Wednesday, November 30, 2011

Søker kunnskap vil gi deg kraft

Hva er du interessert i? Vi alle har en lidenskap for noe. Så, hva er din lidenskap?


Er du aktivt søker informasjon om din lidenskap? Kunnskap, å tilby det er riktig kunnskap, vil øke din makt.


I dette århundret er det et økende behov for eksperter i så mange felter. Alt er å bli mer og mer spesialisert.


La meg gi deg et eksempel. På begynnelsen av 1800-tallet, alt du måtte gjøre for å bli en revisor var å være god med tall og gjennomføre noen trening med andre regnskapsførere. Senere, var formell kvalifikasjoner nødvendig. Den besto av en spesiell kurset som heter et diplom der opptil et dusin bestemte emner måtte bli undersøkt.


Som teknologi økt og finans, bok-holder og beskatning ble stadig mer komplekse, mer fag ble pålagt å gjennomføres, for tiden rundt tre dusin. Diplomet ble erstattet med en grad.


Regnskapsførere kan spesialisere seg generelt regnskap, ledelse regnskap, skatt regnskap og andre bestemte områder. Arbeidsgivere betale mye mer for bestemte talenter og kvalifikasjoner enn de gjør for generelle arbeidskraft.


Så, er du søker kunnskap i valgt-feltet? Du oppdaterer din kunnskap-plattform med jevne mellomrom? Hvis du ikke er deretter du nesten helt sikkert gå bakover. Dette betyr at du vil bli raskt overtaken av andre som omfavner ny teknologi og absorberende kunnskapen som går sammen med den.


For å lykkes trenger i dag du å spesialisere seg i en nisje markedet.


La meg stille deg et spørsmål. La oss anta at du har opprettet en ny og spennende produktet. Du vil patent å beskytte dine rettigheter. Vil du gå til noen gamle advokat, eller ville du oppsøke en spesialist Patent advokat?


La oss si at du trenger en kne-gjenoppbygging. Ville du spør en normal legen til å utføre operasjonen, eller ville du oppsøke en kirurg som spesialiserer seg på denne formen for re-constructive kirurgi? Du vil ha den beste kirurgen, ikke du?


Ett eksempel. Hvis du eier en Nissan motorkjøretøy, foretrekker du å ta det til et verksted for Nissan-ekspert? Eller vil du betro reparasjonene til en generell mekaniker der workshop er full av clapped-out gamle bomber.


Til slutt, ikke bli lurt til å tro at du trenger å holde læringen. Vi alle trenger å lære på en kontinuerlig basis. Hvis du vil oppnå har mer vi å vite mer. Vi har ikke nødvendigvis gjøre mer, men de hjelper også. Noen mennesker får et par år av erfaring, Gjenta som opplever for tjue år så tror at de har 20 års erfaring. Feil. De har fortsatt bare to års erfaring som de har gjentatt ti ganger. Er det en stor forskjell.


Hva gjør du Hvis du vil bli en ekspert?

Tuesday, November 29, 2011

Fem trinn for å velge et College

Mitt navn er Debbie Ross. Informasjonen jeg har om min reise i å finne en høyskole kan hjelpe både foreldre og elever likt. Går tilbake noen få år, var jeg på vendepunktet i mitt liv. Eksamen fra high school var rett rundt hjørnet, og jeg hadde ingen anelse hvilke college jeg hadde tenkt å delta. Mine foreldre hadde sin liste over høgskoler som jeg kunne delta, og de fleste av mine venner var allerede godtatt til deres høyskole eller universitet. Med tidsfrister for programmer som nærmer seg, visste jeg at jeg måtte begynne å finne et college. Velge riktig college er en viktig beslutning, og så jeg kom opp med en game plan for å finne et college. Her er fremgangsmåten jeg tok i å velge et college.


1. Velge min fremtidige karriere


Det første trinnet jeg tok var å finne ut hva jeg likte, og hva jeg ikke liker. Jeg utelukkes raskt å bli lege, advokat eller en tannlege. Dessuten, visste jeg det var karrierevalg som var ute av min liga, slik som å være en arkitekt eller ingeniør. Min videregående skole karakterer viste dette! Derfor etter en lengre tankeprosess begrenses jeg ned mine valg til kommunikasjon, journalistikk, Business Management og informasjonsteknologi.


Skolen rådgiveren også hjalp meg ved å gi meg en karriere vurdering Test. Dette avdekket mange av mine sterke og tendenser. Fra dette, jeg oppdaget at jeg var best egnet for Business Management relaterte studier. Jeg anbefaler dette. Karriere vurdering undersøkelser er svært dyrt, og kan bli funnet gjennom et Internett-søk.


2. Samsvarende kurs med høyskoler


Den neste tingen jeg gjorde var å liste høyskoler og universiteter som tilbys Business Management studier og hadde en god track record. Jeg brukte The Fiske Guide til høyskoler. Innen kort span av tiden kom jeg opp med en liste over 20 høgskoler at jeg kunne se meg selv i for de neste 4 år. Alle disse høgskolene hadde flere specializations innenfor mitt felt av studien, ble fullt akkreditert og hadde god fornøyelse priser med godt omdømme. Jeg begrenses ytterligere min liste ned til 14 ved å velge de universitetene som var plassert i nærheten av en større city, en av kriteriene som jeg var ute etter i mitt universitet.


3. Begrense det ned til min topp fem.


Jeg hadde over gjennomsnittet SAT score (ingenting å ta meg til Harvard skjønt) og derfor hadde et bredere utvalg av alternativer for meg selv. Min endelige beslutning ville derfor i stor grad bestemt av midler fra mine foreldre, alle stipendier eller tilskudd og penger kan jeg tjene gjennom på campus arbeid studie. Jeg besøkte web-områder av hver college og tok virtuelle turer av fasiliteter som de tilbys. Hver hadde sin styrke-store biblioteker, moderne student bolig, studenten kroppsstørrelse, en rekke ekstra pensuminformasjon- og sportsaktiviteter, og mer.


Jeg var kjøpedyktig begrense listen fra fjorten til fem basert på følgende kriterier: kommer til høgskolen innen fire timer etter Hjem, mitt budsjett for college og en mindre studenten kroppen til å tilby en mer personlig tilnærming til min utdannelse.


4. Foreldre og programmer


Neste, jeg fikk mine foreldre involvert i min beslutning. De hadde blitt hjalp meg hele tiden måten, men jeg trengte deres hjelp i å gjøre endelige, viktige beslutninger. Jeg viste dem i listen over 5 høgskoler som jeg hadde, inkludert detaljer, steder og kostnader. Sammen, begrenses vi listen til tre mulige høgskoler som jeg kunne delta. De ønsket en høyskole eller universitet som ville være enkelt for dem å gå, men måtte også utmerket undervisning og bolig fasiliteter. Følgende helg jeg fylt ut alle 3 programmer og sendt ut dem til disse høgskoler og universiteter. Nå var det på tide å vente på svaret.


5. Gjør det endelige valget


Innen et par ukens, hadde jeg fått Svarbrev fra alle høgskoler som er der jeg har sendt mine programmer. Til slutt, mine foreldre, og jeg besluttet best måte å gjøre den endelige avgjørelsen var å besøke studiestedene. Vi tok to dager til å besøke alle tre universitetsområder. Besøker faktiske universitetet ble vesentlig forskjellig fra de virtuelle turene. Min endelige valget var faktisk ganske lett. Jeg kom på University of Texas i Austin.


De viktigste trinnene underveis for meg var å ta karriere vurdering Test, forskning mine college valg online gjennom virtuelle turer og sitte ned med mine foreldre å diskutere hvilke høgskoler for å sende programmer. Dette bidratt til å gjøre min endelige avgjørelsen enklere. Jeg håper disse trinnene kan hjelpe deg med å finne en høyskole eller universitet som du gjøre karrierevalg.

Monday, November 28, 2011

Veksler mellom karriere, familie, vurdere Online Education

Finne tid til å gjøre det alle - karriere, familie, fortsette utdanning? Har du problemer med jugging? Noen problemer på dette området som mennesker ansikt er svært like de av begynnelsen sjonglør. Ifølge The Instant gjøglere manualen, (c) 1993 uendelig illusjoner/Lofty Pursuits, fire vanlige problemer er håndtering to områder i fokus på samme tid, går fremover mens du prøver å sjonglere i stedet for stående fortsatt, ikke er i stand til å sjonglere i en tredje området i fokus, og holde alle tre områder fra bumping til hverandre eller overlappende. Så la oss ta en titt på noen løsninger på disse problemene.


To på en gang


Å veksle mellom to objekter, du først kaste en i luften for å om øyet nivå, deretter kaste nummer to. Det samme med livet. Plukk noen to områder i fokus, og bare prøver å takle en om gangen for å etablere mål og et system for det i livet ditt. Deretter fungere i det andre området. Og akkurat som sjonglerer ikke ville fungere hvis håndleddet legger for mye eller for lite styrke til kaste, forårsaker en eller begge objekter å gå for høyt eller lavt, kan det samme skje i livet. Hvis etablert målene er for høyt eller lavt, ikke er kompatible med hverandre og din livsstil, stå sjonglerer loven ikke mye mulighet.


For eksempel, hvis oppdiktet person, John Wentworth, ønsker å fullføre et akademisk program, men bare tjener minstelønn, kanskje han må finansiell assistanse med sin fortsatte utdannelse til å balansere act. Ellers, John kunne ha å arbeid over tid og ta på et sekund jobb å fylle hullene og betale regninger. Han kanskje glipp verdifulle familien tid med sin kone og unge sønn og bli understreket ut og oppbrukt. Ikke å nevne hans karakterer kunne ta et dykk! Studielån, grants- og work-study kan være noen mulige løsninger i dette tilfellet.


Der er sjonglerer hjelp? I stedet for The Instant gjøglere manualen finnes det mange ressurser tilgjengelig for å hjelpe med sjonglerer karriere, familie og utdanning. Lokale høgskoler er et bra sted å starte.


Ikke å kunne sjonglere i en tredje


Klar til å legge til en tredje faktor i ligningen? Konsentrere seg om å kaste ballen nummer # 3 og ikke engang prøver å fange ballen # 2, råder The Instant gjøglere manualen. Eller når du har to områder av fokuserer ganske mye underveis, si din karriere og familie, kan du legge til tredjepart – utdanning.


Få hjelp til planlegging utdanning i blanding med ressurser. Hodet til din lokale pedagogiske center eller offentlige bibliotek for å få hjelp. Ikke få igjen slippe – eller ikke sjonglerer – ballen!

Sunday, November 27, 2011

Praktiske Online grader

I dag, mer enn noensinne, er det enklere og mer praktisk å skaffe en grad enn noen gang før. Dette er takket være utbredelsen av online grad og fjernundervisning programmer nå allment tilgjengelig.


Statistikk viser at 56% av alle høgskoler for 2 år og 4 år nå tilby noen form for online læring og avstand utdanning kurs. Det er over 2.000 høgskoler landsomfattende. Universitetet Phoenix så det er sertifikatregistrering nesten trippel i fem års perioden 1998-2003. Prøver ikke å bli liggende igjen, tilby enkelte ivy league skoler som Harvard og MIT nå online kurs og full grad programmer online.


Bekvemmelighet er nøkkelen til suksess for disse programmene. De fleste av elevene som er tiltrukket av online grad programmer er opptatt heltidskontor arbeider fagpersoner, noen med barn i hjemmet. Noen er single foreldre som ikke kan få ut av huset to eller tre ganger i uken til å delta på skolen på en tradisjonell campus. Bruker online education studentene er i stand til å lære i sitt eget tempo. De kan gjøre sine studier på deres fritid.


Avstand utdanning programmet kravene kan variere fra college til college. Noen krever at du besøker campus noen ganger i løpet av semesteret, noen bare i begynnelsen. De fleste har orientering i begynnelsen av hvert semester slik at studentene til å møte med professorer. Etter denne innledende orientering, college benytter teleconferencing og tapet forelesninger for ytterligere læring og diskusjoner mellom elevene og professorer.


Hvis du tenker på å dra nytte av en online grad kontrollerer du at college er akkreditert. Akkreditering betyr at skolen er holdt til høy og etablerte standarder for utdanning. Du bør bare delta en riktig akkrediterte college. Noen grader, for eksempel pleie og utdanning krever lisensiering. Kontroller at staten vil akseptere grad hentes fra en online university. Ikke glem å se hva slags økonomisk støtte kan være tilgjengelige for deg gjennom skolen, lokale og føderale myndigheter eller selv på arbeidsplassen. De fleste arbeidsgivere tilbyr rabatter til ansatte som tilbake til skolen for å fremme deres karriere-ferdigheter.


Vær oppmerksom på at i likhet med tradisjonelle college læring, elektroniske kurs innebære masse studere. Det er viktig å være organisert og fokusert for å realisere suksess med selv tempoet læring. Generelt, har undersøkelser funnet at ni til ti timer av studien per uke er nødvendig for hver klasse du tar.

Saturday, November 26, 2011

Hva du skal se etter når du velger en Online University

En universitetsgrad gir en person en garanti for høyere lønn og en bedre jobb. Dessverre fortsetter mange amerikanere å gå uten å ha en universitetsgrad. Ved hjelp av en online universitetet er en flott måte å få en grad mens du fortsatt beholde en jobb, eller å ta vare på en familie. Det er mange online universiteter der ute, og det er opp til deg å bestemme hvilken som er best. Beste online universitetet bør oppfylle alle dine behov og gir en solid utdannelse. Her er noen tips som er gode å følge når du velger et online universitet.


1. Velg et universitet med en mengde Klassealternativer for. Hvis du trenger å fortsatt beholde en jobb og ta vare på familien din, enn du vil ha muligheten til å ha fleksible klasser. Noen online universiteter tilbyr mer enn andre. Flere klasser en universitetet har, jo enklere blir det for deg å utforske og finne et felt av studien som interesserer deg. Folk er alltid mest vellykkede med en studie som de er interessert i-feltet.


2. I tillegg til å tilby et bredt utvalg av klasser, er det alltid godt å velge et online universitet med en stor mengde grader. Noen online universiteter tilbyr bare en velger noen grader. Å ha en begrenset mengde grader holder Klassealternativer til et minimum, og du kan finne deg selv med en grad i et felt av studien som du er interessert i. Målet med en elektronisk universitetet utdanning er å gi deg en nyttig grad som du kan bruke for å få en hyggelig jobb. Hvis du vil finne hva som er best for deg, er det svært viktig å ha mange alternativer for graden og klasse.


3. Velg universitetet med beste kostnader for din situasjon. Noen universiteter lade mer eller mindre enn andre, og det er opp til deg å bestemme hva koster best passer dine behov. Søke etter universiteter i en bestemt koste område, forhåndsinnstilt av deg. Du bør ikke være redd for enten ekstreme, men. Hvis du ikke har råd den høyeste pris education, enn billigste online universitetet vil fremdeles være betydelig bedre enn ingen utdanning. Samtidig, hvis du en svært interessert i et bestemt universitet programmer, men er redd av kostnadene, bør du registrere allikevel. Verdien for høyere utdanning overgår enhver innledende kostnader, og du vil bli lykkeligere når du lærer hva du ønsker å lære.


4. Til slutt se på omdømme online universiteter. Det er et par nettsteder i eksistens som gir informasjon om online universiteter. Noen webområder rangere online universiteter i visse områder av studien. Å ha en grad fra et universitet med et godt rykte kan hjelpe deg å få en bedre jobb enn du kan ha hatt med en mindre anerkjente universitetsgrad.


Ta deg tid til forskning og sørg for at du får en solid grad. Forskning er den beste måten å sikre en vellykket online universitetet forsøke. Jo mer vet du om det du leter etter, og hva som er tilgjengelig, jo enklere blir det å ta en beslutning. Få en høyskole grad er en god idé, og du bør gi din beste innsats for å finne universitetet som er riktig for deg.

Friday, November 25, 2011

Nøkkelen til læring skjer etter at klassen er Over

Mange ting skje under en forelesning. Forrige natt lekser er forsterket, nye konsepter introduseres og Redegjøring av forvirrende emner finner sted. Det virker som mye arbeid for en time eller to av din tid. Når klassen er over, så er læring, ikke sant? Feil! Du trenger å gjøre litt mer arbeid. Dette kommer til å være vanskelig, jeg vet, fordi du sannsynligvis er fokusert på å flytte en bit å spise eller møte med venner etter klasse. Men hvis du gjør litt litte av arbeidet nå, vil du spare deg mye arbeid senere.


Dette er et viktig poeng. Tenk på rutine for et øyeblikk. Du går til klassen. Du skrive ned alt professoren sier, tenke til deg selv at du vil lese notatene senere hvis du glemmer hva som er sagt. Du ting notatene i vesken, aldri å bli lest igjen før natten (eller dagen i) en test. Du kan selv bringe en båndopptaker til klassen med samme intensjoner. Du kan lese de anbefalte kapitlene for lekser, eller du kan ikke. Deretter forsake natten før en test du en sosial utflukt Hvis du vil se gjennom alle notatene og å fange opp alle lese i lærebok. Du fortsetter denne dansen minutter før testen begynner. Du svette under testen, prøver å sortere ut hva du har assimilert natten før. Betyr dette høres ut som du?


Mange studenter falle i denne fellen. Ikke bare er det ineffektiv, det gjør du for hardt arbeid, og du ender opp med å lære noe. Dette er grunnen til at du trenger å investere litt tid nå for å høste belønningene senere.


Hva å gjøre? Først modelloversikt over dem så snart som mulig etter forelesningen. Leksjon vil fortsatt være frisk i tankene dine, og du vil kunne huske nesten hele foredraget. Du vil også kunne levere mangler deler fra minnet. Noen elever gjør det til en regel for å redusere sine notater til maskinskrevet skjemaet snart etter forelesningen. Dette er en utmerket praksis, men det er ganske tidkrevende. Hvis du vil ta dette ekstra trinnet, er det definitivt effektive, men ikke helt nødvendig.


Dernest, se gjennom notatene, inntastede eller ikke, som første trinn i forberedelsen av neste dag leksjon. Dette vil koble opp leksjoner med hverandre, og vil gjøre kurset en enhetlig hele i stedet for en rekke frakoblet deler. Du vil bli overrasket over hvor emnet gjør mer fornuftig når du gjør dette. Altfor ofte et kurs finnes i tankene til en student som en rekke separate diskusjoner, og han ser bare horisonten for én enkelt dag. Denne tilstanden kan være representert av en rekke frakoblet lenker:


O O O O O


Et sammendrag av hver dag leksjon, men foran forberedelse for neste dag, forges nye koblinger og sveiser dem alle sammen i en ubrutt klareringskjede:
OOOOOOOOOO


En metode som har funnet nyttig er å bruke et dobbeltsidig-system for å ta notater ved hjelp av venstre side for bare disposisjonen, med største divisjoner, og den høyre siden for detaljer. Denne enheten gir Merk-Bestill lett tilgjengelig for hissig gjennomgang eller mer utvidet studien.


Disse teknikkene vil forbedre din læring, gjør at tiden din klasserommet mer effektiv og supercharge leksene dine. Komme teste tid, vil du finne at du ikke trenger å stappe natten før! Natten før en test er en tid for å slappe av og få en god natts søvn. Sinnet og kroppen vil være frisk og klar for noen eksamen neste dag. Bare en rask gjennomgang av notatene før testen vil hjernecellene, grunning din hjerne å ess at eksamen!

Thursday, November 24, 2011

Arbeide I Dubai

Dubai i de forente arabiske emirater er en av verdens raskest voksende sysselsetting hotspots i verden. Opptil 20 nye selskaper etablere seg i emirat frihandel soner hver uke, og siden 2002 har noen 650 selskaper registrert i Dubai Media City frihandel sonen alene.


Spesielt i feltene for turisme, IT, media og økonomi er det betydelig jobbmuligheter for kvalifisert personell og hvis du er interessert i å arbeide i Dubai er her en guide til sysselsetting i den mest spennende, skatten gratis, raskest voksende multi kulturelle steder i verden.


Ja, du hørte meg rett, Dubai er skatt gratis – hvis du bor og arbeider i emirat inntekten vil bli utbetalt til deg brutto og videre, hvis du kjøper et hus å leve i du vil ikke være underlagt eiendom skatt fordi direkte personlig beskatning er lovstridig i Dubai!


Emiratet har 15 frihandel soner og 7 er mer på planleggingsstadiet. Fri handel-soner er hvor utenlandske bedrifter kan etablere seg og vokse uten begrensning av corporate skatt, for eksempel, og uten å sende til en lokal flertallet aksjepost struktur. Som en direkte følge av alle insentiver tilbys til oversjøiske bedrifter, ta opp i fri handel-soner har vært utrolig og ansettelsesmuligheter for utenlandske personell er opprettet innenfor dem på en ukentlig basis.


Skal arbeide i Dubai du krever en arbeidstillatelse og visum bosted og fleste av arbeidsgivere ordne disse for Landsforvise arbeidskraft når de utnevne dem. Hvis du har tenkt på å reise til Dubai å lete etter arbeid kan du angi landet på midlertidige visa og deretter så snart du sikre sysselsetting kan du bruke for arbeidstillatelse og Visa. Regler som er knyttet til tidsperioden du kan bli værende i landet på midlertidige visa varierer avhengig av landet du herald fra, og du bør sjekke med din lokale UAE ambassaden på regler som gjelder for deg før du reiser.


De fleste forretninger i Dubai er gjort på nettverk basis og så når du kommer det kan være en liten fremmed til å umiddelbart komme ut der og begynne å introdusere deg til folk. Men bekymre deg ikke, du fort blir vant til den. Bare sørg for at du har en pocketful visittkort for hånden når du forlater boligen som trading i firmaet kortene er det første skrittet til vellykket nettverk!


Når du har avgjort i forskjellige arbeidstimene i Dubai – mange virksomheter lukke for et par timer på ettermiddagen og ingen lokale folk ta avtaler på en fredag- og en gang du har avgjort i raskt tempo av sosiale livet, vil du begynne å elske din nye omgivelser. Livskvalitet oppnåelig i Dubai for personer på utenlandsoppdrag er ganske muligens inimitable andre steder som slike har lagt vekt på å lage et paradis der utenlandske arbeidstakere kan arbeide hardt, spille hard, leve livet til fulle og opplev alt på en dag fra ski på en innendørs stigningstallet til å spille golf å dykking til kamel ridning i ørkenen.


Personer på utenlandsoppdrag utgjør 94% av befolkningen i Dubai, og som et direkte resultat du kan nesten garantere du vil gjøre venner svært raskt og enkelt. Miljøet i Dubai er så multi kulturelle, åpen og gratis, og det er mye sosial klubber og hendelser som er designet for folk å møte opp og få venner. Disse all hjelp lette nye innbyggere i deres helt nytt liv. Alle gjør en kraftanstrengelse å komme sammen i Dubai fordi de er alle i samme båt sammen – arbeide hjemmefra, men nyter å være i et land som tilbyr førsteklasses forretningsmuligheter og en skatt gratis livsstil – kan du be om mer?

Wednesday, November 23, 2011

Fjernundervisning: Hvordan Å arbeide og studere samtidig?

Avstand læring elever synes å nyte best av alt. De få sin utdanning uten å faktisk måtte delta klasser, og samtidig er i stand til å holde jobbene sine og få en lønnsslipp. Faktisk, er dette en av de mer fremtredende fjernundervisning fordeler som tiltrekker seg mange studenter å gjøre dette deres valg av utdannelse. I tillegg til at få avstand læring elevene også fordelen av fleksibilitet der de er i stand til å studere i sitt eget tempo uten overholder klassen tidsplaner.


Men blant disse perks krever fjernundervisning mye disiplin og motivasjon fra studenter. Når vi sjonglerer mellom en jobb og studier, er det svært enkelt å mister oversikten over våre prioriteringer og ikke klarer å holde opp hvis du vil merke. Videre, avstand læring studenter ikke har fordelen av å få deres læring kjøre fornyet når de samhandler med adjunkt eller kolleger i klassene.


Derfor, hvordan kan avstand læring studenter så mestre denne utfordringen? Det første som må ha en student er god tid ledelse. Alle har 24 timer og det er opp til oss å utnytte vår tid på best mulig måte. Sette opp en daglig eller Ukentlig plan for deg selv, og kontroller at du setter til side tid for studier daglig. Hvis du har en familie, la dem vite om tidsplanen slik at de vet når du ikke bør bli forstyrret. Du kan dele din tid på riktig måte mellom arbeidet, din familie og dine studier. Selvfølgelig, er disiplin viktig her som et tidsskjema ikke vil gjøre noe bra hvis det ikke blir fulgt.


Får deg motivert er også avgjørende mot fjernundervisning suksess. En av måtene å gjøre dette er å holde kontakt med klassekameratene dine. Med Internett i dag, er det ofte enklere å holde kontakten via e-post, instant messenger, i tillegg til Internett-telefon. Diskuterer prosjekter eller oppdrag med dine lagkamerater vil hjelpe deg med å holde deg på sporet og holder du og teammedlemmene ansvarlig for hverandre.


Sette mål og belønne deg selv når du oppnå dem er store self-motivating vaner. Starte med å tegne et diagram på milepæler som du trenger for å nå for å kunne fullføre kurset. Streiken ut hvert mål som du fullfører dem. og Belønn deg selv tilsvarende. Det er en viss tilfredshet når vi ser oss selv utvikle og dette blir en motiverende kraften for oss å møte den neste hinder.


I tillegg er det helt avgjørende for en student å sette opp et rolig sted for studien unna hjem livet distraksjoner, for eksempel TV, telefonsamtaler eller andre familiemedlemmer for fjernundervisning. Organisere en off-limits studie-området eller låse deg selv i et stille rom for å sikre optimal fokus. Bortsett fra at er en god stol, en sterk tabell og tilstrekkelig plass også viktige elementer i å skape en rette miljøet.


Til slutt, selv om fjernundervisning er et flott og effektiv læringskonsept, mye av dens effektivitet er avhengig av vaner og fastsettelse av enkelt. Full fordelene med fjernundervisning kan bare oppnås gjennom hardt arbeid, disiplin og besluttsomhet for å lykkes.

Tuesday, November 22, 2011

Oppdag hva du virkelig ønsker å gjøre.

Du gjør hva du virkelig ønsker å gjøre, eller gjorde du bare falle eller vandre inn i jobben du har nå. Som en venn av oss gang sa: "Jeg er en av tjueto leger i vår familie. De eneste i vår familie som ikke er leger er hundene og kattene. Fikk du bestemmer hva du ville gjøre, eller er du en av stadig flere som har arbeidet ble diktert av omstendigheter eller deres foreldre?


Spørsmålet er ikke er hva du gjør og hvem sette deg der men; er du lykkelig? Hvis du ikke gjør hva du virkelig ønsker å gjøre så sjansene er at du er fornøyd, og som påvirker din helse og relasjoner, i tillegg til andre deler av livet ditt.


Som John D Rockefeller III uttalt "veien til lykke ligger i to enkle prinsipper: finne hva som interesserer deg, og du kan godt, og sette hele sjelen inn i den hver bit av energi og ambisjoner og naturlig evne som du har."


Problemet er at selv om vi er klar, dypt nede, av hva vi ønsker å gjøre den harde delen er å sette disse tanker til handling. Faktisk gjør det. Kanskje du er fanget i tankeprosess at sier…; "Vel jeg ikke virkelig endre". Hvordan vil jeg betale boliglån? Hvordan vil jeg betale for skolepenger? Hvordan vil jeg ……..


Eller kanskje din tenkning sier det er bedre djevelen vet du enn den du ikke.


Eller er du tenker godt jeg er heldig virkelig jeg har en vanlig jobb som betaler tilstrekkelig lønn (omtrent) og andre er ikke så heldig som meg?


Uansett hva din historie. Bare stoppe for et øyeblikk, og spør deg selv:


Hva er virkelig driver meg?


Hva gjør meg gjør det jeg gjør?


Sarah, en venn av oss, er 57 år av alder, enkelt, enebarn med ingen foreldre som er levende og ingen barn. I vårt språk er hun på slutten av linjen. En vellykket salgssjef for et internasjonalt selskap. Men hennes verden bare har kollapset. En uke før jul hun var fremstilt avskjedigelse med liten eller ingen advarsel. Hun har gitt sitt liv til industrien hun jobbet i og føles veldig la ned, bitter og skuffet. Tross alt, hadde hun alt arbeidet ut. Avgang skjer på 60, boliglån betales, pensjon fondet vil begynne å betale og deretter hun vil være i stand til å bestemme hva hun ønsker å gjøre i fremtiden.


Men som ikke har skjedd. Hun er tre år kort og trenger arbeid. Hennes første kall til hennes store nettverk av venner og kolleger har resultert i enten, sympati, ikke returnert eller jeg beklager but…you understand…we nød ur hmph yngre mennesker... På den annen side er det de som holdt henne tillit opp ved å invitere henne for et intervju bare å finne ved ankomst, at det var ingen jobb eller ur hmmph vi har funnet noen yngre.


Så Sarah var tvunget til å spørre seg selv: 'Hvor skal jeg gå herfra?'


Hun ikke ønsker å retire….she er for ung for det! Manglende respons fra hennes industri og så kalt venner og nettverk har tvunget henne til å spørre seg selv, "Hva jeg virkelig vil gjøre?"
Hvis jeg ikke kan fortsette vane og bo i bransjen, 'hva jeg virkelig vil gjøre?"


Hun begynte å spørre seg selv;


Hva virkelig gir meg?


Hva gjorde meg gjøre det jeg gjorde?


Hva gjorde jeg elsker mest om jobben?


Hun hadde gradvis å erkjenne at de fleste av hennes yrkesliv hadde blitt drevet av frykt. Frykt for ikke å kunne betale boliglån.
Frykt for å komme inn i gjeld.
Frykt for å mislykkes credit check.
Frykt for å være en fiasko.
Frykt for å måtte være på sin egen.


Imidlertid innså hun også at det hadde drevet henne å bo i hennes bransjen hele sitt liv var Kjærligheten som hun hadde for å sette grupper av mennesker sammen. Kjærligheten til å utvikle mennesker som følte de ikke kunne oppnå. Kjærligheten til å være en barnepike, sykepleier, coach, rådgiver etc å unge og utvikle salgsteam. Få glede hun fikk ut av omsorg for andre, styring dem, overtale dem. Det var nesten at årene hennes salgsteam hadde blitt hennes familie og hun likte som. Hva er mer hun fant at hennes største glede hadde kommet fra snu rundt skrantende, lite kjente eller mislykket produkter.


Nå begynte hun å arbeide med en ny styrke. I stedet for å være en gammel eller alderen, offeret, med liten eller ingen håp om å få arbeid. Hun begynte å skanne annonsene og skrive om hennes CV som en omsorgsfull, coach, som elsket å utvikle og voksende salgsteam av unge mennesker. Noen som kan være grunnlag for å introdusere iver og gnisten til gamle, sliten og lite kjent produkter.


Vi har ikke en lykkelig slutt på historien ennå, men Sarah hadde tre intervjuer forrige uke og ett selskap har kalt til å se henne igjen som de er interessert i hva hun kan ha å tilby dem. Vi er alle holder våre fingrene krysset.


Og Sarah? Hun har en ny vår i hennes trinn. Troen på at hun har oppdaget hva hun virkelig ønsker å gjøre. Hun er stadig fokusert på positivt. Vi har ingen tvil om at hun får det hun ønsker.


Moralske av historien. Svaret er alltid inne i deg selv. Svaret er i dine tanker. Se dypt inne selv. Spør deg selv; Hva virkelig gir meg? Hva dypt ned er årsaken til at jeg er på planeten. Ikke lure deg: bo med spørsmål.. Du vet når du synes det er fordi hele kroppen føles: Ja jeg har det rette svaret. Deretter: Bare godta den, endre dine tanker og tro på deg selv. Og se på livet endre.


På andre siden, som Beth Mende Conny nevnt, "Hvis du ikke ta kontroll over livet ditt, ikke klag dersom andre gjør."


Julie og Graham

Monday, November 21, 2011

Min identitetskrise

Når vi er unge er det alt så enkelt. Vi vet nøyaktig hva jeg ønsker å "være" når vi vokser opp.


Du vet hva det er: "Jeg ønsker å være en Brannmannen." Jeg ønsker å være en ballerina." "Jeg ønsker å bli en filmstjerne." "Jeg ønsker å være en kjernefysiske fysiker spesialisering i embryonic schisms i stolpe-Menopausal subatomære partikler."


Dette aspektet av vokser opp kom tilbake for å hjemsøke meg nylig når du leser et magasin artikkel av noen jobber i TV som hadde alltid ønsket å bli en kjendis. For å omskrive hennes ord, skjedd"det aldri for meg at jeg kan ha å faktisk gjøre noe."


Vel, her er jeg, en fully-grown voksen. Eller kanskje jeg ikke lenger er fullt vokst – jeg er ikke sikker på hva alder vi starter krympende! Men jeg har en tilståelse å ringe; Jeg visste aldri hva jeg ønsket å "være". Jeg visste bare hva jeg ville gjøre.


Hva jeg ville gjøre var design byer, urbane mellomrom, bussruter. Nei, det er ikke sant. Hva jeg virkelig ønsket å gjøre var design tilordner... men de fleste kart bedriftene ønsker kart designere å ganske enkelt gjenspeiler byens eksisterende design. Geesh, der er kreativitet i som?


Så ble jeg ført villspor forelsket i politikk i stedet. For en stund jobbet jeg som en politisk aide, plotting å bli King of the World. Utrolig, det tok bare fem år for virkeligheten å male min idealistiske uskyld til sagmugg og sende meg på en panisk Søk etter en gjør lobotomy kit. (Jeg fikk aldri å bli konge av verden heller gjorde jeg noen gang finner at gjør lobotomy kit.)


Jeg tilbrakte de neste tiår og-en halvt som forbruker talsmann og korridorpolitiker, gjør medierelasjoner, forholdet til statlige etater og industri kundeforhold--noe som er teknisk verbene som man kan faktisk "gjøre".


På sosiale arrangementer hadde regnskapsførere og advokater det enkelt. "Jeg er en regnskapsfører," sier alt.


Jeg var ikke så heldig.


"Jeg er en forbruker-talsmann," vil jeg si.


"Så hva gjør du?"


"Vel, jeg snakker til media og regjeringen og industrien," Jeg vil forklare.


"Ahaaa... og jeg snakke med tann fairy. Så hva gjør du?"


Nå, jeg har en enda vanskeligere tid når noen spør hva jeg gjøre. Fleste har ingen anelse hva Søkemotoroptimalisering er, som er min hovedpersonen "karriere". Få folk virkelig forstå hva freelance forfatter er, bortsett fra hvis de leser en freelance skribent artikkel i et magasin. Jeg prøve ikke engang å nevne at jeg kjøre tre nettsteder og affiliate markedsføring. Men folk forstår hva det innebærer å være en forfatter.


"Wow, du skrev en bok om lykke? Gratulerer. Så når din neste bok kommer ut?"


Som er når jeg har å forklare hvordan en bok virkelig ikke mate en familie, og hvis jeg tok deg tid til å skrive en ny bok, det ville ta tid borte fra Søkemotoroptimalisering og affiliate markedsføring...


«He, hva er det?»


"Never mind," jeg svare. "Jeg er en stay-at-home far." Som er sant. Folk kan se på meg rare, men minst de forstår meg. Eller så de synes.


Alle som bringer meg tilbake til det spørsmålet jeg svarte aldri da jeg var ung: Hva ønsker jeg å bli når jeg blir voksen? Jeg antar jeg bare måtte vente litt lenger for å finne ut. Som når jeg blir voksen.

Sunday, November 20, 2011

MaScian: Det er som jeg er

Jeg er en MaScian fordi jeg er skjebnebestemt til å være en. Utdanning for meg var å ha gode karakterer. Det var alt som mattered til meg. Det har aldri skjedd for meg at min visjon av en god utdannelse var i ferd med å endre.


St. Paul School Makati tilbyr ikke videregående utdanning da, så jeg hadde noe annet valg enn å finne en annen skole. Manila Science var først og sist på min liste over potensielle videregående skoler. Skje screenings og intervjuet ble faktisk situasjon gjøre eller dø. Jeg har aldri sendt en annen søknadsskjema annet enn en for MaSci. Jeg hadde et mål, og det var å studere og å oppgradere på en av, hvis ikke bare beste high school i landet, Manila Science High School.


Første gang jeg skrev inn porten til MaSci, jeg følte meg som en nobody. Rustne porten til Masci viser ikke noen tegn til velkommen. Elevene vente utenfor kjente hverandre, og jeg følte alene. Drukning i midten av ingensteds, tenkte jeg at studenter foran meg har hjerner som er større enn sine organer. Bordner-bygningen ikke ser ut som om det var bidrar for læring. Main bygningen ser ikke noe bedre. Bare struktur contradicting dreading atmosfæren var delvis ferdig Maceda bygningen. Jeg var en lass som bruker mascian-kleskode men blottet for ånd Mascian. Jeg var en ingen med potensialer venter på å bli honed. En ny jente i en helt ny verden. Jeg pustet løfte at en dag, jeg ville være verdig til å bli kalt en Mascian.


Jeg måtte starte fra grunnen av, og det var som om alle mine tidligere prestasjoner ble kassert. Min fremtid var uklart men lovende. Jeg husker jeg har alltid ønsket å utmerke seg, men ikke hadde nok besluttsomhet. Klandre den unge skole jente i meg for det. For alt var ganske nytt for meg, var jeg teste vannet. Så igjen var utfordringen for meg, for oss (satsvise 05). Jeg visste at hvis jeg vil overleve, men gjør det bra på skolen ga meg tillit til at jeg veldig nødvendig. Det var et spørsmål om å få druknet i pool av fortreffelighet eller å kunne godta alle utfordringer og å nå toppen av fortreffelighet og suksess. Det var ikke nødvendigvis en sak av hjernen, men av disiplin, hardt arbeid og besluttsomhet. MaSci har vist seg lenge siden som sin verdig sin identitet av fortreffelighet og nå sin tid for meg å bevise meg verdig til å bli en Mascian.


For de siste tre årene jeg har vært å holde på å tanken at jeg ikke kanskje har gitt mitt beste, men jeg gjør bra nok (som er den verste feiltakelsen jeg noensinne gjorde). Faktisk, jeg har gjort alt som ble bedt om, og hadde karakterer over bestått merket, men det syntes at vi, elevene ikke kan oppfylle forventningene til våre alma saken. Ærlig, det var tider da vi faltered og vi har bidratt til wavering tradisjon av fortreffelighet men jeg godt tro at i våre egne måter hadde vi også reist banneret av mascians opp høy.


Selv om det kan virke at tradisjonen med excellence er ingenting for oss, vet jeg at dypt inne i vårt hjerte vi har alltid blitt fanget opp med å være i stand til å leve av en blå-blooded Mascian. Vi vet hva som forventes av oss, men vi mislykkes i å møte dem ikke fordi vi mangler talent, men fordi vi mangler besluttsomhet. Men det betyr ikke at vi ikke er exerting innsats.


Som jeg sakte regnet mine siste dager i Masci, ønsker jeg å rette alle feilene jeg begått i fortiden og lære ting jeg burde vite. Jeg ønsker å føle seg for siste gang gleden og smerten av å være en MaScian. Jeg vil fortsette å gjøre mitt beste, og det ble spurt meg ikke bare fordi jeg trengte til, men også fordi jeg ønsket å.


Å være en Mascian er både en velsignelse og en forbannelse. En velsignelse fordi du får den beste utdannelsen, men på samme tid en forbannelse fordi mye som forventes av deg. Men vet du hva? Det viste seg for å være mer av en velsignelse enn en forbannelse. I belive at som blomster saktere blomstrende, vil vi, min batchmates og jeg, på tiden som vi kommer til mars på den røde løperen, på den dag når vi kommer til å høste alle fruktene av våre fire års opphold Masci, være dyktig enkeltpersoner med honed potensialer og sterk vilje til å lykkes. Jeg tror at når tiden kommer for oss å kle kleskode Mascian, vi ville ikke bli blottet for ånd Mascian og finne oss sliter med å nå lengst stjernene. Og som vi reise gjennom dette såkalte livet og få ut til den "virkelige" verden vi vil bevise oss MaScians av blod og av dyd.

Saturday, November 19, 2011

Rekruttererne: Utfordringene Executive Head jegere

En gang var hodet jegere ikke mer enn vanlige cannibals. Noen mennesker fremdeles vise dem på den måten, men executive rekruttererne er et vitalt ledd i en kjede som holder store bedrifter fungerer godt.


Topplasseringene i noen organisasjon diktere fortunes av selskapet, aksjonærene og ansatte... og ofte fellesskap der de er plassert. En god executive head jeger kan sikre at nye selskapet ledere har kvalifikasjoner som er nødvendige for posisjonen og utfordringer foran oss. Han kan også sikre at høyre executive er valgt, ett med stilen vil blomstre i det aktuelle miljøet av at selskapet.


Imidlertid, moderne executive rekruttererne møter utfordringer for å være effektive. Jeg fanget opp med Esther Barzel, medeier i Online rekruttererne-katalogen.


Q: Hva er hovedutfordringene executive head jegere i dagens forretningsliv?


A: Til å begynne med har geografiske nettet blitt mye bredere. En leder jeger i si, New York City eller Toronto, ikke lenger kan stole på å finne den riktige kandidaten midt i byen. Faktisk en ideell kandidat kan være bare minutter unna med Internett, men han kan være plassert i et annet land eller til og med et annet kontinent. Vi ser på en ny type executive rekrutterer.


Executive rekrutterer i Internett-alderen


Q: Internett bør gjøre jobben enklere, ikke sant?


A: Ja... og Nei. Han har å legge krav på flere steder og sile gjennom flere potensielle kandidater til å finne juvelen han søker. Så har hans arbeidsbelastning faktisk økt.


Q: Addisjonstegn, jeg antar han fortsatt står overfor utfordringer av yesteryear?


A: Det er rett. Han har fortsatt å få kontakt med potensielle kandidater, gjennomføre foreløpige intervjuer, sette opp møter med selskapet, delta på minuttet detaljer, korte intervjuer, osv.


Q: Hva med oppfølging?


Svar: Ja, det er, selvfølgelig, oppfølging kreves etter hvert intervju, både med klienten og utsiktene. Det er en opptatt jobb.


Internett gjør livet enklere eller vanskeligere For hodet jegere


Q: Så hvordan Internett gjør livet enklere for en executive rekrutterer?


A: Nå har du online-samfunn og oppslagstavler, for eksempel Monster.com, der du kan plassere annonser for stillinger. Dette gjør det litt lettere å kastet ens nett. Kataloger som våre hjelpe hodet jegere tiltrekke seg kunder, slik at de kan bruke mer rekruttere og mindre tid på forretningsutvikling.


Q: Ikke elektroniske oppslagstavler og kataloger mener bare hodet jeger har å bruke mer tid på flere steder?


A: Ja eller Nei. Elektroniske ressurser er lettere søkte enn, si, papir. Vår rekrutterer-katalogen gir arbeidsgivere sjansen til å søke etter geografi eller yrke eller stillingstype. Dette betyr at de kan finne en rekrutterer som spesialiserer seg på farmasøytiske salget, eller som spesialiserer seg i regnskap, eller hva-feltet. Hodet jeger tilbringer mindre tid på å svare på spørsmål fra folk som vil aldri bli sine kunder.


Q: Og jeg antar det fungerer begge veier?


A: Ja, rekruttereren får CVer fra bare de personene som er sannsynlige kandidater for hvilke typer stillinger han arbeider på. Den farmasøytiske rekruttereren, for eksempel får ikke en CV fra noen der bakgrunnen er i aeronautical engineering.


Q: Wow, er det en mouthful. Jeg vet ikke hvis jeg selv kunne gjenta som.


A: Mange executive rekruttererne kan ikke gjenta det, heller. Slik at Internett er å gjøre det enklere for dem å motta CVer som er målrettet mot sitt felt av kompetanse, kan du lagre dem tid... for ikke å nevne overexertion av deres tunger.


På humoristisk notatet takker vi Esther for å ta deg tid til å forklare hvordan Internett gjør livet både mer komplekse og enklere for utøvende rekrutteringspersoner og hodet jegere.

Friday, November 18, 2011

Hvorfor kulinariske utdanning

Hvorfor bør du studerer på en Culinary skole:


Hvis du tenker på en karriere i kulinariske kunst deretter studerer i en kulinarisk skole er et must. Du kan være en god kokk, men du vil aldri bli ekspert læring kulinariske kunst. Ytterligere tar opp en jobb som kokk i en god restaurant krever en profesjonell kvalifisering, som kommer først etter at behandlende en vanlig kulinariske skolen.


Det er mange myter rundt kulinariske kunst. For eksempel folk si kulinariske er en kunst, og kunst ikke kan læres. Dette er ikke sant. Første kulinariske er ikke bare en kunst, sin vitenskap også. Du må vite om ingredienser som du bruker mens matlaging. Du bør også ha gjennom kunnskap om innholdet i ingredienser eller tilsetningsstoffer som du bruker til å lage mat mat. Den hjelper deg å være en informert kokk.


En annen myten er at kulinariske utdanning er svært kostbare. Du skjønner, noen utdanning er kostbar. Kulinariske er ikke et unntak. Men hvis du sammenligner, en Engineering bachelorgrad er mye mer kostbart enn en diplom/grad i kulinariske kunst.


En av de verste mytene er at kokker leve et godt liv - full av glamor og noe arbeid. Dette gjelder ikke i det hele tatt. Mesteparten av tiden for en kokk er brukt i kjøkkenet, med varme oljer og brennende temperaturer.


Hvis du liker å lage mat - bør kulinariske skolen være målet. Det er aldri for tidlig å tenke på mulighetene som kommer etter culinary training. Amerika trenger god kokker - du kan være en av dem.


Kokk, cateringselskap til fly, kringle kokk og restauranten koker er bare de mest kjente fire alternativer, men det er hundrevis av jobber i næringsmiddelindustrien. Du bør vurdere å forberede for stillinger i ledelsen sjefskokken eller i salg som catering direktør eller i administrasjon i behandling av mat og drikke. Kanskje vil du ønsker å utforske utvikling Spesialitetsprodukter - en tekstlinje sauser eller dressings, for eksempel - for selge i detalj eller engros markeder. Kanskje vil du bli en restaurant konsulent til gründere som ønsker å begynne restauranter. Det er også undervisning muligheter i profesjonell kulinariske skolene. Fortsatt et annet alternativ er mat skriving og redigering for blader og bøker viet til mat og matlaging. Alternativene er uendelige.


For noen av disse karriere retninger, vil du finne best mulig forberedelse i en akkreditert skole-programmet - vil du komme med et sertifikat eller en grad. Denne opplæringen vil gi deg en livslang basis for forståelse rå ingredienser av høy kvalitet, å skape balanse og glede i kombinerte smaker og presentere en vakker plate til kafeen. Ja, du holde læring på jobb, men kulinariske skolen gir deg en base av kunnskap for å teste og sammenligne med nye trender, nye ingredienser og din egen kreativitet.


Forfatter: Dilip Shaw
Nettsted: http://www.best-cooking-school-culinary-arts-schools-classes.com


-------------------
Denne artikkelen kan være re-printed og/eller publisert tilkoblet eller frakoblet gratis, forutsatt at nettstedet,
http://www.best-cooking-School-Culinary-Arts-Schools-Classes.com, skrevet sammen med den. Artikkelen må forbli intakt uten endringer. Kontroller at du har koblet URL-Adressen riktig.
-------------------

Thursday, November 17, 2011

Sti�s E2e adresser globale, Rp sysselsetting Woes

STI utdanning Service gruppe (STI) har introdusert verdens første avmelding til sysselsetting (E2E) System som sin måte å svare, og bidra til globale og lokale etterspørselen i menneskelig kapital utvikling.


E2E systemet, en bransje første tar sikte på å hjelpe studenter lykkes i sin valgte karriere med kunnskapsbasert ferdigheter og kvalitet, it-forbedret utdanning er en komplett tilnærming til utvikling av menneskelige ressurser. Dette betyr at elevene får gjeldende utdanning, jobbferdigheter markedet, jobb beredskap og jobben plassering assistanse. Dette systemet i hovedsak dekker studentenes behov fra den tid de registrere opptil øyeblikket de gjelder for sysselsetting.


E2E systemet har fire viktige komponenter: innhold, skolen management, student sertifisering (eller pre-employment sertifisering) og trygg på jobb plassering assistanse.


Under content-komponenten løfter STI at bare kvalifiserte fakultetet håndtere klasser for å sørge for at alle kursene som tilbys er utført av brønnen. For bedre program, har STI mandated at alle lærere og professorer regelmessig gjennomgå opplæring og ulike seminarer å forbedre undervisningen ferdigheter og teknikker.


Den første delen av E2E systemet gjør også sikker på at hver elev som bona fide er forsikret for å motta det STI kaller sin standardisert courseware, en svært avanserte læreplanen basert på jobb marked krav. Dette betyr STI leverer samme top-of-the-line-utdanning til alle sine studenter i de ulike skoler og læring sentre over hele Filippinene. STI er bare utdanningsinstitusjon i landet som har standardisert courseware.


Under behandling av skolen STI løfter som de samme fremgangsmåtene – fra påmeldingen til gjennomføring av sin standardisert courseware – vil bli utført i alle STI høgskoler og læring sentre å sikre konsekvens i å levere kvalitet utdanning. Denne E2E-komponenten inneholder også STIS fakultetet trening for å forbedre undervisningen ferdigheter og teknikker og sosial utvikling programmer for både studenter og lærere.


I den tredje E2E System-komponenten (elev sertifisering) vil studenter gjennomgå evaluering aktiviteter etter som de vil få sertifikater som en del av sine legitimasjoner. Sertifisering for bestemte ferdigheter og opplæringsprogrammer mottatt har blitt funnet for å spille viktige roller i økt selvtillit i delen av sortering av jobbsøkere, låne ham tro i øynene av arbeidsgiver.


Noen aktiviteter som er inkludert i komponenten student sertifisering av STI'S E2E System er student konkurranser, seminarer og utstillingen, som utføres hver for seg i de ulike STI skoler og læring sentre eller gjennom hele nettverket. En partnerorganisasjonen hos denne komponenten er STI-Universal arbeidstaker, Inc. (STI-UWI), et datterselskap av STI som tar sikte på å forberede kvalifiserte fagfolk for et vellykket liv og karriere i andre land enn sitt fødested.


I den siste komponenten, forsikret hjelpeprogram for jobben plassering, er STIS ansvar til studenter utvidet langt utover bare utdanning som det hjelper sine akademikere bruke kunnskapen de har kjøpt. Sikker jobb plassering assistansen program hjelper STI studenter fange deres Karrieremål med samarbeidet med interaktive karriere assistanse og rekruttering System (jeg-bryr), en online rekruttering styringssystem utelukkende for STI studenter og lærere og Global ressurs for outsourcet arbeidstakere Inc. (voksen), en ledende oversjøiske rekruttering og bemanning byrå.


STI'S E2E System – rett utdanning, nyskapende læring systemer, markedsorienterte programmer og sysselsetting støtte – er seg for å gjøre STI achievers ett av de mest etterspurte etter arbeidere over hele verden.


"De vil være levende bevis på STIS forpliktelse til å møte kanskje en av bleakest predicaments i Norge, som er sysselsetting, eller snarere, mangel derav. Det er også STI bidrag til global menneskelige ressurs krav, etter avgangsstudent kvalitet kunnskap arbeidstakere som verden vil en dag komme til å anerkjenne som produkter av Filippinene,"sa STI (betegnelsen) (representant).


E2E-systemet er en del av STIS forpliktelse å oppmuntre Filippinsk ungdom til å "gjør retten flytte i dag" til å møte sin visjon for å møte globale menneskelige ressurs må. For forespørsler, kan du kontakte STI på 887-8447 lokale 5620/5675 eller e-sgarcia@stihq.net eller jtubongbanua@stihq.net.


Med en track record med 20 års erfaring innen IKT-sentrert utdanning har STI utdanning Services Group (STI) utviklet en omfattende portefølje av produkter og systemer som til slutt setter det høyeste nivået av tjenesten i bransjen. STI utdanning nettverket består av over 100 skoler og læring sentre i Norge og i utlandet, alle gir studenter tilgang til de nyeste teknologi ressurser og solid praktisk opplæring som oppfyller de strengeste standardene av akademia og industri. Som en global leverandør av kvalitet IKT-utdanning STI har smidd langsiktige partnerskap med leverandører av internasjonale sertifisering og institusjoner for høyere utdanning, å sikre sine akademikere er på linje med verdens beste teknikere.

Wednesday, November 16, 2011

Kan en Microbusiness hjelper deg å nyte en bedre pensjonisttilværelse?

Ikke å ha nok penger for en behagelig pensjonisttilværelse topper listen for økonomiske bekymringer blant aldring amerikanere, ifølge en fersk gallupundersøkelse. Det enn selv folkeslag bekymringer om å ha en alvorlig sykdom eller ulykkestilfelle.


Med statistikk viser at amerikanerne kan forvente å leve 20 eller flere år etter å ha nådd pensjonsalder og våre lang levetid fortsetter å tommers oppover, kan denne frykten være vel etablert.


Tre ut av 10 amerikanske arbeidstakere har ikke lagret i det hele tatt for pensjonister, og blant dem mange lagret ikke nok, i henhold til en annen studie. Studien viste at tre av 10 arbeidstakere alder 55 eller eldre har lagret mindre enn $25.000.


Mange av oss planlegger å jobbe forbi den normale pensjonsalderen. Men på denne frekvensen, kan vi ikke har et valg. Noen av oss i Baby Boom-generasjon kan forvente å arbeide utover alder 65, om vi vil eller ikke.


Det er et alternativ til å måtte heltidsarbeid før vi er i rullestol. Det er også et smart valg som vi komme forbi alderen 50 og vil avta litt, men fortsatt opphold aktiv og stimulert. Og det er å gradvis gjøre overgangen fra arbeider på heltid som en ansatt til å være i virksomhet for oss selv på en kontrakt eller per-prosjektet grunnlaget. Ved å planlegge fremover, kan du gradvis gjøre jobbferdigheter til en "microbusiness" mens du fremdeles er ansatt.


Hvis du har jobbet i en bestemt bransje for 10, er 15 eller flere år, du ideelt egnet for denne typen overgang. Du kan sette opp et hjemmekontor i et ekstra soverom hjemmet ditt, få utstyr du trenger, og gradvis etablere bedriften.


Når tid kommer, og du vil få endre, kan du gjøre det på egne premisser – ofte ved å forhandle frem en kontrakt med din eksisterende arbeidsgivere for 50 prosent av din tid. Det finnes andre måter å gjøre endringen, som forhandler med din arbeidsgiver for en redusert arbeidsuke eller jobber hjemmefra som en "teleworker" for et par dager i uken.


Andre har fortsatt begynt deres privat praksis ved moonlighting – gjør noen prosjekter for andre klienter på side om natten eller i helger i året ledet opp til sin avgang, og på den måten å bygge opp et klientell. Forutsatt at slikt arbeid ikke er forbudt ved din heltidskontor Ansettelseskontrakt, er det en annen smart måte å komme i gang.


Nyt friheten


Å være din egen sjef betyr kommer du til å velge hvor hardt du jobber og hvor mye du er kompensert. Hvis du ønsker å tjene ekstra penger for en kommende tur eller kjøp, kan du arbeide noen ekstra timer per uke eller ta et ekstra prosjekt. Hvis du vil ta fire uker av og besøke venner i Florida, bare planlegge, holde klientene informert, og off you go.


Kanskje det er derfor folk over 50 er mye mer sannsynlig å være selvstendig næringsdrivende, ifølge en studie på oppdrag av den amerikanske foreningen av pensjonert personer (AARP). Studien viste at 16 prosent av personer over 50 var selvstendig næringsdrivende, sammenlignet med 10 prosent av arbeidsstokken generelt. Pluss en tredjedel av selvstendig næringsdrivende eldre ble første gang gründere som begynte sin virksomhet etter å slå 50 og tilbringe mange år jobbet for andre mennesker.


Å være i virksomheten for deg selv... spesielt etter en levetid for å være en ansatt for en større organisasjon... er den neste beste tingen til å bli økonomisk uavhengig mens du fortsatt tjener til livets opphold.


Du kan skalere tilbake din arbeidstimer per uke å lette avgang. Eller arbeider i serieopptak med aktivitet for å tjene ekstra penger på spesielle kjøp eller reise. Og den beste del er... det ofte føler selv ikke at "arbeid" lenger.

Tuesday, November 15, 2011

Nice fyrene Fullfør først - hvordan få folk til å gjøre hva du vil og takker deg For det.

Hvordan kan noen med hjernen til en kakerlakk lag en dum uttalelse?

Så rang ut forakt av en morder talk show vert på en TV-stasjon i Cleveland. Da jeg var på turné i sin by, John Kelly sitert Leo Derocher som sa nettopp motsatt - “ Nice fyrene Fullfør sist. ” Kelly også sitert fra bøker som Winning gjennom trusler, ser ut For nummer én og muligens etterfølgende med A Swift Kick til the lyske.

John Kelly hadde gjort alt unntatt setter en dunce-lue på hodet mitt som han satt meg på en krakk før kameraene, og til tross for sin komplette uvitenhet om hva jeg var undervisningen, fortsatte å latterliggjøre min ledelse seminar for ledere, prester, lærere og andre fagfolk. Han holdt min bok for publikum av tre hundre personer - med titusenvis flere ser fra sine hjem og spurte;

Hvem kan tro denne drivel? Alle på jorden vet som en hyggelig fyr eller gal har ’ t et valg i denne elendig, råtten verden. Du må være tøff og betyr å være vellykket. Overalt! Hvor mange enig med meg at dette er tull? Øke dine hender.

Det var tidlig siden ingen det hadde noen ide hva jeg var undervisningen i seminaret, men de stemte som Kelly ba dem å. Mange hadde forestillingen om og om lag to hundre mennesker i studio avtalt med John. Han ba da om, hvor mange er enig med - han gjorde ikke ’ t faktisk si det - dette dunce på krakk, men hans ikke-verbal kommunikasjon gjort hans mening helt klart. John var alle rettet for å ta meg fra hverandre for å skrive noe han gjorde ikke ’ t oppfatte. Han pekte på det overveldende antallet hender i luften og sa; Ta det derfra, Doc. La ’ s se hvordan du håndtere dette avvisning. Han lørdag i publikum, som alle tre kameraer zoomet i nær - for å se meg svette, antar jeg. Fordi jeg visste hva min programmet var alt om, og han gjorde ikke ’ t - jeg countered ved enige med verten. Jeg sa;

Hvis du vurderer en hyggelig fyr eller gal en dørmatte, en sutrer marshmallow - jeg er enig med deg helt. Slike en person ’ t har en sjanse til å lykkes i en tøff, konkurransedyktig verden der mange andre personer streve for de samme tingene vi ønsker oss. Tøff-tenkende fyrene og gals vil kjøre over wimps i svært kort tid. Jeg, men don ’ t tenke på doormats av verden som virkelig nice guys og gals. Jeg ser fin personer som kompetent og intelligent personer som forstår maktens natur innflytelse, samarbeid og overtalelse--som de som;

ADMINISTRERE MELLOMMENNESKELIGE RELASJONER MED KUNNSKAP OG VISDOM

DELE BELØNNINGENE AV PRESTASJON MED MENN OG KVINNER SOM HJELPER DEM Å LYKKES

OPPRETTE KOMMUNENE FORNØYD ACHIEVERS DER HVER PERSON ER MEDLEM RESPEKTERT

Og at jeg sa til gruppen, er min definisjon av en hyggelig fyr eller gal i en autentisk, følelsesmessig ærlig overordnede, lærer, manager, sokneprest, militær offiser, eller hva har du!

Jeg kastet mine armer og satt tilbake på krakk - venter, for jeg hadde sagt alt jeg skal i forsvaret av HYGGELIGE fyrene og GALS. Så jeg ventet og ventet - for John å vekke opp fra hans forvirring. Jeg kan nesten høre gears surring i hodet som første kamera, og deretter en annen zoomet inn på meg, og deretter videre til John og panned publikum før du kommer tilbake til meg og John - nesten et minutt. Og det er en evighet død tid på TV. Kamera-operatorer får panisk når John endelig stod, ristet hodet å fjerne sine tanker og muttered rett på luften.

Vel, jeg ’ ll være forbannet! Jeg har aldri tenkt på hyggelige karer sånn.

De fleste mennesker don ’ t, men vi hadde en flott tid på hans show. Jeg overbeviste ham om min tilnærming er langt den beste måten å lykkes i hele livet, i stedet for ved clawing og skriking, prøver å beseire alle andre, ødelegge relasjonene som oppretter vennskap og kjærlighet, clogging arteries og etser rørleggerarbeid som holder deg i live med galle og syrer kokende gjennom din vascular og fordøyelseskanal systemer.

John hadde folk stemme igjen og denne gangen alle men to menn av tre hundre eller så i publikum stemte at hyggelige fyrene og gals faktisk har en større sjanse til å lykkes hvis de fulgte min oppfatning av lyd relasjoner. De fikk umiddelbart visdom i min tilnærming og jeg stoler på at du også skal forstå det sånn! Neste søndag, etter at jeg ’ d tilbake til Minneapolis, jeg trakk min sokneprest side, fortalte ham min tale og joked;

Hvis du hadde min prosentandelen av konverteringer, vi ’ d har den største menigheten i landet!

GJØR DIN LIVET-TELLER

Dette kurset er om folk og lykkes eller mislykkes i livet, siden en viss grad av suksess og fiasko er de eneste virkelige alternativene som er åpne for oss. Det er skrevet med kunnskap at hverken makt eller nytelse eksisterer i et vakuum. Nesten alt godt vi gjøre i livet krever samarbeid med mennesker på forskjellige måter. Og hver og en av dem har sin egen agenda som er personlig viktig.

Derfor må du overmanne, ut-ferdigheter, lure eller overtale andre før samfunnet konsekvent lar deg dele i kulene, penger, lidenskapelig elskere, prestisje eller reklame du vil motta. Bare på denne måten kan du gjøre din livet telle for noe verdt.

Selvfølgelig, er noen mennesker som har lykkes villig til å dele sine hardt opptjente kunnskaper med deg. Mentorene er vanskelig å finne, og de vil ha alltid mye i retur for alle hjelpe de tilbyr.

Formålet med dette kurset er å lære deg hvordan å forutsi holdninger og aktiviteter for menn og kvinner som du må påvirke hver dag for å holde liv vellykket. Det viser også hvordan du kan påvirke deres valg på måter de godkjenner ved hjelp av lyd metoder for personlig effektivitet. Du kan gjøre disse ting ved å lære og bruker kraftig teknikker utviklet av noen veldig god psykiatere og psykologer. Disse metodene er ukjent for folk flest, selv om profesjonell terapeuter, konsulenter og sosialarbeidere har brukt dem i flere tiår med mye suksess.

Fleste sliter gjennom livet den beste måten de kan lykkes innimellom, men mer ofte mislykkes fordi de aldri lært hvordan du gjør konsekvent gode ting skje når og der det er nødvendig. De bare fant det beste sammen - å godta hva flaks for uavgjort tilbyr dem daglig, aldri virkelig tar ansvar for sine relasjoner på en gjensidig givende måte som holder folk samarbeider med dem.

Mange personer forsøker å lykkes ved hjelp av verdier, holdninger, forventninger og ferdigheter de sjanse opp på i barndommen. Dessverre, i denne alderen av ubøyelige endring, når kraft og myndighet er felles for flere og flere mennesker, for å avhenger av hva du plukket opp som en youngster er en dårlig måte å forme livet til en vellykket affære. I våre konvensjonelle behavioral mønstre har mange feil blitt overlevert fra generasjon til generasjon. Hjemme var sannsynligvis socialized ikke for å be pinlige spørsmål av dine elders. På skolen var forventet å lære utenat de korrekte svarene. Og hvis du er som folk flest, er du fremdeles venter for noen å spørre de riktige spørsmålene, slik at du kan vise hva en god student du var. Dessverre for deres velferd kommer ingen noensinne til å spørre dem, siden de fleste av svarene du lært på skolen er ikke lenger riktig. Ennå - millioner av menn og kvinner som aldri forestille seg krysset landet ved covered vogn i stedet for jet-fly, som ville aldri ta noen medisinen mann slange olje kur, prøve å lykkes i livet ved hjelp av metoder som var foreldet århundre siden. Og deretter kan ’ t oppfatte hvorfor de er ikke blant de vellykkede achievers.

I dag er menn og kvinner har til å takle komplekse hendelser som påvirker deres liv på mange viktige måter. Medisin, personlig atferd, utdanning, underholdning, seksuell skikker, engineering og business metoder er å endre mer raskt enn noen gang i historien. Vi før få komfortable enn livet ruller nok en gang å tvinge oss til å lære et helt nytt sett av holdninger, aktiviteter og relasjoner!

Og ennå, ingen av endringene feiende over oss som Pacific bølger bryter sammen på en rev, har slike kritiske konsekvensene når du gjør en ’ s liv telle for noe tilfredsstillende som holdninger som folk nå hold mot kraften og kontrollen.

John Wayne eller John Rambo mystikk (fortelle jerks hva du skal gjøre!) ikke motivere kompetente personer noe mer. Hvis den noen gang gjorde! For eksempel siden katastrofer som er forårsaket av kjemper feil personer på feil sted til feil tid - under Amerika ’ s skammelig kriger mot fattig, mørk-skinned tredje verden-land som Vietnam, Libya, Panama, Granada, Libanon, Somalia og andre, mange observant kvinner og menn har mistet troen på våre institusjoner. Vi ser Kongressen og tilstand Legislatures konsekvent selge ut til høystbydende, forretnings organisasjoner avhending av de trofaste ansatte som gjør sitt beste for arbeidet ved slipp av et punkt på Wall Street, det strafferettslige systemet med gal på avtrekkeren politiet og politisk ambisiøse district advokater regelmessig convicting og lovlig murdering uheldig, hovedsakelig fattige, mindretall menn som couldn ’ t muligens har begått forbrytelser som de er å bli henrettet. Svært fleksibel moral av primitive politikere, grådig bedriftsledere, kraftig statlige myndigheter og existentially rasende borgere som føler kjøring av noen mindretall mann om skyldig eller ikke er en god dag ’ s arbeid - er en svak reed som å helle.

Hver person med en overfladisk kjennskap til etterretning innser han eller hun er ute på boble - ganske mye alene - på hans eller hennes egen, mye av tiden. Få av oss uten støtte fra regjeringen eller stor rikdom har kraften som trengs til etterspørselen samarbeid fra andre. Ikke lenge siden fortalte en middelaldrende lokal realtor meg om en opplevelse som han hadde med sin ungdommelige sekretær. Dan sa at Dianne var et hardt arbeidende, mannlige ansatte som var kompetent og lojale nok å bli hans administrativ assistent. Han sa, hun minnet ham om fleipete unge sekretær i T V-serien THE praksis. Men han begynte å legge merke til, til sin displeasure på midten alder, at hun var dressing mer casually, som om hun var på vei til en piknik i stedet for til en virksomhet drift. Så han ringte henne i hans kontor og spurte taktfullt henne om å kle i henhold til hans koden - lenge aksepterte firmakoden satt av slike gigantene som jeg B M, General Motors og Honeywell. Den unge kvinnen satt stille som han snakket, men når han er ferdig, hun sto opp og sa ganske pointedly;

Hvem trenger dette crap i en uformell virksomhet som dette?

Deretter hun gikk ut av hans kontor, tilbake til hennes skrivebord, og fortsatte å arbeide hardere og smartere for sin lite selskap enn noen assistent han noensinne hadde ansatt. Slik han fortalte historien, Dan sukket dypt og sa det var lite han kunne gjøre om hennes nesevishet, med mindre han ønsket å kutte av sine nesen til tross ansiktet hans. Han kunne beskytte hans ego mot en frittalende jente - kan brann henne selvfølgelig og virkelig lære henne en leksjon, tvinger henne til å ta arbeidsledighet lønn, en måned eller to av subsidierte ferie, og få en jobb med et selskap som ikke ville være så prippen om hvordan hun kledd. Men han ville være ekte taperen. Han vil tilbringe en måned prøver å finne en passende erstatning, ytterligere tre eller fire måneder prøver å hjelpe nykommer Lær jobben, og en annen seks måneder blaming seg selv for at du gav hans ego koste ham et år effektivitet i hans kontor. Han holdt hans nedlegge munnen og beholdt en stor assistent - for han manglet makt til å gjøre henne i samsvar med hans behov. Faktisk livet går, og vi må tilpasse, må takle virkeligheten for å lykkes, selv om gjør så gjør oss tror at verden går til helvete i en handcart, fordi mennesker hater endre inordinately og lengter etter å fryse liv som den var da vi var lærer det. Selv da gjøre så koster oss en bunt. Mange mennesker gjør nettopp det fordi personlig prestisje er viktigere for seg selv enn ytelse eller fortjeneste, men det raskt fører til dysfunksjonelle Familier, skoler, bedrifter, kirker og lokalsamfunn.

Monday, November 14, 2011

Vil du ha mot til å ignorere ekspertene?

Vil du ha mot til å ignorere ekspertene? Har du vilje og evne til å forstå og bruke kraft som er i deg? Mot er at staten tankene når du gjør noe som du vet er det rette for deg og dine kjære og resten av verden tenker du er sint. Muligheten til å gjøre beslutningen om og deretter gjøre det skje. Mot er ikke utvikle gjennom livet med homofil abandon, ignorerer alle frykt. Snarere tvert imot. Mot er en forståelse av frykt. En forståelse av hva du frykt og hva ikke å frykte. Mot er muligheten til å utfordre hva anses for å være sunn fornuft.


Verden vil stadig banke den modig fordi de ønsker middelmådighet. De ønsker middelmådige spillere og folk. Personer som ikke rock båten. Personer som gjør hva de blir fortalt. Folk som frivillig opphold innenfor reglene, selv om de vet de forårsaker skade for andre.


Ta en pause for et øyeblikk. Tenk. Tar det mot til å gjøre den nyeste teknologien gå raskere, gjør det større, mer komplekse enn den siste utgaven? Tar det mot til å legge til det allerede finnes? For oss vises motet av dem som kjemper for noe nytt. Følg deres drøm og se fordelen av å gå i motsatt retning.


Spørsmålet er vil du ha mot til å gjøre hva du vil? Å røre ditt potensial. Vil du ha mot til å snakke ut om hva du tror på? Vil du ha mot til å gå for det? Husk da du var barn. Var du nysgjerrig? Fikk du en risiko-taker deretter? Ingen tvil om hadde du masse mot da du var barn. Du gjorde mange ting som er basert på et fokus og ingen bevis. Som barn klarert uten tvil du prosessene i livet. Så hva er annerledes nå?


Hvis du nå føler en enorm motstand mot fremover å navngi mål og mål, å realisere potensialet ditt. Ikke bekymre deg det er normal. Motstanden er en vanlig måte å flytte fremover. Det er din naturlige brems sier henge på et minutt kan du ta en titt på dette. Hver gang du møter motstand i deg selv og andre, betyr det at du vokser fordi bare når du begynner å tenke og staten noe utenfor boksen gjør du støter på motstand. Så ikke mist motet og skrive deg av. Hold med den.


Du ser, følelsen av frykt, og ikke å ha fulgt din tro var uten tvil plantet i barndommen. Klokkeslettet da du ble fortalt at du burde verdien penger. At du bør lagre. Du må være forsiktig, må du ha helter og følge andre. Kanskje bør i stedet vi har lært å respektere penger, men for å være sjenerøse med den i stedet for å være sparsommelig. Kanskje bør vi har lært å gå for våre drømmer i stedet for å bosette for sikkerhet. Som Andrea Dworkin feministisk og sivile rettigheter aktivisten, oppgitt i en av hennes taler:


Da vi er kvinner, er frykten så kjent for oss som air. Det er vår elementet. Vi lever i det, vi inhalerer det, vi puster ut og mesteparten av tiden vi merke engang ikke den.



Vi tror det gjelder menn så vel som kvinner. Vel minst Graham sier det gjelder for ham. Hver gang han mener av stepping ute av hans boksen, er frykten tilstede.


Så det er ikke en uredd tilstand. Vi må bare godta det og bære på. Hva er det uttrykket? "Føle frykt og gjør den allikevel". Starte ved å se på dine mål og målsetting. Hva er din sikte? Har du en? Er det en generell jeg vil tjene $50,000 i året eller er det mer fokusert på en aktivitet. For eksempel ønsker jeg å trykke inn, forstå og bruke kraft som er i meg. Jeg ønsker å hjelpe andre å gjøre det samme. Alt du trenger er et mål og vilje, mot til å gjøre innsats for å gjennomføre den.


Når du har din sikte starter virkelig hardt arbeid. Nå er det tid å praksis, praksis, praksis. Du kan lese alle rundt motivet. Hvis du vil kjøpe alle bøker som vil hjelpe deg. Gå på kurs som hjelper. Møt vellykkede mennesker i sfære av din målet man har valgt. Plukke alles hjernen. Hva må gjøres for å nå dine mål.


Ikke bekymre deg om dine evner som de vil komme. Hvis du har valgt mål fra ditt hjerte, fra din underbevissthet vil deretter mulighetene følge. Hvordan vet du at din sikte er valgt fra din underbevissthet? Fordi du har ingen tvil om det. Det føles behagelig. Mer enn at det gjør at du får om morgenen.


Som de sier, begynner reisen med et første skritt. Nå; vil du ha mot til å ta det? Vil du ha mot til å ignorere eksperter og gjøre hva du virkelig ønsker å gjøre i verden?


Det er til deg.


Mot sjarm oss, fordi det betyr at en mann elsker en idé bedre enn alle ting i verden,
at han tenker ingen av hans seng
og heller ikke hans middag eller sine penger, men vil våge alt for
sette i aksjon usynlig tenkte på hans hode.
Ralph Waldo Emerson (1803-1882)



Lykke til


Graham og Julie
www.Desktop-Meditation.com