historie, som er ikke engang nødvendig som ofte, men hvordan for å skrive en takk bokstaven er et emne som skal dekkes. Det er en nødvendig ferdighet som setter Kronestein på intervjuet eller andre kontakten du hadde, gjør du synes å være gjennomtenkt og intelligent og setter deg over mengden.


Noen lederne som ansetter er så overbelastet med CVer og følgebrev når de legge en liste på en online jobb bank eller kjøre en avisannonse for classified de se etter grunner til å forkaste fortsetter. Har fem hundre CVer i e-posten din i boksen kan være ganske skremmende. Noen lederne som ansetter har vært kjent for å sende ut en automatisert svar på alle søkere la dem vite at CVen ble mottatt. De vil deretter lene seg tilbake og vente på videre kommunikasjon. Hvis en søker vet hvordan å skrive en takkeside brev har de en hoppe på konkurransen umiddelbart.


Hvordan du gjør det? Det bør være blokk som er formatert med riktig stavemåte, adresser og hilsener, som i all formell korrespondanse. Holde det kort, to eller tre avsnitt. I det første avsnittet uttrykke din primære formål av Takkebrev personen du skriver til for deres tid og vurdering. Business folk er opptatt, og tid er en verdifull handelsvare. I det andre avsnittet restate én eller to viktige jobbferdigheter du kan ta med til stillingen. Minne leseren på hvorfor du er en god kandidat for jobben. I den tredje ledd, takker leseren på nytt, og gjenta at du er tilgjengelig via telefon, e-post eller i person bør de har flere spørsmål. Slutte med tradisjonell virksomhet slutter "hilsen".


Et eksempel på hvordan å vite hvordan å skrive det oppstod med én jobb-søkere for noen år siden på en virksomhet megling i Midtvesten. Denne jobben seeker var allerede jobber som et deltids telemarketer. Hun var konkurrerer om en lederstilling fulltidsansatte mot to andre. En av mennene hadde en bachelors grad, og den andre var om å motta hennes bachelors. Begge hadde flere flere års erfaring i kontoradministrasjon åpenbart de andre kandidatene var mer kvalifisert enn første søkeren, men hun visste hvordan å skrive en takkeside brev, og viste det. Etter hennes intervju med selskapet eier, administrerende megleren og den gamle kontorsjef (som var pensjonere seg og hjelpe velge sin egen erstatning) sammensatt knyttneve kandidaten en takkeside brev. Hun deretter skrives ut tilpassede kopier for hver person som hun intervjuet med sendt dem den kvelden. Når intervjuerne mottok dem neste dag var de imponert over hennes thoughtfulness og etterlevelse-protokollen. Til tross for det faktum at andre to søkerne var mer kvalifisert, ble hun ansatt. Det faktum at hun visste hvordan å skrive en sannsynligvis fikk henne jobben hun søkte.


Mange lederne som ansetter, vil intervjue kandidater i flere og bare ansette fra de som sender takk bokstaver. Noen studier har vist at bare én av ti søkere ser betydningen av takk bokstaver, så det bør være åpenbart at hvis du vet hvordan å skrive en takkeside brev du har en svært viktig jobb ferdighet.

Thursday, July 5, 2012

Spesielle hensyn for følgebrev For lærere

Følgebrev for lærere trenger å understreke kvalifikasjoner, samt holdning. Utdanning som profesjonelle trenger til å komme inn i feltet med en holdning av tjenesten som er kombinert med en forpliktelse til fortreffelighet og et ønske om å arbeide tett sammen med studenter. Alle disse punktene, bør gjenspeile som skal CVer for lærere og andre selv markedsføringsmateriale som brukes av utdanning fagfolk.


Når skrive en for lærere som er mest profesjonelle gjenoppta forfattere og jobb rådgivere ta hensyn til behovene til skolen eller skolesystemet blir brukt på. Følgebrev for lærere leses ved skolen inspektør, rektor, HR direktør og andre fagfolk i utdanning. I tillegg er i noen skolen systemer følgebrev for lærere klar av medlemmer av the school styret. Siden lærere er det å instruere og utdanne unge sinn må det være spesielt godt skrevet, uten stave- og grammatiske feil. Utskriftskvalitet er avgjørende, som er god kvalitet papir som samsvarer med den CV og referanse ark. Følgebrev for lærere, etterfulgt av CVer for lærere, er det første visninger som er laget av lærerne til deres nye potensielle arbeidsgivere og må være fri for feil. Det må også understreke det faktum at læreren er en profesjonell, med Akademiske kvalifikasjoner i feltet, i tillegg til erfaring, hvis aktuelt.


Undervisningen er et yrke som de fleste inngå for kjærligheten til læring og et ønske om å figuren fremtidige generasjoner. De fleste lærere er ikke interessert i å gjøre en masse penger, eller ville de være i en annen linje med arbeid. Sikker, de trenger å gjøre en anstendig leve, men undervisning er ikke en "bli rik" yrke. Følgebrev for lærere bør også understreke det faktum: at potensielle læreren er en dyktig og trenet profesjonell med et ønske om å forme fremtiden av undervisning studenter – uansett alder – utpekte emnet, også kritisk og analytisk tenkning ferdigheter de vil bruke senere i livet.


Følgebrev for lærere har å si mye, men de fortsatt skal ha grunnleggende følgebrev, skrive regler og være så kort som mulig. Det kan være skrevet i et standard blokkerte avsnitt-skjema eller i en punktmerket skjemaet. Begge former er bra, og når du klargjør følgebrev for lærere personlige preferanse av stil og et format bør tas i betraktning, i tillegg til publikum. Administratorer som skolen superintendents og principals er trolig bedre nådd med punktmerkede skjemaet, mens skolen styremedlemmer har en tendens til å være medlemmer fra andre yrker og mer tradisjonelle paragraphed formatet er trolig et bedre valg hvis de tiltenkte leserne.


Når involvert i en jobb-jakten, bør lærere bruke tilstrekkelig tid på følgebrev, siden det introduserer CVen, og gjør det mer sannsynlig å bli lest. Det må være godt skrevet, til å presentere læreren i best mulig lys.

Wednesday, July 4, 2012

Hvis din CV er kaken, er følgebrevet glasur.

Følgebrev skriving er nesten like viktig en ferdighet for arbeidssøker å lære som gjenoppta skriving. Følgebrev følger med CVen til alle tider som primære støtten dokumentet. Om du bruker tradisjonelle e-post, e-post, faksing eller en annen type elektronisk innlevering, skal dette alltid sendes med CVen. Det er selvfølgelig, andre verktøy du skal bruke når jobb søker. Følgebrev og CV kommer først selvfølgelig, etterfulgt av bokstaver for oppfølging, Takkekort for etter intervjuet, refererer ark, lønn historie og Svarbrev med jobben. Hvis du har god følgebrev skriveferdighet og god CV-skriving, ferdigheter, bør andre skriftlig verktøyene være enkelt å komponere.


Målet i dette er å få oppmerksomheten til leder som ansetter, akkurat som det er med CV-skriving. I metoden og formatet er imidlertid litt annerledes. Din CV, vil dekke alle eller de fleste av din profesjonelle karriere, og blir fra én til to sider. Følgebrevet blir en svært kort side tjene som en introduksjon til CVen. Følgebrev skrive stil må være direkte, til et punkt, og kunne fange oppmerksomheten til leseren raskt, med et mål om å gjøre leseren vil lese den vedlagte gjenoppta.


Mange mennesker, når engasjert i denne typen skriver, har en tendens til å si for mye. Følgebrev for god skriving vil er kort og punchy, og ta to eller tre viktige punkter fra CVen og fremheve dem. Den gamle adage "fortelle dem hva du kommer til å fortelle dem, fortelle dem og fortelle dem hva du fortalte dem" gjelder i begge gjenoppta skriving og følgebrev håndskrift.


Som et eksempel, la oss anta at du er en Materialbehandling manager for en forsvar entreprenør, søker en ny stilling. I din linje av arbeid er buzz ord MRP, mager produksjon, ISO 9000 og kostnadsbesparelser. Skrive-innsats bør gjenspeile disse buzz ord å vise din verdi til din nåværende arbeidsgiver og eventuelle fremtidige arbeidsgivere. Din CV vil gå i mer detalj om hvordan du har oppnådd disse målene. Følgebrev vil bare peke til leder som ansetter, at du har oppnådd dem. Et eksempel på dette ville være to punktmerkede avsnitt i brødteksten i brevet det si....


• Opplevd i kvalitetssikring og kvalitetskontroll, MRP, ISO 9000, QS 9000 og Lean produksjon.


• Viste resultater i spare betydelige penger for arbeidsgivere gjennom kostnadsbesparelser, lager nivå reduksjoner og på tid leveransene.


Bruker leder som ansetter, ifølge mange undersøkelser, der bare omtrent femten sekunder hver CV og følgebrev som han eller hun vurderinger. Med dette i tankene må dine ferdigheter være topp hakk for å få denne personen til å se på din CV. Din CV skriveferdigheter må være like god å få leseren til å gi deg et intervju. I sin tur, må intervjuer ferdigheter være utmerket for å få leder som ansetter, å tilby deg plasseringen. Denne lang, og forhåpentligvis positiv hendelsesforløp begynner med god følgebrev skrive ferdigheter og slutter med arbeidsglede og en hyggelig lønnsslipp.

Tuesday, July 3, 2012

Medisinsk Transcriptionist - en nærmere titt

Medisinsk Transcriptionist jobber har eksistert siden leger først tok den Hippokratiske Ed. Gamle hule skrifter angir at poster av hvilke medisinske behandlinger ble blir utført har blitt holdt i tusener av år. Tilbake da, det var for forskjellige grunner, men i dag, medisinsk transkripsjonstjenester og spesielt medisinsk transcriptionist yrket har vært rolig tar skritt fremover, og er "plutselig" gjør seg kjent til verden.


I et nøtteskall, transcribes en medisinsk Transcriptionist dikterte saken via telefon eller fra elektronisk innspilte meldinger av leger, sykepleiere eller helsepersonell, til forretningskontaktoppføringer behandlinger, prosedyrer og oppdatert pasientens statusrapporter.


Ikke overraskende, Medical Transcription var "offisielle" anerkjent som et yrke til 1999 når endelig; United States Department of Labor tilordnet yrket dens ' egen Jobbkode, for å overvåke statistikk om feltet. Until that point, fikk urettmessig medisinsk transcriptionist jobber tittelen på medisinsk sekretær eller -skrivere.


I dag, American Association for Medical Transcription, som har utsikt over yrket, administrerer testing og når de har bestått testen du tjene tittelen, "Sertifisert medisinsk Transcriptionist" (CMT) som gir ekstra troverdighet til din kunnskap, ferdigheter og evner over de som er usertifiserte. Selv om sertifisering er ikke nødvendig for gainful sysselsetting, status for CMT absolutt har sin ' fordeler liker; forsikring om til arbeidsgiveren at du er høyt kvalifiserte og dette i sin tur, øker din "markedsverdi" som en ansatt.


Medisinsk Transcriptionist, ta på seg rollen med å konvertere talte ord, helsevesenet fagpersoner, enten som harde eller myke kopi til skrevet tekst. Men selvfølgelig, med begynnelsen av ny teknologi, denne oppgaven er blitt stadig mindre tidkrevende per enhet som er produsert. Et godt eksempel er den stadig økende bruken av stemmegjenkjenning programvare.


Det høres bra men spørsmålene oppstår, hvis teknologi er transformerer yrket nå, deretter vil teknologi transformering yrket slik grad når som helst i overskuelig fremtid at det mer eller mindre gjør rollen til mennesker i yrket foreldet? Jeg tror det er den beste måten å svare ved å bruke et eksempel. De teknologiske fremskrittene i alle aspekter av det medisinske yrket har redusert rolle, og betydningen av leger og sykepleiere? Svaret på det spørsmålet er klart, og det samme gjelder for-feltet på medisinsk transkripsjonstjenester.


Selv om transkripsjon programmer fortsetter å utvikle seg og bli mer tilpasse vil de aldri kunne erstatte utdannet menneskets sinn. Er det sikkert at deler av oversettelsesprosessen å øke hastigheten, men de vil aldri være i stand til å kompensere for alle forskjeller i språkbehandling stiler som aksenter, grammatikk, uttale, og listen er like varierte som legene gjør dikteringen.


I utgangspunktet de økende transkripsjon-programmene er bare et verktøy, men som alle verktøyene de er bare så god som den dyktige håndverker bruker dem. Faktisk, på grunn av disse programvare mangler må transcriptionists være svært adept på å redigere; spesielt i riktig bruk av grammatikk og muligheten til å korrekturlese. Og fordi de fleste transcriptions starte via innspilte meldingen lytting og sterk tastatur ferdigheter er stadig mer avgjørende.


Sikker, stemmegjenkjenning programvare har gjort hele transkripsjon prosessen enklere enn det var tidligere. Tilbake "i gamle dager" når en medisinsk transcriptionists hadde å lytte til hvert enkelt ord og deretter transcribe det via stenograph, lang hånd eller mer nylig i et tekstbehandlingsprogram, men takket være teknologi redigering ferdigheter som er nevnt ovenfor blir stadig viktigere fordi stemmegjenkjenning programvare tar over mer og mer av den kjedelige hånd oppføring delen av jobben.


Medisinsk Transcriptionist jobbtrening dekker et bredt læreplanen inkludert generell kunnskap om et bredt utvalg av medisinske emner som medisinsk språk, gresk og Latin prefikser og suffikser, biologi, anatomi og fysiologi kroppens systemer. En medisinsk transcriptionist også må ha en rettferdig kunnskap i sykdommer; hvordan de pågår, og hvor de er behandlet fordi denne prosessen utgjør en stor del av de medisinske dictations at de er ansvarlige for transcribing.


I tillegg, medisinsk vitenskap, kirurgi er kirurgiske prosedyrer og terminologies, kirurgiske og laboratorium instrumenter også en viktig del av transcriptionists kunnskap settet. Og, hvis det ikke er nok prosthetics, farmakologi, laboratorium testresultater og deres tolkning må også være forstått og mestret. Som du ser, må det være en medisinsk transcriptionists knowledge base bred og dyp.


Medisinsk transcriptionist jobber kan brukes i en rekke innstillinger for helsevesenet, enten som heltidsansatte i bedrifter som har behov for disse typer tjenester til leger og andre helsepersonell eller som en del tid transcriptionists som hjemmefra for privat klienter.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.

Monday, July 2, 2012

Juridiske assistenter og Paralegals - fremtiden er lys

En av de vanligste måtene å bli en juridisk assistent eller paralegal er gjennom et fellesskap college program som fører til en kollega grad. En annen vanlig rute; først og fremst for de som allerede har en universitetsgrad, er gjennom et program som fører til en sertifisering i helt studier.


Mange juridiske assistenter og paralegals har du knytte grader i helt studier eller en bachelorgrad som er forbundet med et sertifikat i helt studier. For øyeblikket tilbyr et lite antall skoler bachelors' eller mestere grader i helt studier. Noen arbeidsgivere trene paralegals på jobben, ansettelse college nyutdannede uten juridisk erfaring eller å fremme opplevd juridiske sekretærer. Andre har fått erfaring i en teknisk feltet nyttig å advokatfirmaer, liker skatt forberedelse for skatt og estate planning, rettssystemet, pleie eller helseadministrasjon for personskade praksis.


Med 250 + helt programmer som er godkjent av American Bar Association (ABA) og en anslått 1000 høyskoler og universiteter, Jusstudier og proprietær skoler tilbyr formell helt treningsprogrammer - feltet er sterkt representert. Selv om mange programmer ikke krever ABA godkjenning, eksamen fra en ABA-godkjent programmet kan forbedre ens ansettelsesmuligheter - det er en troverdighet ting for noen arbeidsgivere.


Programmet opptak kravene varierer sterkt - fra noen college kreditter eller kurs til en bachelor's degree for andre, high school nyutdannede, de med juridisk erfaring, passerer en standardisert test, til ganske enkelt å ha en gunstig personlig intervju.


Mange juridiske assistent og helt programmer inkluderer 2 års knytte programmer, programmer for 4 års bachelor-grad og sertifikat programmer som kan ta så lite som et par måneder å fullføre. De fleste sertifikat programmer inneholder intensiv og spesialisert helt opplæring for personer som allerede holder høyskole grader. På den annen side, knytte og bachelor grad programmer kombinere vanligvis helt trening med kurs i andre akademisk fag.


Åpenbart, kvaliteten på helt treningsprogrammer kan variere med høyere kvalitet programmer vanligvis inkludert jobb plasseringsmålrettet tjenester.


Kurs spenner fra introdusere studentene til juridiske programmer av datamaskiner, inkludert hvordan du utfører juridiske forskning på Internett til mer helt treningsprogrammer tilby praksisplasser å hjelpe studenter i få praktisk erfaring ved å arbeide i flere måneder i den virkelige verden. Praksisplasser kan være med en privat law firm, kontoret av en offentlig forsvarer eller justisministeren, en bank, en corporate rettsavdelingen, en juridisk bistand organisasjon eller et offentlig kontor. Tydelig, erfaringene er et aktivum når man søker en jobb etter konfirmasjonen, og for mange kan føre til en jobb med selskapet de internert med.


De fleste arbeidsgivere som ikke krever sertifisering, men tjene et frivillig sertifikat fra en profesjonell samfunn har sine fordeler når det gjelder å finne en jobb. National Association of juridiske assistenter (NALA) har etablert standarder for sertifisering som krever ulike kombinasjoner av utdanning og erfaring. Paralegals som oppfyller deres krav er kvalifisert til å ta en 2-dagers eksamen, tilbys tre ganger i året på en av flere regionale testing sentre. De som bringer kan deretter bruke betegnelsen sertifisert juridiske hjelperen (CLA). NALA tilbyr også en avansert helt sertifisering for de som ønsker å spesialisere seg i bestemte områder av loven.


Helt avansert kompetanse eksamen tilbyr yrkesmessig anerkjennelse til juridiske assistenter og paralegals som har tjent en bachelorgrad og har minst 2 års erfaring. Når de passerer denne testen kan de bruke betegnelsen registrert helt (RP).


Juridiske assistenter og paralegals må ha muligheten til å dokumentere og presentere sine funn og meninger til deres tilsyn advokater. De trenger også å forstå Juridisk terminologi, har god forskning og undersøkende ferdigheter og kunne gjøre juridisk forskning ved hjelp av en datamaskin og Internett. De må også være à jour med nye utbygginger i lover som påvirker deres område av ekspertise. Den vanligste måten mange juridiske assistenter og paralegals utvide sine kunnskaper, er ved å delta i fortsetter juridisk utdannelse seminarer.


Fordi juridiske assistenter og paralegals å håndtere publikum på en kontinuerlig basis de trenger å være "skinner eksempler" av etiske standarder for den juridiske profesjonen. National Association of juridiske assistenter, National Federation av helt foreninger og noen stater har etablert etiske retningslinjer for dem å følge.


Sysselsetting Outlook
Juridiske assistenter og paralegals holdt ca 224,000 jobber i 2004 med om lag 70% blir ansatt av private advokatfirmaer; de fleste av resten arbeidet for corporate juridiske avdelinger og ulike nivåer av regjeringen. I regjeringen er US Department of Justice den største arbeidsgiveren, etterfulgt av Social Security-administrasjon og U.S. Department of Treasury. Et lite antall paralegals eier sin egen virksomhet og arbeider som frilans juridiske assistenter, kontraktørselskaper sine tjenester til advokater eller bedriftens juridiske avdelingene.


Som en helhet forventes sysselsetting i dette feltet for å øke mye raskere enn gjennomsnittet. Gjeldende trend av arbeidsgivere prøver å redusere kostnadene ved å ansette paralegals for å utføre oppgaver som tidligere utført av advokater forventes å fortsette i overskuelig fremtid. Som et resultat, forventes ansettelsesmuligheter for å vokse mye raskere enn gjennomsnittet for de neste 10 år eller så.


Som i alle felt, kompensasjon varierer sterkt på grunn av det høye antallet variabler, men generelt, lønn avhengig utdanning, trening, erfaring, typen og størrelse av arbeidsgiver og den geografiske plasseringen av jobben. Som en helhet tjene juridiske assistenter og paralegals som arbeider for store advokatfirmaer eller i store metroområder mer enn de som jobber for mindre bedrifter eller i mindre befolkede områder. I tillegg til lønn motta mange også bonuser. I midten av 2004 var gjennomsnittlig lønn for alle juridiske assistenter eller paralegal en tad over $39,000 per år.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.