Saturday, June 30, 2012

Hvordan du kan øke din sjanse for kampanjen på jobb

Jobb-kampanjer er ikke noe som skjer plutselig. Å bli forfremmet handler ikke bare om vekst, men det er like proporsjonalt fordeler som en organisasjon forventer du å levere for dem. Kort sagt for å forvente en kampanje har man å bevise hans evner og evne som enkeltperson eller med andre ord være en effektiv ansatt.


For å oppnå status for en effektiv ansatt må en ha følgende ting i tankene:


· Kontrollere at du gjør jobben din godt innenfor tiden og på ønsket kvalitetsnivåer


· Mestre din jobb: Sørg for at du vet det aktuelle prosjektet du er på, så vel som baksiden av hånden. Være en ekspert.


· Prøver og holde deg unna arbeidsplassen politikk og gossips. Har sa det, ikke helt ekskluderer deg selv fra arbeidsplassen politikken fordi har kontakter og å ha innflytelse kan hjelpe samt hindre, så være selektiv og har riktig tilnærming.


· Du kan være en god lytter, vil dette alltid hjelpe deg å forbedre din arbeider-funksjoner.


· Har en positiv tilnærming til ansvar delegert på deg.


· Alltid prøve og gjøre litt ekstra så hva du har blitt bedt om å gjøre mens strengt tatt hensyn arbeidet er akseptabel og nyttig for selskapet.


· Se presentabel: selv om det kan høres rart at hvordan måten du ser har innvirkning på din arbeide kapasiteter, men det er definitivt endrer måten en person oppfatter du.


· Tålmodighet er nødvendig i enkelte tilfeller der etter møte alle punktene ovenfor en kampanje ikke er sikret, henge på sin på vei.


· Holde kontinuerlig oppgraderer din dyktighet raske endringer i teknologi og management tilnærminger det er helt nødvendig for en ansatt å oppgradere kontinuerlig for å gjøre ham til å utføre vel, i tillegg til å holde i live hans sjansene for en kampanje.

Friday, June 29, 2012

Juridiske assistenter, Paralegals og jurister - hva er forskjellen?

Hvis du har drømt om en dag å bli en advokat, men du har vært hesitant å ta satse, ville et levedyktig alternativ være en juridisk assistent eller paralegal. Begge er to erter i en pod, og dermed en er trolig så nær som du kan komme til å bli en advokat, uten faktisk å være en advokat.


I tillegg forventes sysselsetting i dette feltet for å øke mye raskere enn gjennomsnittet. Gjeldende trend av arbeidsgivere prøver å redusere kostnadene ved å ansette paralegals for å utføre oppgaver som tidligere utført av advokater forventes å fortsette i overskuelig fremtid. Som et resultat, forventes ansettelsesmuligheter for å vokse mye raskere enn gjennomsnittet for de neste 10 år eller så.
Fra å gjøre omfattende forskning på ulike tilfeller til å hjelpe opprette juridiske kladd og innlevering av alle viktige juridiske dokumenter, kanne som er interessert egentlig høre alt som selv i komfort for sine egne hjem gjennom helt online-opplæring.


Online-opplæring
Fra å gjøre omfattende forskning på ulike tilfeller til å hjelpe opprette juridiske kladd og innlevering av alle viktige juridiske dokumenter, kanne som er interessert egentlig høre alt som selv i komfort for sine egne hjem gjennom helt online-opplæring.


Dette er hvor du får faktisk den grunnleggende kunnskapen du trenger for å bli et fullt lovet juridiske assistent. Men Vær oppmerksom på at advokatfirmaer som andre juridiske institusjoner ser etter høyt kvalifisert juridisk assistenter som kan overliste andre med deres godt innblikk i kritisk tenkning.


Mange online juridiske assistent og helt treningsprogrammer vil minske 27 emne enheter inn i 10 med 6 og 12-måneders sertifikat programmer som tilbys. Hvordan du vil tilnærming treningen er virkelig opp til deg, og hvordan de forskjellige alternativene som tilbys best passer inn i budsjettet, planlegge og hvor raskt du kan mestre emnet.


Nettopplæring helt klart har sin ' perks med den åpenbare blir bekvemmelighet.


En må alltid ha i tankene at selv om paralegals eller juridisk assistenter primære funksjon, enten jobber for en private lov firma eller offentlig kontor, er å hjelpe jurister med sine skiller laster. Plikter omfatte omfattende skiller forskning og organisere alle typer filer, utkastet kontrakter for klienter, boliglån, utkastet av separasjon avtaler, selvangivelse, planlegging estates, samt andre viktige visse juridiske forpliktelser.


Men er det faktisk noen paralegals som gjør mer enn dette. Til tider, de er også bedt om å organisere og koordinere tidsplaner og aktivitetene til andre ansatte i selskapsrett, kanskje til og med å spore lov finansposter for office. Selvfølgelig, dette er tydelig arbeidsgiver avhengige, og på ferdighetssettet hver juridiske assistent bringer til bordet. På den annen side, er det alltid best å være forberedt for oppgaver, som er hvorfor du aldri sted grenser på deg selv og hvorfor du bør alltid være på utkikk etter måter å få ytterligere opplæring. Med andre ord, selv etter at du tjener en 6 eller 12-måneders sertifikat via Internett Fortsett.


Det er noen enkle måter å forbedre din kunnskap ved lesing av ulike lov bøker, samt absorberende juridisk miljøet ved å se nyheter og holde à jour med aktuelle hendelser. En bør alltid tilstrebe å holde seg snuff med hva som skjer i nyhetene og prøver å utfordre deg selv på enda lenger ved å komme med argumenter og andre juridiske diskusjoner om hvilken som helst tilfeller du har blitt tilordnet til å håndtere.


Online-opplæring kan skryte av noen av de beste hjernene i den juridiske profesjonen. De kan tilby sin kompetanse i å skape konseptene for uansett hvilken situasjon at de kanskje har bruk for den, og i utgangspunktet bare gi juridisk assistent hopefuls grunnleggende kunnskaper bak lov.


Grunnet og prosjekterte overflod av arbeid muligheter er en av de viktigste grunnene hvorfor det har vært en litteral mushrooming av helt nettopplæring nettsteder dukker opp. Mange av de tradisjonelle murstein og mørtel trening skoler og fasiliteter er nå tilby online-opplæring.


Bla gjennom alle slags helt online-opplæring områder, sammenligne trening avgifter som vel som hvor omfattende sin helt online opplæringsprogrammer er. Hvis du legger til samme innsats i å finne riktige kilden til å trene deg og som plan på å sette inn i læringsprosessen når du velge hvem som skal motta din trening fra, vil du gjøre en klok valgte.


Et flott sted å forskning og finne svar på alt "paralegal" er totalt helt. Bare klikk koblingen helt Online-opplæring i ressurs-boksen nedenfor.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.

Thursday, June 28, 2012

Karriere-alternativer

Det ville virke som om det er mest riktig tid for en ung person å vurdere karriere alternativer når de er embarking på reisen til å velge et college å delta.


For noen er deres karriere-alternativene noe de har blitt vurderer for bedre del av high school. De har tatt flere videregående nivå kurs som fungerer godt mot sine mål for å oppnå adgang i en bestemt skole. Mange unge mennesker anser ikke mange karriere-muligheter fordi de har en veldig klar idé om sine liv banen før de selv angir high school.


For andre er karriere-alternativene noe de fremdeles sliter med selv som de begynner høgskolen erfaring. De har en idé om hva som interesserer dem, men prøver å bestemme seg for en bestemt stor er en skremmende oppgave. Mange av disse unge vil utforske alternativer for flere forskjellige karriere før de bestemmer seg noe som virkelig har fanget deres interesse.


Før du skriver inn college har mange skoler tjenester tilgjengelig for studenter som hjelper dem med karriere valg. Dette kan være i form av en karriere rettferdig hvor ulike karriereveier er detaljert. Voksne kan komme å snakke om deres valgte karrieren valg, og der de har ledet dem. Dette kan være en flott måte for yngre folk til å bli kjent med utdanningskrav og forpliktelse som er nødvendig for å forfølge en bestemt karrierevalg.


Det er svært viktig for unge til å være klar over alle de potensielle karriere alternativene tilgjengelige til dem. Mange skoler har veiledning rådgivere på personale som kan diskutere med barnet deres bestemt ambisjoner. Rådgiveren også har kunnskap om opptak kravene til forskjellige studier og kan gi råd barnet om hva de ville nød å studere på high school for å bedre sine sjanser samtidlig.


Tatt i betraktning karriere alternativer er ikke bare for den yngre set. Mange etablert arbeidstakere vurdere en karriere endre på et tidspunkt i livet.


Deres okkupasjon kan bremse bli foreldet av de mister interessen for ting som de var en gang svært lidenskapelig om. Å nå et punkt der du begynner å tenke på andre karriere-alternativer kan være vendepunktet i livet.


Mange universiteter og høyskoler tilbyr kvelden kurs for studenter som er ansatt i løpet av dagen. Hvis du vurderer andre karriere alternativer er det godt å vite at hvis du har behov for skolegang at du har sjansen til å forfølge som mens du fortsatt tjener til livets opphold.


Livet er bemerkelsesverdig mindre stressende Hvis du har en jobb som du kan nyte. Nøye vurderer karriere-alternativene som er mest attraktive til du er første skritt til å sikre du vil gå på jobb hver dag nyter erfaring.


Det er aldri for sent for å vurdere en ny karriere banen. Det er karriere rådgivere tilgjengelig som arbeider med voksne å utvikle et mål som er oppnåelige for dem. Det er givende når du oppdager en ny lidenskap for livet og arbeidet hardt for å oppnå dette målet. Mange mennesker i 40s, 50s og enda eldre kursen tilbake til skolen, fordi de har bestemt karriere-alternativer som de allerede har oppnådd bare ikke er nok.

Wednesday, June 27, 2012

Hva tar det å være en advokat?

Når du ser på alle disse kjekk advokater i TV-serier som LA Law, sitter i sine fancy kontorer, kjører disse prangende biler, har du noen gang innså det de har vært gjennom i form av tid, år av utdanning, penger, sertifiseringer osv '.


La meg beskriver deg advokater løpet av trening. Formell utdanningskrav for advokater inkluderer en 4-års høyskole grad, 3 år i juss og bestått av en skriftlig bar eksamen.


Konkurranse for inntak til de fleste Jusstudier er intens. potensielle advokater bør utvikle ferdigheter i å skrive og snakke, lesing, forskning, analysere og tenke logisk – kompetanse som trengs for å lykkes i juss og i yrket.


Uavhengig av store anbefales en tverrfaglig bakgrunn. Kurs i engelsk, utenlandske språk, offentlige taler, regjeringen, filosofi, historie, økonomi, matematikk og datavitenskap, blant andre, er nyttige. Studentene er interessert i et bestemt aspekt ved lov kan være nyttige relaterte kurs. For eksempel potensielle patent advokater trenger en sterk bakgrunn i utvikling eller vitenskap, og fremtidige skatt jurister må ha gode kunnskaper innen regnskap.


Aksept av de fleste Jusstudier, avhenger av søkerens evne til å demonstrere en sikkerhet for studiet av loven, vanligvis gjennom god undervisning karakterer, den Law School Admission Test (siste), kvaliteten på søkerens undervisning skolen, eventuelle tidligere arbeidserfaring, og noen ganger, en personlig intervju.


Under den første år eller året og en halv av law school studerer vanligvis kjernekurs, som konstitusjonell rett, kontrakter, opphavsrettslovgivningen, erstatningsrett, civil procedure og juridiske skriving. I den gjenværende tiden, kan de velge spesialiserte kurs i felt som skatt, arbeidskraft eller aksjelovgivning. Law studenter erverve ofte praktisk erfaring ved å delta i skolens sponset juridiske klinikken aktiviteter; i skolens moot court konkurranser, der studentene utføre appellate argumenter; i praksis prøvelser under oppsyn av erfarne lovkyndige og dommere; og gjennom forskning og skriving på juridiske spørsmål for skolens law journal.


Law school nyutdannede motta graden av doctor juris (J.D.) som første profesjonelle grad. Avanserte lov grader kan være ønskelig for de som planlegger å spesialisere seg, forskning, eller undervise. Noen law studenter forfølge felles programmer, som vanligvis krever en ekstra semester eller studieår. Felles programmer tilbys i en rekke områder, inkludert lov og forretningsdrift eller offentlig forvaltning.


Etter konfirmasjonen, må jurister bli informert om juridiske og nonlegal utviklingen som påvirker deres praksis. For tiden er mandat 40 stater og rettskretser fortsetter juridisk utdannelse (CLE). Mange Jusstudier og bar statlige og lokale foreninger gi videreutdanning kurs som hjelpe jurister holde à jour med siste utviklingen.


Praktisering av loven innebærer mye ansvar. Enkeltpersoner planlegging karriere i loven bør liker å jobbe med folk og kunne vinne respekt og tillit til sine kunder, ansatte og allmennheten. Utholdenhet, kreativitet og resonnement evnen til også er vesentlige for advokater, som ofte analysere komplekse tilfeller og håndtere nye og unike juridiske problemer.


Advokater holdt ca 695,000 jobber i 2002. Omtrent 3 av 4 advokater praktisert privat, enten i advokatfirmaer eller i solo praksis. De fleste av de gjenværende advokatene hatt stillinger i regjeringen og med bedrifter og organisasjoner.


(Kilde: http://www.bls.gov).

Monday, June 25, 2012

Fot de som vil bli Daytraders....

Så du vil gjerne tjener oppholdsrommet DayTrading?


Du har alle hørt historier for å miste DayTraders kjører ned gata skyte folk?


Under sterk .com-dager før 2001 (når Bush ble president,) det var aksjer, 3 eller 4 ganger i uka som gikk fra 30 til 200% i dag.


Det var mulig, hvis du visste hva du gjorde, kontrollere før markedet åpnes hvis du vil se hvilke aksjer kjørte i sanntid, og hvorfor.


Og hvis du deretter hadde en rask elektronisk megling-systemet kan du dykke inn i markedet, kjøpe en haug og selge dem samme dag.


Ca 1% av personene gjør dette konsekvent gjort penger.


Jeg så en privat person som gjør en million i en dag shorting Corel. Og så var det noen som mistet en haug hengende på lenge til WWWF-IPO.


Som et spørsmål om faktisk er bunnlinjen at hvis du tar inflasjon hensyn du ville ha vært bedre å sette inn penger i en gammel sokk siden 2001.


Så hva skal gjøre?


Gi opp på aksjemarkedet enn si å gi opp på DayTrading?


Gi ikke opp på aksjemarkedet, hvis du bruker riktig system som er et enkelt sett med formler du kan fortsatt gjøre 30% eller mer på pengene årlig.


Ved hjelp av denne enkle systemet $ 11 000 venstre i markedet for 17 år vil være verdt mer enn en million dollar i dag.


Men det er ikke DayTrading, og du fortsatt trenger en sterk mage å sitte ut disse 17 år, fordi noen av disse årene vil gi deg negativ returnerer.


Hovedpoenget er dette; Hvis du vil DayTrade er det bare én måte å gjøre dette i dag. Og det er med MINDBLOWING nyheter.


MINDBLOWING nyheter langs linjer med:


XYZ corporation finner kur for kreft. ABC Inc invents evig liv pillen DreamCar Corp invents en bil som kjører på vann.
Du får ideen.


Og deretter jeg skal bruke en annen kvalifikator:
FØR de fleste andre mennesker får det, bør du få dette nyheter.


Hvordan du gjør dette:
For rundt $10 en måned kan du få et abonnement til sanntid markedet nyheter.
Få nyheter sanntid markedet på omtrent 6 AM Eastern Standard Time.


Si du finner sanntid nyheter at et selskap har oppfunnet en bil som kjører på vann.
Sjekk klokken nyhetene først ble publisert, og pass på at at nyhetselementet ikke var tilgjengelig i går.


Kjøpe aksjer nå med penger som du har råd til å brenne alltid bruker a stoppe tap.
De fleste elektroniske megling bedrifter kan i dag du kjøpe aksjer på NASDAQ bare så tidlig som 6 AM EST.


Selge aksjemarkedet på 9: 28 AM EST alle forhandlere som er waking up.
Du kan tenkes doble pengene dine.


Så ville du så handle nytt på denne lager, når markedet er offisielt åpnet?
Nei, jeg ville ikke.


For mange mindgames spilles av market makers under den første dagen med stock som produserte mindblowing-nyheter.


Husk utsagnet ovenfor:


"Det har vært svært få dager siden 2001 som noen aksjer faktisk gikk opp mer enn 30% på en dag, energien i har forsvunnet fra både Nasdaq og Dow."


Aldri inneholde tankene blåser nyheter aksjen over natten, fordi mennesker i de fleste tilfeller vil dumpe det på den andre dagen.


En mer spiss:


Aldri kjøpe IPOs på den første dagen.
Mest spioneringen IPO (som betyr at nesten alle store meglerhus ble praising denne IPO til himmelen) koste folk flest i redusert verdi på den andre dagen etter IPO kom ut.


Hvem som var vinnerne? Den meglerhus.
Så, hvis du har penger å brenne, har en støpejern mage og vil se markedsnyheter fra 6 AM til 9: 28 AM EST, DayTrading kan være for deg.

Sunday, June 24, 2012

Din jobb er ikke nødvendigvis For livet. Bør du bytte karriere?

Hodejegere bedrifter kommer regelmessig over folk som har besluttet å bytte karriere. Det var en tid hvor du valgte yrkeslivet og stuck med det før avgang og mange mennesker fortsatt følger at banen. Et økende antall mennesker, er imidlertid beslutter å gi opp sitt førstevalg og prøve noe nytt. For mange, det er en flytter til et nytt land, eller en utforskning av en ny ferdighet, men det for andre, er å flytte ferdigheter som de allerede har til en ny sektor.


Hvis du tar stupe og bytte karriere, kan du overbevise et byrå Hodejegere at det er alle på best? Hvordan du viser at du ikke har mistet noen av dine evner?


Bytte karriere er en modig ting å gjøre. Det kan påvirke din inntekt, din arbeider timer og selv der du bor. Det er ikke en beslutning om at folk ta lett, og det er en som vises på en annen måte av alle. Hvis du ta en karriere pause å reise, eller for å studere, bør du være forberedt på å slå den erfaringen til positive måter du kan bidra til det nye selskapet.


Hodejegere bedrifter ser på de rette kandidatene for jobben. Hvis du har byttet karriere eller tatt en pause og ønsker å logge på med en executive search firmaet, er det en god idé å gjøre en avtale for å gå og se dem. Dette gjør at du kan sitte ansikt til ansikt med konsulenten og forklare hvorfor du tok et år ut, eller hvorfor du besluttet å endre fra medisin til loven. Uansett hva din erfaring, skal du kunne bruke elementene i det for å illustrere hvordan du kan være verdifulle for et selskap i en senior posisjon.


For eksempel, hvis du har brukt din tid volunteering_ for veldedighet og jobbe i Afrika, har du oppnådd bedre kommunikasjon og diplomatiske evner enn folk flest. Hvis du var involvert i en byggeprosjekt, kan du illustrere hvordan du klarte å prosjekt, å få folk til å arbeide sammen som et team for å oppnå et felles mål. Mens sortering ut en forretningsområdet problemet er ikke det samme som å bygge en skole, kan det du har lært fra prosjektet brukes i enhver situasjon.


Det er ikke om du har endret karriere som interesserer en executive search firmaet; det hvorfor, og hva du har lært som kan være til nytte sine kunder. Det kan være at din karriereskift gir klienten akkurat det de leter etter. Det er til deg å slå den inn i positiver kan vinne din neste jobb.

Saturday, June 23, 2012

Hvordan finne en undervisning jobb

Har du bare fullført din undervisning grad og ønsker for å starte din karriere? Er du en erfaren lærer som er på utkikk etter en spennende ny utfordring? Eller er du en profesjonell utenfor av utdanning industrien som er ute for å gjøre en karriere bytte til en lærerstilling?


Finne en ny mulighet for undervisning, kan det være en skremmende prosess, spesielt siden erfarne lærere med var ansatt eller kontinuerlige suksess på en skole er vanligvis automatisk re-invited å undervise hver skoleåret. Resultatet er at tilgjengelig undervisning stillinger kan være begrenset, og konkurransen om disse stillingene hard.


En stor del av jobben søkeprosessen er å vite hvor du skal lete for å undervise posisjoner.


Følgende tips og triks som er utformet for å ta noen av hodepine ut av søket, ved å gi deg noen retningslinjer på hva du kan gjøre for å lande din ideelle undervisning mulighet.


Besøk og/den menneskelige ressurser eller rekruttere avdelinger av lokale skolen systemer og universiteter å spørre om tilgjengelige plasseringer. Hvis det finnes ingen gjeldende stillinger, kan du spørre Hvis du kan sende inn din CV beholdes på filen bør tilsvare fremtidige åpninger hva du ser etter. Vær oppmerksom på at skoler gjør mesteparten av sitt hiring flere måneder før nye skoleåret starter.


Godta en erstatning undervisning posisjon på din(e) der er du fokusere søket arbeid. Dette vil ikke bare at du skal network ved school ved å sette i andre lærere og administratorer, men også tillate du å møte noen av studentene som du kan lære. Det er ikke uvanlig at erstatning lærere som har gjort en sterk obligasjon med studentene til å bli tilbudt en heltidsstilling når det kommer en åpning opp.


Ta tid å bli kjent og utvikle et forhold til administratorer på din(e) du er interessert i. Din sannsynligheten for landing et intervju (som fører til en posisjon) som en "kjent handelsvare" er høyere enn det er for en navnløs lærer som på en har møtt.


Høyskoler og universiteter som tilbyr undervisning grader ofte har en database over tilgjengelige stillinger i skolens karriere Center. Karriere Center rådgivere er også utmerket kilder til informasjon om hvordan du nettverk i bransjen og få foten i døren. Mange skolen grensen karriere Center ressurstilgang til gjeldende studenter eller tidligere, skjønt, så du kan være begrenset til din alma matar.


Nettverk, nettverk, nettverk! La venner, familie og tilfeldige bekjentskaper vet at du er på markedet for en ny plassering. Siden de fleste bedrifter er mye mer villige til å intervjue (og potensielt leie) kandidater som allerede har blitt vouched for, er det viktig å få ord ut at du er tilgjengelig og søker en ny mulighet.


Ikke har glemt å undersøke ofte oversett undervisning veier som:


o Tutoring – enten one-on-one student tutoring eller veiledning gjennom en etablert selskap som læringssenter Sylvan
o Corporate trenere
o supplement fakultetet posisjoner
o universiteter og høyskoler søker lærere for undervisning grad programmer
o mentor / skygging programmer


Ikke bli negative til å akseptere en kontrakt eller "trening" posisjon. Dette er ofte en flott måte å få du foten i døren i den pedagogiske profesjonen. Det gir deg også en sjanse til å evaluere en skole for å sikre at det er en kamp før fullt ut bestemme seg for en langsiktig heltidsstilling.


Du kan bruke Internett. Søke Vær for "lærer", "educator", "professor" eller "undervisning" på store jobb boards vil grave opp hundrevis av tilgjengelige åpninger – bare oppmerksom på at konkurransen på disse plasseringene er stiv siden hundrevis av andre lærere er å se på og å søke de nøyaktig samme jobbene.


Søker undervisning-spesifikk jobb boards etter tilgjengelige muligheter er en fin måte å målrette bare de jobbene som krever din grad og bakgrunnen. Det er mange gode nettsteder som speacialize i lærere jobber. Du kan finne detaljer på webområdet mitt nedenfor.

Friday, June 22, 2012

Hvordan å forhandle bedre lønn - innsiden historien

Gratulerer! Det harde arbeidet du har satt inn søket arbeid har betalte seg. Du nå har en jobb som tilbyr på bordet og er glade om mulighetene som denne stilling presenterer. Det er bare én ting som er troubling du: tilbys lønn.


Det er ikke uvanlig at den siste delen av søket jobb å involvere lønn forhandling, men denne samtalen kan føre til selv de mest erfarne fagfolk å bryte inn i en svette. En grunnleggende forståelse av forhandlingsprosess og metoder for å gjøre lønn forhandlinger går greit, skjønt, vil tjene til å både lindre din angst og forbedre effektiviteten forhandle.


Nøkkelen er å evaluere ditt kvalifikasjoner og finne ut hva dine ferdigheter er verdt i gjeldende sysselsetting markedet. Ideelt sett bør du begynne lønnsområder forskning før du selv begynne søket arbeid. For å bestemme omtrentlig markedet verdt, kan du kontakte en av disse kildene:


--Faglige foreninger eller journaler i feltet


--State arbeidskraft kontoret


--Amerikanske Bureau of Labor Statistics


--Karriere Centers


Du kan også utføre et søk av lønnsområder på Internett for å finne ut hvilke selskaper er betalende fagfolk med din bakgrunn. Vær oppmerksom på at lønn utvalg avhengig av flere faktorer, inkludert år med yrkeserfaring, utdanning, industri, geografisk plassering, antall ansatte og fordeler. For å få din estimerte verdt så nøyaktig som mulig, må du vurdere disse faktorene.


Når du har gjort din forskning, kan du nå angi lønn-forhandlingsprosess med en god forståelse av verdien av dine ferdigheter i markedet


Det er viktig å nærme seg forhandlingene på en profesjonell måte og for både deg og arbeidsgiver å beholde gjensidig respekt og stoler på at du har hatt i hele prosessen. Tross alt, hvis forhandlingen funker, vil du være arbeider for selskapet, slik at ikke brenne noen broer før du starter retning.


Et par viktige tips:


--Ikke tilpasse konflikt. Det er viktig å huske at du og arbeidsgiver har ulike interesser og at forhandlinger er en give-and-take prosess.


--Alltid være taktfull og diplomatiske.


--Overtale i stedet for å tvinge.


--Etablere en felles interesser for avtalen.


--Forblir objektiv og fokuserer på dine prioriteter.


--Klart beskrive fordelene med forslaget.


--Være vedvarende, men vet når å slipp og ved å gange.


Til slutt, være fleksibel i forhandlingene. Hvis du forstand at en arbeidsgiver gjør du best mulig tilbudet basert på tilgjengelige finansielle ressurser, fordeler vurderer å forhandle om en bedre pakken som et alternativ.


Som konklusjon, ved å ta en nærmere kikk på din unike kunnskaper og forstå deres verdi i dagens marked, er du bedre forberedt til nærmer seg lønn forhandling som en gjensidig fordelaktige diskusjon mellom deg og arbeidsgiver. En slik holdning bare lar ikke deg å opprettholde din profesjonalitet, men vil øke sannsynligheten for at forhandlingene blir en suksess.

Thursday, June 21, 2012

Hvordan finne en pleie-jobb - 8 Tips for å ta noen av hodepine ut av søket

Har du din pleie grad og er klar til å ta medical bransje med storm? Er du en erfaren Sykepleier på utkikk etter en spennende ny utfordring? Uansett hvilket nivå av pleie-erfaring, kan på utkikk etter en ny jobb være en tidkrevende og ofte frustrerende prosess. En stor del av jobben søkeprosessen er å vite hvor du skal se etter pleie-stillinger.


Følgende tips og triks som er utformet for å ta noen av hodepine ut av søket, ved å gi deg noen retningslinjer på hva du kan gjøre for å lande din ideelle pleie-posisjon.


1. Besøk rekruttere avdelinger av lokale sykehus, medisinsk sentre og lege kontorer å spørre om tilgjengelige plasseringer. Hvis det finnes ingen gjeldende stillinger, kan du spørre Hvis du kan sende inn din CV beholdes på filen bør tilsvare fremtidige åpninger hva du ser etter.


2. Kontakte rekruttering og kontrakt sysselsetting byråer. Justere selv med en rekrutterer kan gi deg tilgang til jobbene som ofte ikke reklameres for publikum. Flotte med rekruttering byråer er som tillater du å "søke" om stillinger hos flere selskaper samtidig med en enkelt CV submittal, siden de fleste rekruttererne vil shoppe din CV rundt til alle tilgjengelige åpningene.


3. Bruk Internett til din fordel. Søker etter "sykepleier" eller "sykepleie" på store jobb boards som Monster og Hotjobs vil grave opp hundrevis av tilgjengelige åpninger – bare Vær oppmerksom på at konkurransen på disse plasseringene er stiv siden hundrevis av andre sykepleiere er å se på og å søke de nøyaktig samme jobbene.


4. Ikke bli negative til å akseptere en kontrakt eller "trening" posisjon. Dette er ofte en flott måte å få du foten i døren i det medisinske yrket. Det gir deg også en sjanse til å evaluere en organisasjon og avdeling for å sikre at det er en kamp før fullt ut bestemme seg for en langsiktig heltidsstilling.


5. Høyskoler og universiteter som tilbyr pleie grader ofte har en database over tilgjengelige stillinger i skolens karriere Center. Karriere Center rådgivere er også utmerket kilder til informasjon om hvordan du nettverk i bransjen og få foten i døren. Mange skoler begrense karriere Center ressurstilgang til gjeldende studenter eller tidligere, skjønt, så du kan være begrenset til din Alma Matar.


6. Nettverk, nettverk, nettverk! La venner, familie og tilfeldige bekjentskaper vet at du er på markedet for en ny plassering. Siden de fleste bedrifter er mye mer villige til å intervjue (og potensielt leie) kandidater som allerede har blitt vouched for, er det viktig å få ord ut at du er tilgjengelig og søker en ny mulighet.


7. Ikke glemte å undersøke ofte oversett pleie veier som:


o School sykepleiere (kontakt det lokale School styret for åpninger)
o helse avdeling åpninger (både lokale/county og statlige kontorer)
o helseforsikring selskaper
o assistert levende fasiliteter og avgang hjem
o universiteter og høyskoler søker lærere for pleie skolen programmer
o mentor programmer
o Traveling sykepleier programmer som plasserer deg på kort tildelinger på forskjellige steder rundt om i landet


8. Søker pleie-spesifikk jobb boards etter tilgjengelige muligheter er en fin måte å målrette bare de jobbene som krever din grad og bakgrunnen. Det er mange andre utmerket on-line ressurser for nursing informasjon om sikkerhetskopieringsjobb.

Wednesday, June 20, 2012

Karrierevalg - hensyn

Hvordan en bestemme sin karriere? Hvordan gjør en bestemmer deg og ta en beslutning som kan forme livet utmerket eller undergang det alltid? Det er ikke som om ingen har høyre eller mulighet til å velge sine egne vocations. Omstendigheter, bestemme hvordan ting går. Men det er sant at mange mennesker når du blir spurt, vil si at de ønsker en annen jobb eller en karriere på sin egen smak og smak.


De fleste mennesker har nå en formell utdanning før de gå i den virkelige verden, der hver enkelt er til hans egen. Karriere starter på en svært junior nivå. Det er svært få mennesker som faktisk begynner på toppen. De arver eller er ekstremt glimrende. Du kan vurdere kunstnere. Art anses av de fleste av oss som en hobby. Svært få våge fra begynnelsen bli kunstnere for en lever, siden det er kjent at kunstner kan ta år før hans arbeid er anerkjent og får noen verdi. Fram til da de er ikke-enheter og satse på noen andre yrke for deres lever.


Mai ganger karriere avgjøres på enkeltpersoner troen på hans/hennes evne. Bill Gates oppfylte til co-found Microsoft. Hvis han hadde fortsatt ved Harvard, kunne han ikke ha nådd hvor han er i dag. Han kan ha gått til konvensjonell måte for å ta opp den beste jobben som tilbyr en god lønn. I stedet har han fulgt hans naturlig talent i programvare. Jeg trenger ikke snakke mer om ham. Folk faktisk ta opp jobber, og se hvordan de klare opp med det samme. Det har vært sett i mange tilfeller der ledere holde på flagrer mellom forskjellige jobber og avdelinger, og til slutt ta noe annet som er svært forskjellig fra hva de startet med. Sin denne eksperimentering som hjelper dem med å oppdage deres naturlig talent. Folk lære om sine egne temperament med erfaring. De beveger sakte seg mot sine mål. Svært få er i stand til å transformere sine avocations til sine vocations.


Folk med vilje prøve og succeed praktfull i deres egen interesse og arbeide. Kalpana Chawla, astronauten på ill skjebnebestemt Columbia, nursed et ønske om å fly inn til plass, og bli en astronaut. Forskere som Einstein, Edison med selvstendig tenkning og forskning nådd en posisjon som er uovertruffen. Abraham Lincoln valgte politikk og sosialt arbeid som hans linje og etter mange feil, ble en av de mest Ærede presidentene i USA. Gandhi og Martin Luther King valgte banen for sosial endring. De forfulgt sine hjerter og oppnådd sine mål.


Muligheten for å følge ens naturlig talent alltid finnes. Sin hvordan en gjenkjenner det samme og forfølger instinkt som bestemmer seg for en skjebne.

Tuesday, June 19, 2012

Hvorfor skal jeg trene For en Microsoft-sertifisering?

Microsoft-sertifisering er en enorm kombinasjon av rikt og variert spekter av jobb og ansvar. Vi bør tjene en bestemt credential gir objektive gyldigheten av muligheten til å kunne utføre kritiske IT-funksjonen. En av de mest effektive måtene å nå en langsiktig karriere mål, som er enda omfavnet av industri fagpersoner over hele verden, er Microsoft-sertifisering.


Fremme med langsiktig karriere mål Microsoft sertifisering har bidratt til utallige datateknikere arbeide mer effektivt. Enkeltpersoner har startet sitere sine verdifulle erfaringer i Microsoft sertifisering løpet på nettsteder som er tilgjengelige. Fagfolk i Microsoft sertifisering kurs er svært forskjellige fra IT-kolleger. De har ikke bare holde kjempe utfordringene i IT-feltet, men har også holde seg et skritt fremover fra dem ved å utvikle og forbedre sine ferdigheter. Disse sertifiseringsprosesser gir en en type kunnskap til å vite hvor å bli gjenkjent i et felt.


Fagfolk i Microsoft sertifisering kalles hos Microsoft certified professionals eller MCP. For denne Microsoft sertifisering de måtte passere gjeldende Microsoft-sertifiseringseksamen som vil viste seg et pålitelig og gyldig mål for profesjonelt og teknisk ekspertise. Gyldigheten av en gjeldende eksamen anses bare og ikke som er pensjonert. Microsoft-sertifiseringseksamen gjenspeiler hvordan Microsoft-produkter brukes i organisasjonen.


Microsoft-sertifiseringseksamen er utviklet fra innganger mottatt fra bransjen IT-medarbeiderne. Uavhengig testing organisasjoner administrere disse eksamener. Det er en veldig stor grunn hvorfor IT-personell og utviklere bli Microsoft-sertifiserte fagfolk er at de alle vet at deres kunder, kolleger, ansatte og IT-bransjen skal erkjenner sin kompetanse i å arbeide med Microsoft-produkter og -teknologier.


Det finnes ulike skritt mot å få Microsoft sertifisering. For det første skal en bestemme hvilke Microsoft-sertifisering er riktig for personen. Som Microsoft tilbyr et stort utvalg av yrker innen IT-bransjen som en bør forstå hvilke kurset vil være best for ham. En bør også få praktisk med Microsoft-produkter, som kan gjøres bare etter å ha jobbet i IT-bransjen. Bør utvides erfaring med trening som utnytter trening ressurser.


For å få Microsoft sertifisering, er det også bedre å vite hva du kan forvente i eksamenen. Papirer i forrige spørsmål eller å ta konsultasjon fra de som har dukket opp eller fjernet testen er alltid et godt valg. Bidrar til å ta fra hjelp-guider for Microsofts sertifiseringseksamener er også en ekstra fordel. Disse hjelp gi retningslinjer og forslag til personen vises for eksamenen. Det er også foreslått for å ta prøve tester før de vises for den avsluttende eksamenen. Test center bør velges fra steder over hele verden. Visse detaljer som området study, teste programmet og regionen osv bør også nevnes.


Selv etter at polering våre ferdigheter satt Microsoft sertifisering gir andre spesielle fordeler. De er som en anerkjennelse av vår kunnskap og ferdigheter i bransjen. En kan også få tilgang til som MCP-medlem på nettsteder og kan få ulike tilbud og rabatter på produkter og tjenester. Man kan også få karriere informasjon og samtidig få invitasjoner til konferanser, arrangementer og treningsøktene.


En Microsoft-sertifisering viser teknisk lederskap over andre jevnaldrende, samt muligheten til å kunne implementere Microsoft business solutions for organisasjoner eller klienter.

Monday, June 18, 2012

5 Tips For å lukke det konsulenttjenester avtalen

Der er adskillige anledninger hvorfor konsulenter til slutt mister avtaler de burde ha vunnet. Med mindre din portefølje er dårlig, miste konsulenter kontrakter fordi de enten ikke høre eller de ikke snakker effektivt for å formidle de kunne tilby, hvilke tjenester som vil hjelpe klienten nå sine mål. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å selge dine tjenester.


Hver konsulent føles som om det er noe at de gjør vel, sin snakke, samtale. Effektiv snakker er mer av en kunst enn en vitenskap. Hvis du skrånende effektivt formidle hvordan dine tjenester skal hjelpe klienten, vil du få ikke kontrakten.


Gjenspeile før du reagere


Sin menneskets natur å si det første som kommer til tankene når vi bedt om et spørsmål. Ta deg tid til å tenke på hva svaret er best for klienten. Det viser at du sette trodde inn i arbeidet, og ikke bare Flytt fremover. Kundene dine vil sette pris som. Din beste reaksjon er ikke alltid din første reaksjon.


Holde det enkelt Superstar


Bare fordi du vet moduler og outs av virksomheten-doesnt mener som vil din klient. Snakke til dem på deres nivå, ikke din. Hold samtalen enkelt og få rett til poenget. Hvis klienten forstår hva du kan gjøre for dem, er de mer sannsynlig å ansette du. Hvis du prøver og blende dem med industrien snakker, vil du miste dem, og mister kontrakt.


Du kan finne som Hvis du snakker til en perspektivet klienten på telefonen, stå opp. For mange mennesker gjør stående dem få rett til poenget.


La klient-Talk


Hvis du vil lære hvordan du best posisjon, finne ut nøyaktig hva klienten ønsker og stille spørsmål til hjem i på hva deres behov er. Du få en bedre forståelse av hvordan du kan hjelpe klienten ved å stille spørsmål, og klienten føler at de er en del av løsningen. Dette gir deg en sjanse til å reflektere over hva du kan tilby dine potensielle kunden.


En liten entusiasme går langt


Klienten føler lidenskapelig om hva de gjør, og hvis du viser at du er lidenskapelig og entusiastiske med hensyn til å gi dem løsningen de ønsker, vil du få klienten om bord. Entusiasme vil åpne mange dører for deg.


Kan få personlig


Det tar erfaring og et våkent øye, men hvis du vise klienten at de er mer enn bare en stor avtale for sin portefølje du vil lære hvordan du best vil arbeide med dem. Behandle alle klienter på samme måte, og du vil finne tidsplanen tom av prosjekter. Husk at klienter si ting for en grunn. Hvis de frivillige at de ikke kan snakke nå fordi de får klar for Bobby's birthday party på lørdag, på din oppfølging samtale, spør dem casually hvordan partiet gikk. Ikke snuse og ikke send bobler. Ved å casually spørre om partiet, viser du at du betaler oppmerksomhet til detaljer. Å vite hvor vellykket partiet var vil forberede deg om hvordan du tilnærming samtalen.


Husk at du trenger å selge til kundens behov, ikke dine ferdigheter. Mestre dette og du vil ha en lang karriere som konsulent.

Sunday, June 17, 2012

Hvorfor bør du Re-Plan dine mål hver 6 måneder?

Det var en tid da planer for fem år var alle raseri. Men det var da arbeidstakere kan fortsatt stole på deg hos et firma for livet. I renning hastighet verden av teknologi er fem år en evighet. Så hvor er ettall antok å kartlegge ens karriere når i forretningslivet er alltid i endring?


For det første, en plan er ubrukelig, men planlegging er fortsatt avgjørende. I stedet for en fem års plan, kan du prøve å formulere en visjon for fem år. På den måten, kan arbeidstakere kartlegge et kurs de ønsker å følge. For eksempel er i dag jeg på lag; i to år ønsker jeg å administrere det; i tre år, vil jeg gjerne være flyttet for å bygge et nytt team i et nytt marked; og i fem år, jeg vil gjerne være koordinere en gruppe av internasjonale lag. Bare Vær oppmerksom på at kurset vil ganske sikkert endre.


For det andre bør arbeidstakere ikke begrense deres karriere anslag innenfor rammen av deres gjeldende selskaper som de gjorde i tidligere. I stedet, de bør forstå at mens det er fordelaktig å satt et mål om å være en veileder i fem år, kanskje du trenger å flytte til et annet selskap i et annet land for å oppnå det. Lage en portefølje av dine prestasjoner og markedsføre deg selv ved å inkludere din personlige mål sammen med din Karrieremål. Det er viktig å ta med økonomisk planlegging, som en ikke kan stole på arbeidsgivere planer om å administrere ens penger.


For det tredje, arbeidstakere bør identifisere rekrutterings-relaterte egenskaper uavhengig av andre faktorer. Nøkkelen til planlegging er for arbeidstakere å oppgradere sine egne ferdigheter og opphold relevant i arbeidsmarkedet. Dette gjelder sterkt engineering yrket. For de første fire til fem år deles ingeniør planen i to perioder på store. De to første årene vil lære viktige teknisk opplæring og etter at teknikeren skal plasseres i feltet for et par år. Teknikeren skal utnytte alle muligheter til å prøve ut ulike aspekter av engineering i disse fem årene. Etter denne inkubasjonstid må teknikeren være fleksible og kunne kartlegge sin egen kurs, selv i oversjøiske land med sterk karriere vekst mulighet.


Det fjerde bør arbeidstakere gjøre sine planer trinnvis og litt aggressive. Dette er svært mye tilfellet i kreative felt som design og arkitektur. Kreative mennesker er ventet å gjøre i stedet for å vente på å bli fortalt hva du skal gjøre. Men selv de mest kreative bedriftene er bedrifter på hjertet. Så, en karriere-plan for en designer eller decorator bør inkludere delving inn virksomheten siden av prosjekter.


Generelt, må arbeidere først bestemme hva bestemt bane de ønsker å ta, og deretter gå ned den veien ambitiously, scooping opp salgsmuligheter når de vises. Langsiktige planer kan brukes som støttelinjer, men de blir dårskap hvis de blir fulgt stivt.


Set med målene. Kart ut en plan. Opprette en visjon. Deretter seks måneder senere, være klar til å revurdere disse målene.

Saturday, June 16, 2012

Arbeider Under Stress og distraksjon

Noen gang hatt en uke eller måned, eller hva med en sommer som var så overveldende, så kaotisk at du bare ikke vet hvor du skal begynne å komme tilbake på sporet?


Du kan ikke har noen kontroll over ting (eller ting), som angitt av kaos, men du har fortsatt å håndtere ramifications. Ofte på toppen av den fysiske tilstedeværelsen av kaos er det også interne emosjonell uro som plutselig koker opp fra hvem vet hvor.


For eksempel, kommer dette tilbake til skoletid. For de av dere som har yngre barna det ofte betyr slutten til summer…sanity er rundt hjørnet. Men for de av dere som har barn er "kom av alder" kan det betyr at de er av til college og som kan bety de er gå ut av huset, og noen ganger ut av staten.


Det kan være en ekte emosjonelle ringer, uavhengig av hvor ofte du trodde du ville bli glad når dagen kom at de var leaving…now som det er her. Jeg har flere klienter som føler at de er på en emosjonell rollercoaster for nettopp dette er grunnen.


Lagt til at emosjonell uro er følelsen de har forlatt så mye angret i løpet av denne tiden, vet de ikke hvor du skal begynne.


Eller kanskje du har vært borte i nærheten til en uke deltar firmaets årlige arrangementet. Du har vært utsatt for mye informasjon. Du er glade og bakside å gå. Men du føler deg overveldet. "Hvor skal jeg begynne" og følelsen bak i ditt daglige liv. Så hva gjør du do…often vi gjør ingenting.


Ingen av de ovennevnte eksempler er hva tog havarerte meg denne siste uken. Men det er nøyaktig hvordan jeg føler meg overveldet og på en emosjonell rollercoaster. Hva forårsaket himmelen vil falle for meg? Tekniske problemer.


Meg email regningen (Outlook) gikk ned, og jeg har vært får ikke tilgang til noen av filene eller kan jeg få eller sende e-post. Dette er stort for meg som jeg gjør mye av min virksomhet ved hjelp av e-post. Tro meg de første par dager, himmelen er fallende.


Miste min mapper ville være forferdelig, og å være nesten på linje for en uke har sendt ting i en ekte tizzy.


Jeg følte så langt bak det syntes jeg vil aldri ta opp og jeg var virkelig på sjanser som til hvor du skal begynne.


Hvor skal du begynne når dette skjer?


Dette er hva jeg gjorde, og jeg håper at prosessen hjelper du. Jeg laget en liste over alle ting som jeg kan tenke på som ble lurking der ute spille på mitt sinn. Alt var venstre angres mens forstyrrende tok nyhetsbrevet time…this var en av dem. Det var "forfaller" på 15, og her er 18 og fortsatt ikke ut.


Når jeg har listen over prosjekter foran meg som ble angret (og gjør meg gal) det var enklere (og mye mindre skremmende) for å velge den første å gjøre.


I dette tilfellet var det nyhetsbrevet. Jeg bestemte meg for det var mitt første prosjekt.


Løste som alt?


Nei, jeg fortsatt er bak og følelsen angst (og Outlook er fortsatt ikke virker rett). Slik at den neste tingen jeg gjorde var stå tilbake litt, og ta en titt på hvordan jeg ble håndtere situasjonen.


Her er hva jeg hørte, "må du fortelle disse Microsoft gutta som du er ute av tid, og de trenger for å gjøre hva det tar for å få dette løst." Smart he, tror jeg virkelig at disse folka ikke gjør alt de kan for å løse dette problemet? Her er en annen perle, "alt er fortsatt sitter der, da vil det bli gjort. Du skal på ferie neste uke, hvordan kan du gjøre det med dette rotet? "


Hva jeg hørte var alle negative skravling forsterkende hvor langt bak jeg var og alle tingene som jeg "bør" gjøre. Det ble klart at dette var en jobb for "Tom og Jerry"-løsning. For de av dere som ikke vet Tom og Jerry-løsning se min ezine # 6. Det var på tide å "takke det for deling, flick det av min skulder og lytte til noe konstruktivt, noe positivt."


Ikke være så vanskelig på deg selv


Og dette mine damer og herrer er egentlig hele grunnen til denne artikkelen. Så mange av oss tror vi er ment å "få perfekt" og opphold på den måten. Når det virkelige Trikset er å gjenkjenne når du er utenfor planen, av kilter eller i likevel ut av sorterer eller ute av fokus... og bare komme tilbake til fokus.


Så snart jeg bestemte meg for jeg skulle sette "forstyrrende" på baksiden brenner (selv for en liten stund) og fokus på noe jeg visste jeg hadde kontroll, begynte ting å fjerne for meg.


Oh holde negativ skravling ikke seg borte svært lenge - først. Men hva gjorde skje umiddelbart, jeg klarte å refokusere mye raskere. Så fikk hvor mye tid jeg var "spinning" gjøre ingenting av reell verdi kortere og kortere.


Og som er trikset. Det er ikke hvor mye som er angret, eller hvor lenge du har vært på sporet, som virkelig gjør for svikt. Hva turer oss opp er ikke kommer tilbake til fokus.


Alle får av fokus. Hva gjør for suksess er å stadig vender tilbake.


Og her er en siste tanke på dette. Komme tilbake congratulating selv. Jepp, congratulating selv.


Du har et par av valgene i denne situasjonen (minst). Du kan bli virkelig irritert med deg selv for å "være av fokus igjen." Eller du kan gratulerer deg selv for erkjenner du var "off" og å bringe deg tilbake.


Som tror du vil være den mest produktive? (La oss se, er glasset halv full eller halv tomme?)


Husk nummerverdien merke oppgaven fra siste ezine og prøve det her. Når du oppdager at du er "av fokus" kan du legge til en av disse hash-merkene i samlinga. Men du kan gjøre med Gratulerer for å være klar over at du var av fokus.


Hva skjer når du er klar over at du er av fokus?


Høyre, du tilbake på sporet.


Være bra for deg når ting ut av kontroll plutselig ta over. Og så snart du kan, ta en pause fra kaos og gjøre noe som flytter livet ditt fremover. Kaoset vil fortsatt være der venter på deg...(eller kanskje ikke) når du vender tilbake til den.


Oppsummering av trinnene


I sin essens ganske enkel virkelig:


1. Stå tilbake fra situasjonen, og lag en liste over alt som er angret


2. Velg noe som er viktig for deg fra listen. (Alt viktig? Velge noe du kan fullføre ganske enkelt og raskt.)


3. Ved hjelp av Tom og Jerry øvelser fra ezine # 6 og pause negativ klapre mønsteret.


4. Gratulere deg selv for å kjenne igjen når du er av fokus. God jobb, er du klar!


Jeg vil gjerne høre hvordan dette fungerer for deg, vennligst send meg og gi meg beskjed.


Kan være alle din problemer lite og (re) fokusere sterk! :)


© 2006 Jillian Middleton All rights reserved.

Wednesday, June 13, 2012

Hvordan personalstyring i arbeidsområdet påvirker meg?

Hvor ofte finner du selv si: "Jeg skulle ønske jeg visste hvordan å lære mer om dette emnet"


Vel, lyttet vi! Og denne artikkelen er resultatet.


Håndtering av menneskelige ressurser er i dag åpner nye horisonter i mange ulike kontorer rundt ikke bare USA, men verden. Grunnen til dette er bare tilbud og etterspørsel. Mer kunnskapsrike business eiere –even av mindre selskaper, har forstått verdien av å ansette profesjonelle med erfaring fra HR. Ved å gjøre så, og å ha HR representanter, har selskaper lært viktigheten av solid kommunikasjon med deres arbeidsstyrken


Faktum er at personalstyring finnes bare for denne hensikten handlingsbeskrivelsen broen gapet mellom ansatte og ledelsen. Ved å gjøre har kompromisser oppnådd som behovet for fagforeninger eller utenfor voldgift til hinder, og dermed tilby tjenestene som ansatte er deres rett til å ha


Et selskap som ikke er så progressiv, derimot, neglects HR og filosofi, som følger med. Resultatet er at ansatte forlate noen trodde av gjengivelse mot sin arbeidsgiver for bedrifter som belønner deres tjeneste i større måter. Eksempler på dette begynner på det mest grunnleggende nivå av takknemlighet. Sertifikater for anerkjennelse som er tildelt på månedlig, bi-årlig, eller selv årlig basis, for eksempel, er alt som mange ansatte ønsker.


Nå, betale hensyn. Hva du er i ferd med å lese vil hjelp du lagre timer av frustrerende, bortkastet jakt og la du hone inn på noen av det beste materialet om dette temaet!


Selvfølgelig, er på en mer økonomisk grunnlag, mer konstant høyninger –whether strukturert og tildelt basert på tid og/eller fortjener, alltid velkommen. På samme måte, helsemessige fordeler er trolig den nest viktigste faktoren, i tillegg til disse velfortjent høyninger. HR avdeling er svært ofte ansvarlig for slike aspekter i arbeidsområdet.


Likevel, dette er bare toppen av isfjellet. Sikkert, de nevnte har vært en del av American arbeidsområdet i flere tiår. Hva ansatte i HR prøver å innpode er programmer og emosjonell støtte som gjør ansatte føler en del av en vinnende, omsorg team –even en familie.


Dette har vært actualized av programmer som drink etter jobb softball og bowling ligaer, på stedet barnehage, gratis fitness-medlemskap, og selv etter timer bar hopper og sosiale arrangementer med office staff- og sjefen. På jobb, har folk i HR implementert office partene der før det var ingen, office bassenger, after-hour bingo (for veldedighet eller bare på gøy) og andre slike aktiviteter som oppretter en samhold i en arbeidsstyrke som gjør det ekstremt vanskelig for en ansatt som skal vurdere noensinne å forlate. Det er bare denne følelsen av at administratorer og eiere er ute etter, og hvorfor HR er så viktig.


Dette feltet er åpent for stand-tenkende mennesker av mange bakgrunner. Det er opplærings- og sertifiseringskurs som er tilgjengelig enten på kontoret eller på et lokalt college. Et raskt voksende felt, salgsmulighetene er nå vokser raskt. Ikke bare gjør personer som arbeider i Personale berike andre, men de også ha nytte sin egen velferd i visshet om at deres jobb virkelig gjør en forskjell i andres liv.

Tuesday, June 12, 2012

Sysselsetting prøvetid periode: Kan du eliminere det?

En prøvetid periode er en setningsdel som arbeidsgivere inneholder vanligvis når du utvider et jobbtilbud til en ny medarbeider.


I min erfaring, prøvetid perioden er vanligvis 3 måneder eller 6 måneder i lengde selv om det kan være lengre. I de fleste tilfeller jeg har sett er en prøvetid for 3-måneders periode nokså standard.


Hva betyr det å du i praksis?


Avhengig av lokal sysselsetting lover og retningslinjer for selskapet i spørsmålet, prøvetid perioden brukes vanligvis til å beskytte arbeidsgiver hvis de ansette noen som ikke fungerte som planlagt, og de trenger for å avslutte personen.


Vanligvis, betyr det vanligvis at arbeidsgiver kan si opp en ny ansatt innen prøvetid perioden med eller uten grunn.


Det kan også bety at visse ting som selskapet medisinske fordeler ikke kick på før perioden prøvetid er over.


Dette kan føre til litt av problemer hvis du stole på medisinske fordeler-spesielt hvis du har en familie – og er bekymret forlater din nåværende arbeidsgiver der du har betalt medisinske fordeler og tenker på å flytte til et selskap der du må vente flere måneder for medisinske fordeler å sparke i.


Forhandle en redusert prøvetid periode er noe som du kan vurdere når du snakker med en potensiell arbeidsgiver om et jobbtilbud.


Avhengig av situasjonen, kan du vurdere å la potensielle arbeidsgiver vet under forhandlingene stadium jobb tilbudet at å ha dekning for konsekvent medisinske fordeler som du bytter jobber er viktig for deg.


I mange tilfeller kan det være en forhandling peker du diskutere med arbeidsgiveren og kan forbedre på eller i beste fall, få arbeidsgiver å kvitte seg med helt.


Jeg har forhandlet jobbtilbud for folk der jeg har vært i stand til å eliminere prøvetid perioden helt med hensyn til medisinske fordeler. Med andre ord, i stedet for å måtte vente på prøvetid perioden skjedde før medisinske fordeler sparke i, arbeidsgiver enige om at ansatt ville være berettiget til fordelene fra første dag på jobb.


I andre tilfeller har jeg sett der selskapets policy tilsier at ingen får prøvetid perioden for medisinske fordeler eliminert eller redusert og ansatt måtte bestemme om prøvetid perioden var en sterk nok grunn til å ikke akseptere jobben.


Hvis medisinske fordeler (eller andre fordeler som er forsinket med prøvetid punktum) er viktige for deg, er sjekker med en potensiell arbeidsgiver under jobb tilbudet forhandlingene stadium om muligheten til å motta disse fordelene fra første dag på jobb et alternativ du bør vurdere.

Monday, June 11, 2012

Folk med talent

Jeg ble spurt forrige uke for en artikkel om sysselsetting, "Hva er din favoritt 'sysselsetting uttrykket'?"


Wow, snakke om vanskelige spørsmål! Hva sprang til hjernen var alle setninger som folk bør unngå som pesten, så jeg måtte gjøre noen raske tenker å komme opp med en som jeg elsket. Etter psykisk innsnevring ned mitt valg, jeg avgjort på en: 'talentfulle folk'.


Når det brukes riktig, har dette en 80% sjanse til å lykkes. Her er hvordan du bruker det: i intervjuet, når du blir spurt hvorfor du vil arbeide ved XYZ corporation, du svarer, "jeg ville elske å jobbe på XYZ fordi jeg virkelig ønsker å arbeide med en gruppe av talentfulle folk, og ditt omdømme i feltet er utrolig." Dette innebærer at du, Joe Jobseeker, er lysere enn den gjennomsnittlig jobb-søkeren og enten besitte talent som vel eller ønsker å være i dette området av talent for å utfordre deg selv. Den innebærer også at du vil arbeide med beste av beste, i en dynamisk atmosfære, hvor ideer flyter og energi er høy. Du får tanken! Denne setningen compliments selskapet, sier noe om din karakter og lar leder som ansetter vet at du ikke bare har forsket omdømme for selskapet, men også vet noe for corporate dynamiske, og kanskje til og med personlighetene av folk som allerede jobber der. Whew! Det er ganske kraftig!


Når det ikke å bruke denne setningen? Hvis du søker på ville en jobb som er kjent for å være repetitive eller du være jobbet solo. I en av de tilfellene, det sannsynligvis ikke ville være den beste idéen å arbeide 'talentfulle folk' uttrykket i intervjuet, og gjør at du ser ut som om du ikke vet noe om selskapet eller jobben som var du søker.


Så, for alle de 'talentfulle folk' der ute, lykke, og ikke glem å bruke denne setningen!

Sunday, June 10, 2012

Vite din Karrieremål

Hva er din Karrieremål? Dette er trolig det viktigste spørsmålet du kan spørre, og svært få mennesker å besvare det. Det er utrolig, og en bit av et paradoks at de fleste av oss karriere folk bruke så mye tid med karriere planlegging og arbeide mot mål som vi knapt kan angi.


I den første fasen av en karriere virker ting ikke alltid som en big deal; de er faktisk ganske enkelt. De fleste folk setter pris på å ha en jobb, og når jobben er nye, nesten alle tildeling er utfordrende. Våre ansatte registrere tegn til framgang og anta at deres arbeidsgivere er på sporet. Mange av oss er forfremmet én eller flere ganger. Men vi vet vårt endelige reisemål?


Når vi vokse eldre og modne, betyr kampanjer bli sjeldnere, relasjoner og politikk mer mens både Press og forventninger eskalere både på jobb og hjemme og visdom overtar. Din karriere eller jobb mål er sannsynlig å endre mer enn én gang i livet. Så du vokse og utvikle og lære mer om deg selv og dine jobber, kan du ombestemmer deg.


Så hvordan skal du gå videre til å oppdage din virkelige karriere eller profesjonell mål?


Vet du hva du virkelig ønsker - du trenger kunnskap om deg selv, samt informasjon om karriere alternativene som passer dine ferdigheter, verdier og interesser.


Interesse avklaring - du må utforske ditt arbeid interesser eller innstillinger. Prøv å huske hva kurs eller trening du likte, og hvilke karriere har du vurdert forfølge.


Verdi vurdering - må du finne ut hvilke av dine verdier er viktig for deg i form av jobb og karriere tilfredshet.


Finne ut dine ferdigheter - du må vise ferdighetene du har i tillegg til ferdigheter du ikke har og ønsker å utvikle. Ferdigheter kan opphav fra utdanning, arbeid opplevelser, så vel som fra erfaringer fra livet generelt.


Utforske alternativene karriere - Begrens ikke deg til en, men se på ulike karriere felt. Finn ut hva hver av dem innebærer.


Angi foreløpige mål - oppsummere resultatene av egenvurdering i en prioritert liste eller setningen som skal tjene som referanse når du begynner å identifisere og forskning arbeidsgivere


Hvis du gjør en god og grundig forskning, vil du kunne avdekke din virkelige karriere eller jobb mål; Hva var du mente å gjøre i livet ditt.

Saturday, June 9, 2012

Karriere som fotograf?

Bilde dette. Du fått har en ny digital kameraet, og du får å se gode skudd overalt. Du kan ta bilder av alt. Hagen din naboer, street, etc.


Dessuten kjøpt du nettopp et minnekort på flere megabyte å holde alle bildene du har tatt og mange flere. Fangsten? Medlemmer av familien ønsker ikke du lenger skriveren lenger fordi du allerede har brukt opp det meste av blekkfargene som koster mye å kjøpe.


Det hele koker ned til deg som ønsker den beste fotoskriveren. Full farger med høy oppløsning utskrift og en ekstra fordel med du skrive ut direkte fra at høy minnekort du har.


Nå til dags, disse faktorene er ikke en umulighet lenger. Hvis du er familie type person og ønsker å vise fram til alle dine slektninger hva du har tatt rett der og da, kan du prøve å ha en av disse små bærbare fotoskrivere. Best hvis du eier det utelukkende for å unngå ikke å bli nektet bruk av skriveren som familien eier.


Den eneste ulempen til dette er at du ikke får samme kvalitet som de skrives ut fra en svært modernisert skriver eller gjort av ekspert utskrift butikker. Men det vil være virkelig lukke. Dessuten vil du ha bilder du kan hånden ut på stedet. Soonest mulig tid etter at du har dem tatt.


Hva er noen av funksjonene du bør se etter i en bærbar skriver?


Den må ha en oppløsning på minst 4800 x 1200, med muligheten til å skrive ut på tunge papirene. Ettersom du arbeider med bilder, foto styrke evnene skal tas med i driveren. For godt mål, en bildevisning og redigering programvare bør komme til faktisk.


Ekstra tilleggsverktøy ville være fint for. Som det tiniest av LCD-skjermer for å vise bildene før du har skrevet dem ut. En mediekortleser som gir deg muligheten til å skrive ut direkte fra minnekortet.


Andre nyttige pyntegjenstander ville være evnen til skriveren for å koble til det digitale kameraet. Og for bedre resultater, en kantløs utskrift ville være en fordel å unngå kantlinjer som synes for brede for bilder.


Alle foto entusiast bør vurdere disse tingene for å få de beste resultatene i sin nyervervede hobby som andre ikke kan virke glad for å dele med deg. Hvem vet hva du ville vise seg for å være?

Friday, June 8, 2012

Syv kvaliteter for å få en jobb du vil

Det er mange selskaper som bruker Nyutdannede med sterk utdanning bakgrunn og taleferdighet i flere fremmedspråk. Men vil du enig i at det er ganske mange kandidater møte følgende krav? Hvordan velge menneskelige ressursledere fra alle av dem? Her telle din personlig og jobbrelatert kvaliteter. Det er noen viktige funksjoner som en person skal eie å imponere intervjuer og få jobben.


Du er uteksaminert!!!! For en lettelse. Du er fri til å administrere din tid som du ønsker. Du trenger ikke å tenke på Semesteroppgave emnet (http://www.besttermpaper.com/term_paper_topic.php) i timer. Du tror at alle problemer er allerede bak. Det er delvis det, men du har fortsatt å gå halvparten av måten. Det betyr at du bør finne en givende og utfordrende arbeid vil bruke utdanning og utvikle deg profesjonelt.


Jeg vil liste ned noen. Stasjon - energi og at du ønsker å arbeide. Det er din holdning til arbeidet, oppgaver og ansvar. Selvfølgelig kan du tilnærming arbeidet formelt, oppfylle dine store oppgaver med nøyaktighet og i tide. Sikkert, det er svært viktig. Men en ansatt med "stasjon", personen som er entusiastiske og kreative om sitt arbeid er mer interessant for potensielle arbeidsgiver. Kreativitet - din evne til å tilby eksepsjonell ideer og nyskapende metoder. Du har et mål og du er å oppnå den. Og du foreslår dine muligheter til å nå det. Denne kvaliteten er spesielt viktig for markedsføring, reklame, men selvfølgelig det vil presentere du til fordel i alle sfære av virksomheten. Resultatorienterte –Can du fullføre alltid hva du begynte gjør? Uansett hvilke vanskeligheter du har mens du arbeider med det, er du å fullføre det tidsfristen. Elastisitet - en mann gikk, snublet og falt ned og deretter han ristet seg av og gikk videre. For eksempel, tar du del i en Gruppediskusjon om noen presserende problemet. Ideen du foreslo gjort alle ler, og har godkjent ingen den. Du fikk fornærmet, gikk inn i din skall og stoppet å bevise ditt synspunkt. Deretter er din elastisitet svært lav. Du bør kunne stå din bakken. Lederskap - arbeidsgivere ansette en ung spesialist håper at han har et stort potensial, og han vil bli en leder i ti års tid. Ikke alle må være en leder, og bli en topp manager etterpå. Men en god manager, som er en person som er kjøpedyktig hånd organiseringen av andre mennesker, er uunnværlig i ethvert respektabel selskap. Team-forpliktelse – mange selskaper har et prosjekt system av management. Flere personer arbeider med noen prosjektet. Suksessen til prosjektet er avhengig av hvert medlem av teamet. Det som teller her er din evne til å komme videre med ulike mennesker, finne felles språk med alle ansatte og føles som et forent team. "En for alle og alle for en". I enhver virksomhet er sterk gruppe – en løftet av vellykket fullføring av prosjektet. Kommunikasjonsferdigheter er viktigste punkt for alle sfære, så det er ingen område der vi kan gjøre uten kommunikasjon. Hvordan å gjøre andre lytte til deg, hvordan du presenterer deg selv, hvordan å opprettholde ditt synspunkt. Dette er en mini liste over grunnleggende ferdigheter i kommunikative.


Hvordan kan arbeidsgiver vet du har alle disse egenskapene? Du vil inkludere dem i din CV (e. g. å nevne at ved college du var en gruppe-skjerm og var involvert i sosiale aktiviteter). Gi en kort og nøyaktig vurdering av din vellykket prestasjoner i din CV. Ikke får opprørt Hvis du mangler noen av godene. Som psykologer staten kan du utvikle alle av dem ved hjelp av spesielle øvelser og opplæringsprogrammer. Selvfølgelig er disse kvalitetene betydelig ikke bare for arbeid, men selvfølgelig for livet generelt. Husk at vi vet hva vi er, men vi vet ikke hva vi kan være. Våre ressurser er uendelige, og takk Gud at det virkelig er så!

Thursday, June 7, 2012

Hvordan du bruker en CV målsetting å hjelpe din jobbsøknad

En CV objektiv setning, mens en valgfri inndeling av din CV, kan være et kraftig verktøy for arbeidssøkere Hvis det brukes til sitt fulle potensial. Sterk målsettinger angir hvordan du vil være av verdi for selskapet klart og konsist kortfattet. Det forteller potensielle arbeidsgivere din hensikten eller målet ved å bruke deres selskap, og angir hvilken retning du vil din karriere å gå.


Beslutningen om å inkludere en målsetting er ikke en å bli tatt lett, siden en svak eller ørkesløshet målet blir vanskeligere for hele CVen. Faktisk, føler mange rekruttererne det er bedre å ekskludere en målsetting helt enn å inkludere en svak-setning eller en som er også generalisert. Som en regel, personer som søker på utradisjonelle posisjoner som praksisplasser og co-ops, de med begrenset profesjonell arbeidserfaring, og de som søker å bryte inn i en ny karriere eller feltet stå til fordel for mest fra inkludering av en objektiv setning på deres CVer. I slike tilfeller lar målet arbeidsgivere å identifisere hvilken stilling du søker og klargjøre hensikten og interesse i organisasjonen din. Men hvis du bruker din CV for en mer generelle formål, for eksempel en jobb rettferdig, sysselsetting etaten innsending eller nettsted jobben styret postering, gir det ikke mening å inkludere en målsetting som vil begrense dine muligheter. Andre enkeltpersoner må ta en personlig beslutning som å verdien en objektiv-setning legges til sine gjenoppta.


Hvis inkludert, vises målet på toppen av din CV, rett under din kontaktinformasjon. Et mål vil vanligvis ta ett eller flere av følgende områder:


1. Type posisjon ønsket - er du søker et internship, en deltid eller en heltidsstilling? Er målet ditt en på startnivå, erfarne eller tilsynsmetodikk stilling?


2. Den faktiske navnet eller tittel av plasseringen du ønsker - er du søker om Administrative Assistant eller teknisk Services Manager-åpningen?


3. Er det en bestemt miljø, industri eller felt som du er målgruppe?


4. Alle ferdigheter du håper å benytte i en ny plassering


Siden formålet med en målsetting er å henvise ansatte som til din spesifikke mål innenfor deres organisasjon og angi hvordan du vil legge til verdien, kan det være nødvendig å skreddersy målet til hver individuelle posisjon. Målsettinger som er vage og uspesifisert er ubrukelig, så hvis du ikke er i stand til å identifisere en bestemt mål eller verdien i målet, må du ikke inkludere det på CVen.

Wednesday, June 6, 2012

Hva kan du forvente fra din arbeidsgiver?

Hva kan du forvente fra din arbeidsgiver Hvis du ønsker å bli en førsteklasses spiller og en vinner?


Fremst, bør du forvente å bli utstyrt med et miljø for salgsmulighet der hardt arbeid og prestasjon blir belønnet. Dette betyr at du vil bli oppmuntret til å vokse så fort du kan utvide dine evner og bygge din erfaring hvert steg på veien. Du vil få lov til å ta alle ansvar som du kan håndtere.


Dette miljøet mulighet bør tillate deg å ta sunn fornuft risikoer med sikkerhet for at du blir belønnet Hvis du er rett og ikke straffet Hvis du vise seg for å være feil.


Du bør forvente din arbeidsgiver å gi deg ressursene du trenger for å få din tildelinger som er gjort i tide og på en måte som produserer fortjeneste. Du har liten sjanse for å bli en vinner, med mindre du er ansatt av en organisasjon som oppfyller denne forventning.


Du bør forvente din arbeidsgiver å opprettholde en svært synlig forbindelse mellom innsats, prestasjoner og belønninger. Du vil ikke ha en pleie jord, der du kan vokse til å bli en vinner i fravær av en belønning system som skiller mellom gjør og "skal gjøre." Det er få insentiver til å gjøre ditt beste forsøk der årlig erstatning nesten alltid resultater av gjennomgang i et fullt sett, kostnaden av levende høyninger for ett og alt likt, loafers samt produsenter; der vinnerne er aldri singled ut etter en klapp på ryggen.


Over tid, vil fravær av muligheten, mangel på ressurser og unnlatelse av å belønne gode arbeidet drepe brannen i selv de mest ambisiøse av oss. Disse feil vil også krøpling organisasjoner.


De som drives å være vinnere vil være smart nok til å enten endre et slikt ødeleggende miljø, eller la den være.

Tuesday, June 5, 2012

De mange fordelene ved en pleie-karriere

Det er ingen mangel på nursing skoler tilbyr selvfølgelig-arbeide for de som aspire å bli en del av den stadig voksende Legemiddelindustri. Disse sertifisert nursing skoler ikke vil bare trener du å bli en profesjonell sykepleier, men mange tilbyr Bokfør graduate kurs i tillegg til bedre å hjelpe deg med å utvikle din karriere på pleie.


De tiden holder pleie grader har muligheten til å registrere i de ulike post nursing programmer som nå er tilgjengelig - fra registrert Nursing grader Parish pleie. Det er en rekke valg for håper helsepersonell. De kan velge hvilken type pleie grad de ønsker å spesialisere seg i, og i motsetning til det mange tror, en person med en pleie grad er ikke lenger begrenset til å arbeide i bare et sykehus. Det er mange andre steder der folk trenger omsorg og oppmerksomhet som er bare en kvalifisert pleie profesjonelle kan gi.


Det har alltid vært en stor etterspørsel etter personer som har nursing grader og med mer baby boomers voksende eldre med hvert bestått år behovet for kvalifiserte pleie-teknikere vil bare fortsette å vokse. I virkeligheten, hvis en betydelig mangel på helsepersonell var å utvikle, ville det utgjøre en alvorlig trussel for samfunnet fordi uten kvalifiserte fagfolk, landets helsestasjons industrien ville sterkt lider.


U.S. Department of Labor har spådd at USA vil ha en sykepleiermangel nærmere 400.000 innen år 2020. Bare en av mange grunner til at pleie yrke er klart et utmerket karrierevalg nå, og i overskuelig fremtid. Selvfølgelig, må du huske på at jobben kravene er ting som du er tilbøyelig til å utføre. Noen eksempler ville være service-orientert oppgaver som fôring pasienten, endre deres klær, å hjelpe dem å ta et bad, rydde opp etter dem, og som gjør at de skal ta deres medisiner. Hvis du ikke har ønske om, mage eller tålmodighet for å gjøre slike ting du bør holde deg klar for å fremme en pleie grad fordi det ikke er et yrke som passer deg.


En felles pleie karriere er RN - sykepleier, som krever at en person har muligheten til å gi direkte omsorg til deres pasienter ved stadig å observere, vurdere og registrere symptomer, både negative og positive.


Det finnes også disse typer sykepleiere som hjelper leger når de utfører kirurgi, gjennomføre pasientens eksaminasjoner samt bistå med behandlinger. I tillegg får de også ansvaret for å ha muligheten til å diagnostisere og behandle vanlige lidelsen og skadene uten å alltid ha en lege tilstede for å lede dem gjennom prosessen.


En annen kreves dyktighet i mange pleie yrker er en grunnleggende forståelse av medisiner og hvordan de skal administreres. Flere og flere pasienter er avhengig av deres sykepleier å hjelpe dem å få godt. I mange tilfeller krever mange pleie spesialiteter muligheten til hjelpe legen i utdanne pasienter på hva du skal gjøre når det gjelder deres helse og gi dem riktig råd om beste løpet av handling som er knyttet til deres nåværende helse situasjonen.


I mange sykehus, registrerte bosatt sykepleier er også ansvarlig for de andre sykepleiere og har også tilsynelatende skremmende oppgave å organisere arbeidet tidsplaner - siden skiftende er en vanlig praksis for dem i pleie yrke, tilordne plikt som bør følges på av hvem, i tillegg til å føre tilsyn mindre trenet sykepleiere hjelpere.


En annen veldig positiv fordel å engasjere seg i pleie yrke er at det betaler godt. Men topp kompensasjon også bringer med seg andre ansvar som utmerket organisasjon ferdigheter, fleksibilitet, og kanskje den viktigste karakteristisk finnes i alle god sykepleiere er en kjærlig og volleyball natur som oversetter til en naturlig kjemi mellom seg selv og sine pasienter.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.